Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.10.2009 10:55:38
|
|
|
|
sonček33
|
Živa Neža je lepotička in pol. Murkica greva dihat? Dej no, jaz nimam kaj pametnega počet, pa bi dihala!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.10.2009 10:56:03
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Ja hvala. Sej ponavadi traja tam nekje sedem dni samo potrm je pa mir zdaj pa že deseti dan res se mi bo samo še zmešalo. Tudi jaz imam 6-7 dni...samo enkrat sem imela 12 dni , takoj po IVF...samo takrat sem rekla da sploh ne bom več šla na IVF in da sploh ne bom več se.ksala tko da me tisti mesec ni sploh zanimalo kdaj mam O...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.10.2009 10:58:26
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 dobro jutro... Oooooo....kakšen šarmer...že zdaj...joj, boge punce
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.10.2009 10:59:54
|
|
|
|
Kliki
|
Ja Murkica in Nončika bomo kaj dihale?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.10.2009 11:05:05
|
|
|
|
pikicao.
|
jutroooo :)) oktavija
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.10.2009 11:06:35
|
|
|
|
Kliki
|
pujsi si pa dolgo spav.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.10.2009 11:09:30
|
|
|
|
pikicao.
|
nism nism psihicn se prpravljam d grem nazaj za knjige pa sm taksna crka d bi sla nazaj pod koutr se eno kitico oddremat :))
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.10.2009 11:17:36
|
|
|
|
Kliki
|
Ja poznam to. Sam če greš eno kitico odspat se ti bo še man dalo vrjemi. Boljš da spiješ eno slasno kavico.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.10.2009 11:27:53
|
|
|
|
pikicao.
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.10.2009 14:05:29
|
|
|
|
pikicao.
|
evo me zdej sm pa fit in polna energije calculator here i come
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.10.2009 15:06:09
|
|
|
|
Anonimen
|
piki kaj pa kosilo?sigurno si jedla dödöle tko da maš zdej res velik energije da se spoprimeš z računi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.10.2009 17:15:56
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu OK ampak tale pigy me je pa nasmejov do solz . Še dobr, da mu ni hotu enga francoza dat . Tetke moje kako ste? Hvala vam za čestitke in lepe želje. Vidim, da sta erin in benika že priskrbele slikce. Hvala vama. Ja naš mali Oskar je res pravi lepotec. Porod je bil hiter in sploh ne tolk boleč. Bi šla takoj še 1x. Od prvih popadkov (umetni itak) pa do konca je trajal natanko 2h25min. Sestre in ostalo osebje vse super, ne morem pohvalt, edino vložke je treba s sabo nest, ker ti dajo samo 2 paketa. Pa donat . Jutri gremo pa že prvič vozičkat Zaenkrat tolk. Lepo nedeljo vsem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.10.2009 21:36:40
|
|
|
|
Serendipity
|
OK; sem malo več časa rabila, da sem prispela do računalnika (smo s epotepali po MB-ju, potem hranjenje, kopanje, uspavanje): NAŠA NONČIKA JE ROOOODIIIILAAAA!!!! Pa to takega velikana, da me je na rit vrglo, ko sem brala Pa še mesič: Kuku! Sem Timon, rojen 24.10. ob 3.26. Velik sem 54 cm in 4180. ČESTITKE moja draga prekmurka! Špelka - welcome back!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.10.2009 21:41:10
|
|
|
|
sonček33
|
Nončika čestitam. naj bo Timon tvoje sonce sreče. Vse dobro vam želim.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.10.2009 22:03:29
|
|
|
|
Erin
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.10.2009 8:18:17
|
|
|
|
miklarom
|
Nončika čestitke za tako velikega in težkega korenjaka Timona
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.10.2009 8:29:01
|
|
|
|
sonček33
|
Murkica, jaz bom danes kar malo dihala. Sej to ne škoduje .
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.10.2009 8:32:37
|
|
|
|
spps
|
Nončika, čestitke za korenjaka upam,da te ni preveč namatral glede na to,da ima kar konkretno kilažo Murkica, a ti si se že odločila kdaj greš po svojega bebija drugače pa dobro jutro vsem in lep nedeljski dan
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.10.2009 8:43:33
|
|
|
|
pikicao.
|
spelka zivjo ja lepa sta full noncika : jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.10.2009 8:54:57
|
|
|
|
Anonimen
|
nončika čestitke
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.10.2009 9:37:37
|
|
|
|
~Biba~
|
Nončika čestitke za Timona ...veliko cartanja vam želim!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.10.2009 10:11:55
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity OK; sem malo več časa rabila, da sem prispela do računalnika (smo s epotepali po MB-ju, potem hranjenje, kopanje, uspavanje): NAŠA NONČIKA JE ROOOODIIIILAAAA!!!! Pa to takega velikana, da me je na rit vrglo, ko sem brala Pa še mesič: Kuku! Sem Timon, rojen 24.10. ob 3.26. Velik sem 54 cm in 4180. ČESTITKE moja draga prekmurka! Špelka - welcome back! čestitke!!! lepo se cartajte
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.10.2009 10:49:46
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Nončika čestitam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.10.2009 12:23:45
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity OK; sem malo več časa rabila, da sem prispela do računalnika (smo s epotepali po MB-ju, potem hranjenje, kopanje, uspavanje): NAŠA NONČIKA JE ROOOODIIIILAAAA!!!! Pa to takega velikana, da me je na rit vrglo, ko sem brala Pa še mesič: Kuku! Sem Timon, rojen 24.10. ob 3.26. Velik sem 54 cm in 4180. ČESTITKE moja draga prekmurka! Špelka - welcome back! čestitke!!! lepo se cartajte Krasno, iskrene čestitke in vse lepo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.10.2009 14:21:45
|
|
|
|
ledenka
|
da vas mal zbudim
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......