|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 16:36:21
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Lea danes tudi ni nič kaj dosti jedla; par žlic kakija, ostalo pa se neki doji pa pije sokce; meni na srečo ni blo treba kuhat danes; včeraj sem spekla enga velikega piščanca in ga je polovica odstala tak da je padu zraven rižek in rdeča pesa; pa je blo kosilo, sicer bolj tako sam lačni pa nismo; bomo kej zvečer še pojedli pa bo.... evo, naša ribica spi; Žiga je šel k svoji Nani, možek pa za centralno neki rihta, mami pa si je privoščla svojih 5minut in jooj, jaz je pa danes sploh nisem,,me je včeraj preveč vrgla ...in rezultat je da sem čist adijo,,,bi šla kar spat, še jaz,,,pa imam tam en kup cunj za zložit iz sušilca, pa enega mi še pere... Naja je šla z mojim v Kamnik, mi gremo pa zdaj, samo da se nam ati naslika... pa kaj ko je že tema.. Ma meni se sploh v tem mrazu ne da več vozičkat, čeprav bi bilo dobro , ker drugače je kar šok za otročka, če je cele dneve noter na ene 22ih ali več stopinjah ....ma če ni sončka, se mi res ne da...pa sem rekla, da bomo šli zdaj, pa kaj ko je tema... Me je pa klical oči z Lidla, ko sem mu naročila ene plenice...kake so že tam, a so uredu?...sem že pozabila..podobne kot DMjeve, a ne?,, Yania, če uporabljaš te plenice iz lidla ti jih jaz pošljem ene 5 jih manjka, naši ful ne ustrezajo ... če želiš mi pošli naslov na ZS
|
|
|