|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:37:02
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Grahec IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Joj, ene ste res srečnice. Lucija je pa prve 4 ali 5 mesecev lepo spala v svoji posteljici celo noč zdaj pa se zbuja na vsaki 2 ali 3 urce. Ne zna in ne zna sama zaspat, pa ne da je tako lačna, včasih jo samo malo pocartam in zaspi. pri nas je situacija podobna, pa ne vem, če je pri nas glih to da ne zna sama zaspat ... kaj pa vem, men se zdi da nama tak paše, da je z nama, njej pa tudi Aja, no Lucija spi v svoji poteljici samo zbuja se in jo moraš pocartat..., da nazaj zaspi. Ko smo jo eno noč imeli na sredi je bilo spanja še bistveno manj... jaz pa marcela še nisem imela v svoji postelji, zdaj pa itak ni šans- sem enkrat Lariso vzela k sebi v posteljo in sem ZASPALA, pa je mala padla dol iz postelje, tak,da ni šans,da ga mam v postelji. isto se je meni zgodilo, zato nočem da je zjutraj pri meni.... no prej sem nadolgo napisala današnjo štorijo...bom pa zdej na kratko- ob 6.00 se je danes najedel, in ni hotel nazaj v svojo posteljico, v rokah pa takoj zaspal.....no in po polurnem dretju, se moj prestavi v dnevno, Timon še ene 5 minut vztraja in omaga....jaz sem ga na ene 5 minut le popravljala nazaj, na bok, tako da je vedel da sem tam poleg njega in mu rekla, ninanana,,,da spimo, in da naj še on...no in je uspelo... danes zagotovo ponovimo, če bo treba...če pa se zbudi prej, npr,ob 3.00, pa popije mleko in brez problema zaspi nazaj .... no jaz sem danes res vztrajala, pa samo mal sem ga pobožala vsake tolko časa, čisto mirno in prijazno sem mu dopovedovala da sem tam in da naj zaaja....
|