Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:59:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ja pa KOKICAAAA kje si zdaj?? Tuuuu, če pa me je moj klical, da sem mu nekaj svetovala! sem že mislila, da bodo neupravičene
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:00:00
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dobr večer! Mi imamo pa zadnje dni spet pravo krizo z uspavanjem starejšega fanta, ker sploh noče spat. Ko ga eden od naju pobaše, pa imamo pošteno dretje. Tega do sedaj ni nikoli izvajal Je spet moj šel z njim na posteljo, da se je vsaj umiril. Čeprav ga je podil stran. Ampak to zato, da bi lahko vstajal ojej če malega porihtaš, tepa vlki jezi Ma, si bo spet treba nekaj izmislit, ker tole pa ne bomo vsak večer izvajali Ko smo mi bili taki paglavci si nismo niti pomislit upali da bi norije delali Ma kaj pa vem. Jaz v taki starosti že kar nekaj časa nisem sploh več popoldne spala in sem bila proti večeru baje kot muha brez glave. Tako da ... Samo ne mojmu povedat. Bo reku, da naj se kar jaz s stem ukvarjam, če ma to po men
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:00:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ja pa KOKICAAAA kje si zdaj?? Tuuuu, če pa me je moj klical, da sem mu nekaj svetovala! sem že mislila, da bodo neupravičene joj, si stroga
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:00:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ja pa KOKICAAAA kje si zdaj?? Tuuuu, če pa me je moj klical, da sem mu nekaj svetovala! sem že mislila, da bodo neupravičene joj, si stroga ja, kam pa bi prišli brez reda??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:02:29
|
|
|
|
Nina00
|
Mislim, da bom šla sedaj še par stvari v red dat, potem pa tudi jaz v flike, ker vsak dan težje funkcioniram - se Brin kar parkrat ponoči zbudi in tudi zjutraj je zgoden, ker se mu nos maši. Tako da lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:03:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ja pa KOKICAAAA kje si zdaj?? Tuuuu, če pa me je moj klical, da sem mu nekaj svetovala! sem že mislila, da bodo neupravičene joj, si stroga ja, kam pa bi prišli brez reda?? dobra si res! Kak je LIja?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:05:12
|
|
|
|
ema tiara
|
nočko...me moj vabi grozljivko gledat...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:06:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara nočko...me moj vabi grozljivko gledat... Kaj zdaj grozlijvko gledati ali slončkati? Pa lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:08:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 dobra si res! Kak je LIja? ja, ti si tudi bila stroga danes zjutraj. Si po tebi vzgled jemam (spet sem po naše napisala)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:08:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Mislim, da bom šla sedaj še par stvari v red dat, potem pa tudi jaz v flike, ker vsak dan težje funkcioniram - se Brin kar parkrat ponoči zbudi in tudi zjutraj je zgoden, ker se mu nos maši. Tako da lahko noč! Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:08:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara nočko...me moj vabi grozljivko gledat... Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:10:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara nočko...me moj vabi grozljivko gledat... Lahko noč! a temuse zdaj tako reče?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:10:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 dobra si res! Kak je LIja? ja, ti si tudi bila stroga danes zjutraj. Si po tebi vzgled jemam (spet sem po naše napisala) saj prav tak, ti kar tak piše kot ti je domače... Aja, stroga sem bla ja..sem že pozabila..mislim, d abo noč podobna zadnji, ker se skoz spet nekaj buni tam v spalnici...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:10:52
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dobr večer! Mi imamo pa zadnje dni spet pravo krizo z uspavanjem starejšega fanta, ker sploh noče spat. Ko ga eden od naju pobaše, pa imamo pošteno dretje. Tega do sedaj ni nikoli izvajal Je spet moj šel z njim na posteljo, da se je vsaj umiril. Čeprav ga je podil stran. Ampak to zato, da bi lahko vstajal ojej če malega porihtaš, tepa vlki jezi Ma, si bo spet treba nekaj izmislit, ker tole pa ne bomo vsak večer izvajali upam, da si hitro kaj izmislite. pol pa le poročaj, da si vmemoriram za vnaprej, ko bomo mi imeli podobne probleme
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:11:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dobr večer! Mi imamo pa zadnje dni spet pravo krizo z uspavanjem starejšega fanta, ker sploh noče spat. Ko ga eden od naju pobaše, pa imamo pošteno dretje. Tega do sedaj ni nikoli izvajal Je spet moj šel z njim na posteljo, da se je vsaj umiril. Čeprav ga je podil stran. Ampak to zato, da bi lahko vstajal ojej če malega porihtaš, tepa vlki jezi Ma, si bo spet treba nekaj izmislit, ker tole pa ne bomo vsak večer izvajali upam, da si hitro kaj izmislite. pol pa le poročaj, da si vmemoriram za vnaprej, ko bomo mi imeli podobne probleme In kako je danes zaspala mala Klara?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:12:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara nočko...me moj vabi grozljivko gledat... Lahko noč! a temuse zdaj tako reče?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:13:31
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dobr večer! Mi imamo pa zadnje dni spet pravo krizo z uspavanjem starejšega fanta, ker sploh noče spat. Ko ga eden od naju pobaše, pa imamo pošteno dretje. Tega do sedaj ni nikoli izvajal Je spet moj šel z njim na posteljo, da se je vsaj umiril. Čeprav ga je podil stran. Ampak to zato, da bi lahko vstajal ojej če malega porihtaš, tepa vlki jezi Ma, si bo spet treba nekaj izmislit, ker tole pa ne bomo vsak večer izvajali upam, da si hitro kaj izmislite. pol pa le poročaj, da si vmemoriram za vnaprej, ko bomo mi imeli podobne probleme In kako je danes zaspala mala Klara? isto kot zadnji dve noči - v posteljici brez joka sem vesela do nebes in nazaj
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:14:01
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 dobra si res! Kak je LIja? ja, ti si tudi bila stroga danes zjutraj. Si po tebi vzgled jemam (spet sem po naše napisala) saj prav tak, ti kar tak piše kot ti je domače... Aja, stroga sem bla ja..sem že pozabila..mislim, d abo noč podobna zadnji, ker se skoz spet nekaj buni tam v spalnici... bogi. a misliš da so zobki al kaj?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:14:37
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara nočko...me moj vabi grozljivko gledat... Lahko noč! a temuse zdaj tako reče? danes pa se v samih nekih šifrah pogovarjamo. komaj sledim
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:16:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 dobra si res! Kak je LIja? ja, ti si tudi bila stroga danes zjutraj. Si po tebi vzgled jemam (spet sem po naše napisala) saj prav tak, ti kar tak piše kot ti je domače... Aja, stroga sem bla ja..sem že pozabila..mislim, d abo noč podobna zadnji, ker se skoz spet nekaj buni tam v spalnici... bogi. a misliš da so zobki al kaj? tak je zadnje čase pri nas, približno na uro dve se prebuja
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:16:04
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara nočko...me moj vabi grozljivko gledat... Lahko noč! a temuse zdaj tako reče? hahahaaa,,,,,, helou...o čem debata... jaz sem se ravno najedla pice, kukam kmetijo, naja je dol pri mojih, moj je šel na eno pijačko, ker je kolega rodil, no njegova -----....pijem pa refošk s kokakolo....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:16:33
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dobr večer! Mi imamo pa zadnje dni spet pravo krizo z uspavanjem starejšega fanta, ker sploh noče spat. Ko ga eden od naju pobaše, pa imamo pošteno dretje. Tega do sedaj ni nikoli izvajal Je spet moj šel z njim na posteljo, da se je vsaj umiril. Čeprav ga je podil stran. Ampak to zato, da bi lahko vstajal ojej če malega porihtaš, tepa vlki jezi Ma, si bo spet treba nekaj izmislit, ker tole pa ne bomo vsak večer izvajali upam, da si hitro kaj izmislite. pol pa le poročaj, da si vmemoriram za vnaprej, ko bomo mi imeli podobne probleme In kako je danes zaspala mala Klara? isto kot zadnji dve noči - v posteljici brez joka sem vesela do nebes in nazaj super duper, bravo Klara, bravo mami ma mi tudi ne jokamo, samo zizo pa vseeno še hočemo, pa v veliki postelji se tudi lepše spi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:17:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara nočko...me moj vabi grozljivko gledat... Lahko noč! a temuse zdaj tako reče? danes pa se v samih nekih šifrah pogovarjamo. komaj sledim na grozljivka vem kak zgleda, ti slončki pa tud
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:17:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica isto kot zadnji dve noči - v posteljici brez joka sem vesela do nebes in nazaj jeeeeeiiiii bravo Klara Tudi pri nam Lija že spi drugi dan celo noč v svoji posteljici
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:17:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara nočko...me moj vabi grozljivko gledat... Lahko noč! a temuse zdaj tako reče? hahahaaa,,,,,, helou...o čem debata... jaz sem se ravno najedla pice, kukam kmetijo, naja je dol pri mojih, moj je šel na eno pijačko, ker je kolega rodil, no njegova -----....pijem pa refošk s kokakolo.... a pol pa uživaŠ
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?