Anonimen
|
Jeeeeeeeeeeeeeeeeee Drobtinica.., še ena mamiiii... joooj, kok to rada preberem. ČESTITKE za velikega Matica, pravi korenjak!!! Nadka30, pozdravljena... , tebe pa ne poznam . Dobrodošla pri nas in žal mi je za ss. Pojdi našo prejšnjo temo brat in boš vidla kako nam je blo... pol se pa vrni na to temo in boš vidla kako nam je zdej . Same bajske nosečke in ena za drugo mamice.. Naj se pohvalim, moj mali je začel... odpirat sezono. Tudi k tebi pride plusek .... in tudi meni je blo rečeno po 6 M ampak se nism nič ozirala in sva začela po ta 2 M, 7 M pa nism več dobila. Razlika je ali imaš ss bolj zgodaj ali pa ko si noseča že več tednov. Če bi mela ss ali kake težave po 15t pol je itaq že tko velka beba in čiščenje čist drugačno tko da.... takrat je fajn dlje čakat. V tvojem primeru.... kr po 2M v akcijoooooo. Pa G steri nekam... od kod sploh si? Da ti mal pobrskamo za G? Sonček85, komaj čakam da prideta in gremo naoooookooool. Tassika, vidve sta carice... Pa kaj maš v bolnici internet??!! Hm... carica! No, upam, da greta kmalu domov vidve bibibkeeee.. a.biba, kako je počutje danes?? Si booolš? mariee... ma ga probam pretentat, pa mi je uspelo. Ponoči se še bolj bori z njo kot čez dan. Sm se odločla, da dam sam desno.. pa naj kar hoče. Pa na koncu obupa, ker je močno lačen in joo zagrabi, da zaboli.... No potem pa se prestaviva na levo. Mami je bolj prebrisana MAŠKA, bilirubin je OK, doma smo, ne gremo se sončit. V ponedeljek še enkrat dat kri , povišan je vseeno. Kepica83, moja malaaa... HVALA, ker praviš, da sm mal zaslužna za tvojga plusija. To je tko lepo brat. Evo pošiljam objemčkota... Vesela sm za vajinga stanovanjčka... , pa ne kregajta se. Raje sam zasikaj pa pol utihni . Joj, jst ne znam dat nasveta da bo mir. Sm bolj jezna punca kar se moških tiče. Za oblekco sm vesela, da ti je všeč... , najboljš, da jo po pošti pošljem. Kako pa drugače? Jst sm se kot princeska počutla v njejjj... , na moji sanjski porokici. Še bi se šla poročit, še enkrat. Maš pa dovoljenje, da jo kaj zoožaš ampak vrni jo v isti obliki . pilotinooooooooooooo, moja miška......... Ti si moja, moja... objemček ti Liam pošilja...
|