|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
26.10.2009 21:28:16   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Joj, ene ste res srečnice. Lucija je pa prve 4 ali 5 mesecev lepo spala v svoji posteljici celo noč zdaj pa se zbuja na vsaki 2 ali 3 urce. Ne zna in ne zna sama zaspat, pa ne da je tako lačna, včasih jo samo malo pocartam in zaspi.

pri nas je situacija podobna, pa ne vem, če je pri nas glih to da ne zna sama zaspat ... kaj pa vem, men se zdi da nama tak paše, da je z nama, njej pa tudiuser posted image

Aja, no Lucija spi v svoji poteljici samo zbuja se in jo moraš pocartat..., da nazaj zaspi. Ko smo jo eno noč imeli na sredi je bilo spanja še bistveno manj...
jaz pa marcela še nisem imela v svoji postelji, zdaj pa itak ni šans- sem enkrat Lariso vzela k sebi v posteljo in sem ZASPALA, pa je mala padla dol iz postelje, tak,da ni šans,da ga mam v postelji.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
26.10.2009 21:29:19   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image user posted image dobra si res! user posted image user posted image user posted image Kak je LIja?

ja, ti si tudi bila stroga danes zjutraj. Si po tebi vzgled jemam user posted image (spet sem po naše napisala)

user posted image user posted image user posted image saj prav tak, ti kar tak piše kot ti je domače...

Aja, stroga sem bla ja..sem že pozabila..mislim, d abo noč podobna zadnji, ker se skoz spet nekaj buni tam v spalnici...user posted image user posted image user posted image

bogi. a misliš da so zobki al kaj?

tak je zadnje čase pri nas, približno na uro dve se prebujauser posted image

ojej user posted image user posted image user posted image

vem kak je to. sam pri nas ni blo zobkov, ampak navajenost na joško. samo zdaj že tri noči ni tega in se spi boljše user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
26.10.2009 21:29:24   
KOKICA32

Nič, jaz grem spat!

LAHKO NOOOČČČ !!!

Pa daj nehaj no!!! Neeeee še! Kdaj se dobimo sem vprašala?user posted image

dobro te , te pa še bom malo tu user posted image user posted image

grem sam na WC.

Jaz imam vsak dan čas, tak da povejte kdaj. Čebelica, Persida, mediuhec,..

ja, na WC pa lahko greš, da ne boš lužice naredla..user posted image user posted image user posted image pa bo mogel T. pucati potem...

Kaj rečemo SREDA med 09.30 in 10?? Če se bodo še ostale strinjale?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
26.10.2009 21:30:18   
KOKICA32

Jaz nisem nič vtihnila? Jaz jutri in v četrtek ne morem..Kaj pa SREDA???? user posted image user posted image user posted image Seveda, lahko tudi pri tebi, pa če tudi ne bo čokoladnega!user posted image user posted image user posted image

lahko sreda ja! A jutri greš k frizerju??

JAAAAA! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
26.10.2009 21:31:03   
KOKICA32

Joj, ene ste res srečnice. Lucija je pa prve 4 ali 5 mesecev lepo spala v svoji posteljici celo noč zdaj pa se zbuja na vsaki 2 ali 3 urce. Ne zna in ne zna sama zaspat, pa ne da je tako lačna, včasih jo samo malo pocartam in zaspi.

pri nas je situacija podobna, pa ne vem, če je pri nas glih to da ne zna sama zaspat ... kaj pa vem, men se zdi da nama tak paše, da je z nama, njej pa tudiuser posted image

Aja, no Lucija spi v svoji poteljici samo zbuja se in jo moraš pocartat..., da nazaj zaspi. Ko smo jo eno noč imeli na sredi je bilo spanja še bistveno manj...
jaz pa marcela še nisem imela v svoji postelji, zdaj pa itak ni šans- sem enkrat Lariso vzela k sebi v posteljo in sem ZASPALA, pa je mala padla dol iz postelje, tak,da ni šans,da ga mam v postelji.

Ojoj, in koliko je bila stara? Se je zbudila verjetno, ne? user posted image Sem žleht!user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
26.10.2009 21:32:17   
yania
ojoj,,,spet mi je 100000000 besed skenslalo, in jaz govorim v praznouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
26.10.2009 21:32:20   
spps

Ojoj, in koliko je bila stara? Se je zbudila verjetno, ne? user posted image Sem žleht!user posted image

ma ne vem kolk je bla- je bila pa tolk,da se je že plazla...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
26.10.2009 21:32:50   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Dobr večer!

Mi imamo pa zadnje dni spet pravo krizo z uspavanjem starejšega fanta, ker sploh noče spat. Ko ga eden od naju pobaše, pa imamo pošteno dretje. Tega do sedaj ni nikoli izvajal user posted image  Je spet moj šel z njim na posteljo, da se je vsaj umiril. Čeprav ga je podil stran. Ampak to zato, da bi lahko vstajal user posted image

ojej user posted image user posted image če malega porihtaš, tepa vlki jezi user posted image

Ma, si bo spet treba nekaj izmislit, ker tole pa ne bomo vsak večer izvajali user posted image

upam, da si hitro kaj izmislite. pol pa le poročaj, da si vmemoriram za vnaprej, ko bomo mi imeli podobne probleme user posted image user posted image

In kako je danes zaspala mala Klara?

isto kot zadnji dve noči - v posteljici brez joka user posted image user posted image user posted image user posted image sem vesela do nebes in nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super duper, bravo Klara, bravo mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma mi tudi ne jokamo, samo zizo pa vseeno še hočemo, pa v veliki postelji se tudi lepše spiuser posted image

ma glavno da smo zdravi in ne jokamo pravim jaz user posted image user posted image user posted image no pa če mamo in atija ne moti, zakaj se pol ne bi stiskali user posted image user posted image user posted image

saj jaz tudi zašvinglam in jo pol ponoči prestavim k nama, ko se zbudi. ma že to da se do polnoči 1x zbudi mi je več kot super

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
26.10.2009 21:33:44   
tasa_m
ja, na WC pa lahko greš, da ne boš lužice naredla..user posted image user posted image user posted image pa bo mogel T. pucati potem...

Kaj rečemo SREDA med 09.30 in 10?? Če se bodo še ostale strinjale?user posted image user posted image user posted image

ja, lahko ja user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
26.10.2009 21:33:55   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: yania

ojoj,,,spet mi je 100000000 besed skenslalo, in jaz govorim v praznouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Raje stiskaj CTRL +C, ko toliko pišeš, da se ne boš vsak večer jezila!user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
26.10.2009 21:34:29   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

nočko...me moj vabi grozljivko gledat...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lahko noč!

a temuse zdaj tako reče?user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

danes pa se v samih nekih šifrah pogovarjamo. komaj sledim user posted image user posted image user posted image

na grozljivka vem kak zgleda, ti slončki pa tuduser posted image user posted image

ampak oboje skupaj bi pa znalo biti kar spuki, ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
26.10.2009 21:34:36   
KOKICA32

ja, lahko ja user posted image

user posted image user posted image user posted image Persida, Mediuhec, MalaČebelica???

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
26.10.2009 21:34:45   
spps
koka, ko še ne veš kaj vse te lahk presenetiuser posted image user posted image user posted image  tak,da ne bom rekla,da s žleht,ampak- vse se vrača...user posted image user posted image user posted image user posted image

hecam se,da bi bilo čimmanj takšnih in drugačnih nezgod naših bebekovuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
26.10.2009 21:34:45   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

še dobro da je doma; če ne bi me blo kmalu konc od današnjega dneva;
a je Lei vročina padla?

tasa; ma kje pa; ju3 zjutraj gremo v Zd; je dobila že 3 svečke danes, pa kopel in nič ne pomaga; prej je imela 39,6, tko je imela 2x danes; prejle sem jo še enkrat umila in dala svečko in zdaj jo tati carta, da si jaz roke odpočijem

za Leo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
26.10.2009 21:34:49   
trinity22

Ja sam Marcel se ful premika ... naša se malo obrača sem in tja, pa itak imava posteljo samo na eni strani odprto, pa še to pol s povštri založim, tak da ni panike ... šeuser posted image ponoči pa se frajerka v diagonalo med nama obrne in pol mene v trebuh brca, kot med nosečnostjouser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
26.10.2009 21:34:59   
MalaČebelica

isto kot zadnji dve noči - v posteljici brez joka user posted image user posted image user posted image user posted image sem vesela do nebes in nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeeiiiii bravo Klara user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi pri nam Lija že spi drugi dan celo noč v svoji posteljici user posted image

bravo Lija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
26.10.2009 21:35:02   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: cukerpek

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Kaj cukerpeka ,pa danes ne bo naokoli?user posted image

ko me že tako lepo vabite med vas, pol pa se vam bom kr pridružla;

je tako supermama?

dobrodošla! user posted image

(odgovor članu cukerpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
26.10.2009 21:35:35   
Najaa

Dobr večer!

Mi imamo pa zadnje dni spet pravo krizo z uspavanjem starejšega fanta, ker sploh noče spat. Ko ga eden od naju pobaše, pa imamo pošteno dretje. Tega do sedaj ni nikoli izvajal user posted image  Je spet moj šel z njim na posteljo, da se je vsaj umiril. Čeprav ga je podil stran. Ampak to zato, da bi lahko vstajal user posted image

kdo je prej zaspal? user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
26.10.2009 21:36:04   
Najaa
čer...

kwa dohaja? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
26.10.2009 21:36:27   
KOKICA32

koka, ko še ne veš kaj vse te lahk presenetiuser posted image user posted image user posted image  tak,da ne bom rekla,da s žleht,ampak- vse se vrača...user posted image user posted image user posted image user posted image

hecam se,da bi bilo čimmanj takšnih in drugačnih nezgod naših bebekovuser posted image

KOKA??? user posted image user posted image user posted image Čuj ti! Stara koka dobra supa ne??? user posted image user posted image user posted image

Vem, ja..vse se vrača..tudi jaz želim čimnanj takih in podobnih nezgod!user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
26.10.2009 21:36:44   
spps

Ja sam Marcel se ful premika ... naša se malo obrača sem in tja, pa itak imava posteljo samo na eni strani odprto, pa še to pol s povštri založim, tak da ni panike ... šeuser posted image ponoči pa se frajerka v diagonalo med nama obrne in pol mene v trebuh brca, kot med nosečnostjouser posted image
sam, ko se lahk dejansko čez noč dete lahk začne muvat... tak,da za vsak slučaj bodite bolj pozorni,da se kam ne prekucne :)

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
26.10.2009 21:37:02   
yania

isto se je meni zgodilo, zato nočem da je zjutraj pri meni....

no prej sem nadolgo napisala današnjo štorijo...bom pa zdej na kratko- ob 6.00 se je danes najedel, in ni hotel nazaj v svojo posteljico, v rokah pa takoj zaspal.....no in po polurnem dretju, se moj prestavi v dnevno, Timon še ene 5 minut vztraja in omaga....jaz sem ga na ene 5 minut le popravljala nazaj, na bok, tako da je vedel da sem tam poleg njega in mu  rekla, ninanana,,,da spimo, in da naj še on...no in je uspelo...
danes zagotovo ponovimo, če bo treba...če pa se zbudi prej, npr,ob 3.00, pa popije mleko in brez problema zaspi nazaj user posted image ....
no jaz sem danes res vztrajala, pa samo mal sem ga pobožala vsake tolko časa, čisto mirno in prijazno sem mu dopovedovala da sem tam in da naj zaaja....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
26.10.2009 21:38:18   
tasa_m
koka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image padla bom s stola.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
26.10.2009 21:38:39   
KOKICA32

sam, ko se lahk dejansko čez noč dete lahk začne muvat... tak,da za vsak slučaj bodite bolj pozorni,da se kam ne prekucne :)

res je..

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
26.10.2009 21:38:49   
spps

KOKA??? user posted image user posted image user posted image Čuj ti! Stara koka dobra supa ne??? user posted image user posted image user posted image

Vem, ja..vse se vrača..tudi jaz želim čimnanj takih in podobnih nezgod!user posted image

najboljša supa- sam nisem vedela.da se maš za starouser posted image  za svoja leta zelo dobro zgledašuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?