|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
25.10.2009 23:42:39   
katy83
da sprobam, če bom znala bušija gor prilepit. ( ne morem spat )

user posted image

user posted image  jaz. To je slikano pred 1 tednom. ( noseča 14t4d)

no, pa lahko noč

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
26.10.2009 0:09:35   
Di_Di
Dober večer souser posted image

Kakšno je kej počutje? Upam da ste vse ok, brez glavodolov in ostalih sitnosti. user posted image Moram potrkat da me danes Glava čisto nič ni bolela user posted image upam da tko tudi ostane. Drugače pa sem se spet odločila za študij, tko da se trenutno dosti posvečam učenju.. ja, ja mal se mi je začelo kisat user posted image user posted image user posted image joke

A ja drugače me je moj baby včeraj malo zbrcal user posted image user posted image user posted image hehe prav smešno je blo, jaz sem se sicer neki jezila na mojga (za brezveze kot ponavadi) in med tem ko sem mal pozdvignila glas, sem dobila ene tri štiri ta hitre brce. Ku češ smiri hormone in pusti atija pr miru user posted image user posted image user posted image user posted image prav fajn se mi je zdelo da sem ga začutla, takoj mi je polepšal dan! user posted image user posted image user posted image

mmm vidim, da se skor sam še o dobortah pogovarjate user posted image mene full mika pršutek, čist navaden ne kuhan, ne pečen sam navaden pršutek in domače salame seveda k jih delajo pr  user posted image doma, sam se bojim, da teh stvari ne smem jest user posted image user posted image   kaj ve pravite na to? Do pregleda me čaka še skor dva tedna, da bi vprašala g. , sam moj mi skor vsak dan dela gušte s to njihovo domačo salamo ko se baše z njo, pa še ko hladilnik odprem jo nonstop gledam in tko težko upiram user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sem mal razmišljala o vozičku.. najprej sem hotla kupit novega ma potem ko sem malček razmislila sem ugotovila, da mi ni potrebno saj ima sestra skoraj nov voziček, zelo lepo ohranjen Traxx al neki takega je firma. Tri let in pol nazaj je za njega dala 400eur, sam res full lepo ohranjen in kvaliteten, sam mal težek je. user posted image Trentno ga ne potrebuje in ji samo stoji, v primeru da tudi ona v kratkem zanosi bova pač kupila novega. Postlco sva pa že dobila od user posted image brata in njegove punce k mata dve in je ta ko sta nama dala še čisto nova in zapakirana. user posted image

Ja kot ste nekatere napisale so oblačila za user posted image in user posted image zelo, zelo draga, s tem da za user posted image je kr pestra izbira med tem ko za user posted image zelo slaba. Hmm nebi blo slabo odpret trgovinice za user posted image seveda z normalnimi cenami in pestro izbiro user posted image

Sem se razpisala kot prava. Nč šibam v postlco..

Lepe sanje vsem

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
26.10.2009 8:42:39   
Getreal
Dobro jutro punce! user posted image

Najprej najlepša hvala vsem, ki ste mi voščile za rojstni dan in mojo user posted image ! user posted image

Mela sem en tak zaposlen vikend da je joj, sploh nisem mela časa za dihat, kaj šele da bi se vam kej oglasla user posted image
Učerej me je pa še lubi gnal po enih hribih in zgleda nisem več navajena na našo burjo, ker me zdej takooo
boli grlo, da je joj.. Čisto mam zamašen nos in slaba sem tako, da ni za povedat..

Di_Di  in Chi_Pita Ikea je zakon, ampak ne priporočam obiska vsaj še en teden user posted image user posted image user posted image Tej Italjani so res zmešani user posted image Cele trume ljudi, tko da je nemogoče karkoli v miru si ogledat. Se more umirit ta začetna euforija pol bo pa res zakon. Najdeš jo pa takoj, je direkt ob tej hitri cesti pa izhod je Villesse in potem samo gledaš table za centro commerciale ampak tudi brez tega dobiš, ker je res ful nazorno poštimano. Je pa max 30 min od meje. Drugač sva pa midva kupla postlco za našo bučko, pa še ene par takih luškanih prevlekic za kovtrček. Pol smo pa mogli napol tečt ven, ker je moja bolša polovica ratala tok živčna, da je kar pihal user posted image user posted image

Kepica83 men se tud zadnje čase plete po glavi, da bi prašala kje misli ktira rodit, pa sm se bala, da že mal prehitevam dogodke user posted image user posted image user posted image tko da sm prou vesela da si ti načela temo! Jz sm se že skor 100% odločla za Postojno..A je še ktira ki misli it tja alpa ima mogoče že izkušnje?

< Sporočilo je popravil Getreal -- 26.10.2009 8:44:41 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 8:50:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Getreal)
  Neposredna povezava do sporočila: 2354
26.10.2009 8:57:39   
tintin
Katy lep trebušček....moj še ni tako velik:)

Hrana (pršut, biftek)...pršut in ostale zadeve jaz normalno jem (tudi Pušenjak piše, da so kupljene mesnine povsem varne, ker so itak pregledane), biftka res ne bi jedla (surovo, neobdelano meso....podobna previdnost velja za napol pečeno meso), prav tako niso problematični kupljeni siri (tudi tisti s plesnijo ne, niti feta ipd -tako pravi Pušenjak), kupljena majoneza....
Skratka jaz jem skoraj vse (razen biftka), isto sem delala že v 1.nosečnosti.

Rodit....bom šla tako kot prvič v Kranj.

Spella
-ja, jaz sem novemberka 07.

Lp vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 2355
26.10.2009 9:16:40   
ela24
Katy83 - lep trebuščekuser posted image  user posted image Tudi meni že vsi govorijo, da se mi ful poznauser posted image user posted image  
Danes pa imam dolgo pričakovani pregled pri ginekologinji. Po eni strani komaj čakam, po drugi pa me je mičkeno strah, da ne bi bla kaka slaba novica... Nekaj sem brala,da kao pri tem pregledu ni ultrazvoka (17 teden), je to možno? Jaz upam, da jo uspem prepričat.
No, zdaj pa moram še v mb na hitro pol pa ne pregled. Lep dan vam želim, čeprav je tako kislo vremeuser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
26.10.2009 9:17:29   
Getreal
ej Cojka, ja midva sva si tudi seznamček nardila.user posted image In sicer do naslednjega septembra morava obnovit in opremit stanovanje, tko da sva se pol odločla, glede na to da bo najbrž kar en lep strošek, da bova vsake tri mesce po tem seznamčku nabavla par reči, ki bodo pol čakale v garaži pri noni na poletje, da se končno začne štimat stanovanjčk user posted image
Te pa kar potegne ta Ikea user posted image Jz bi loh kar ene tri dni tam notr shopingirala user posted image

ela24 - srečno danes na pregledu-boš vidla da bo vse ok user posted image
katy83- zej sem komej vidla slikico, ko jo je ela pohvalla user posted image super zgleda ta tvoj buši user posted image

< Sporočilo je popravil Getreal -- 26.10.2009 9:19:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 2357
26.10.2009 9:31:45   
nincy29
jao punce kok se vi razpišete user posted image user posted image
grem kar po vrsti.
v nosečnosti ti pripadata samo 2 ultrazvoka.tretjega pa ti ginekologinja sama priporoča ampak ga moraš plačati.
mi smo v četrtek u ikei bliuser posted image ...sva z mojim tko fajno previjalno vidla.in to za samo 150€..sej nemoreš vrjetuser posted image user posted image
katy ful lep bušiuser posted image
glede poroda...mi bomo kar v naši šempeterski bolnišnici rodili.
joj kak lep sonček je danes zuni..sem pa zadnje dni ful nasmejano dekleuser posted image user posted image ...zdaj ko je počutje super se samo še smejem in vsi mi govorijo da prav žarim od srečeuser posted image

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
26.10.2009 9:33:32   
spella
No, lepo da je še kakšna iz prejšne serije zraven...ker je kot bi bla prvič na forumuuser posted image . Šele zdaj ko sem dobila še za ta drugega vrtec, lahko malo lažje dihamuser posted image in mam celo nekaj časa za klepetuser posted image .

Ko se ravno pogovarjate o oblekah...tale moja tretja nosečnost zahteva popolnoma novo garderobo (pri prvih dveh sem imela največji trebušček čez poletje, zdaj bo pa čez zimo). Nosečniške trgovine so res drage, zato sem jaz kar malo pofirbcala še drugje in moram rečt, da se kar dost teh daljših puloverčkov ali brezrokavnikov, čez rit dobi. Tako da sem si v H&M kupila dvoje nosečniške hlače, pa nekaj pulijev pol dam pa sam brezrokavnik čez (Xanaka, Zara, Comma,, Mango). Pa nekaj črnih pajkic in debelih žab, pa prav fajn cele zimske oblekice, take ki se bodo brez problema raztegnile (Beneton, Mango, Comma), tople škornje in to je to. Upam, da preživim zimouser posted image . Za prav nosečniške cunje, dajo sigurno še 20% na navadne cene...tako, da res splača mal pogledat. Mene bolj skrbi plašč oz. bunda (sem bolj zmrznjen tip) in ne mislim z odprto hodt okroguser posted image ...da bom pa 3 št. večjo kupovala se mi zdi pa tud za teh par mescev zdi neumno dajat tolk denarja, pol mi bo pa vse prevelik.

Glede hrane pa: PRŠUT, mnjami....takrat, ko ni "prepovedan", me sploh ne zanimauser posted image ...zdaj bi ga pa jedla vsak dan. Pa majoneza tud....sam me moj možek kar mal bremza...15T-+5/6kguser posted image ...ampak saj je bilo pri prvih dveh isto, mi + 20 ne uideuser posted image . Problem je sam, da se že zdaj počutim kot v osmem mesecuuser posted image ....kot napihnjen balon, vse me dol tišči, kot da me bo glihkar razneslouser posted image . Pri prvem sem glede tele nepriporočene hrane full pazila, pri drugem malo maj zdaj, se pa tudi kdaj pregrešim...ampak ne vsak dan hvala bogu. Se pa ne upam nič domačega, samo industrijsko. Majoneza, pršut, kava, cocacola ja....plesnivih sirov, bifteka se pa res izogibam.

Še eno vprašanje. Res da, nisem vseh telih postov bralauser posted image ...za 95 strani ni bilo časa...tako, da ste mogoče to temo že obdelale. Kaj si mislite glede cepljenja nosečnic proti novi in stari gripi? Jaz za novo nebi preizkušala, ker se še ne ve kakšne so posledice....čeprav bo cepivo med prvimi po prednostni lestvici namenjen nosečnicam. Za navadno gripo, sem bila pa lani res hudo bolna, tako, da se je letos zelo bojim. Ampak mnenja so različna. Kaj mislit ve?

Pa še to, a so mogoče kateri med nosečnostjo dajali pri zobarju inekcije...za puljenej, plombo...? Jaz moram počakat, do konca dojenja, da mi izpulijo zobuser posted image .

Lp

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
26.10.2009 9:34:50   
Argojuhica
DI-DI, lepo, da je včerajšnji dan minil brez glavobola. Moram potrkati, tudi pri meni je že kar nekaj dni mir.

Glede pršutka pa salamčkov. Jst sem pred enim mesecem klicala celo vip. dolino s krasom, če ima kdo domač pršut. Meni je tako dišal tisti pravi domač, da bi šla v ogenj ponj. Nazadnje sem klicala sodelavca in mi je zrihtal 14 kg težki pršut. Njegov oče ga je razkoščičil. Ga pa jem vsak dan in to so užitki, ko se kar topi v ustih. Salame tudi jem in prav tako gobe. Zakaj bi  komplicirala. Gobe so sicer kupljene, šampijoni.

Lep dan.

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
26.10.2009 10:01:35   
katy83
dobro jutro.

Najprej vsem hvala za pohvale za moj lepi bušček. Pa saj bomo vse imele lepe. Najlepše. user posted image

Hrana - biftek je ena izmed najboljših jedi,  ki obstaja, vendar sem rekla, da se mu bom v nosečnosti pač odpovedala. Saj zdaj itak ni panike, hudo bo decembra, ko ti vsi biftek pa pršut na mizo vržejo. Tudi pršutu se bom probala nekako izmikat, plesnivih sirov pa itak ne jem. Druge "prepovedane" jedi ( gobice, majoneza, coca-cola, suhe klobase) pa so ostale na mojem jedilniku, ker drugače ne vem kaj bi jedla.user posted image

porodnišnica - jaz mislim rodit v Mariboru. Kakšnih info o sobah in negi za zdaj še nimam, bo pa sestrična decembra tam rodila, pa bo kakšna info več. Forumov o tem pa raje ne berem, ker...user posted image  Vsak ženska ima svojo izkušnjo, vsaka zase je občutljiva, vemo pa itak, da včasih je lahko katera sestra, babica full fajn, spet drugič pa katastrofa.

vrtec - meni je bilo rečeno ( otroka bi rada dala v jasli, ker bi rada čimprej opravila z volenterskim pripravništvom ) da bi ga mogla vpisat v vrtec že marca 2010. Torej še nerojenega otroka. Hecno.

ultrazvok - jaz sem se odočila, da če mi zdaj na pregledu ne bo  delala uz, bom verjetno šla samoplačniško, ker bi res rada videla, če je dete ok. Ja, saj vem kompliciram. user posted image

Mariborčanke, Ptujčanke - kaj se bomo kaj dobile na kakšni kavici, da se spoznamo še v živo?user posted image

nič, lepo se imejte, uživajte, aja dobrodošla Spella

Katy

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
26.10.2009 10:02:21   
NATAŠA35
jutro vsem...

vidm, da se pogovarjate o pršutih in salamah...brez slabe vesti si jih privoščite, pa če je to vsak dan, pa vsak dan...ni nič naroče, glede bifteka in majoneze pa bodite previdne in to zaradi salmonele...

zdaj ste mi lušte naredile z to ikeo...jaz čakam, da se malo poleže evforija in potem grem gledat, kaj imajo...moram si spisek naredit, da ne bom kaj več kupilauser posted image user posted image

jaz bom rodila kar v LJ porodnišnici, če sem že 3x, bom pa tudi četrtič...čeprav nisem bila vedno zadovoljna, grem vseeno tja...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 10:33:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2363
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 10:34:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2364
26.10.2009 10:35:10   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

kepica-ko bos se kaj potepala po ormozu javiiiiiiiii

Veš da se javim. Včeraj sem se že vselila. user posted image  Tako da upam da se kmalu vidiveuser posted image user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
26.10.2009 10:45:22   
Chi_Pita
Pozdravljene user posted image

Sej ne vem kje naj začnem, vikend je mimo, ve pa ste spet toliko napisale user posted image

Najprej dobrodošla spella user posted image

Kepica jaz ne vem še kje bom rodila ... najraje bi v Postojni, ker vseeno nudi več različnih kombinacij poroda ... najverjetneje bom pa kar v Izoli, ker mi je blizu - samo na sosednji hrib skočim user posted image user posted image user posted image

Ikea
... no super ... zdaj samo na plačo počakam in pičim tudi jaz pogledat kaj nudijo user posted image

testiranja in bolezni ... hvala vam za vse te informacije ... me pa ob branju takih stvari kar groza prime  ... vseeno pa moramo ostati pozitivni. Jaz vedno pravim: Vse se zgodi z razlogom.

hrana ... hmm, meni pa paše majoneza ... v bistvu francoska solata, verjetno ker so not kumare user posted image drugih posebnih želja pa nimam. Mesa tako in tako ne jem, razen piščančjega belega, pa ribice seveda.

Ju3 pa imam tudi jaz pregled ... komaj čakam in bom probala svojo g. prepričati, če mi naredi UZ in kako slikico. Juppi stopili smo v 18. teden ... sej ne morem verjeti, da smo že skoraj na polovici. user posted image
Pa vreme je tako lepo spet ... sam ta ura mi pa niti malo ne diši ... uf, pridem domov in je že skoraj tema user posted image , kaj naj pol naredim. Se najem in uležem pred TV, da vidim vsaj kaj se dogaja po svetu. Pol pa spat in jovo na novo delat.

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
26.10.2009 10:47:31   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

dobro jutro.

porodnišnica - jaz mislim rodit v Mariboru. Kakšnih info o sobah in negi za zdaj še nimam, bo pa sestrična decembra tam rodila, pa bo kakšna info več. Forumov o tem pa raje ne berem, ker...user posted image  Vsak ženska ima svojo izkušnjo, vsaka zase je občutljiva, vemo pa itak, da včasih je lahko katera sestra, babica full fajn, spet drugič pa katastrofa.

Mariborčanke, Ptujčanke - kaj se bomo kaj dobile na kakšni kavici, da se spoznamo še v živo?user posted image  

Katy

Hej Katy ja res imaš čudovit buši. user posted image user posted image Pravi lepotec ja ta tvoj trebušček. Jaz bom tudi rodila v MB. Čeprav sem od včeraj v okolici Ormoža doma. Je moj rekel da bo pri Ptujski bolnišnici dal v nižjo prestavo in pospešiluser posted image user posted image  in šibal dalje za MB. Sem mu rekla da če bom na poti rodila ga ubijemuser posted image .

Jaz sem za da se dobimouser posted image user posted image user posted image . Jihaaaaa! V ormožu poberem tatly pa prišibama midvi. Itak bo tatly tudi za. user posted image  je nem vprašala. Vržem jo v avto pa že letimauser posted image . Ali tatly?

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
26.10.2009 10:53:22   
pupa*81
Hej nosečke, kako smo kaj?

ste načele tolk debat da ne utegnem sledit user posted image no da vidimo če mi uspe vse pokomentirat user posted image

Hrana - biftek je meni zmeraj njami, zdaj se ga pa izogibam ker je svakinja staknila tokso zarad njega, tako da upam da se bom lahko upirala če ne bodo skušnjave čez novo leto prehude user posted image za pršut sm se skoz bremzala, pol pa en dan ni šlo več, tako da zdej ga vsaketolko pojem mal, salam pa rajš ne. drugo kar še mirkam je surovo meso (biftki, karpačo,...), nepasterizirano mleko in siri iz njega (pa pa moja mocarela user posted image ), pa kakšne gobe sumljivega porekla user posted image drugo pa sploh ne gledam, vglavnem jem kar mi paše.

porodnišnica - sej smo čist na začetku se že menle, sam jst še vedno ne vem al bo postojna al ljubljana. če bo prezgodej bo najbrž lj, ker v postojni nimajo oddelka za nedonošenčke (če se ne motim) in pošiljajo dojenčke v lj. drgač pa bo najbrž Postojna, k ni tolk gužve k v lj.

kava - no kdaj se kej dobimo punce? sm že enkrat spraševala pa je blo zgleda še prezgodej user posted image gorenke, notranjke kdaj boste kej v lj?

katy83 super buši user posted image

getreal  z mojim greva najbrž ta vikend, a misliš da bo res še taka gužva? ja seznamček pa je še v nastajanju, se je treba najprej odločit kako bo sobca stala user posted image

Spella lepo da si se pridružla user posted image btw. če nisi brala za nazaj si bomo user posted image naročile majčke, pa čakamo da nas bo dovolj za bol ugodno ceno, poišči par strani nazaj.

no uživajte bejbe z bejbiji user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
26.10.2009 11:19:19   
Getreal
nincy29 iz kje pa si? Jz sem iz Ajdovščine, pa mi je tudi šempeterska bolnica bolj blizu, samo sm se odločla za Postojno, če bi si mogoče nekje na sredi zaželela epiduralne user posted image user posted image user posted image

nataša35 ja ja spiski so kar koristni user posted image z nama sta šla še kolegica pa njen fant "samo gledat", pa je gospodična nesla za 100€ robe domov, pa čist nič ni rabla user posted image user posted image user posted image

cojka ja te popolnoma razumem..midva bova tud mela začasno dve rezidenci user posted image eno tle na primorskem in drugo v Ljubljani, tko da je še večji strošek...Samo sreča je, ker mava tle v Ajdovščini že skoraj vse - pač rabiva samo kar bo za ta malo. Upam da bo to res samo začasno in da pol najdeva neko rešitev, da se ne bomo selili gore dole cel cas user posted image

pupa*81 ma vidva kr poskusta srečo user posted image sej je dogodivščina. Če te ne dajejo preveč nosečniški hormoni (tko kot mene recimo user posted image ) in se ne 100x skregaš vmes, se da potrpet user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
26.10.2009 11:34:43   
tatly
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

dobro jutro.

Katy

Hej Katy ja res imaš čudovit buši. user posted image user posted image Pravi lepotec ja ta tvoj trebušček. Jaz bom tudi rodila v MB. Čeprav sem od včeraj v okolici Ormoža doma. Je moj rekel da bo pri Ptujski bolnišnici dal v nižjo prestavo in pospešiluser posted image user posted image  in šibal dalje za MB. Sem mu rekla da če bom na poti rodila ga ubijemuser posted image .

Jaz sem za da se dobimouser posted image user posted image user posted image . Jihaaaaa! V ormožu poberem tatly pa prišibama midvi. Itak bo tatly tudi za. user posted image  je nem vprašala. Vržem jo v avto pa že letimauser posted image . Ali tatly?
ce bom imela cas z veseljemuser posted image si pa prava facauser posted image user posted image user posted image user posted image kako se pocutis v nasih krajih?prileti kaj v mestouser posted image user posted image user posted image
ima katera fb

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 11:45:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Getreal)
  Neposredna povezava do sporočila: 2371
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 11:46:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2372
26.10.2009 11:50:40   
neka_noč
Hej, nosečke, res ste načele ogormno debat....  user posted image

Pozdravljena spella! Dobordošla!

Katy83  lep je tvoj trebušček! Tudi moj je bil tak, pa se mi je od petka pričel tako zelo "napihovati" da me je prav bolelo in sem se samo mazala. Sem v petek oblekla  jakno (telirano) katero sem lahko zapela, v soboto pa že ne več.user posted image Sem bila kar presenečena (beri šokirana).
Sem  v 18-tem tednu, v petek nastopim že 19-i teden in kar ne morem verjeti, da gre tako hitro. Zdaj zdaj polovica, potem bomo šle pa že kar rodit. Rodila bom v Lj. , čeprav tudi sama iz prve user posted image nimam dobre izkušnje s porodom. Želela sem v Po. a tam dejansko, v kolikor je karkoli narobe z user posted image ga pošljejo v Lj., ti pa ostaneš tam in si tako potem ločen od svojega user posted image . Jaz imam le rizično nosečnost...

Hrana - v tej nosečnosti nimam nobenih želja po hrani. user posted image Vsaj ne še. Jem manj kot pred nosečnostjo, zato pa večkrat po malo. V prvi user posted image sem si nekajkrat celo privoščila tatarca, ker enostavno nisem vzdržala. Bilo je vse ok. Ne vem kako bo s tem v dec. . Morda me do takrat še kaj prevzame želja po hrani. Mislim, da je bolje, da se mu odpoveste, ker dovolj je samo enkrat, da se okužiš.
Drugače pa pravijo naj bi user posted image jedla vse tisto kar ji paše, v zmernih količinah. Pomembno je , da si vse res dobro opereš, ter da je neoporečno. Kar pa, brez zamere, vse kar prodajojo v trgovinah le ni vedno, tako da previdnost pri tovrstnih zadevah velja in ni brez veze.
Ne vem zakaj ne bi jedle gobic, če ti pašejo. Morda le ni dobro da se jih je preveč in predvsem zv. , ker gobe itak veljajo za "težke".
Salame - suhe, pršut ; sama v kolikor mi (slučajo) zapaše sendvič, si privoščim tudi suho salamo, pršut... Le zakaj ne? Pršut edino vsebuje veliko soli in vem (vsaj pri meni je tako), ti potem lahko zastaja voda v telesu - še posebno, v kolikor premalo piješ.

Ela24 srečno na pregledu danes! Te razumem... Sama imam jutri pregled pa sem tudi nekako na "trnih". Ne čutim ravno tako pogosto user posted image , čeprav toliko že, da vem da vsaj malo miga, a veliko manj kot v prvi user posted image , ko me je stalno user posted image in tudi spati nisem mogla.
A ima katera izkušnje z user posted image ko ga je nosila zadaj - kako je z brcanjem? V prvi user posted image sem user posted image nosila čisto spredaj, zato sem imela oggrrrooomennnn trebuh in na sporedu stalne brce.

Cepljenje absolutno PROTI in SE NE BOM CEPILA! Le kdo nam lahko z gotovostjo garantira, da cepivo nima stranskih učinkov... Absolutno je premalo testirano, me pa v sebi ustvarjamo novo življenje in da bi si brizgale vase in user posted image neke mrtve organizme user posted image To mi je nespejemljivo! Pa še toliko mail-ov sem dobila glede ozadja tega cepljenja! Raje ne bi o tem - me je spreletel srh!

Chi_Pita  tudi sama verjemem (beri vem), da se vse zgodi z namenom oz. razlogom. user posted image

Ne vem katera je napisala, da jo skrbi zima oz. plašč ali bundica za čez zimo.... Tudi mene! V prvi user posted image mi je bilo tako zelo vroče, da sem hotela januarja obuti japanke user posted image in zaradi mojega user posted image tega nisem storila - sva našla kompromis in sem si kupila letne čevlje (usnjene, bele, z luknjicami zgoraj in samo za nataknit), nosila sem jih seveda brez žab ali štumfov, oblečeno pa sem imela (zgoraj) le bombažno majico z dolgimi rokami in čez bombažno jopico. To je bilo vse! Idealna temperatura mi je bila -5 st. celzija , ker drugače sem jokala ko sem videla vremensko napoved z višjimi temperaturami user posted image user posted image user posted image Z mojim user posted image sva se celo zimo kregala glede oblačenja, ker tega enostavno ni razumel.
Zdaj je drugače, ker me STALNO ZEBE!!!! Vse zimske zadeve (plašče in jakne) pa imam telirane in št. 36!!!! Kaj bom naredila tokrat - še ne vem. Spremljam kaj bi potencialno lahko kupila - novo ali rabljeno, a je tudi meni žal vsakega € za ta kos garderobe, ker je to moja zadnja nosečnost. Upam, da mi postane vroče user posted image user posted image .

Joj sem se razpisala....user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
26.10.2009 11:56:44   
neka_noč
O ne, še nekaj....

Sirov zavitek je bil odličen!  Sem pa potem še isti dan naredila še sirov narastek in smo se cel dan mastili. user posted image user posted image

Hvala za recept! user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
26.10.2009 11:58:27   
tanika1
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

cojka ja te popolnoma razumem..midva bova tud mela začasno dve rezidenci user posted image eno tle na primorskem in drugo v Ljubljani, tko da je še večji strošek...Samo sreča je, ker mava tle v Ajdovščini že skoraj vse - pač rabiva samo kar bo za ta malo. Upam da bo to res samo začasno in da pol najdeva neko rešitev, da se ne bomo selili gore dole cel cas user posted image

Jaz upam,d a bo najino dete prilagodljivo user posted image
No, potem nisem edina, ki bo letala iz enega kraja v drugega. Tud midva imava namen čez nekaj časa (beri nekaj letuser posted image ) it čist na svoje.

Kaj pa se dogaja z majčkami. Jaz bi jo že ful imela.

Hej, ja midva se bova tudi malo selila, tako da so tudi meni poznane take situacije. Dokler še študiram sva načeloma pri meni doma, potem se bova pa preselila k njemu v Novo mesto, tako da tudi jaz upam da bo najino dete prilagodljivo in bo to šlo.
lp

Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?