|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rdeča ritka
15.9.2009 19:43:11   
soncica01
Pozdravljene!

Moja 7,5 mesecev stara punčka do sedaj nikoli ni imela vnete ritke, danes zjutraj pa je ritka čisto rdeča. Cel dan jo še naprej redno umivam, uporabljam hladilno kremo in bepanthen, a je ritka še kar rdeča. Zdi se mi, da vedno bolj.
Kaj narediti?

Hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rdeča ritka
15.9.2009 20:18:23   
Hope2
Najbrž je kaj takega pojedla. Pusti čimbolj suho rito, fajn popivnaj, potem pa namaži, nekatere uporabijo praško pasto ali robodermin.
Naš je ravno danes pojedel en kup grozdja in sliv, pa ima zdaj zvečer rdečo ko pavijan. Sem ga skopala, popivnala na suho, na debelo namazala z penathen kremo, ki ima malo cinka in bo sigurno jutri že ok, no vsaj ponavadi je. Pri vitaminu C je treba mal pazit, ker se takoj pozna na ritki.

(odgovor članu soncica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.9.2009 20:51:17   
Onasiss
Lahko pa da je kako glivično vnetje... pomaga canasten...

So what....

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.9.2009 21:05:17   
katra55
Na debelo namaži z mešanico canestena in bepantena. Lahko, da gre za glivice ali pa je samo kaj takega pojedla. Pa ritko čim več zrači.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.9.2009 22:43:00   
Andromeda
Mojemu čmrlju je tudi zelo pomagala kopel iz hrastovega lubja - hrastovo lubje kupiš v lekarni, skuhaš po navodilih in priliješ h kopeli.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.9.2009 7:42:23   
janapan
To se zgodi...pri naši se je zgodilo ko je jedla paradižnik....uporabi Sudocreme....pomaga....

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.10.2009 20:36:17   
Sulfinija
Kopel hrastovo lubje+Bebival iz Mb lekarn in nič drugega.

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu mamica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?