|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
26.10.2009 15:23:57   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

zdaj je pa treba kuhat....za nas in še za miškona...
bom mu naredila cvetačo in brokoli, pa tista sirna omaka, ko ste včeraj nekaj pisale..

se tipkamo...

jest mam na računu še točno 89 EUR user posted image in s tem moram zdržat do sredine novembra user posted image bo pa mož kej dal in še dobro, da so položnice že plačane user posted image

ej, a veš da sva pa po mojem kar na istem?...sicer ne vem, če premorem še tolko sploh, pa še cestnino je treba iti danes plačati grrrr...okrog 60 E....sej to ni res....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
26.10.2009 15:42:55   
yania
Tasa, tudi jaz govorim o limitu, itak...čeprav sem bila vedno do nule, čez nikoli, pa mi zdej 2 leti ne uspe, ko me je moj nahecal da sem vzela limita kolko je šlo, in to na zlati kartici, pol te veš kolko je....user posted image user posted image user posted image samo sem si ga vsaj  400 E zmanjšala, da ne hodim ke v globine vedno...
ah sej bo,,,,
Vedno si je treba rečt, da je to pač prehodno obdobje ki bo minilo...a ne...

Timon aja,,,jaz pa sem že posodo pospravla...

Kuhala sem danes jaz , za mojadva tudi..njami...puranovi zrezki, narezani, v omaki z vinom, sirom in smetano, pa gobice seveda....zraven pa skutini štruklji kot priloga in za našo princesko še špageti...mami je pa 4 vrste solate naredilauser posted image user posted image ....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
26.10.2009 15:45:14   
Najaa

a je še katera opazila, da če se čisto takoj ne previje, ko se pokakauser posted image  po kravjem izdleku, da rata ritka bolj rdeča, no pri nas so na udaru jajčka,,,božči...prej se je tako pokakal, pa pravi moja sestra, da je pokakan, jaz pa nisem takoj opazila ker se je na tleh igral...in ima kar malo rdeče,,,no sej to potem umijem, pa fino posušimo ritko, pa namažemo s sudocrem ali samo hladilnim in je ok...to zdej dva dni opažam po skuti. Očitno je bolj močna. Tudi po jogurtu je podobno..

ja, sem opazila. user posted image sam nisem vedla, da je to od mlečnih izd. Nika pa tega res največ poje. Če ji že gre kaj v rito, je to skuta ali rižolino.

Danes je dobila pa to opevano bučo za kosilo. Res je dobra, enkratna v kombinaciji s krompirjem... sam še Niko moram prepričat v to. Ne, ni je hotla jest. user posted image
Pa danes naj ji bo, ko je bolana.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
26.10.2009 16:10:42   
mama_milchy
Lea danes tudi ni nič kaj dosti jedla; par žlic kakija, ostalo pa se neki doji pa pije sokce;
meni na srečo ni blo treba kuhat danes; včeraj sem spekla enga velikega piščanca in ga je polovica odstala tak da je padu zraven rižek in rdeča pesa; pa je blo kosilo, sicer bolj tako sam lačni pa nismo; bomo kej zvečer še pojedli pa bo....

evo, naša ribica spi; Žiga je šel k svoji Nani, možek pa za centralno neki rihta, mami pa si je privoščla svojih 5minut in user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
26.10.2009 16:12:32   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

a je še katera opazila, da če se čisto takoj ne previje, ko se pokakauser posted image  po kravjem izdleku, da rata ritka bolj rdeča, no pri nas so na udaru jajčka,,,božči...prej se je tako pokakal, pa pravi moja sestra, da je pokakan, jaz pa nisem takoj opazila ker se je na tleh igral...in ima kar malo rdeče,,,no sej to potem umijem, pa fino posušimo ritko, pa namažemo s sudocrem ali samo hladilnim in je ok...to zdej dva dni opažam po skuti. Očitno je bolj močna. Tudi po jogurtu je podobno..

ja, sem opazila. user posted image sam nisem vedla, da je to od mlečnih izd. Nika pa tega res največ poje. Če ji že gre kaj v rito, je to skuta ali rižolino.

Danes je dobila pa to opevano bučo za kosilo. Res je dobra, enkratna v kombinaciji s krompirjem... sam še Niko moram prepričat v to. Ne, ni je hotla jest. user posted image
Pa danes naj ji bo, ko je bolana.

ojoj,,,user posted image user posted image  za vaju...saj bo....
kaj ti aja zdaj?...Timon spi drugo rundo,,,prva je bila urco in pol...pa še bi spal, če ga ne bi šla pogledat v sobico k posteljici..samo sem imela kuhano za njega...krompirček glih  ne more čakati...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
26.10.2009 16:15:30   
trinity22
za vse bolane otročke user posted image user posted image user posted image user posted image
glede limita in teh zadev je pa povsod isto, jaz tudi nemaram minusauser posted image  sam kaj ko vedno  neki not pade še kak strošek in pol moram it mal čezuser posted image  no sedaj imam tudi registracijo avta drug teden tako kot Yania in bo že šlo ful dnara zato, da mi avto pol na park placu stojiuser posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
26.10.2009 16:16:16   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Lea danes tudi ni nič kaj dosti jedla; par žlic kakija, ostalo pa se neki doji pa pije sokce;
meni na srečo ni blo treba kuhat danes; včeraj sem spekla enga velikega piščanca in ga je polovica odstala tak da je padu zraven rižek in rdeča pesa; pa je blo kosilo, sicer bolj tako sam lačni pa nismo; bomo kej zvečer še pojedli pa bo....

evo, naša ribica spi; Žiga je šel k svoji Nani, možek pa za centralno neki rihta, mami pa si je privoščla svojih 5minut in user posted image

jooj, jaz je pa danes sploh nisem,,me je včeraj preveč vrgla user posted image ...in rezultat je da sem čist adijo,,,bi šla kar spat, še jaz,,,pa imam tam en kup cunj za zložit iz sušilca, pa enega mi še pere...
Naja je šla z mojim v Kamnik, mi gremo pa zdaj, samo da se nam ati naslika...
pa kaj ko je že tema..

Ma meni se sploh v tem mrazu ne da več vozičkat, čeprav bi bilo dobro , ker drugače je kar šok za otročka, če je cele dneve noter na ene 22ih ali več stopinjahuser posted image user posted image ....ma če ni sončka, se mi res ne da...pa sem rekla, da bomo šli zdaj, pa kaj ko je tema...

Me je pa klical oči z Lidla, ko sem mu naročila ene plenice...kake so že tam, a so uredu?...sem že pozabila..podobne kot DMjeve, a ne?,,

Neposredna povezava do sporočila: 2707
26.10.2009 16:36:21   
trinity22

jooj, jaz je pa danes sploh nisem,,me je včeraj preveč vrgla user posted image ...in rezultat je da sem čist adijo,,,bi šla kar spat, še jaz,,,pa imam tam en kup cunj za zložit iz sušilca, pa enega mi še pere...
Naja je šla z mojim v Kamnik, mi gremo pa zdaj, samo da se nam ati naslika...
pa kaj ko je že tema..

Ma meni se sploh v tem mrazu ne da več vozičkat, čeprav bi bilo dobro , ker drugače je kar šok za otročka, če je cele dneve noter na ene 22ih ali več stopinjahuser posted image user posted image ....ma če ni sončka, se mi res ne da...pa sem rekla, da bomo šli zdaj, pa kaj ko je tema...

Me je pa klical oči z Lidla, ko sem mu naročila ene plenice...kake so že tam, a so uredu?...sem že pozabila..podobne kot DMjeve, a ne?,,

Yania, če uporabljaš te plenice iz lidla ti jih jaz pošljem ene 5 jih manjka, naši ful ne ustrezajo ... če želiš mi pošli naslov na ZSuser posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
26.10.2009 19:02:23   
spps
a še ni nobene???

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
26.10.2009 19:12:44   
PERSIDA
spps - kaj danes maš fraj večer al kak?Men se zdi da tebe skor nikoli ni večer naokoliuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
26.10.2009 19:24:48   
trezika
Dober večer! user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
26.10.2009 19:30:27   
KOKICA32
Dober večer! user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
26.10.2009 19:30:46   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: spps

a še ni nobene???

tu, tu...user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
26.10.2009 19:37:52   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

a še ni nobene???

jaz tud user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
26.10.2009 19:38:14   
tasa_m
Dober večer marčevke user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
26.10.2009 19:43:46   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

spps - kaj danes maš fraj večer al kak?Men se zdi da tebe skor nikoli ni večer naokoliuser posted image
ura se je prestavla,pa otroc mal prej zaspijouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
26.10.2009 19:44:10   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

dobro jutrouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
26.10.2009 19:44:42   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

a še ni nobene???

si dobla pošto?hahaha

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
26.10.2009 19:47:59   
Lolita23
Tak pa da se še mi kaj posodobimo, A mi prosim zamenjate slikico

user posted image

Mi imamo kar doma zoouser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
26.10.2009 19:49:46   
mama_milchy

a še ni nobene???

evo, se javljamo na raport; je user posted image prevzel otročke user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
26.10.2009 19:49:47   
tasa_m

ja, ti če si spala, te je zate Dobro jutro ja.. Za mene je večer user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
26.10.2009 19:50:23   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Tak pa da se še mi kaj posodobimo, A mi prosim zamenjate slikico

user posted image

Mi imamo kar doma zoouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
katera živalca pa je, če imate doma ZOO ??

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
26.10.2009 19:50:26   
tasa_m

a še ni nobene???

evo, se javljamo na raport; je user posted image prevzel otročke user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2723
26.10.2009 19:50:58   
spps

ja, ti če si spala, te je zate Dobro jutro ja.. Za mene je večer user posted image

spala ja.... kdaj že?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
26.10.2009 19:51:21   
spps

a še ni nobene???

user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?