|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
22.10.2009 7:35:03   
ledenka
jutro!

user posted image

tole kavo moram delit z vami user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 876
22.10.2009 9:50:57   
lučka 25
ajsi, hvala za slastno kavo. user posted image

Sempre*, super za Klemena da zaspi v svoji zibki. Neža pa pridno spi v svoji sobici, nič ne pogreša mamice in očka. Toliko da si midva potešiva crkljanje jo zjutraj, ko se zbudi prineseva k sebi, da se še mal pocrkljamo. Moj ma itak vedno službo popoldan, pa so tako jutra vedno naša. user posted image

No, jaz pa sem zaključila s črpanjem mleka, ker ga je bilo samo še za vzorec in dieta mi je pobrala vse moči, tako da sem raje nehala. Bom raje moč prišparala za pupo.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 877
22.10.2009 9:52:56   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

četrtek, 22.10.
reby - Tomi: UZ kolkov

user posted image user posted image  Navijajmo za razbojnika user posted image  Tomija user posted image user posted image
 [/center

Navijam tudi jaz user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 878
22.10.2009 10:08:34   
Reby
Dan!

ajsi - hvala za kavico, ne vem, kdaj si bom tako lahko privoščila user posted image  
lučka - prav imaš, moraš imeti moči za pupo. Super, da so ugotovili, na kaj je alergična in verjamem, da tako fejst punca kot si, boste tudi to prebrodili.
Jaz imam trenutno mleka ful, tamali hoče bit nonstop na zizi, ker bi se samo crkljal. Ko zaspi, dam zizo ven in je že takoj spet buden. Mam pa probleme, ker ponoči in zvečer se pridno doji, čez dan pa 3x potegne, se dere, spet zagrabi, potegne in dere, mene pa bradavice ful bolijo, tako da si čez dan črpam.
obi - jaz tut skoz preverjam, če diha, kadar tiho spi user posted image  Jaz bi še mela enega, sam bo kar težka, še posebi, če bo ati imel predavanja 2 leti in ga ne bo nič doma. Sem pa planirala, če bi šla po pingivnčka, bi tam nekje junija.
semper - kdaj pa ste mu dali to lučko? Jaz jo dam in sicer gleda, se pa začne jokat, ker je v sobi tema.

Naš sploh noče bit v svoji postlci, v vozičku v trdi košari ali zraven mene pa rad spi. Ko ga dam v postlco, 5 minutk spi in se zbudi in ko vidi, kje je, je takoj jok. Tisto obrobo, ki jo ima okoli posteljice pri glavi sem pa morala obrniti, ker se je skoz nazaj obračal in gledal tisto pisano žirafico.
Ponoči sem spala do enih, pol pa nč več, ker se je skoz premetaval in jamral. Sem kot zombi. Ob dveh pa UZ. Gre pa danes zato ati prej iz službe in zraven, pa še predavanj nima, sem ful vesela user posted image  

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 879
22.10.2009 12:04:41   
anci banci
ufff... kaka dobra kava...jaz bo jo tud:)
še vedno teče dieta za mleko... moram pa kontaktirat zdravnico čez par dni.. fleki so že zdavnaj izginili, men se pa tolk lušta melko, čokolino in vse kar je iz mleka..
me je opozorila pediatrinja, da naj vsaj nekje pridobivam kalcij in mi je svetovala naj si kupim organic green magma iz ječmena da bom vsaj tam dobila kalcij(ker če ne adijo zdravi zobje in kosti)

naš zdele ne spi že 3 noči normalno (prej po 8 ur najmanj) skoz se drgne s pestjo po ustih in sem danes zagledala kar večjo belo piko na dlesnih in dlesni čisto zatečene (pa saj ni možno da bo že prvi zob, saj ima še ne 4 mesece)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 880
22.10.2009 13:56:11   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

še vedno teče dieta za mleko... moram pa kontaktirat zdravnico čez par dni.. fleki so že zdavnaj izginili, men se pa tolk lušta melko, čokolino in vse kar je iz mleka..
me je opozorila pediatrinja, da naj vsaj nekje pridobivam kalcij in mi je svetovala naj si kupim organic green magma iz ječmena da bom vsaj tam dobila kalcij(ker če ne adijo zdravi zobje in kosti)

naš zdele ne spi že 3 noči normalno (prej po 8 ur najmanj) skoz se drgne s pestjo po ustih in sem danes zagledala kar večjo belo piko na dlesnih in dlesni čisto zatečene (pa saj ni možno da bo že prvi zob, saj ima še ne 4 mesece)

...moj je imel pri 3 mesecih dva....tako da user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 881
22.10.2009 14:06:50   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

ajsi - hvala za kavico, ne vem, kdaj si bom tako lahko privoščila user posted image  

Kaj pa te skrbi? Mleko, sladkor ali kaj drugega ... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

semper - kdaj pa ste mu dali to lučko? Jaz jo dam in sicer gleda, se pa začne jokat, ker je v sobi tema.

Na zibko. Ampak je dolgo sploh nismo uporabljali, ker je mali spal kar na najini postelji, ko pa sem jaz šla spat, sem ga prestavila vanjo. Prej sva ga tudi vedno uspavala tako, da sva bila zraven, zdaj pa vidim, da gre tudi drugače. No sej zraven sem še vedno, samo ne ležim zraven njega. Drugače pa sem bila najprej nad to zvezdico kar razočarana, saj se je vedno ful vznemiril, ko sem mu jo prižgala. Zdaj pa malo gleda slikice, večinoma pa gleda kar stran. Meni je zaradi glasbe bolj pomembna, ker bi rada, da ga glasba umiri in uspava.
Drugače je pa še vedno ful nemiren, ko ga dam spat (če bi bil jokav, kar pač ni, bi sigurno jokal), pa ga božam in se nekako umiri. Mogoče še ti probaj. Lahko pa tudi še ti malo počakaš, mogoče je pač samo še premajhen user posted image  Sem pa brala, da so take migajoče slikice zelo fajn za razvoj očli, možganov in povezav med njimi.

Naš sploh noče bit v svoji postlci, v vozičku v trdi košari ali zraven mene pa rad spi. Ko ga dam v postlco, 5 minutk spi in se zbudi in ko vidi, kje je, je takoj jok. Tisto obrobo, ki jo ima okoli posteljice pri glavi sem pa morala obrniti, ker se je skoz nazaj obračal in gledal tisto pisano žirafico.
Ponoči sem spala do enih, pol pa nč več, ker se je skoz premetaval in jamral. Sem kot zombi. Ob dveh pa UZ.

A ste meli drugače vsi tale UZ kolkov? Mi do sedaj nismo imeli še nič takega user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 882
22.10.2009 14:11:58   
anci banci

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

...moj je imel pri 3 mesecih dva....tako da user posted image

ja potem je pa vse ok... prvi zobek nam raste..juhuuu za Svita (verjetno za mami ni to glih ok za dojenje)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 883
22.10.2009 16:25:32   
Sempervivum
Tkole pa mi kravce pasemo user posted image

user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 884
22.10.2009 16:38:43   
Reby

user posted image

pa rokico jemo user posted image  Kakšen lupček sladek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 885
22.10.2009 16:49:55   
Reby
Naši kolki so ok.

Se pa samo jočem, ker naju je možek odložil doma, potem pa se odpeljal in se je 1 km stran od doma nekdo s kombijem z vso silo zaletel od zadaj v njega in so ga odpeljali na urgenco, avto pa totalka user posted image  user posted image  user posted image  Sploh nočem pomisliti, kako bi bilo, če bi bil še naš otroček notri. Je zadnja šipa kr noter padla in poletela na zadnje sedeže. Groza, upam, da bo vse ok.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 886
22.10.2009 17:09:18   
ledenka
Reby user posted image upam, da je tvoj možek ok user posted image user posted image user posted image pleh se popravi.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 887
22.10.2009 17:34:41   
lučka 25
Reby, upam da je mož dobro. Ja, res si ne moreš predstavljati kaj bi bilo, če bi bil Tomi notri. Uf, raje ne mislit na to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 888
22.10.2009 17:45:48   
Goldy
Oj!

reby - je vse ok z možekom? user posted image  za uz kolkov.

semper - to je utrujenost po pasenju kravic user posted image

lučka - upam, da alergija čimprej izzveni...user posted image

mojsonček - kak je Gorenjka, bo že sneg?user posted image

anci banci - uf, bodo že zobki

Pa smo 4!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 889
22.10.2009 17:50:14   
sonček33
sempre...topim se..pa to je profi slika z najlepšim modelom

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 890
22.10.2009 17:51:49   
sonček33
REby ojoj...recimo, da je to sreča v nesreči, da sta bila vidva doma. Želim in stiskam pesti, da je z možem vse ok.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 891
22.10.2009 18:35:33   
Sempervivum

Naši kolki so ok.

Se pa samo jočem, ker naju je možek odložil doma, potem pa se odpeljal in se je 1 km stran od doma nekdo s kombijem z vso silo zaletel od zadaj v njega in so ga odpeljali na urgenco, avto pa totalka user posted image  user posted image  user posted image  Sploh nočem pomisliti, kako bi bilo, če bi bil še naš otroček notri. Je zadnja šipa kr noter padla in poletela na zadnje sedeže. Groza, upam, da bo vse ok.

Reby user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim na tvojega user posted image  , da se bo vse skupaj kar najbolje izteklo!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 892
22.10.2009 18:53:15   
ledenka

user posted image

iiiii, kak cukr user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 893
22.10.2009 20:26:03   
Serendipity

Naši kolki so ok.

*hugs*

Upam, da je z možem vse ok. Še sreča, da ni bilo Tomija in tebe v avtu. user posted image

Jaz sem full občutljiva ratala v prometu. Še posebej, če se mi kak ''genij'' čist na rit zalepi. user posted image

semper* pa daaaaaj! Kakšna cool fotka! user posted image Pa še kakšen cukrček user posted image Joj je cartan! Lepotec!

lučka - upam, da alergija res čimprej izgine...

ancibanci - ja zobki že rastejo! user posted image

Ah, sem vas samo preletela, grem zdaj v horizontalo - sem danes neke svoje cunje eliminirala pa čistila po stanovanju... ma čist sem zmatrana. Grem se cartat k svojima sončkom!

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 22.10.2009 20:30:41 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 894
22.10.2009 21:48:04   
obayifo
Reby, upam, da je dragi ok in si tut jaz mislim, kaksna sreca, da sta bla s Tomijem na varnem. Dragi naj pa kmalu pride domov brez posledic. Pleh bo ze...

Mene je pa dons tolk glava bolela, da mi je slo kr na bruhanje. Nism zdrzala in sm vzela en daleron, upam da je ok, sej so nam ga tut v P dajal po porodu. Sm pa pojedla en koscek svinjske pecenke, k se tasci ne da dopovedat, da dolocenih stvari ne jem in je prnesla mojmu v sluzbo kosilo za oba. Pa sej od enga koscka pa menda tut ne bo kej narobe.
Jutr gremo pa na pot, je mel moj oce RD, pa gremo vosct, mami me je pa dons zaslisvala, kaj lahko jem. Ona bi men strukle skuhala, k jih mam ful rada, pa zdej odpadejo, k je not skuta.

Vprasanje: kako se da vedet, ce je alergija izzvenela? Al se to proba na slepo, ce je reakcija al ne?
Lucka, a mas napisano sam kaj se ne sme al tut kaj se lahko oz.kaj je treba jest?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 895
22.10.2009 21:55:53   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo
Nism zdrzala in sm vzela en daleron, upam da je ok, sej so nam ga tut v P dajal po porodu. pisano sam kaj se ne sme al tut kaj se lahko oz.kaj je treba jest?

Dalerončkov lahk sneš 6kom na dan...

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 896
22.10.2009 22:08:56   
miska73
Pa kak hudiča sem jst tole temo sfalila...
A me vzamete?

Reby user posted image user posted image . Upam da je s tvojim OK.

Semper keri cuker user posted image . Dej mu lubčka.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 897
22.10.2009 22:15:10   
sonček33
Evo naš palček!
user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 898
22.10.2009 22:15:35   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Pa kak hudiča sem jst tole temo sfalila...
A me vzamete?

Kaj sprašuješ, ti si že itak naša, sam ti še nisi vedela tega.user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 899
22.10.2009 22:17:05   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

Vprasanje: kako se da vedet, ce je alergija izzvenela? Al se to proba na slepo, ce je reakcija al ne?
Lucka, a mas napisano sam kaj se ne sme al tut kaj se lahko oz.kaj je treba jest?

Mam oboje napisano, kaj smeš in kaj ne smeš jesti. A ti napišem in pošljem na ZS?
Če je alergija izvenela pa ja, probaš na slepo, če je reakcija - temu se reče izivalni testi, ko greš na alergološko ambulanto.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.