memole
|
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč Dobro jutro! Danes ko bi lahko spala mi sin ni dal tega užitka, ker je zj. navsezgodaj vstal, da ne bi zaspal, ker mu je oči za danes obljubil, da bo šel z njim v službo. Tam je viličar, pa traktor, dvigalo,... kar njega strašno zanima in ni ravno pogosto, ko gre lahko z njim v službo. Pa je bil tako navdušen, da je bil že zelo zgoden. Ko bi bilo tako navdušenje za v vrtec! Po cca dveh uricah v službi (mu samo nekaj pripeljejo in razložijo) pa gresta na kavico - moja moška. Se je sin pri petih letih pričel parfumirati z Malizio, da bo dišal kot moški! Kavica pa je "in", ker dobi tam celo skodelico orehovih piškotkov (brezplačno), naroči si jagodni sok, potem pa gre tudi sam vse plačat. Argojuhica upam, da te danes ne bo bolela glava. Pri tebi gre lahko tudi za stres glede sosede, ter njene punčke... Veš, to vse vpliva. Lahko da je vse skupaj; vreme (beri pritisk), tbl., stres. Tatly napisala si, da si naročila voziček Quinny Buzz, ter lupinico - pa me zanima kje si naročila? Preko net-a pri nas ali imaš kako cenejšo opcijo iz tujine? Zanima me lupinica, ker je še nimam. Potrebovala bi Maxi Cosi City za na Quinny-a, ki ga imam od prej od sem se že zanimala v Baby centru in pravijo, da nekje čez cca 1-2 meseca pride na tržišče nova lupinica in bo nekoliko dražja, pa me zato zanima kje in kako si naročila zase, da vem pogledat glede cen... Za košaro pa nimam pojma. Sama je pri prvem nisem potrebovala, ker se je rodil konec junija, za sedaj pa imam eno rabljeno, ki sem jo dobila od svoje kolegice.... Pravijo pa nekatere (ki že imajo otroke), da se pri ponovnem ne bi odločile za nakup košare, ker jo otrok zelo hitro preraste oz. nekateri sploh ne marajo biti v njej. Je pa tudi precej odvisno od tega kdaj rodiš oz. kolikšne temperature bodo takrat. Sama bi si jo, v kolikor bi rodila npr. oktobra (oz. pozimi), sigurno omislila, zdaj jo hvala bogu imam, ker sem bila v resni dilemi ali naj jo sploh kupim ali ne. Jaz sem tamalo rodila konec septembra pa nisem imela košare in tokrat je tudi ne bom imela! Se mi zdi samo metanje dnarja ker jo hitro prerastejo še posebej če se že v osnovi rodijo veliki! Potem toliko prej prerastejo!