Reby
|
Dan! ajsi - hvala za kavico, ne vem, kdaj si bom tako lahko privoščila lučka - prav imaš, moraš imeti moči za pupo. Super, da so ugotovili, na kaj je alergična in verjamem, da tako fejst punca kot si, boste tudi to prebrodili. Jaz imam trenutno mleka ful, tamali hoče bit nonstop na zizi, ker bi se samo crkljal. Ko zaspi, dam zizo ven in je že takoj spet buden. Mam pa probleme, ker ponoči in zvečer se pridno doji, čez dan pa 3x potegne, se dere, spet zagrabi, potegne in dere, mene pa bradavice ful bolijo, tako da si čez dan črpam. obi - jaz tut skoz preverjam, če diha, kadar tiho spi Jaz bi še mela enega, sam bo kar težka, še posebi, če bo ati imel predavanja 2 leti in ga ne bo nič doma. Sem pa planirala, če bi šla po pingivnčka, bi tam nekje junija. semper - kdaj pa ste mu dali to lučko? Jaz jo dam in sicer gleda, se pa začne jokat, ker je v sobi tema. Naš sploh noče bit v svoji postlci, v vozičku v trdi košari ali zraven mene pa rad spi. Ko ga dam v postlco, 5 minutk spi in se zbudi in ko vidi, kje je, je takoj jok. Tisto obrobo, ki jo ima okoli posteljice pri glavi sem pa morala obrniti, ker se je skoz nazaj obračal in gledal tisto pisano žirafico. Ponoči sem spala do enih, pol pa nč več, ker se je skoz premetaval in jamral. Sem kot zombi. Ob dveh pa UZ. Gre pa danes zato ati prej iz službe in zraven, pa še predavanj nima, sem ful vesela
|