Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:36:06
|
|
|
|
ema tiara
|
na hitro sem preletela,ste prečvekaste pa nimam časa vse brat na hitro vas pozdravim,čestitke persidi za roj.dan,sem si prav zapomnila?za naprej se tako ne sme rd čestitat...tak da vse naj naj naj...pa vse mini rd...sem zaspana,mi nekaj štrajka,po dlesnih drgne vse kar v roke dobi...morda so zobki...prva hčera jih je dobila pri 10m-4naenkrat,do prvega roj.dneva je imela vse,so vsakič šli po štirje ven...druga hčera pa že pri 4,5m...bomo videli...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:37:00
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokič imaš ZS a lahk uganem kaj si ji napisala? včasih imam nadnaravne sposobnosti... Vse veste pred mano! temu se reče FACEBOOK pa, če si rekla, da nisi več tam tolko... ampak dovolj, da ve zakaj se gre
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:37:03
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy še dobro da je doma; če ne bi me blo kmalu konc od današnjega dneva; a je Lei vročina padla? tasa; ma kje pa; ju3 zjutraj gremo v Zd; je dobila že 3 svečke danes, pa kopel in nič ne pomaga; prej je imela 39,6, tko je imela 2x danes; prejle sem jo še enkrat umila in dala svečko in zdaj jo tati carta, da si jaz roke odpočijem boga Lea boga tudi ti mamaM
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:37:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA cukerpek - .Ker imaš glih tak dober nick sem si mogla it po kremšnito ja, škoda da nisi bližje, bi ti v moji slaščičarni kako spekla pa ponudla Nea resi Persidi 2-krat, se bo v avto vsedla pa prišla do Jesenic. Te pa boš mela no, to v primeru, če se ne bo kje po poti zgubila če je taša zraven v avtu, se kaj takega lahk kaj hitro naredi A si žleht kruto, vendar resnično
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:37:18
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA cukerpek - .Ker imaš glih tak dober nick sem si mogla it po kremšnito ja, škoda da nisi bližje, bi ti v moji slaščičarni kako spekla pa ponudla Morda me pot res kdaj zanese in poizkusim tvoje dobrote evo kaj sem rekla,..se je že napovedala! A greš zraven?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:38:00
|
|
|
|
trinity22
|
cukerpek dobrodošla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:38:05
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek pridem nazaj, ko dam otročke spat; kličejo mlekarno aha, a se z Mio še dojita? Kaj te pa to briga? ja pa če sem pač radovedna pa kaj je
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:38:57
|
|
|
|
Nina00
|
Dobr večer! Mi imamo pa zadnje dni spet pravo krizo z uspavanjem starejšega fanta, ker sploh noče spat. Ko ga eden od naju pobaše, pa imamo pošteno dretje. Tega do sedaj ni nikoli izvajal Je spet moj šel z njim na posteljo, da se je vsaj umiril. Čeprav ga je podil stran. Ampak to zato, da bi lahko vstajal
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:39:30
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy še dobro da je doma; če ne bi me blo kmalu konc od današnjega dneva; a je Lei vročina padla? tasa; ma kje pa; ju3 zjutraj gremo v Zd; je dobila že 3 svečke danes, pa kopel in nič ne pomaga; prej je imela 39,6, tko je imela 2x danes; prejle sem jo še enkrat umila in dala svečko in zdaj jo tati carta, da si jaz roke odpočijem boga Lea boga tudi ti mamaM o zdravo. jaz sem ti na FB nekaj napisala
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:40:24
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dobr večer! Mi imamo pa zadnje dni spet pravo krizo z uspavanjem starejšega fanta, ker sploh noče spat. Ko ga eden od naju pobaše, pa imamo pošteno dretje. Tega do sedaj ni nikoli izvajal Je spet moj šel z njim na posteljo, da se je vsaj umiril. Čeprav ga je podil stran. Ampak to zato, da bi lahko vstajal ojej če malega porihtaš, tepa vlki jezi
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:42:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dobr večer! Mi imamo pa zadnje dni spet pravo krizo z uspavanjem starejšega fanta, ker sploh noče spat. Ko ga eden od naju pobaše, pa imamo pošteno dretje. Tega do sedaj ni nikoli izvajal Je spet moj šel z njim na posteljo, da se je vsaj umiril. Čeprav ga je podil stran. Ampak to zato, da bi lahko vstajal
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:43:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA cukerpek - .Ker imaš glih tak dober nick sem si mogla it po kremšnito ja, škoda da nisi bližje, bi ti v moji slaščičarni kako spekla pa ponudla Morda me pot res kdaj zanese in poizkusim tvoje dobrote evo kaj sem rekla,..se je že napovedala! A greš zraven? čuj te bolje da počakaš da bo Anže vso noč prespal, ker boma tak na Primorskem pristale namesto v Jesenicah
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:43:56
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dobr večer! Mi imamo pa zadnje dni spet pravo krizo z uspavanjem starejšega fanta, ker sploh noče spat. Ko ga eden od naju pobaše, pa imamo pošteno dretje. Tega do sedaj ni nikoli izvajal Je spet moj šel z njim na posteljo, da se je vsaj umiril. Čeprav ga je podil stran. Ampak to zato, da bi lahko vstajal ojej če malega porihtaš, tepa vlki jezi Ma, si bo spet treba nekaj izmislit, ker tole pa ne bomo vsak večer izvajali
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:48:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA cukerpek - .Ker imaš glih tak dober nick sem si mogla it po kremšnito ja, škoda da nisi bližje, bi ti v moji slaščičarni kako spekla pa ponudla Nea resi Persidi 2-krat, se bo v avto vsedla pa prišla do Jesenic. Te pa boš mela no, to v primeru, če se ne bo kje po poti zgubila če je taša zraven v avtu, se kaj takega lahk kaj hitro naredi A si žleht kruto, vendar resnično
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:49:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara na hitro sem preletela,ste prečvekaste pa nimam časa vse brat na hitro vas pozdravim,čestitke persidi za roj.dan,sem si prav zapomnila?za naprej se tako ne sme rd čestitat...tak da vse naj naj naj...pa vse mini rd...sem zaspana,mi nekaj štrajka,po dlesnih drgne vse kar v roke dobi...morda so zobki...prva hčera jih je dobila pri 10m-4naenkrat,do prvega roj.dneva je imela vse,so vsakič šli po štirje ven...druga hčera pa že pri 4,5m...bomo videli...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:49:11
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dobr večer! Mi imamo pa zadnje dni spet pravo krizo z uspavanjem starejšega fanta, ker sploh noče spat. Ko ga eden od naju pobaše, pa imamo pošteno dretje. Tega do sedaj ni nikoli izvajal Je spet moj šel z njim na posteljo, da se je vsaj umiril. Čeprav ga je podil stran. Ampak to zato, da bi lahko vstajal ojej če malega porihtaš, tepa vlki jezi Ma, si bo spet treba nekaj izmislit, ker tole pa ne bomo vsak večer izvajali Ko smo mi bili taki paglavci si nismo niti pomislit upali da bi norije delali
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:52:30
|
|
|
|
tasa_m
|
ja pa KOKICAAAA kje si zdaj??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:55:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy še dobro da je doma; če ne bi me blo kmalu konc od današnjega dneva; a je Lei vročina padla? tasa; ma kje pa; ju3 zjutraj gremo v Zd; je dobila že 3 svečke danes, pa kopel in nič ne pomaga; prej je imela 39,6, tko je imela 2x danes; prejle sem jo še enkrat umila in dala svečko in zdaj jo tati carta, da si jaz roke odpočijem boga Lea boga tudi ti mamaM Kam pa je zdaj zginila MM?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:55:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps seveda, je to zate Hvala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:56:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy še dobro da je doma; če ne bi me blo kmalu konc od današnjega dneva; a je Lei vročina padla? tasa; ma kje pa; ju3 zjutraj gremo v Zd; je dobila že 3 svečke danes, pa kopel in nič ne pomaga; prej je imela 39,6, tko je imela 2x danes; prejle sem jo še enkrat umila in dala svečko in zdaj jo tati carta, da si jaz roke odpočijem boga Lea boga tudi ti mamaM Kam pa je zdaj zginila MM? verjetn se je lea zbudla
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:57:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ja pa KOKICAAAA kje si zdaj?? Tuuuu, če pa me je moj klical, da sem mu nekaj svetovala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:57:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dobr večer! Mi imamo pa zadnje dni spet pravo krizo z uspavanjem starejšega fanta, ker sploh noče spat. Ko ga eden od naju pobaše, pa imamo pošteno dretje. Tega do sedaj ni nikoli izvajal Je spet moj šel z njim na posteljo, da se je vsaj umiril. Čeprav ga je podil stran. Ampak to zato, da bi lahko vstajal ojej če malega porihtaš, tepa vlki jezi Ma, si bo spet treba nekaj izmislit, ker tole pa ne bomo vsak večer izvajali Ko smo mi bili taki paglavci si nismo niti pomislit upali da bi norije delali ja, časi se spreminjajo....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:57:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy še dobro da je doma; če ne bi me blo kmalu konc od današnjega dneva; a je Lei vročina padla? tasa; ma kje pa; ju3 zjutraj gremo v Zd; je dobila že 3 svečke danes, pa kopel in nič ne pomaga; prej je imela 39,6, tko je imela 2x danes; prejle sem jo še enkrat umila in dala svečko in zdaj jo tati carta, da si jaz roke odpočijem boga Lea boga tudi ti mamaM Kam pa je zdaj zginila MM? verjetn se je lea zbudla možno ja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:59:04
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy še dobro da je doma; če ne bi me blo kmalu konc od današnjega dneva; a je Lei vročina padla? tasa; ma kje pa; ju3 zjutraj gremo v Zd; je dobila že 3 svečke danes, pa kopel in nič ne pomaga; prej je imela 39,6, tko je imela 2x danes; prejle sem jo še enkrat umila in dala svečko in zdaj jo tati carta, da si jaz roke odpočijem boga Lea boga tudi ti mamaM o zdravo. jaz sem ti na FB nekaj napisala sem vidla, sem ti že odgovorila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 20:59:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ja pa KOKICAAAA kje si zdaj?? Tuuuu, če pa me je moj klical, da sem mu nekaj svetovala!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?