|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
23.10.2009 19:23:10   
nogavicka80
TUdi jaz sem danes imela pregled - vse nekje v mejah normale.

Tudi jaz imam ogromno izcedka, a ni nič hudega - mi je zadnjič vzela bris in sva se danes pogovorili. Moja G je res asica in mi vse razloži in se potrudi, tako da ji zaupam. Mi je pa spat dala Canesten tablete, da bi to malo omililo, čeprav dvomim, da bo kaj bolje...Je pa to očitno normalno in se lahko vse pomirite.

Vprašala sem tudi za mere zadnjega UZ in mi je povedala, da sicer more dete še malo zrast, ampak je še vedno v mejah normale.

Na CTG je bilo tudi vse OK, kri v mejah normale, voda ok.

I.am.happy - jaz sem iskala rjuhe, ko blesava. In končno sem jih našla v NKD (ena rjuha stane 3 evre). Ima pa baje zdaj tudi Pikapolonica akcijo, a kljub temu naj bi bile še vseeno dražje. Kovtrčke pa sem jaz izredno ugodno dobila v IKEI v Grazu. Res, po smešni ceni in mislim,da jih še imajo.

Ena je spraševala tudi glede plodovnice - danes sem vlekla na ušesa, ko je ena izmed medicinskih sester na to vprašanje odgovarjala bodoči mamici. Kljub temu, da beremo, da je plodovnica popolnoma prozorna in brez vonja..., naj bi vedele, kdaj je plodovnica, saj je bolj taka skutasta, če sem prav razumela - oz. ne vem ali naj bi bil skutin vonj ali izgled, ampak se mi bolj zdi, da IMA vonj...Skratka, naj bi vedele user posted image

Tassika - vse dobro ti želim in naj se ti dete pridno ter lim manj boleče obrne na glavico.

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
23.10.2009 19:33:58   
tassika
evo sem zbrskala, naša novembrka Lilinovy je danes rodila:

Moram vam sporočiti veselo novičko LILINOVY tudi že crklja imajo IAN-a....no kaj sem rekla,da bo ma moj rokuser posted image

Sicer se pri nas ni registrirala, ampakj je imela rok 3.11.

< Sporočilo je popravil tassika -- 23.10.2009 19:37:03 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu nogavicka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
23.10.2009 19:35:38   
*I.am.happy*
nogavicka80 hvala! bom šla jutr mal pokukat v ta NDK.sam še zbrskam kje to je (prvič slišim). jest sem tud vIKEI kupila za 60x120 za to malo zibko, je pa to prevelika zadeva in bi rada nekaj, kar je relativno poceni, ker to bo v uporabi 2-3 mesce.

tassika. veselo branje in pa good luck z obratom vajine malčice!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2003
23.10.2009 19:48:28   
sashy
HOj

Vidim, da se počasi že dogaja, ja bližamo se koncu.user posted image .
Čestitke Lilinovy in Nini 68 ob rojstvu njunih sončkovuser posted image .

Tudi moja sestrična, ki je imela rok 2. novembra je rodila 16. oktobra punčko Liano 2700g težko in 48 cm veliko.

Jaz pa namesto, da bi se ukvarjala z odštevanjem še zadnjih dni nosečnosti, z muko hodim na faks in poslušam turobna predavanja, da sploh ne govorim kako težko je s takim trebuhom sedeti tudi po dve uriuser posted image . No ampak, ker sem bila pridna sem že večino stvari naredila, imela sm tudi že eno predstavitev in dobila 10ko user posted image .
Kako bo pa januarja in februarja z izpiti bomo pa videli.

Se bom poskusila bolj pogosto javljati, sam je kar težko ob faksu in še enmu leto pa pol staremu navihančkuuser posted image . Vas pa zelo rada vsake toliko preberem, ker ste res simpatičneuser posted image .

Tassika držim pesti za ZOuser posted image .

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
23.10.2009 21:32:24   
mayamaya
ejla.

a sem vam rekla, da sedaj ko sem sama ali bom ful nardila ali pa nič. no, mi je uspelo to drugo user posted image , ampak se grem poboljšat in grem neki zlikat user posted image . moram, ker če ne jutri...

ampak zato pa imam kompletek za iz bolnice. čisto vse user posted image . se kar ne morem nagledat. taka rdeče bela kombinacija. komaj čakam

evo zdaj pa res grem...se javim še potem user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
23.10.2009 22:08:50   
nogavicka80
i.am.happy - če si iz LJ, potem imaš to trgovino v TUŠ centru v BTCju. Pa na Rudniku zraven BCja - samo tam nisem našla rjuh.

Ne razumem pa kaj točno še iščeš od kovtrčka? Še manjšega kot je za kinderpet ali kaj drugega?

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
23.10.2009 23:13:42   
december06
Hejla. Nisem vas skoz natančno brala, tako, da se oravičujem, če ste to že predebatirale, ampak me zanima, če se bo katera odločila za shranjevanje oz. darovanje pokovnične krvi v javno banko in kakšen je pospoek oz. kakšen link bi mi prav prišel.

Neposredna povezava do sporočila: 2007
24.10.2009 6:48:00   
bellamia
dobro jutro!
user posted image
dons sem pa jaz prva. še vse spite? blagor enim, jest ne spim že od 2:30 naprejuser posted image
pol pa premišljujem vse sorte bedarije.....na konc me pol rata še strah porodauser posted image ...ma brez veze.
po drug stran sem pa čist evforična ko berem in gledam slikice oktoberk ko pridno rojevajo... ja kaj čmo, rojstvo je definitivno NAJVEČJI IN NAJLEPŠI  dogodek v življenjuuser posted image

nč se še kaj tipkamo, vsem želim lep in brezbolečinski dan!
sam user posted image naj vas mal pobrcajo....user posted image

ko se zbudi princeska greva pa mal po obiskih - dokler še lahko...user posted image

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
24.10.2009 8:06:28   
sanjacka
Dobro jutro! Še ena noč z mano, vsega je bilo! Pa sem kr nekaj sanjala, pa obiski wc, pa prestavljanje na levo in na desno stran...user posted image  In od vsega sem danes ponoči  tudi jaz  doživela, kako mi je trebuh postal trd kr nekaj časa!Taka  trdota in ne vem kaj to pomeni? user posted image  HB da sem user posted image   čutila.   

I.am.happy Tudi jaz imam zibko in lahko povem, da sem od staršev dobila prekrasen komplet iz baby centra v bež barvi z medvedki. Notri je: penica že oblazinjena, potem kovtrček, ki ima tudi prekrasno prevleko z medvedki-pralno in tista zaščita okoli zibke in dekica. Ta komplet paše tudi na kinderpet. Pod zibko sem še jaz dala eno peno, tak da je bolj udobno. V tem primeru ne potrebujem rjuhice. Za vzglavnik še razmišljam, na začetku bo verjetno kr iz tetra planičke, potem pa  blazinica. Bom pa tudi vprašala v P babico kaj svetuje? Kaj boste pa ve dale pod glavico v samem začetku?   
Hvala za odgovore glede izcedkov, smo pa res vse na istem in v podobnih težavah.user posted image Nič, kegljeve vaje je potrebno delat zdaj in še potem. Sam, ko tako hitro pozabim....
Kaj še naj napišem?  Lepo soboto vam želim, upam samo, da ne bo  deževna!!!

(odgovor članu bellamia)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
24.10.2009 8:22:28   
eva1
Jutro!

O kaj bi še spala, pa sta tamaladva že vsa naspidirana...pa tale vreme...za zjokatuser posted image

december06-mislim da si že malo pozna, drugače pa pokliči na espok na tranfuzijo krvi in vprašaj če je še čas, da oddaš vprašalnik(ti ga lahko tudi jaz pošljem po mailu)! Ko izpolniš vprašalnik oni kao pregledajo če si primerna darovalka in ti pošljejo dopis domov in meni so napisali naj sama prevzemem set na transfuziji tik pred porodom ali par dni prej...naj pa bi se odalo to okoli 32 tedna..no jaz sem ga v 34 tednu, tako da najbolje da pokličeš in vprašaš!

bellamia-morm reč, da je tudi mene strah poroda, pa grem že v tretje v to..sicer vem, da ko se začne sploh ne razmišljaš o tem kako in kaj...prej so te misli...me pa ni blo tok strah dokler mi niso rekli da je mali tok velik..včeraj je imel kao obseg glave 34 cm-sej vem da so lahko velika odstopanja, ampak vseeno, glede na to da imam UZ pri svojem G in v P pa vsi pravijo da je velik pol je že nekaj na tem...upam, da se porod začne sam od sebe okoli 37 tedna da nebi bilo treba sprožit!

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
24.10.2009 8:47:07   
lenybaby
Komplet za zibko dobiš v Odeji (v BTC-ju maš pod Emporiumom eno trgovino), majo pa njihove stvari tud v Baby centru sam je tak komplet kr precej drag - okol 80 eur. Vključuje nadvložek (sam je čist tanek tko da rabš še kako debelejšo peno za spodi), prevleko zanj, kovtrček + prevleko, oblazinjenje za stene zibke in sapico (uno "sterhco" za zibko da tko luštn dol visi nad bučko da mu sončk ne sije itd. Vse je v istem vzorcu. Js sm na nadvložek dala še nepremočljivo platno da mi nau treba skoz prat in da ne bo mokro - eno stran ma to platno iz tkanine tko da ni hladno. Men je komplet sicer zrihtala tašča po ugodni ceni okol 50 eur. Se pa dobi take kompletke tud pri galebu - ena spletna trgovina na netu. Precej cenej mislm da lih okol 50 evrov. Defenitivno se ne splača šivat doma - že sam material te pride več kaj šele delo ki ga maš s tem...user posted image  Js rabm sam še ene dva kompletka prevlek kupt za menjat pa smo pripravljeni! user posted image  Za pod glavo pa nej ne bi rabu dojenček vsaj na začetku nič... ČEprov tista plenička ni slaba ideja če lih kej teče da ne gre direkt na posteljnino...

Šibam js na šetnjo - zdej ku je še lepo mir pa vse spi... user posted image

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
24.10.2009 9:27:16   
mayamaya
dobro jutro!

mene so pa danes vrgli ob 7 iz postelje, ker so prišli zagat veje enega drevesa pred hišo in je bilo boljše da sem kar vstala user posted image . no, sej pol sem pa itak bila pridna user posted image . še dobro da ne dežuje, tako da grem zdej malo ven na zrak, ker se mi zdi da celo stanovanje že daja pa praških, pa po čistilih user posted image . se moram začet bremzat.

drugače sem pa spala kot angelček.

IZVIRNO SPOROČILO: december06

Hejla. Nisem vas skoz natančno brala, tako, da se oravičujem, če ste to že predebatirale, ampak me zanima, če se bo katera odločila za shranjevanje oz. darovanje pokovnične krvi v javno banko in kakšen je pospoek oz. kakšen link bi mi prav prišel.

evo pošlji jim kar mail na ta naslov:
espok-ztm@ztm.si

lep dan, pa se tipkamo

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
24.10.2009 9:34:17   
*I.am.happy*
Dobro jutro čvekice ;)

Najlepša hvala za vse odgovore, ideje in predloge. Se bom danes podala v BTC, ker je tko blizu. Drugače dvomim, da bi šla. Se mi zadnje čase dogaja, da sem po zajtrku vsa zadihana. Pa nič ne delam, kokr da sedim za računalnikomuser posted image

Mejte eno lepo soboto!

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
24.10.2009 9:35:48   
sanjacka
Pri nas tako dežuje, kot da je jesenuser posted image ! Moram kavo spit, če ne bom kot cota za prah, saj je moj pritisk zelo nizek!user posted image
Ja, pozabila sem še povedat, da je v tistem ljubkem kompletu tudi baldehinček (nadstrešek) poleg!

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
24.10.2009 10:03:36   
barbchen
Dober dan souser posted image ,

ste pridne in čvekateuser posted image , in prav je takouser posted image .

Moja noč je bila kar v redu, nekaj mi je bilo vroče in trebuh mi je tudi malo otrdeval, ampak je bilo vse kratkotrajnega značaja. Zdaj grem pa spečt pecivo za en rojstni dan, pa muffine, potem po obiskih, jutri pa mojega user posted image spodbujat na 10km - malo mi bo čudno, ker po 3 letih sama ne bom tekla, ampak bo pa drugo leto motivacija toliko večja, mogoče celo za 21km, bomo videli...

I.am.happy - jaz sem komplet za zibko vzela pri www.galeb.eu, cel komplet pride 50€ (rjuha, odeja, povšteček, kapna za oboje, pena za okrog zibke in baldahinček) in sem zelo zadovoljna, mi je zelo všeč. Sicer pa sem tudi že sama iskala rezervno rjuho za dimenzije 90x40, pa jih žal še nisem našla, mogoče jih imajo res v NKD, bom šla drug teden tudi sama pogledat. Če pa jih ne dobim, bom pa za čas ko bom prala komplet, dala kar navadno rjuho notri. Sem pa sama naročila tudi peno za v zibko, pri Plama Pur in me je prišla ful poceni - 5,80€ in še odrežejo ti ga po meri in pošljejo domov.

Tassika, fajn, da ti je dragi prinesel rač. in fino, da ti mineva čas v bolnici relativno hitro.

Prijeten vikend vam privoščim, s čimmanj tegobicami in s čimveč cartanjauser posted image .

Carpe Diem!

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
24.10.2009 10:21:18   
tassika
jutro punce, vizita za mano, še vedno ležanje in tablete, sem pa vsaj dokaj dobro spala, kolikor te ne zbujajo, ampak bo za preživet, pa še vreme je ravno za spat.

Posteljnine, ena je spraševala, poglejte jih še od aljaža, pa na www.zibka.com in pa od galeba.

Evo toliko zaenkrat, ker v leže je ful težko tipkat

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
24.10.2009 10:53:04   
Metuljcica77
dobro jutro souser posted image

I.am.happy če že nisi v BTCju poglej tole stran, ki jo je priporočala tassika zibka.com , jaz sem tu kupila 2 kompleta posteljine in dve odejici ( na eno so mi celo izvezli ime za najinouser posted image ). Imajo 5 delne komplete za zibke, z baldahinčkom, cena je 45€.

Za pod glavico, tudi nam so v šoli za starše svetovali da damo pod glavico na začetku kar tetra pleničko, tko da bom jaz kar tako prakticirala, drugače pa imajo v Zibki tudi za kasneje take mini tanke povštčke za samo 2€.

Napihljiv obroč za sedenje, ali katera mogoče ve kje bi se to dobilo?

Tassika mislimo nate in držimo pestiuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
24.10.2009 11:18:20   
caryn
Ojla user posted image

Danes je pa tak zamorjen dan...pa ravno sedaj ko sem pričela s porodniško je sam dež. No upam da bo naslednji teden bolje, da bom lahko šla na kakšen daljši sprehod.
Nekaj bi vprašala...naš mali nadebudnež se je še par dni nazaj premikal praktično cel dan...sedaj ga pa že dva dni čutim ful malo, sicer več kot 10x na dan, vendar mi je vseeno čudno, da se je kar naenkrat tako umiril...a se user posted image umirijo pred porodom, ali je s tem kaj narobe? Do PDP imam še kar nekaj časa (19.11.), prvi CTG imam pa šele v sredo.

Če ima kakšna podobne izkušnje bi bila vesela odgovora.

LP

(odgovor članu Metuljcica77)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
24.10.2009 11:19:02   
caryn
ja pa še enkrat:

vsem novopečenim mamicam čestitam,
tassika, zate pa držim pesti!

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
24.10.2009 12:15:13   
ninka80
IZVIRNO SPOROČILO: Metuljcica77

Za pod glavico, tudi nam so v šoli za starše svetovali da damo pod glavico na začetku kar tetra pleničko, tko da bom jaz kar tako prakticirala, drugače pa imajo v Zibki tudi za kasneje take mini tanke povštčke za samo 2€.

Metuljčica, jst sem po 1. porodu imela navaden otroški obroč za kopanje. ga dobiš v vsaki trgovini.

Za pod glavico... pleničko, če slučajno bruha.

http://nina80.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 2020
24.10.2009 12:25:15   
petkapet
Pozdravljene,

tu ob morju pa je samo oblačno, dežja upam, da ne bo. Piha pa burja, tako da bo kr zahladilo, mi pa mormo na rojstni dan, ki bo najbrž zunaj, brrr.

Mah, še vedno mi ne grejo iz glave une kile zmerjene z UZ. Sem skoraj sigurna, da se je zmotil, ko je meril, no upamuser posted image . Hmm, kao 2,3 kg za 36.teden, Rekel pa je, da je še ok, ker se vidi, da rase. Ma kaj, da grem na UZ, h komu drugemu, pa se mi zdej na koncu ne zdi smiselnouser posted image ?

Plastičen obroč za sedenje, najbrž misliš za v primeru šivov za v P No, poglej v otroški ali kaki športni trgovini, če je še kaj poletne zaloge. Ti pa priporočam raje blazino za dojenje iz blaga , čeprav je tudi dražja. Na zdravi strani sediš, uno šivano pa imaš v "zraku" (ker je v obliki črke U), pa še pol jo lahko uporabljaš.

Neposredna povezava do sporočila: 2021
24.10.2009 12:25:22   
ninka80
IZVIRNO SPOROČILO: caryn

Ojla user posted image

Danes je pa tak zamorjen dan...pa ravno sedaj ko sem pričela s porodniško je sam dež. No upam da bo naslednji teden bolje, da bom lahko šla na kakšen daljši sprehod.
Nekaj bi vprašala...naš mali nadebudnež se je še par dni nazaj premikal praktično cel dan...sedaj ga pa že dva dni čutim ful malo, sicer več kot 10x na dan, vendar mi je vseeno čudno, da se je kar naenkrat tako umiril...a se user posted image umirijo pred porodom, ali je s tem kaj narobe? Do PDP imam še kar nekaj časa (19.11.), prvi CTG imam pa šele v sredo.

Če ima kakšna podobne izkušnje bi bila vesela odgovora.

LP

caryn...dojenčki se pred porodom umirijo, pa itak nimajo več dost prostora.user posted image Tko, da važno je, da našteješ tistih 10 gibov/premikov.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
24.10.2009 12:53:30   
juniorka
Hojla!
Pri nas se se nic ne dogaja, ceprav me vse nekam tisci, da sploh dihat ne morem, ko stojim predvsem, pa veckrat na wc... spanje pa... ocitno nas lump cuti, da bo kmalu nekaj in hoce spat v najini postli, zaspi sam, ni problema, samo v svojo sobo noce. Pa ga pol prestavljamo, pa se vcasih po eni uri zbudi in hoce nazaj. Tako da vcasih grem pol jaz v njegovo postlo, da se v miru naspim, ker zdaj so zadnje noci s kolikor toliko dobrim spancemuser posted image . Pri prvem vem, da vec kot eno leto ni blo mira ponoci!

Umiritev user posted image , pri prvem nisem opazila nic takega, je bil skoz tako zivahen, tudi med porodom, tako da mi ni jasno, od kje te info o umiritvi... Meni trebuh tako razteguje, da fajn zaboli, so faze, da je po eno uro mir, pa spet cele kolobocije.

Pod vzglavje bom jaz dala kr prevleko za vzglavnik, fajn zgleda, sem pri prvem tudi tako nardila... ce bo pa kaksno polivanje, pa se tetra plenicko. ker plasticne zascite pod glavo ne sme bit, pa res ni fajn, ce moras prevleko od jogija prat... So pa prvemu tako laski izpadali, da sem jih vsak dan odstranjevala z unim rolojem za obleke iz tiste prevleke... so mu do 5m cisto vsi prvi laski izpadli.

Meni se pa tolk sladko lusta zadnje case, sem morala vceraj v trgovino po piskote, ker ni blo nic doma( ker nocem kupit, da mali pol ne najde in je). No, vceraj sva se pa oba najedla piskotov, ostanke pa se zdajle malicavauser posted image .

Drugace je potovalka oz. kovcek pripravljen, vcasih si se kaj spomnim in vrzem noter. Sem vzela 3x komplet za preoblect in 10 plenic. Za 1 dan mora bit dovolj, ampak nikoli ne ves, ce bova slucajno dlje not ostali. Bo pa ocka prnesel...
Jaz imam tudi samo eno rjuho zaenkrat, bom kr navadno na pol dala, ko bo ta v pranju.
lep dan, pa napisite se kaj

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
24.10.2009 13:02:59   
juniorka

IZVIRNO SPOROČILO: Metuljcica77

Zdaj so verjetno ze razprodali v vseh trgovinah, poglej v kaki sportni.
Jaz ga sicer nisem imela prvic, ceprav sem bila kr fajn sivana. Vsest se je bil malo problem prva dva dni, ampak o si se vsedel, je blo ok.. pa itak imas dva al tri vlozke not. Meni je bil bolj problem hodit, se 2-3tedne je bolelo ko user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2024
24.10.2009 13:33:00   
alexjera
Pozdravljene   user posted image ,

pri nas je končno nehalo deževati, tako da bomo popoldne lahko malo uživali v naravi. Nasa tamala bi morala ta vikend k mojim na Štajersko, ker pa moram v ponedeljek na CTG in mi bodo verjetno sprozili porod, pa je ostala doma, da uzivamo v zadnjih dneh v troje. Kar je sicer super, če mene ne bi že  vse tiščalo, boli me križ, trebuh imam med nogami, da sedeti sploh ne morem, hoditi tudi ne, ker me zeloooo boli sramna kost, če pa ležim imam želodec v ustih, tako da mi prav nič ne paše. Verjetno bo G v ponedeljek rekel, da je dojenček že skoraj zunaj, presenetilo me ne bi. Imam že vsega dosti. Je v sredo rodila soseda dni čez rok fantka težkega 4,5 kg in velikega 54 cm, se mi kar malo smili, ker so jo pustili do konca in je potem še naravno rodila, je pa vse OK.   

Glede podlage za glavico - jaz sdem pri taprvi dolgo uporabljala samo plenico, ker jo itak menjaš skoraj vsak dan, je pobruhana ali pa polna las. Ker pa je mala polivala, smo ji prednji del posteljice dvignili za 1,5 cm. Povšterček smo začeli uporabljati šele po enem letu, ko je sama nakazala, da ji je všeč. Enako bomo ravnali tokrat. Še nekaj, mi nismo uporabljali ne koška in ne zibelke, ampak kar ležečo košaro od vozička, se je izkazala za zelo uporabno in praktično. Ponoči, ko je pa spala v postelji, smo pa posteljo malo pregradili s povštrom, da se je bolje počutila, imamo namreč posteljo 140x70. Posledica vsega je, da se blazno rada razkomoti in zato že od 14 mesecev spi v klasični postelji 200x90, je enostavno nismo več spravili v tamalo posteljo, se je ponoči zbujala, ker se je zagozdila. To mi sedaj celo paše, ker ni bilo potrebno kupiti še ene posteljice.

Se je pa nas dojenček zelo umiril, brca samo še, če ležim.

No pa se je naša tamala zbudila, jo moram iti previti, kar je zaspala pokakana, kar sem ugotovila šele, ko sem jo šla pogledati in me je skoraj zagiftalo.

Lp

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......