Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 26.10.2009 20:08:24
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljci IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Uf. A si ti v MB? To pa ne vem . Meni se zdi, da se jih v kratkem postopku ne jemlje. Nisem pa ziher. To bi ti morala katera iz centra v MB povedat. V LJ in PO (pri Rešu) se sploh ne jemlje kontracepcije kolk je meni znano je v MB vse kot dolgi postopek-nisem pa 100%. jaz sem v MB in sem prej imela dolgega, ker sem preburno reagirala na zdravila, bom zdaj imela kratkega, tak, da verjetno prakticirajo oba aha, fajn info. Mene verjetno tudi to čaka, čeprav priznam mi ga ni še nihče omenil. Preburno zaradi kakšne hiperce ali kakšnih stranskih učinkov? Upam, da nisem preveč radovedna .
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 26.10.2009 22:22:11
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Zdej gledam....tko fajn je bilo par dni nazaj ko sem imela obesek med joškicami...zdej mam pa spet piercing WP...punce so že rekle svoje...pa tut jaz se pridružujem...no, upam da si šla... Špelka...naj se vse oplodijo Tiki55....dobrodošla v klub...ti se fajn špikej, punce bodo pa poskrbele za fotostimulacijo... BarbiG....a si prav napisala 6.11 naslednju UZ ????? a ni to mal pozn...čež enajst dni...a poj tut mene to čaka
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 6:53:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. prva sem, prva sem... Punce, eno vprašanje: razmišljam, da bi kljub temu, da nisem dobila M začela pit krvomočnico, da bi malo zadebelila endometrij in bi potem mogoče končno dobila M. Po drugi strani imam pa čez en teden G in predvidevam, da mi bo dala kaj drugega za sprožitev.. Mislite, da lahko vseeno pijem krvomočnico?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 6:59:00
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 7:42:02
|
|
|
|
biba77
|
Jutro, tudi od mene. Hvala za kavico. Sem že eno spila kar po poti v službo (caffe to go) Še malo, pa začnem z Gonalom. Včeraj sem dobila M, v četrtek pa prvi UZ. Lep dan, biba77
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 7:45:55
|
|
|
|
metuljci
|
dobro jutro! loremi hvala za kofi zarja meni so prekinili postopek (sem bla tik pred punkcijo), ker sem imela ogrooooomnoooo foliklov in visoko vrednost estradiola, zato je bila velika verjetnost hiperce. do tega je prišlo, ker sem burno reagirala na zdravila (sem pač dobra kokoška ) bom zdaj šla v postopek takoj, ko dobim naslednjo kako pa vse to poteka pa upam, da bom zvedla že za kakšne 3 tedne jaz pa grem zdajle na ginekološki pregled k moji ginekologinji in me je prav strah, ker mi je rekla, naj prej k njej ne hodim, ko bom noseča evo in spet jo bom razočarala pupe lep dan vam želim!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 8:00:33
|
|
|
|
Tiki55
|
Jutro punce, hvala za dobrodošlico! Res lepo, kako se tukaj spodbujate Zame je vse tako novo, tako da z zanimanjem preberem vse vaše nasvete in mnenja. Ja, še posebej špikanje je zame čisto nov svet Sem kar mojega zaposlila, saj se bojim igel kot samega . Ampak saj gre... loremi hvala za kavico!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 8:33:19
|
|
|
|
Urshy78
|
Tiki, super za 2. špiko navijam 300 na uro
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 8:39:04
|
|
|
|
SILVA-1
|
Ciao punce! Sama sem trepetalka, tako kot ve. Od HSG, laparo, LEKO, močan PCO, fant slab spermiogram, nam je včeraj na krvnem na GK pokazalo 3800!!!! Noro! Doma že imava iz drugega IVF-a (stara je leto in pol), zdaj sem bila tudi na 2. IVF-u in pravljica se nadaljuje. Za vse držim pesti! SILVA P.S. Vrtnica, poznam tvojo zgodbo, rekla bi ti le, da je potrebno vztrajat, jaz sem dala čez 4 punkcije in 8 transferov....Javi se kaj!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 9:01:28
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Kimsy . Kar pazi na prehrano. Le v vednost: nekatere vrste sadja vsebujejo zelo veliko sladkorja. Vrtnica že 1 plavalček je dovolj. Torej: nikoli ne reci nikoli! Zelo slab spermiogram je še vedno veliko boljši kot nič. Vseeno mislim, da se vama splača probat izboljšat kvaliteto z vitamini in minerali. Silva čestitam SS ne vem kaj bi ti svetovala . Se bojim, da tud vsega preveč ni dobro. Tanja BarbiG je dobila še za 2 dni suprefact. Torej UZ ima po 9ih dneh jemanja Gonala. Kaj je s tem pirsingom? Loremi hvala za kavico. Metuljči se vse nekaj novega naučimo tukaj gor Vsem ostalim pozdravček in lep dan
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 9:46:01
|
|
|
|
cukica
|
Silva čestitke,...
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 9:54:07
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Silva-1 - res iskrene čestitke . Sva pa se z mojim v nedeljo sprehajala po Fužinah (saj si rekla da si tam doma) in sem res pomislila na tebe in kako si kaj gigi1 - ja itak da se nama splača pridno papat vitaminčke. Na tem bova oba ostala, da bova pridno papala vitaminčke in . Mogoče pa le uspe ne glede kaj rečejo zdravniki. Upanje umre zadnje (tako pravijo) Vsem en velik l.p. m.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 10:13:51
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan vsem skupaj, kako smo kaj... Silva, čestitke za plusek , bomo držale pestke, da bo mala princeska dobila bratca ali dva vrtnica.m, po mojih izkušanjah je bolje, če vedo kaj je narobe ( v vajinem primeru slab spermiogram), kot v primeru, ko nimajo pojma, zakaj ne pride do nosečnosti (nepojasnjena neplodnost). Salbe spermiograme lahko rešijo z metodo ICSI ali tole novo IMSI, medtem ko pri nepojasnjeni neplodnosti ne morejo narediti nič, razen tega da hodimo iz postopka v postopek in lovimo pravi mesec, ko se bo prijelo. Vitaminčke pa le pridno papat S.Suzi, ne pij krvomočnice, počakaj na pregled pri svoji G. Glede na to, da si prej jemala dabrostone, si si po vsej verjetnosti pomešala cikel. s krvomočnico si ga ne boš sedaj uredila. Vsak dan kakšen deci rdečega, pa kakšno Žižek, kako kaj? včeraj sem malo zvečer vzela čas tudi zate, pa sem te malo snemala (tisto, kar sva zadnjič govorili v Kongu) dobiš, ko se dobiva na kavi. Tiki55, po 5. špikicah človek že postane mojster, po končanem postopku se lahko direktno med đankije preselimo BarbiG, kako počutje? Te je bolezen že spustila iz krempljev tudi vsem ostalim želim prav lep dan
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 10:58:49
|
|
|
|
zarja1
|
Samo, da vas lepo pozdravim moje babe žabe........ V Mb je takkkkkkk sonček.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 11:08:18
|
|
|
|
gigi1
|
Mišmišu srce mučos gracias Zarči pozdravček
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 11:20:15
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Samo, da vas lepo pozdravim moje babe žabe........ V Mb je takkkkkkk sonček. mi tudi mamo sončka
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 11:24:13
|
|
|
|
šopka
|
Pozdravljene! Podolgem času sem zopet z vami. končala sem dolgi postopek in že imela punkcijo. ker sem v prvem postopku imela hiperco sem zdaj dobila neke tablete dostinex, ki naj bi jo preprečile. a katera kaj pozna te tabletke?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 11:28:49
|
|
|
|
Fargesia
|
Silva, čestitkeeee!!! punce,kaj narest ko te peče zgaga? od včeraj zvečer me takoooo peče, da sploh ne vem kaj narest... btw, v LJ kotlini mamo tud sonček!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 11:29:41
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia punce,kaj narest ko te peče zgaga? od včeraj zvečer me takoooo peče, da sploh ne vem kaj narest... idi lulat na palčko, da že pokaže ta
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 11:31:28
|
|
|
|
zarja1
|
Šopka jaz sicer teh nisem jemala, ampak sem slišala svašta slabega . Daj se malo pozanimaj in podebatiraj z G. Naj raje dozo zmanjšajo kot pa to, ha?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 11:33:12
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia Silva, čestitkeeee!!! punce,kaj narest ko te peče zgaga? od včeraj zvečer me takoooo peče, da sploh ne vem kaj narest... btw, v LJ kotlini mamo tud sonček!!! Bel kruh z olivnim oljem in mlačna voda po požirkih. Boljši je sicer zeleni čaj z mlekom kot voda (pa ga ne smeš - no mogoče 1 skodelico na dan) Navijaaaaaam
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 11:34:50
|
|
|
|
gigi1
|
Šopka ne poznam. Želim ti pa, da hiperce ne bo in da kmalu zagledaš lep plus
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 11:35:06
|
|
|
|
Fargesia
|
zarči, kaj ga biksaš no, sem šele 6.dan po ET danes. gigi, nimam belega kruha doma...ga ne jem...lahko na polnozrnatega dam?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 11:36:45
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia zarči, kaj ga biksaš no, sem šele 6.dan po ET danes. ups meni se zdi že celo večnost....... , mi je dolgcajt.....Ne zamerit.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 11:38:48
|
|
|
|
gigi1
|
Fargi polnozrnat za zgago ni dober. Tudi jaz ga načeloma ne jem. Mož ga je in ga imam ponavadi doma, pa ga ob zgagi uporabim. Pejd si ga kupit kakšen košček. Če se malo pregrešiš pri Montyju ni večja težava. Samo, da se zgage losaš. Pomagajo tudi kakšni krekerji. Samo meni res najbolj košček belega kruha obilno prelit z olivnim oljem in zeleni čaj z mlekom.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?