|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
22.10.2009 22:17:35   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Evo naš palček!
user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kakšen cukeruser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 901
22.10.2009 22:20:08   
miska73

Evo naš palček!
user posted image

Kam pa tale miš raste... enga ogromnega cmočka od tete podgance.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 902
22.10.2009 22:23:21   
lučka 25
mojsonček, sem se spomnila še nekaj. Koliko časa pa kaj čakaš na krvne izvide za alergijo? A je to kaj kmlau, a traja tam prav dolgo?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 903
22.10.2009 22:26:52   
sonček33
miška sej boš vidla...tik tak gre čas... ob otroku šele vidiš, kako beži...me vparašjo, kolk je star...jaz pa...hmm,eh...in računam in mi gre poglavi 6, 7...je pa že skor 9m.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 904
23.10.2009 9:55:08   
mojsonček
Jutro!

REBY user posted image user posted image sej bo z user posted image  vse OK... in res je sreča v nesreči, da sta s Tomijem prejj izstopila iz avta... o drugih variantah sploh ne razmišljaj... upam, da čim prej pozabite na ta neljubi dogodek...

SEMPER Klemen je res cukrček... mami, a nisi nč za jest dala, da tko rokico tišči v usta user posted image  o, sej zgleda prou lepo zalit

ANCIBANCI čestitke Svitu za prihajajoči zobek...kar se pa mami tiče user posted image  mene je tega tut strah...user posted image

SEKI si bla pridna user posted image  jst vsako leto po koncu sezone naredim čistko s cotam, k jih nisem recimo vsaj eno leto oblekla (zdej to ne štejeuser posted image ) in jih podarim naprej... bolje nekomu, ki jih bo nosil, kot pa da meni ležijo v omari... tko si lažje spet kaj novega kupim, če ne ima moj tipične moške komentarje: tolk cunj imaš pa spet nove rabišuser posted image

MIŠKA73 sem vidla na FB kolk sta lepa tvoja pikeca in ti kar žariš od sreče, prekrasni ste... obilo cartanja in nobenih bolnic večuser posted image

GOLDY kje se skrivaš? ma kakšn sneg, ne kliči user posted image ... kao vaša prinčipesa?

SONČI o, pišuka, kolk je že velik Lovro... in še vedno leeeepi, navihani fantičuser posted image user posted image  

OBI pri nas je bla že v P na meniju svinjska pečenkauser posted image user posted image  še dobro, da smo imeli izbiro... men je dohtarca rekla, da vse v mejah normale... no, ko sem začela z brezmlečno in brezjajčno dieto je pa rekla naj se je strogo držim, ker so le tako možnosti, da alergija izzveni, drugače lahko ostane... a vi niste šli nč na testiranje?

LUČKA pri nas so bli krvni kar hitro, v roku enega tedna maximalno... ma sej se bo vse poštimalo, mal je smotan pol, ko začneš z uvajanjem GH... pri nas je recimo takoj dobila fleke po korenčku in smo ga odpikal z jedilnika za ene 3 mesece... zdej smo papal že krompirčka pa cvetačo dons bomo probal še špinačo, od sadja smo pa najprej probal hruško, ker pomaga pri prebavi in se je žabica po nekaj urah pokakala user posted image , jabolko je baje kr alergeno, sploh sveže in bomo, ko bomo začeli uvajat tut ostalo sadje, najprej probali kuhano... no pri nas moramo pazit še na to, da hrana ne zapira in jst bom spet celo študijo nardila kako futrat otroka user posted image

Grem tuluvadit, dokler še spiuser posted image

ko bi sedla zdele ena bela kava pa zravn taka tortica... sanja svinja o koruzi...

user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 905
23.10.2009 10:56:25   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Pa kak hudiča sem jst tole temo sfalila...
A me vzamete?

Semper keri cuker user posted image . Dej mu lubčka.

Miška user posted image  Pa kje si ti? Naša si itak, me smo skoz stiskale pesti zate in tvoja dva škrata user posted image  Zdej pa hitr gor eno slikico prilimat user posted image  Lupčka dam, takoj ko se zbudi ... danes smo zaspančki user posted image

Evo naš palček!
user posted image

Mamin palček, luštkan malček user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

Jutro!

SEMPER Klemen je res cukrček... mami, a nisi nč za jest dala, da tko rokico tišči v usta user posted image  o, sej zgleda prou lepo zalit

Moram se kar pohvalt, zdej smo že 4 dni brez AM zvečer user posted image
SEKI si bla pridna user posted image  jst vsako leto po koncu sezone naredim čistko s cotam, k jih nisem recimo vsaj eno leto oblekla (zdej to ne štejeuser posted image ) in jih podarim naprej... bolje nekomu, ki jih bo nosil, kot pa da meni ležijo v omari... tko si lažje spet kaj novega kupim, če ne ima moj tipične moške komentarje: tolk cunj imaš pa spet nove rabišuser posted image

Dobra ideja user posted image  Meni je se je tako težko ločit od vsake cunjice user posted image

Grem tuluvadit, dokler še spiuser posted image  

Pridna user posted image  Kakšne vaje pa delaš? Jest bi tudi kaj mogla, pa se mi ne daaaaaaaaaa user posted image

Drugače sem pa našega tamaučka že nekajkrat dala not v trak, pa mu je zgleda kar fajn. Včeraj mi je kar dobro uro not prespal user posted image  Sem se najprej naučila en način vezanja traku, pa ni bil najboljši, zdej sem pa našla eno varianto, k je pa prov prima. Bom ob priliki eno slikico gor pripela. Sam še naučim se en lep okvirček narest, ane Se* user posted image  Mi je moj že zrihtu Corel photo nevemvečkakogrenaprej user posted image  user posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 906
23.10.2009 11:13:40   
Bumo
Samo ,da vas pozdarvim pupike.
Kavica..uff, ta pa je odlična bilauser posted image
Rebica, HB, da ste OK, meni je moja pupika delala isto ampak z dudko.
Par požirkov pol pa jokec naprej, no, kasneje smo videli ,da so jo obicajno mucili ali rigeci ali pa prdeci in zarad tega ni mogla
papcat. Vcasih pa semji dala za pit potem vodo, pa je sesala ko nora, ker je bila žejna.
Semper - kako luškan j etvoj otročekuser posted image
Sonček ,tvoj pa full lepo rasteuser posted image
Mi smo dali obdobje krčkov skoziuser posted image user posted image Nikoli je niso ravno prav mantrali ampak je pa vseeno znala kak dan ali dva na teden full jokat popoldan, zdaj pa je že 14 dni mir.
Še malo, pol pa itak jovo na novo, ker bodo tišali zobki...

lubice moje, lepo se mejte

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 907
23.10.2009 12:16:12   
Reby
Dan!

Možek je doma. Imel je pretres možganov in natrgane vezi, zdej pa bolniška in nič delat. Sem se hecala, da mam pa zdej otročka in še invalida user posted image  HB, da ni kaj hujšega, čeprav je že to dost hudo.

Hvala vsem za lepe želje, zlate ste.

IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Rebica, HB, da ste OK, meni je moja pupika delala isto ampak z dudko.
Par požirkov pol pa jokec naprej, no, kasneje smo videli ,da so jo obicajno mucili ali rigeci ali pa prdeci in zarad tega ni mogla
papcat. Vcasih pa semji dala za pit potem vodo, pa je sesala ko nora, ker je bila žejna.
Mi smo dali obdobje krčkov skoziuser posted image user posted image Nikoli je niso ravno prav mantrali ampak je pa vseeno znala kak dan ali dva na teden full jokat popoldan, zdaj pa je že 14 dni mir.

Ja, sej se men tud zdi, da ga zvija, ko dojim, ampak sem zdej poštudirala, da je bolje, če leživa, ni tako nemiren.

Super, da nimate več krčkov, tudi mi komaj čakamo, da pride ta dan.

Lep dan vsem! user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 908
23.10.2009 12:17:26   
Reby

Evo naš palček!
user posted image

Škratek lepi modrooki user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 909
23.10.2009 13:37:32   
anci banci

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Evo naš palček!
user posted image

Škratek lepi modrooki user posted image

cortek mali luškan:)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 910
23.10.2009 13:57:24   
Reby
Aja, jaz podarim 1 škatlo in pol AM Anti reflux, ker je moj možek takrat na začetku narobe kupil. Če katera pozna koga, ki to uporablja user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 911
23.10.2009 14:13:24   
anci banci
moram pa povedat:)

danes je točno 1 leto od tega kar so mi vstavili-transfer... Svita in nesojenega bratca al pa sestrico

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 912
23.10.2009 14:20:55   
lučka 25
mojsonček, hvala za info. Sem nekje brala, so punce strašile da izvidi hodijo 1 mesec, pa se mi je to zdela čist prehuda. Sem rekla, da raje preverim.user posted image

Reby, samo da ni kaj hujšega, čeprav je že to dovolj hudo. Upam, da boš kmalu imela samo majhnega otročka za merkat in bo veliki otrok kmalu bolje.

Bumo, super, da ste se rešili krčkov. Ja bo pa kmalu prišel dan ko bodo zobki ven tiščali.

Sempre*, vidim da trak dobro deluje za uspvanje. Naša pa voziček, bolj se trese bolj uspava, al pa mamino naročje in šššškanje.user posted image

anci banci, a pri vas pa že prvi zobek. Vi pa res pehitevate po dolgem in počes.

Kruce, kako kaj mala in velika pupa?

Pa ostale, kaj dogaja?

Mi gremo pa danes na 1. rojstni dan od mojega nečaka, ki je tudi IVF otroček. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 23.10.2009 14:21:16 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 913
23.10.2009 14:22:16   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

danes je točno 1 leto od tega kar so mi vstavili-transfer... Svita in nesojenega bratca al pa sestrico

No, mene ta obletnica čaka čez en teden.user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 914
23.10.2009 19:35:13   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Sempre*, vidim da trak dobro deluje za uspvanje. Naša pa voziček, bolj se trese bolj uspava, al pa mamino naročje in šššškanje.user posted image

Ja, sej pri nas tudi mamino naročje uspava, sam jest teh kil ne morem več dolgo nosit user posted image  Drugače je tudi voziček aktualen, samo zdej, ko je dež in ne gremo nič ven, je mali cel dan en sitko - bi spal pa ne bi spal, pa zaspi, pa se zbudi čez 5 minut ... itd. Zato sem danes popokala tamalga v voziček in sva šla ven na teraso. Še zdaj spi user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 915
23.10.2009 19:35:54   
Sempervivum

Ja, sej pri nas tudi mamino naročje uspava, sam jest teh 7 kil ne morem več dolgo nosit user posted image  Drugače je tudi voziček aktualen, samo zdej, ko je dež in ne gremo nič ven, je mali cel dan en sitko - bi spal pa ne bi spal, pa zaspi, pa se zbudi čez 5 minut ... itd. Zato sem danes popokala tamalga v voziček in sva šla ven na teraso. Še zdaj spi user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 916
23.10.2009 19:40:21   
Sempervivum

user posted image
 user posted image Razbojniki:

Gloria - Nik 09.09.2008
barchy81 - Jakob & Domen 25.11.2008
sonček33 - Lovro 31.01.2009
Hedviga - Miha 09.02.2009
Ledenka - Maks 05.05.2009
ancibanci - Svit 02.07.2009
Sempervivum - Klemen 03.08.2009
Obayifo - Enej 28.08.2009
Reby - Tomi 29.08.2009
Miška73 - Rok & Nejc 02.09.2009
Špelka12 - Oskar 15.10.2009

user posted image  Princeske:

Hedviga - Špela 09.02.2009
Goldy - Alja 09.06.2009
Lučka25 - Neža 26.06.2009
Serendipity - Zarja 25.08.2009
Krucefiks - Karolina 02.09.2009

PREGLEDI NAŠIH OTROČIČKOV V OKTOBRU

sreda, 28.10.
Serendipity - Zarja: posvetovalnica
Obayifo - Enej: kardiolog

PREGLEDI NAŠIH OTROČIČKOV V NOVEMBRU

torek, 3.11.
Kruce Fiks - Karolina: posvetovalnica
Obayifo - Enej: pediater

sreda, 4.11.
Kruce Fiks - Karolina: UZ kolki, kontrola
petek, 6.11.
Sempervivum - Klemen: pediater (cepljenje)

ponedeljek, 16.11.
Obayifo - Enej: RA

torek, 17.11.
Lučka 25 - Neža: posvetovalnica

sreda, 18.11.
reby - Tomi: kontrola teže

torek, 24.11.
Lučka 25 - Neža: UZ kolkov
Obayifo - Enej: UZ kolkov

user posted image   user posted image    NAŠI NOVI ČLANI V OKTOBRU user posted image   user posted image   

Oskar

user posted image

Prihajajo pa tudi novi ... poglej na:

Neposredna povezava do sporočila: 917
23.10.2009 23:58:55   
Goldy
mojsonček - ma otrok mi še dihat ne pusti user posted image . Sam odložim jo, pa tako trmo pele, da je grozno. Sosedje najbrž mislijo, da jo koljemo.user posted image  Danes sem si glavo sušila tako, da sem jo imela v slingu. user posted image user posted image  V trgovini je bila pa ful zadovoljna - gledala okrog...bila v zadovoljna u nulo. Praviš, da še ni čas za sneg???user posted image

reby - ko se boš spomnila, pa mi pošlji kopije. Sej vem, da maš zdej še invalida doma, sam tolk no...

Nočko ostale/li, jutri kakšno več napišem.

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 918
24.10.2009 8:46:05   
blanč
Zra je skor 9.00 ve še brez kavice.?.?.
Ajde, jutroooooooouser posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil blanč -- 24.10.2009 8:47:02 >

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 919
24.10.2009 10:00:43   
Bumo

IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

No, mene ta obletnica čaka čez en teden.user posted image

Mene pa 25tega novembra čaka obletnica punkcije, točno 25tega čez 8 mesecev pa je prisla na svet moja pupikauser posted image
Mah, smo obsedene s temi datumiuser posted image

JUTRO!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 920
24.10.2009 10:53:25   
Goldy
Jutro!!!

Pa jst sem res ena štorasta mama. user posted image Me je skoraj kap. Tale naša živahna punca, se je udarila na rob previjalne. Imela sem jo na rokah in ne vem, nekak nama je uspelo se udarit in zdej ima buško na čelu. Mami pa joka kot deeeež.user posted image user posted image user posted image user posted image  Sej jo kmal še na rokah ne bom upala met.user posted image

A se je to kteri že zgodil, al sem sam jaz taka neroda? Moža bo itak kap, ko bo vidu. Pa še P imamo ta teden in še patronažno. Bojo itak mislili, da otroka tepemo. Ej. Ma, res sem žalostna.........user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 921
24.10.2009 10:54:33   
Goldy
A lahko kaj naredim? Obkladek sem ji dala gor....user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 922
24.10.2009 10:56:36   
sonček33
Goldy za buške pomaga margarina. In nič nisi neroda. Bušk bo še veliko.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 923
24.10.2009 10:58:35   
M2I
Živjo,
po naših izkušnjah s tavelikim pomaga margarina.

lp

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 924
24.10.2009 11:01:19   
Goldy
sonček in M2I - hvala! Saj vem, da bo bušk še veliko, sam kr pri 4,5 mesecih, je mami začela. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu M2I)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.