Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 25.10.2009 22:57:26
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Ajvy bogica mala in kaj ima vnetje usesk? kak pa je dobila to? Bogec mali... veliko dobila...hm...po mojem zaradi smrkla....ne vem...ampak to je drugič v 14 dneh.....res sem žalostna...zato ker je revca .....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 25.10.2009 23:18:06
|
|
|
|
Ajvy
|
drugace imamo pa izredne razmere. vse je polulano. ana ima nekaj vneto rit in smo jo zadnje dni veliko "luftali". pol smo pac pucali ce ji je kje med potjo uslo. in danes popoldan zacne nas tavelik lulat v hlace. prvic sva mislila, da mu je uslo. drugic se je zunaj, pa sploh nismo videli kdaj, tretjic pa kar v sobi na tleh. no potem nama je potegnilo v cem je problem. in smo razlagali na dolgo in siroko da komaj cakamo da bo ana tudi znala lulat v stranisce ... sama fousarija ga je. [/quote] kolk sem se mogla nasmejat...prav posrečen je...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 25.10.2009 23:23:56
|
|
|
|
Ajvy
|
sjnm...lepo da vam je uspelo vse napečt in nakuhat...dobra si... Bo pa jutri spet red vzpostavljen...pa se bo MAj pomiril....boš vidla.... Onasiss...to pa je bil dogodivščin poln dan.... Tanci..super da je zurka uspela...škoda le za slikice...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 25.10.2009 23:24:08
|
|
|
|
Ajvy
|
nočko vssem
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 25.10.2009 23:52:13
|
|
|
|
BarbaraGS
|
vsem puncam resnicno hvala za lepe besede!!!!!!!!! Sem ze mislila, da sem edina, ki pasira in sem zdaj potolazena in bom to pocela dokler ne bo htela sama drugace. Ocitno mora se ugotovit zakaj ima zobke Rada vas imam in sem presrecna da se lahko zatecem med vas za pomoc, potrditev in nasvete!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 5:40:23
|
|
|
|
baki
|
dobro jutro......mi smo že pokonci.adijo pamet.ura mu je čist zmešala to spanje.upam da se nebo vleklo predolgo.dons začnemo z dieto.kk dolgo bom kaj zdržala.sicer pa ni dolgo 14 dni.upam da jih preguram.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 6:06:54
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Tudi mi smo že vstali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 6:09:11
|
|
|
|
baki
|
ma ursa kk dober zajtrk.sem na dieti.sam ta mi nebo škodoval
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 6:09:41
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Ajvy bogica mala in kaj ima vnetje usesk? kak pa je dobila to? Bogec mali... veliko dobila...hm...po mojem zaradi smrkla....ne vem...ampak to je drugič v 14 dneh.....res sem žalostna...zato ker je revca ..... Ajvy pa ne že spet bošček mali, upam da se čimprej pozdravi pa zate
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 6:10:48
|
|
|
|
Urša08
|
Baki ti maš potem samo eno črno kavo , no ja sej 14 dni bom šlo hitro mimo, držim pesti da rata Potem pa obvezno poročat kok kg man
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 6:14:18
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS vsem puncam resnicno hvala za lepe besede!!!!!!!!! Sem ze mislila, da sem edina, ki pasira in sem zdaj potolazena in bom to pocela dokler ne bo htela sama drugace. Ocitno mora se ugotovit zakaj ima zobke Rada vas imam in sem presrecna da se lahko zatecem med vas za pomoc, potrditev in nasvete!!!!!!! Barbarags ne nisi edina, sploh ne. Je pa res veliko odvisno od samega otročka. Ti povem, da se je Nejc davil že s pirejem in sem mu mogla s paličnim miksat, pri Nejcu sem kar precej časa miksala, Žiga je pa čist neki druzga. Tako da nč skrbet, ko bo čas bo lepo jedla.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 6:25:20
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ in onasis jao meni če tok zgodi berem rabm precej cajta da pogruntam keri sta no zdej vem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 6:26:30
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 haloooo evo naša žurka uspela...smo se mel ful luštno...dam smo pršli mal prej, no zdele sem še mal popucala pa darila u red spravla....bilo je fino...edino kar nas je zjajcalo sta dva fotkiča k jih mamo...oba sta crknla. oz. enmu fleš ni delal en je pa eriku padu na tla in se je razletu...tko da nimamo nič slikic ...zdej grem pa čičkat na kavč da se mi mal noge odpočijejo od 10 centimetrskih pet...ok mal manj ene sedem osem pa res nisem vas komentirala ker nisem brala...zdej bom spet čist out... Tanci važno da je žurkica uspela A mi zaupaš kakšno tortico je mel Erik?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 6:30:26
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa evo mi smo bli v trgovini kupli nekaj stvari za novo pralnico.... in zrezke za dieto aja pa kislo repo in špinačo kavo sme pa pozabla, tko da ju3 jo bom pri mamici zrihtala ima pa prav pol profi avtomat, ki sproti tudi kavo mleje...... drgač pa se zdle odpravljamo na zadnje polnomastno kosilce.... štefani pečenka, tenstan krompir in solata tašča vabi kolk nas ju3 začne z dieto?.... a se boste zjutraj stehtale in pol čez 14 dni spet? da vidmo katera bo najbolj pridna mene mal špinača in repa skrbita ampak se bom potrudla..... mal me moti da ni količinsko oredeljeno ker nimam pojma kolk nej dam špinače kuhat čebela si se le opugumla in se nam pridružla.... kak ti je ratalo se tok časa skrivat Superca za novo pralnico Kako pa da vas je tašča povabla na kosilo, to je pa bolj redko a ne? Za dieto bom navijala za vse vas, zame je mickeno prehitra pa mal preveč mesa in repe
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 6:32:50
|
|
|
|
Urša08
|
Onasis jao tole z dopustom je pa čista Ti dam čist prov da si odpovedala, jaz bi tud. Mogoče pa kej druzga najdete.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 6:35:18
|
|
|
|
Urša08
|
Glede daril je pri nas tako, da miklavž prinese malenkosti kot so kaka knjigica, sladkarije, rokavičke, kapica, šalček, neki v tem smislu. Božiček pa mal večja darila prinese in seveda za tamlade in tastare, tako da se teh daril ful nabere. Dedka mraza nimamo. Ima pa Nejc koj po novem letu roj. dan tako da bo treba decembra kar tri darila kupit. Me je pa včerej že mami spraševala pa povedala kaj kej misli kupit, da se igrače ne bodo podvajale .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 6:37:31
|
|
|
|
Urša08
|
Sedaj pa še par besed o včerajšnjem dnevu. Dopoldan sem pripravljala kosilo (juha, musaka, solatka), pa mal pospravljala sva z možekom in par strojev cunj. Potem so prišli moji na kosilo. Bilo je super, pripeljala sta še dve muci v varstvo (gresta dons v Jordanijo) tako da mamo pestro Sta se pa zvečer Nejc in Žiga tok luštno igrala,m da je blo cel kup smeha
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 6:42:08
|
|
|
|
Urša08
|
Onasis tebi sem še tedenski jedilnik dolžna . No plan je takle: 1. Goveji zrezki v zelenjavni omaki s tamarjem + rezanci + solata 2. Sarme + pire krompir 3. Rižota z zelenjavo in koščki piščanca + solata 4. Puranovi zrezki v smetanovi omaki (ali gorgonzolini) + pečen krompir 5. Golaž + polenta 6. Tortelini s sirovo omakico + solata 7. Pečen piščanec + zelenjavna priloga + krompir+ solata Žigu bom malce pokombinirala.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 6:42:35
|
|
|
|
Urša08
|
Zdej pa šibam, sta otroka lačnaaaa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 7:32:44
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.10.2009 7:34:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 7:40:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo .....NAVIJAČICE PROSM ZA KAKŠNO DOBRO SLIKCO bo uredu,al pogledamo še za kakšno drugo?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 7:42:28
|
|
|
|
Urša08
|
Punce jaz navijam za vas in VEM da vam bo uspelo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 7:46:54
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 7:54:43
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro bejbe! Naša mala je spala do pol 7 - po zdejšni uri; je začela že ob 5 nekej stokat pa pet, ampak je duda pomagala in je nazaj zaspala. Katjuša - mi rabimo morskega prašička na seznamu. Jo že komej lovimo po dnevni! Imam vprašanje: A se vaši mali, tisti ki se že postavlajo na noge, že kaj spuščajo - mislim tko da dvigne roke od podlage? Naša je to zdej že kar nekejkrat naredla in se nazaj ujela al pa na rit padla. Če bo šlo tako naprej bomo čez mesec al pa 2 že hodili. Čebel@, Onasiss - a zdej bomo pa kar nike spreminjal al kaj??!! Letim tamalo previt, jo voham čez pol dnevne!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?