|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
27.10.2009 11:39:30   
cukica
FArgesia donat ali pa šalica toplega,sladkanega mleka,...nuca

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
27.10.2009 11:40:50   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

zarči, kaj ga biksaš no, sem šele 6.dan po ET danes.

gigi, nimam belega kruha doma...ga ne jem...lahko na polnozrnatega dam?

pa ne bi ti vseeno enega testa naredila, tko malo za foro user posted image user posted image user posted image  (joj ne me resno vzeti, se samo hecam)

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
27.10.2009 11:41:42   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

pa ne bi ti vseeno enega testa naredila, tko malo za foro user posted image user posted image user posted image  (joj ne me resno vzeti, se samo hecam)

Upss sem prebrala, da misliš, da bi mogla testo naredit (zamesit) user posted image  user posted image  user posted image . Mi je šele pol potegnil, da pošiljaš lulat na palčko user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 27.10.2009 11:45:06 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
27.10.2009 11:42:03   
mismis
Sem prej pozabila napisati še Kimsy čestitke user posted image user posted image user posted image  za uspešen test za sladkorno, le tako naprej

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
27.10.2009 11:48:38   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Upss sem prebrala, da misliš, da bi mogla testo naredit (zamesit) user posted image  user posted image  user posted image . Mi je šele pol potegnil, da pošiljaš lulat na palčko user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image ve se kr norca delite iz uboge fargice....

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
27.10.2009 11:53:46   
gigi1
Fargi mal te pa mormo v smeh spravljat user posted image  user posted image  user posted image . Se mi zdi, da te že vse tukaj vohamo naslednjo srečko user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
27.10.2009 11:53:54   
mismis

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

user posted image user posted image user posted image ve se kr norca delite iz uboge fargice....

saj vem, da ni lepo, pa si ne morem pomagati....

žlehtnoba, žlehtnova, zvest ti bom do groba user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
27.10.2009 12:21:35   
BarbiG
Lep dan vsem skupaj. Vidim, da se spet zabavate. Mene pa je tale viroza dobesedno priklenila v posteljo. Sem kot ožeta cunja.

Tanja_Jes vidim, da ti je že Gigi odgovorila. Hvala Gigi. user posted image  Jap, ker so mi podaljšal suprefact za 2 dni, je pol avtomatično kasnej naslednja kontrola. Sicer pa jutri že pade prva doza Gonala. user posted image

Fargi, amapk te mam tud jst na sumu, da boš naslednja srečka user posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
27.10.2009 12:56:59   
bozza
Živjo, sem komaj uspela priti do vas. Zjutraj sem bila v službi, doma pa ni bilo elektrike. Sem se kar malo tresla od abstinence, ampak je en medenjak vse spravil v red user posted image

Dokler sem še sama doma, grem malo počivat, popoldan bo spet akcija. Zdaj se me je pa ena mačka izbrala za tarčo, ji grem ustreč

Lep dan še naprej

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
27.10.2009 13:12:04   
bozza
S* kako si opravila danes? user posted image

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
27.10.2009 13:25:53   
neela

user posted image punce,kaj narest ko te peče zgaga? od včeraj zvečer me takoooo peče, da sploh ne vem kaj narest...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  To pa je tipični user posted image znak!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
27.10.2009 13:59:43   
pilotina

IZVIRNO SPOROČILO: neela

user posted image punce,kaj narest ko te peče zgaga? od včeraj zvečer me takoooo peče, da sploh ne vem kaj narest...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  To pa je tipični user posted image znak!

se strinjam user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
27.10.2009 14:07:50   
Fargesia
smeške ste...upam, da imate prav!

mismis, sej drgač si jst to pesem tud tko pojem kot ti...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
27.10.2009 14:19:43   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

Jap user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
27.10.2009 14:27:53   
bozza

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

Jap user posted image

Fargesia, tudi jaz navijam zate!!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
27.10.2009 14:49:07   
lučka 25
  user posted image    user posted image    user posted image

Evo, mal za stimulacijo. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
27.10.2009 14:50:00   
Tanja_Jes
Fargi....a te zezajo...ti kr povej kero nej za ušesa....

Gigi pa Barbi...hvala za informacijo...jest sem mislila da da bom od četrtka naprej vsak drug dan v Lj, pa da bo 7. ali 8.11 že punkcija...ja očitno ne bo šlo tako....oooo, sem koza....jest sem pa že dopust vzela od 9.11 (cel teden)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja kako pa gre potem dolgi postopek...jutri vzamem zadnjo špiko Suprefacta, poj bo verjetno Gonal (koliko 6 dni)...kaj pa potem...user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
27.10.2009 14:54:59   
kejt2
Kejt, moje laično mnenjo je takšno, če folikel ne poči, ne more priti do oploditve. Poanvadi se te folikli (nepočeni) spremenijo v ciste, ki ji odplavi . Sedaj te bodo dali v postopek, kjer se boš najprej špikala, ko pa bodo folikli dovolj veliki ti jih bodo s punkcijo pobrali ven. Potem jih pa v labratoriju počijo, da pridejo do celic, ki jih potem oplodijo s partnerjevo spremo.

Hvala za odgovor!

Ali obstaja kakšna alternativna metoda? Čajčki? Homeopatija? user posted image

Uffff,
Kejt

< Sporočilo je popravil kejt2 -- 27.10.2009 14:57:03 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
27.10.2009 15:22:28   
kejt2
IZVIRNO SPOROČILO: IVYY

kejt, kakšen pregled maš januarja 2010 ? A je tvoja dokumentacija že šla na konzilij?
in kakšne so tvoje mensturacije? Ma če krvaviš, ne vem zakaj ne bi bila to menstruacija. Pazi, ker
menstruacija in ovulacija sta dve ločeni stvari. Ti imaš lahko menstruacijo vsak mecec, ovulacijo
pa ne ! To je še posebej značilno pri PCO. Oprosti, če ti razlagam nekaj, kar že mogoče dobro veš,
ampak se večkrat zgodi, da eni ne ločijo teh dveh stvari (jaz jih tudi nisem priznam!)

Tole razlago sem našla na netu:

"Normal menstrual bleeding in the ovulatory cycle is understood as a result of a decline in progesterone due to the demise of the corpus luteum. It is thus a progesterone withdrawal bleeding. As there is no progesterone in the anovulatory cycle, bleeding is caused by the inability of estrogen - that needs to be present to stimulate the endometrium in the first place - to support a growing endometrium. Anovulatory bleeding is hence termed estrogen breakthrough bleeding."

Skratka, "normalna" user posted image nastopi zaradi upada progesterona, medtem, ko "neprava" kravitev nastopi zaradi previsoke stopnje estrogena.

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
27.10.2009 15:59:37   
MP30
Gigi1 hvala za tvoj odgovor. Sem bila samoplačniško pri Rešu, vendar 1. ET ni bil uspešen, saj sem dobila M. Ko sem o tem obvestila dr. mi je rekel samo to, da naj se kar ponovno vpišem in, da bomo začeli na novo. Prvič sem imela spontan ciklus, zato ne vem kaj tokrat lahko pričakujem? Zdravljenje s kakšnimi tableti, injekcijami. Oprosti, ampak res ne poznam zadeve, dolgi / kratki ciklus, kaj je razlika? Hval in lp.

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
27.10.2009 17:13:03   
zarja1

joj ta trimix bi jaz kr za kak oglas moj ponucala...iiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
27.10.2009 17:21:09   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

joj ta trimix bi jaz kr za kak oglas moj ponucala...iiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
27.10.2009 17:22:00   
zarja1
Kaj Fargi.....si huda? Pa saj veš, da smo tu same navihanke.....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
27.10.2009 17:24:39   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: metuljci
visoko vrednost estradiola
a sem preveč radovedna, če vprašam koliko? Kateri G te ima?

Horny Teddy

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
27.10.2009 17:56:31   
gigi1
Barbi upam, da se kmalu pocajtaš user posted image

Tanja verjetno boš dobila 8 doz Gonala ali Menopurja in boš imela 9. dan UZ. Malo jih je takih, ki ta dan dobijo stopko. Vse je odvisno od reakcije na zdravila. Ponavadi podaljšajo za 2-3 dni. Potem dobiš stopko, ki si jo daš tisti dan okoli 22.00 in imaš 2 dni po tistem punkcijo. Na GK je v navadi ET 5 dni po punkciji.

Lučka ja kakšna lepotička je naša Neža user posted image . Kako je zdej z alergijo? A je kaj bolje odkar ste na dijeti?

MP30 Reš ti bo povedal za kakšen postopek se je odločil. Kratek postopek je tak, da začneš s terapijo 2. dan ciklusa in se pri Rešu špikaš 6-8 dni. Odvisno od tega kako boš reagirala na zdravila. Ko bodo folikli dovolj veliki, ti bo dal stop injekcijo. 2 dni po stop injekciji je punkcija foliklov. Pri Rešu je od kvantitete jajčnih celic odvisno kdaj do ET. Če jih je malo boi ET čez 2-3 dni. Če jih je veliko pa čez 5 dni. >Potem moraš počakati 14 dni do testa. Če (ko) je test pozitiven pa še 14 dni do 1. UZ. Naprej te pa spremlja osebnmi ginekolog.
V dolgem postopku ti najprej uničijo lastne hormone (te spravijo v umetno meno). 22. dan ciklusa začneš snifati suprefact in imaš 1. UZ ( na GK po 14ih dneh - pri Rešu ne vem, ker sem pri njemu skoz v kratkih postopkih). V glavnem vmes dobiš M in enkrat po M prideš na UZ. Če je vse OK (endometrij čisto tanek in ni foliklov oz cist) dobiš zdravila za naprej. Naprej je pa isto kot kratki postopek.

Kejt res ne vem kaj bi ti svetovala. Ne poznam takega primera. Verjetno je kaj narobe s hormoni, da folikel ne poči. Edino kar mi pride na misel je, da bi morda probala s Peruansko Maco. Začneš jo jemati 1. dan cikla in jo jemlješ do ovulacije. (kontroliraj z ovul testi nekje od 9. dne dalje na 8 ur, ali naj te spremlja G). Če do ovulacije pride jo nehaš jemati in probata naravno. Če pa do ovulacije ne pride jo jemlješ še naprej do naslednje ovulacije. Terapevtska doza je 1500 mg. Zelo pomembno je, da se Maco neha jemati ob O, če le ta nastopi oz če je možnost zanositve. Lahko se pa odločita, da 3 mesece ne bosta delala na user posted image  in jo jemlješ nepretrgoma.

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?