barbchen
|
Dobro jutro so , jaz pa danes uradno nastopam porodniško , juhej, še 28 dni do konca Vidim, da vas je že kepica update-ala o tassiki, se je tudi meni oglasila, torej bomo do ponedeljka ornk mislile na njo in njeno bibo, v ponedeljek bomo pa ornk pestke stisnila, pa ma da uspe! Pr nas nič novga, se pridružujem klubu neotrdevanja, radosti zadnjega meseca so še kar prisotne (hemoroidi, mravljinčasti prsti na rokah in krčne žile 'tam spodaj'), drugih simptomov bližajočega se poroda pa ni . Eva1, super za spodbudne novičke glede ledvičke , upam da ti tudi danes na pregledu vse skupaj še enkrat potrdijo. In super, da se je dete obrnilo na glavo Lenybaby, tudi jaz dostikrat slišim pretakanje v trebuhu, kot da bi počil mehurček. Če to kaj pomeni, nimam pojma . Meni je G. na zadnjem pregledu z UZ pregledal in zaključil, da je plodovnice še dovolj. Gibi - tudi pri meni ni več izrazitih brc, se pa dogajajo pravi tektonski premiki , včeraj zvečer se je moj lotil ornk božat trebušček, potem pa je bil kar kakšno uro ornk potres , pretegovanje v vse smeri. Pa kolcanja je tudi kar nekaj zadnje čase, hecen občutek...dejmo ornk uživat v teh zadnjih trenutkih z našimi , jaz vem, da bom te brcike močno pogrešala . Lep dan vam privoščim. Upam, da bo pred dežjem še kaj sončka pokukalo, da jo mahnem še na kakšen sprehod.