sjmm
|
ojla, pri nas dans kr noro, sem že ob 7h po ta novi uri začela kuhat in pečt, no, pa je vse dobr ratal, pa še vse smo imeli nekak lepo čisto k sem učeri res spucala no, pol so pa naši pršli, je bla miza čist boga tok enga futra gor, aj, smo pa pri nas vegetarijanci, sam taki, ki sam mesa ne jedo, ribe in ml. izdelke pa vse, no, eni pravjo, da pol nismo ta pravi, a jaz sem začela s tem ko sem pred 6 leti dala dol 30 kg in po, se je zelenjavca kr prjela, mož pa ima zelo občutliv želodec, so ful sam od mesa in salam živel k je bil manjši, pol pa mu želodec sploh ni hotu predelvat mesa in je imel hude bolečine.....no,naši pa seveda meso jedo, sam so bli tud z našim jedilnikom čist zadovolni. naš malček pa je dans čist out od tele ure in gužve in premalo mamine pozornosti, skoz piska k pokvarjena piščalka, pa vsega po malem je jedel, pa nobenga obroka do konca, tak da imava čist zmeden jedilnik in ritem, jaz pa sem ena taka mami k ima ful rada ritem in če ga ni ...so pa skrbi , no, vsaj mleka se je dobr napil in zdele ooggrroommnno porcijo ovsenih kosmičev od Milupe z am, tko da zdej pa ene arije poje, da mal oči zabava, bi pa bil skoz na nogicah in hopsal, drgač se kr meče........no, upam, da ste lepo preživeli nedeljo, kot berem mnogi neprespani ...upajmo, da bo danes bolje