|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
24.10.2009 18:30:13   
tatly
ojla
za vozicek sem dala v baby centru na ptuju 256e ker je bil znizan 40%user posted image user posted image user posted image
lupinco sem pa narocla po bolhi malo rabljeno
zdaj delam sirovo pogaco pride katera?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu flora1983)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
24.10.2009 18:36:21   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

ojla
za vozicek sem dala v baby centru na ptuju 256e ker je bil znizan 40%user posted image user posted image user posted image
lupinco sem pa narocla po bolhi malo rabljeno
zdaj delam sirovo pogaco pride katera?

Mmmm jaz bi. Ampak kaj ko komaj ju3 pridem živet v vaše kraje user posted image .

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
24.10.2009 18:45:56   
neka_noč
Njami, njami.... Mi lahko poveš recept za sirovo pogačo? Please!user posted image Ptuj mi je malo daleč. user posted image  

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
24.10.2009 18:56:17   
Argojuhica
Neka_noč, nisi prva, ki mi je to rekla. Sem zelo močna oseba in lahko prenašam, ampak nekje v podzavesti sem vseeno čutila vibracije. Danes je bil pogreb in sem se zjokala, tako, da mi je sedaj lažje. Očitno se je nabiralo v meni in posledice so bili glavoboli. Zato sem si rekla, da od ju3 naprej začnem sproščeno.

Flora, žal mi je za otročka in mamico.

Kepica, sprašuješ, kje bomo rodile. Jaz bom v Šempetrski porodnišnici. Sobe sem si ogledala že 2x, kadar sem rodila. Ponavadi smo pa same v sobah.

Neposredna povezava do sporočila: 2329
24.10.2009 19:04:48   
flora1983
Tudi jaz bi imela recept prosim.

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
24.10.2009 20:16:44   
tatly
jaz nic ne kompliciram.mi je mama dala domaci sir in smetano
sir das v posodo dodas smetano,jajco,vanili sladkor,limonino lupinico ,sladkor,zmesas da ni grudic,jaz sem imela listnato testo ker sem mojemu rekla da naj prinese vleceno testo pa mi je listnato,ko ze vse skupaj skoro das v pecico po pogaci namazi z kislo smetano -to je to .moj cist nezakompliciran recept

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2331
24.10.2009 20:17:22   
tatly
aja sir namazi v testouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
24.10.2009 20:38:35   
Kepica83

aja sir namazi v testouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
24.10.2009 22:22:40   
tropical
TESTI iN PREISKAVE, ki vam pripadajo so sledeči:

* določitev krvne skupine in Rh faktorja
* osnovne preiskave urina (2 - 3 X)
* osnovne preiskave krvi (2 - 3 x)
* toksoplazmoza (3X)
* test za sladkor in obremenitev z glukozo
* test za CMV
* UZ (3x) - enkrat na začetku za potrditev nosečnosti, morfologija in okoli 30. tedna za preveritev če je otrok v pravem položaju.
* CTG v zadnjem mesecu nosečnosti vsak teden.

tA uz MORAŠ PLAČAT NI ZASTONJ.

Neposredna povezava do sporočila: 2334
25.10.2009 7:53:17   
flora1983
IZVIRNO SPOROČILO: tropical

TESTI iN PREISKAVE, ki vam pripadajo so sledeči:

* določitev krvne skupine in Rh faktorja
* osnovne preiskave urina (2 - 3 X)
* osnovne preiskave krvi (2 - 3 x)
* toksoplazmoza (3X)
* test za sladkor in obremenitev z glukozo
* test za CMV
* UZ (3x) - enkrat na začetku za potrditev nosečnosti, morfologija in okoli 30. tedna za preveritev če je otrok v pravem položaju.
* CTG v zadnjem mesecu nosečnosti vsak teden.

tA uz MORAŠ PLAČAT NI ZASTONJ.

Pri meni je bil zastonj.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
25.10.2009 8:49:07   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

No pa je končno petek in vikend pred nami. Imava kosilo za moje in bom jutri pekla nutelino torto, upam, da mi rata, ker je še nisem delala.

country- ta pas naj bi nudil tudi oporo. jaz ga že nosim zato, da imam pokrita ledvica, ker ne maram spodnjih majčk.

Nataša- super za tvojo sestro.

Punce, ki imate že otročke dejte mi neki povedat. A je treba res takoj ob rojstvu otroka dat prošnjo za vpis v vrtec?

Ne vem jaz je nisem dala!
Pa tudi tokrat pomoje ne bom in bomo šele takrat ko se vloge da torej nekje pred poletjem sprejemajo vloge torej bo otrok star že eno leto!
Pa tudi če bi jo dala takoj ob rojstvu je vprašanje če bi prišli not!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
25.10.2009 8:49:19   
neka_noč
Tatly hvala. Zapisano, danes se bomo mastili user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2337
25.10.2009 8:54:30   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: Argojuhica

Ma, hudirja, Di-Di, pa kaj nas tako zafrkava ta naša glava. Jst sem na trenutke tako potrta, ker mi nobena stvar ne pomaga, niti tabletka lekadola. Poskušam z razgibavanjem vratu, sprehodi po svežem zraku, bioenergiji, celo postlo smo obrnli, pazim pri prehrani, NIČ. Gledam, berem, razmišljam, ampak ne pridem do konca. Ampak jst bi rada bla vesela in sproščena.
Tiste, ki vas sedaj boli glava, a, ste imele tudi pred zanositvijo težave?. Jaz sem rahlo čutila bolečine pred M, tako, da večkrat nisem  vzela tablete, sedaj pa...

Teta Nataša, čestitke.

Lepo se imejte in uživajte.

Mene zdej dva dni mal glava stiska ampak ni tko hudo kot pa je blo v času pred nosečnostjo!
Torej odkar sem noseča me zdej prvič glava boli in sem prav vesela ker vem kaj pomeni če te glava boli in žal po porodu bo spet isto stanje tko da vsaj teh 9 mesecev imam mir!
Za vas pa upam da vas to mine čimprej!

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
25.10.2009 8:57:23   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: Di_Di

Dan..

kako ste kej? Vidim da nisem edina s user posted image glavoboli. No danes sem se zbudila z bolečinami v hrbtenici oz verjetno prej v ledvicah .. user posted image očitno res premalo pijem.

argojuhca
pr men je zdravnica rekla da me boli zarad sinusov naj čim več inhaliram, pa spiram nos s fizološko. sam nč ne pomaga, morda 15 min pol pa je spet isto. Zadnič je ena napisala sam se ne spomnem katera da bl malo pije in ima isto težave z glavobolo... jaz tud full premalo pijem skotr nič tko da zna bit to razlog za te smotane glavobole... sam kaj naj če mi ne gre, silit se ne morem. Že od prej nikol nisem nevem kolko pila, pač spijem tolko kolkr rabim, glavbobolov pa prej nisem imela. Kaj pa ti si prej imela glavobole?

Nč dovolj za 1x, grem dol z računalnika dokler me spet ni glava začela bolet... itak moram pol neki za fax nares tko da bom danes še preveč pred njim.

Mejte se pa čim manj težavic, kakršnih koli že..

Ja premalo pitja tekočine tudi povzroča glavobole in če te pred nosečnostjo ni bolela pomeni da sedaj potrebuješ več tekočino kot pa prej saj imaš v sebi še eno bitjece!
Se bo treba mal pomatrat vem da je težko ampak za mir v šofiti se je treba potrudit!user posted image user posted image

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
25.10.2009 9:01:19   
pupa*81
hoj nosečke, ste se naspale za eno uro več?

glede pregledov sm že enkrat pa bom spet nalimala link k se mi zdi fajn napisano vse  http://www.babybook.si/nosecnost/pregledi-med-nosecnostjo/

mah ja, za vrtec bo najbrž povsod problem glede na to kolk nas je user posted image najbrž je dobro čimprej dat prošnjo, sej ne sprejemajo vsi vrtci med letom novih otrok user posted image

no uživejte nedeljo, mi jo bomo ob taščini goveji župci user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
25.10.2009 9:14:18   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Dobro jutro!

Danes ko bi lahko spala mi sin ni dal tega užitka, ker je zj. navsezgodaj vstal, da ne bi zaspal, ker mu je oči za danes obljubil, da bo šel z njim v službo. Tam je viličar, pa traktor, dvigalo,... kar njega strašno zanima in ni ravno pogosto, ko gre lahko z njim v službo. Pa je bil tako navdušen, da je bil že zelo zgoden. Ko bi bilo tako navdušenje za v vrtec! user posted image   Po cca dveh uricah v službi (mu samo nekaj pripeljejo in razložijo) pa gresta na kavico - moja moška. Se je sin pri petih letih pričel parfumirati z Malizio, da bo dišal kot moški! user posted image Kavica pa je "in", ker dobi tam celo skodelico orehovih piškotkov (brezplačno), naroči si jagodni sok, potem pa gre tudi sam vse plačat.

Argojuhica upam, da te danes ne bo bolela glava. Pri tebi gre lahko tudi za stres glede sosede, ter njene punčke... Veš, to vse vpliva. Lahko da je vse skupaj; vreme (beri pritisk), tbl., stres.

Tatly napisala si, da si naročila voziček Quinny Buzz, ter lupinico - pa me zanima kje si naročila? Preko net-a pri nas ali imaš kako cenejšo opcijo iz tujine? Zanima me lupinica, ker je še nimam. Potrebovala bi Maxi Cosi City za na Quinny-a, ki ga imam od prej od sem se že zanimala v Baby centru in pravijo, da nekje čez cca 1-2 meseca pride na tržišče nova lupinica in bo nekoliko dražja, pa me zato zanima kje in kako si naročila zase, da vem pogledat glede cen...

Za košaro pa nimam pojma. Sama je pri prvem nisem potrebovala, ker se je rodil konec junija, za sedaj pa imam eno rabljeno, ki sem jo dobila od svoje kolegice.... Pravijo pa nekatere (ki že imajo otroke), da se pri ponovnem user posted image ne bi odločile za nakup košare, ker jo otrok zelo hitro preraste oz. nekateri sploh ne marajo biti  v njej. user posted image Je pa tudi precej odvisno od tega kdaj rodiš user posted image oz. kolikšne temperature bodo takrat.
Sama bi si jo, v kolikor bi rodila npr. oktobra (oz. pozimi), sigurno omislila, zdaj jo hvala bogu imam, ker sem bila v resni dilemi ali naj jo sploh kupim ali ne. 

Jaz sem tamalo rodila konec septembra pa nisem imela košare in tokrat je tudi ne bom imela!
Se mi zdi samo metanje dnarja ker jo hitro prerastejo še posebej če se že v osnovi rodijo veliki!
Potem toliko prej prerastejo!

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
25.10.2009 9:38:24   
memole
Ejla!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Jaz sem danes spet mal švoh,me še mal glava stiska na vsake kvarte,pa mal mi je slabo,včeraj zjutraj mi je tudi blo potem sem sam nekaj vode ven vrgla in je blo ok!
Smo pa ble v Lj včeraj in mal zapravljale in spet sem za hlače mogla odštet 60 eur!
Mater imajo navite cene oblačil ja no saj vejo kje bojo zaslužili na nosečnicah in otrocih!user posted image user posted image

Majce bom pa kar pri neckermanu naročila ker 30 eur za eno majico pa tudi ne mislim dat!

No še dobro da se ene spravimo na net kej prebrat ker izveš vse iz prve roke ene se pa tega oklepajo ker pravijo da pa so same neumnosti in da jim tudi G govorijo da jih bo tam samo vznemirjalo in bla bla bla!
Jaz sem pa prav vesela da obstajajo tej forumi se vsaj lahko pogovarjaš in izmenjuješ mnenja z ostalimi nosečkami ki dajajo isto skozi in marsikaj pametnega izveš kar pa pri G ne izveš pa še pol ti ne povejo!

Joj zdej sem pa pozabila kera je imela RD v glavnem čestitke in čestitke za punčko!user posted image user posted image

Pri nas sije sonček sam jaz bom šla pa mal počivat ker sem utrujena pa še ta ura ki se je premaknila še toliko bolj vpliva se mi zdi!

Popoldan bomo pa šle kej ven če bo še zmeraj sonček sijal!

Lep dan vam želim!

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
   [Brisano sporočilo]
25.10.2009 10:08:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 2343
25.10.2009 10:30:05   
tatly
memole-glede neta in foruma jaz bi bla v prvi nosecnosti cist zgubljena,nevem kje bi zvedla kaj vse potrebujem za bebija,se mi ne zdi tak slaba stvar ce si kaj novega preberes

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
25.10.2009 10:45:25   
tatly
mene pa nekaj zanima katere ste ze ble nosece?a ste jedle biftek?namrec jaz ga prvic nisem upala in mi je fenomenalno dober zato so mi vedno delali ribjega ampak ni cez orginal biftek
kepica-ko bos se kaj potepala po ormozu javiiiiiiiii

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
25.10.2009 17:12:30   
flora1983

mene pa nekaj zanima katere ste ze ble nosece?a ste jedle biftek?namrec jaz ga prvic nisem upala in mi je fenomenalno dober zato so mi vedno delali ribjega ampak ni cez orginal biftek
kepica-ko bos se kaj potepala po ormozu javiiiiiiiii

Jaz sem ga jedla, samo ne kupljenega. Imeli smo namreč vse domače, tudi meso.Druhače pa ne vem mogoče bi me vseeno premamilo ker ga mam tud jaz ful rada.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
25.10.2009 18:06:24   
katy83
pozdravljene!

tako dolgo sporočilo sem vam napisala, pa me je ven vrglo.user posted image

Bom ju3 še enkrat, ker zdaj mi res več ni.

Lepo se imejte.

Aja, da jutri ne pozabim:

Getreal- čeprav je malo pozno, ti želim vse naj, naj, naj. Predvsem lepo nosečnost brez večjih težav in aprila zdravo user posted image .

čao, Katy

Neposredna povezava do sporočila: 2347
25.10.2009 18:30:37   
tatly
neka noc je gratalo?
florA-mi ga nikol ne kopujemo ker tasca naredi fulllll dobrega

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
25.10.2009 18:42:30   
spella
Ojla!

Še jaz se vam pridružujem....mal pozno (sem že v 15 Tuser posted image ), ampak imam doma že dva sončka user posted image staro 4leta in user posted image , ki bo kmalu 2. PDP mam 20.4.2010 in upam, da me še sprejmete medse, glede na to, da sem tale forum malce zanemarjala od zadnje nosečnostiuser posted image . Mogoče je katera še iz prejšne serije spet tukajuser posted image . September 2005 in november 2007.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
25.10.2009 21:58:48   
živa
Hoj!

Spella, jaz sem skoraj iz prejšnjih dveh serij user posted image  - januar 2006 in oktober 2007 (sem bila pa z ninocko cimra v porodnišnici  pri zadnjem bejbiju, ona je pa, mislim vsaj, na teh dveh forumih; pa 2ursae, ki je sept. 2005, je tudi moja kolegica z oktoberk 2007 user posted image ).  

Getreal, vse naj-naj user posted image .

Biftek ... uuuuu, jaz sem tudi čisto ubrisana nanj. Ja, jedla sem ga vedno, čeprav me je vedno bolj strah, ker zdaj vendarle poznam eno, ki je zbolela za toksoplazmozo (pa ne zaradi biftka) in celo nosečnost jemala zdravila in zdaj kadarkoli ima mali zdravstvene težave (in ima jih kar nekaj s kisikom v krvi), vedno pomislijo na najhujše, torej na okvare zaradi toksoplazmoze.

Nosečniške obleke - joj, ker vem, da je to moja zadnja nosečnost, bi bila končno rada enkrat lepa nosečnica, a kaj, ko nimam niti take službe niti denarja za tak luksus, ko ga ravno ne potrebujem ... Isto je z otroškimi oblačili in opremo, ker imam itak vse poverbano ali pa od prvih dveh, se mi res ne "splača" kupovat kaj novega, šmrc ... No, razen če bi bila punčka, v kar pa ne verjamem.

Virusi v nosečnosti - jaz raje ne berem nič več v zvezi s tem; v prvi nosečnosti sem slučajno zašla na en forum v zvezi z genetiko in potem so se mi po glavi podile vse grozne možnosti, tako da zdaj raje ne premišljujem o tem. Itak se ti lahko zgodi vse mogoče ...   

Moja dva otroka gresta pa jutri po 3 tednih bolezni v vrtec; pričakujem katastrofo pri malem, s katerim sva se ravno nehala uvajat, ko je zbolel ... Se grem kar psihično pripravit na jutranji jok.

Lepo se imejte,

živa

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?