|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
26.10.2009 20:08:24   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: metuljci

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Uf. A si ti v MB? To pa ne vem user posted image . Meni se zdi, da se jih v kratkem postopku ne jemlje. Nisem pa ziher. To bi ti morala katera iz centra v MB povedat.
V LJ in PO (pri Rešu) se sploh ne jemlje kontracepcije

kolk je meni znano je v MB vse kot dolgi postopek-nisem pa 100%.

jaz sem v MB in sem prej imela dolgega, ker sem preburno reagirala na zdravila, bom zdaj imela kratkega, tak, da verjetno prakticirajo oba
aha, fajn info.
Mene verjetno tudi to čaka, čeprav priznam mi ga ni še nihče omenil.
Preburno zaradi kakšne hiperce ali kakšnih stranskih učinkov? Upam, da nisem preveč radovednauser posted image .

Horny Teddy

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
26.10.2009 22:22:11   
Tanja_Jes
Zdej gledam....tko fajn je bilo par dni nazaj ko sem imela obesek med joškicami...zdej mam pa spet piercinguser posted image

WP...punce so že rekle svoje...pa tut jaz se pridružujem...no, upam da si šla...

Špelka...naj se vse oplodijo user posted image user posted image user posted image user posted image

Tiki55....dobrodošla v klub...ti se fajn špikej, punce bodo pa poskrbele za fotostimulacijo...user posted image user posted image user posted image user posted image

BarbiG....a si prav napisala 6.11 naslednju UZ ????? a ni to mal pozn...čež enajst dni...a poj tut mene to čaka user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
27.10.2009 6:53:49   
Anonimen
Jutro. user posted image

prva sem, prva sem... user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, eno vprašanje: razmišljam, da bi kljub temu, da nisem dobila M začela pit krvomočnico, da bi malo zadebelila endometrij in bi potem mogoče končno dobila M. Po drugi strani imam pa čez en teden G in predvidevam, da mi bo dala kaj drugega za sprožitev.. Mislite, da lahko vseeno pijem krvomočnico?user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2078
27.10.2009 6:59:00   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
27.10.2009 7:42:02   
biba77
Jutro, tudi od mene. Hvala za kavico. Sem že eno spila kar po poti v službo (caffe to go)
Še malo, pa začnem z Gonalom. Včeraj sem dobila M, v četrtek pa prvi UZ.
Lep dan,
biba77

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
27.10.2009 7:45:55   
metuljci
dobro jutro!

loremi hvala za kofi user posted image

zarja meni so prekinili postopek (sem bla tik pred punkcijo), ker sem imela ogrooooomnoooo foliklov in visoko vrednost estradiola, zato je bila velika verjetnost hiperce. do tega je prišlo, ker sem burno reagirala na zdravila (sem pač dobra kokoška user posted image ) bom zdaj šla v postopek takoj, ko dobim naslednjo user posted image kako pa vse to poteka pa upam, da bom zvedla že za kakšne 3 tedne user posted image

jaz pa grem zdajle na ginekološki pregled k moji ginekologinji in me je prav strah, ker mi je rekla, naj prej k njej ne hodim, ko bom noseča user posted image evo in spet jo bom razočarala user posted image

pupe lep dan vam želim!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
27.10.2009 8:00:33   
Tiki55
Jutro punce, hvala za dobrodošlico! Res lepo, kako se tukaj spodbujateuser posted image Zame je vse tako novo, tako da z zanimanjem preberem vse vaše nasvete in mnenja. Ja, še posebej špikanje je zame čisto nov svetuser posted image Sem kar mojega zaposlila, saj se bojim igel kot samegauser posted image . Ampak saj gre...

loremi hvala za kavico!

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
27.10.2009 8:33:19   
Urshy78
Tiki, super za 2. špiko user posted image user posted image user posted image user posted image  navijam 300 na uro user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
27.10.2009 8:39:04   
SILVA-1
Ciao punce!

Sama sem trepetalka, tako kot ve. Od HSG, laparo, LEKO, močan PCO, fant slab spermiogram, nam je včeraj na krvnem na GK pokazalo 3800!!!! Noro!

Doma že imava user posted image iz drugega IVF-a (stara je leto in pol), zdaj sem bila tudi na 2. IVF-u in pravljica se nadaljuje.

Za vse držim pesti!

SILVA user posted image

P.S. Vrtnica, poznam tvojo zgodbo, rekla bi ti le, da je potrebno vztrajat, jaz sem dala čez 4 punkcije in 8 transferov....Javi se kaj!

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
27.10.2009 9:01:28   
gigi1
Jutrčka

Kimsy user posted image  user posted image  user posted image . Kar pazi na prehrano. Le v vednost: nekatere vrste sadja vsebujejo zelo veliko sladkorja.

Vrtnica že 1 plavalček je dovolj. Torej: nikoli ne reci nikoli! Zelo slab spermiogram je še vedno veliko boljši kot nič. Vseeno mislim, da se vama splača probat izboljšat kvaliteto z vitamini in minerali.

Silva čestitam user posted image  user posted image  user posted image

SS ne vem kaj bi ti svetovala user posted image . Se bojim, da tud vsega preveč ni dobro.

Tanja BarbiG je dobila še za 2 dni suprefact. Torej UZ ima po 9ih dneh jemanja Gonala.
Kaj je s tem pirsingom?

Loremi hvala za kavico.

Metuljči se vse nekaj novega naučimo tukaj gor user posted image

Vsem ostalim pozdravček in lep dan user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu SILVA-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
27.10.2009 9:46:01   
cukica
Silva čestitke,...user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
27.10.2009 9:54:07   
vrtnica.m
user posted image Silva-1 - res iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sva pa se z mojim v nedeljo sprehajala po Fužinah (saj si rekla da si tam doma) in sem res pomislila na tebe in kako si kaj user posted image

gigi1 - ja itak da se nama splača pridno papat vitaminčke. Na tem bova oba ostala, da bova pridno papala vitaminčke in user posted image . Mogoče pa le uspe ne glede kaj rečejo zdravniki. Upanje umre zadnje (tako pravijo) user posted image

Vsem en velik user posted image user posted image user posted image

l.p.
m.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
27.10.2009 10:13:51   
mismis
Dober dan vsem skupaj, kako smo kaj...

Silva, čestitke za plusek user posted image user posted image user posted image , bomo držale pestke, da bo mala princeska dobila bratca ali dva user posted image user posted image

vrtnica.m, po mojih izkušanjah je bolje, če vedo kaj je narobe ( v vajinem primeru slab spermiogram), kot v primeru, ko nimajo pojma, zakaj ne pride do nosečnosti (nepojasnjena neplodnost). Salbe spermiograme lahko rešijo z metodo ICSI ali tole novo IMSI, medtem ko pri nepojasnjeni neplodnosti ne morejo narediti nič, razen tega da hodimo iz postopka v postopek in lovimo pravi mesec, ko se bo prijelo. Vitaminčke pa le pridno papat

S.Suzi, ne pij krvomočnice, počakaj na pregled pri svoji G. Glede na to, da si prej jemala dabrostone, si si po vsej verjetnosti pomešala cikel. s krvomočnico si ga ne boš sedaj uredila. Vsak dan kakšen deci rdečega, pa kakšno user posted image user posted image

Žižek, kako kaj? včeraj sem malo zvečer vzela čas tudi zate, pa sem te malo snemala user posted image user posted image  (tisto, kar sva zadnjič govorili v Kongu) dobiš, ko se dobiva na kavi.

Tiki55, po 5. špikicah človek že postane mojster, po končanem postopku se lahko direktno med đankije preselimo user posted image user posted image user posted image

BarbiG, kako počutje? Te je bolezen že spustila iz krempljev

tudi vsem ostalim želim prav lep dan

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
27.10.2009 10:58:49   
zarja1
Samo, da vas lepo pozdravim moje babe žabe........

V Mb je takkkkkkk sonček.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
27.10.2009 11:08:18   
gigi1
Mišmišu srce mučos gracias user posted image

Zarči pozdravček user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
27.10.2009 11:20:15   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Samo, da vas lepo pozdravim moje babe žabe........

V Mb je takkkkkkk sonček.user posted image

mi tudi mamo sončka user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
27.10.2009 11:24:13   
šopka
Pozdravljene! Podolgem času sem zopet z vami. končala sem dolgi postopek in že imela punkcijo. ker sem v prvem postopku imela hiperco sem zdaj dobila neke tablete dostinex, ki naj bi jo preprečile. a katera kaj pozna te tabletke?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
27.10.2009 11:28:49   
Fargesia
Silva, čestitkeeee!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image punce,kaj narest ko te peče zgaga? od včeraj zvečer me takoooo peče, da sploh ne vem kaj narest...

btw, v LJ kotlini mamo tud sonček!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
27.10.2009 11:29:41   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

user posted image punce,kaj narest ko te peče zgaga? od včeraj zvečer me takoooo peče, da sploh ne vem kaj narest...

idi lulat na palčko, da že pokaže ta user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
27.10.2009 11:31:28   
zarja1
Šopka jaz sicer teh nisem jemala, ampak sem slišala svašta slabegauser posted image . Daj se malo pozanimaj in podebatiraj z G. Naj raje dozo zmanjšajo kot pa to, ha?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
27.10.2009 11:33:12   
gigi1

Silva, čestitkeeee!!!user posted image user posted image user posted image

btw, v LJ kotlini mamo tud sonček!!!user posted image user posted image user posted image

Bel kruh z olivnim oljem in mlačna voda po požirkih. Boljši je sicer zeleni čaj z mlekom kot voda (pa ga ne smeš user posted image  - no mogoče 1 skodelico na dan)

Navijaaaaaam user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
27.10.2009 11:34:50   
gigi1
Šopka ne poznam. Želim ti pa, da hiperce ne bo in da kmalu zagledaš lep plus user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
27.10.2009 11:35:06   
Fargesia
zarči, kaj ga biksaš no, sem šele 6.dan po ET danes.

gigi, nimam belega kruha doma...ga ne jem...lahko na polnozrnatega dam?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
27.10.2009 11:36:45   
zarja1

zarči, kaj ga biksaš no, sem šele 6.dan po ET danes.

ups meni se zdi že celo večnost.......user posted image user posted image user posted image , mi je dolgcajt.....Ne zamerit.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
27.10.2009 11:38:48   
gigi1
Fargi polnozrnat za zgago ni dober. Tudi jaz ga načeloma ne jem. Mož ga je in ga imam ponavadi doma, pa ga ob zgagi uporabim. Pejd si ga kupit kakšen košček. Če se malo pregrešiš pri Montyju ni večja težava. Samo, da se zgage losaš.
Pomagajo tudi kakšni krekerji. Samo meni res najbolj košček belega kruha obilno prelit z olivnim oljem in zeleni čaj z mlekom.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?