Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 9:40:09
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 dobro jutro... :))) Kako je prisrčen, prav polepšala si mi dan!!!! No jaz sem danes za spremembo malo prej za računalnikom, saj sem že celo noč premetavam, ler me tako bolijo kolki. Saj vem, da bo kmalu bolje in da bodo bolečine minile, ko se pikica rodi, samo takrat bomo pa ustajali zaradi drugih stvari ... Vsi mi pravijo naj se sedaj dobro naspim, samo ne gre. Sicer ne smem preveč jamrat, ker do tega tedna sem tudi spala normalno in nisem imela nobenih težav, zato pa mi je zdej to tak šok, da ne morem spat... Ampak vse bomo pretrpeli za naše pikice. Kako ste kaj drugače pupe? Vidim, da pridno kuhatezajtrk :))) Meni je danes taščica skuhala polento in sem jo jedla z mlekom, prav pasalo je :), če morda katera potrebuje kakšno idejo. Sonček33- ne morem verjet kako velik je že tvoj fant. Tak hitro gre čas. Sem najprej mislila, da si dala gor sliko kakšnega nečakca, potem pa mi je potegnilo da je to tvoj mali cukr. Lepotec pravi, bo še mešal našim pupkam glavo. No hotela sem vas samo na hitro pozdravit, zdaj pa se grem oblečt, ker moram skočit do banke položit denar, ker bom drugače spet pozabila. Bodite pridne in se beremo...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 9:40:35
|
|
|
|
Anonimen
|
To je to pomoje... Ampak če ne nardiš tega posebnegha testa sploh ne moreš vedt Reče se pomanjkanje glukoza-6-fosfat dehidrogenaze. In tega je menda OGROMNO Prov C vitamin je omenjen med dejavniki za sprožitev napada... Napad pa je zlatenca al pa hemoliza (razpad rdečih krvnik in posledično slabokrvnot) No sej manj veš bolje je Ampak na to pa nisem pomislila, da sadja tudi ne bo smel jest Sem mislila da samo zdravil s c vitaminom?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 9:43:11
|
|
|
|
pikicao.
|
larilu govorico bi ze nekak pogruntala.. sam njihovo kuhno pa tezko.. bi rabla par tednov uvajanja ceprou si jz dödöle predstavljam na nek nacin k ajdove zgance (po konsistenci) sam k ajdovim zgancom najbolj ocvirki pasejo se* je pa rekla d pa zravn dödöle-ja pase kisla smetana pa paprika tko d vidis sm ze padla na prvem izpitu iz dödöle-ja
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 9:45:15
|
|
|
|
Anonimen
|
pikica jst jih doma delam s kislo smetano, če gremo pa v Bogojino na kosilo jih pa obvezno jem z ocvirki Če pa si jih želiš, pa pridi v LJ ti jih skuham Simpl in dobr, pa dolgo jih že nismo jedli
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 9:46:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Piki eh ne tok težko pa spet da ne bi mogla 1 blondinka pa 1 črnolaska pogruntat kako se ta dödöle nardi,sej ni znanstvena fantastika al je? pa itak obstaja internet tko da god bless the internet
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 9:50:27
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 To je to pomoje... Ampak če ne nardiš tega posebnegha testa sploh ne moreš vedt Reče se pomanjkanje glukoza-6-fosfat dehidrogenaze. In tega je menda OGROMNO Prov C vitamin je omenjen med dejavniki za sprožitev napada... Napad pa je zlatenca al pa hemoliza (razpad rdečih krvnik in posledično slabokrvnot) No sej manj veš bolje je Ampak na to pa nisem pomislila, da sadja tudi ne bo smel jest Sem mislila da samo zdravil s c vitaminom? ne ziva nimam to.. k sm bla na preiskavah sm bla tud na infekcijski pa vsepovsod.. sam vrjem nimam to... tko d se ne sekiri... C-vitamina v "prekomernih" kolicinah pa ne smem uzivat ker mi otece nebo pa se razno razni "kapniki" se pojavijo na nebu tvoj zigec nima to k jz.. vrjem pa sadje kot so jabolka,1 pomaranca , 1 grenivka , tud kaksna mandarinca se mi uturi kdaj pa kdaj , nektarine, .... ananas pa kivi pa vec kot 1 pomaranca al pa grenivka..mi nebo otece kaki pa kej taksnga jz ne morm... k se hitrej obarvam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 9:53:26
|
|
|
|
Anonimen
|
oki doki Sorry k sem vsiljiva... Sem bla vsa navdušena da sem najdla enga ki ima to, da malo pove Zdele grem pa papat, pa Žigatu dat papico, pol gremo pa k zobarju spet Ah sej samo trakec zamenjajo in bo ok ČAAAAAAAAAAAAAAAAAW
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 9:55:10
|
|
|
|
pikicao.
|
ziva jz sm zto d mamo to v prekmurju d se mal ta konc vidm pa d bo pravo vzdusje pa luft larilu..mi2 bova pa belezko vzele pa vse skrivnosti zapisale
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 9:56:13
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 oki doki Sorry k sem vsiljiva... Sem bla vsa navdušena da sem najdla enga ki ima to, da malo pove Zdele grem pa papat, pa Žigatu dat papico, pol gremo pa k zobarju spet Ah sej samo trakec zamenjajo in bo ok ČAAAAAAAAAAAAAAAAAW ma nisi vsiljiva sam zou ti ne morm pomagat drzi se... pa velik moci za zobarja
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 10:02:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ziva jz sm zto d mamo to v prekmurju d se mal ta konc vidm pa d bo pravo vzdusje pa luft larilu..mi2 bova pa belezko vzele pa vse skrivnosti zapisale misliš da bodo te skrivnosti nama zaupale?hm kaj pa vem sej veš kakšni so kuharji pa njihovi skrivni recepti kam je pa Ajsi šla,a išče recepte al je la kr skrit tiste skrivnostne sestavine za vsak slučaj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 10:10:33
|
|
|
|
pikicao.
|
ajsi mi kuha caj sam ne vem kam ga je sla iskat ?? na kitajsko ajsi sej je un iz spara tud ok.. nism zbircna tee kane jz pijem tko d ajsiiii prid nazaj ne jt na avion
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 14:28:59
|
|
|
|
ledenka
|
piki, tvoj zeleni čaj direkt z Japonske
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 14:47:42
|
|
|
|
miklarom
|
sem že iz posveta v MB, in sicer imam zeleno luč za štartanje pingvinčkov že takoj po novem letu , se pravi v Januarju, sam sem se odločla da grema v Februarju, ker grema še prej malo na oddih v gore na smučanje pol pa po pingote. Smo se pa tudi dogovorili z zdravnico, da pri naslednji nosečnosti, mi bo našla najboljšega porodničarja pri njih, kateri mi bo takoj ob pozitivnem testu naredil cerklažo in me skos on vodil celo nosečnost, da bo vse o.k. sma bla full vesela tega. Naredila mi je tudi UZ, in je vse vredu in v nekaj dneh moram že dobiti . pa še nekaj: imama tud zeleno luč za , tak da mismis, ti sam popaj gor stimulacijo, zdej jih pa ne bom več sam gledala
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 15:29:33
|
|
|
|
Anonimen
|
miklaromček supr bomo limal sam dans raj ne k mi že FB-ju kaže da sem potrebna k ne vem kuga,no sej nism edina a ne piki
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 15:31:11
|
|
|
|
ledenka
|
mikla suuuuupeeeeeeer!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 15:42:01
|
|
|
|
gigi1
|
Mikla super . Tolk sem vesela Sonček kako velik je že tale naš nečakec. In lepotec . Sploh ne morem verjet, kako hitro gre čas Živa tvoj Žigec je pa res prelep. Pa kako lepo se smejčka Murki še malo, še čisto malo . Upam, da ti bo vseeno ratalo se naspat preden greš v Rim Lep preostanek dneva vsem mojim dragim pupikam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 15:44:51
|
|
|
|
miklarom
|
Larilu - pa kje vam na FB - ju vse to kaže, jest bi tud pogledala ajsi in gigi - hvala, mater zdej bomo pa divji
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 16:05:18
|
|
|
|
Anonimen
|
miklaromček pejt na moj profil pa boš videla katere kvize sem rešila in potem rešiš kviz in to je to
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 19:36:04
|
|
|
|
oktavija
|
Halo deklata! Evo mene po dolgem času... upam da mi ne zamerite, ker me ni bilo dolgo... Morem priznat, da me je moja pikica čist okupirala... pomoči od atija pa ni ravno... tako da zmanka časa za RR... Drugače smo dobro, začeli so nas mučiti krči tako, da zdaj poskušamo vse varjante za ublažitev krčev... Zdaj se grema kopat in že ves dan sva same... HB da je pikica zlata!!!! No pa sam še nekaj slikica za konec: še Sonček85 in Aleks na obisku...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.10.2009 19:42:20
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Halo deklata! Evo mene po dolgem času... upam da mi ne zamerite, ker me ni bilo dolgo... Morem priznat, da me je moja pikica čist okupirala... pomoči od atija pa ni ravno... tako da zmanka časa za RR... Drugače smo dobro, začeli so nas mučiti krči tako, da zdaj poskušamo vse varjante za ublažitev krčev... Zdaj se grema kopat in že ves dan sva same... HB da je pikica zlata!!!! No pa sam še nekaj slikica za konec: še Sonček85 in Aleks na obisku... ja kok smo lepi no, prava princeska je ta zadnja slika mi je pa full znana, se mi zdi da je tale sonček85 moja sodelavka ( malo heca ) , sam je pa res, no zdej bom pa res mogla si vzet cajt drug teden in jo it malo pozdravt, pa malega Aleksa tudi, da je ne bom sam na sliki gledala ( pa ne smem pozabit tud na Atija , da ne bo lubosumja )
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.10.2009 10:48:19
|
|
|
|
Kliki
|
Oj punce. Kako ste kaj na to deževno soboto? Teli vaši sončki in sončice so pa prov luštni. Pri meni je pa cela zmešnjava M imam danes že deseti dan in se mi počasi že meša ker nič ne kaže na to da bi se počasi poslovila. Potem imam pa še problem ker ne vem kako naj si O izračunam glede na to koliko dni traja M.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.10.2009 10:50:47
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
boga Kliki....joj..ne znam ti pomagat...probaj s testki za O...drugo ne vem...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.10.2009 10:52:32
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Oktavija....kakšna fletna mamica ...prav izžarevaš...s celim vrtcem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.10.2009 10:52:36
|
|
|
|
Kliki
|
Ja hvala. Sej ponavadi traja tam nekje sedem dni samo potrm je pa mir zdaj pa že deseti dan res se mi bo samo še zmešalo.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.10.2009 10:54:48
|
|
|
|
sonček33
|
Kliki žal ti ne znam pomagat. Objemček pa vseeno pošljem. Saj bo. Oktavija pa to je pravi sladkorček! Poljubček obema.
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......