Rdeča ritka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Alergija

Sporočilo

soncica01 -> Rdeča ritka (15.9.2009 19:43:11)

Pozdravljene!

Moja 7,5 mesecev stara punčka do sedaj nikoli ni imela vnete ritke, danes zjutraj pa je ritka čisto rdeča. Cel dan jo še naprej redno umivam, uporabljam hladilno kremo in bepanthen, a je ritka še kar rdeča. Zdi se mi, da vedno bolj.
Kaj narediti?

Hvala za odgovore

Hope2 -> RE: Rdeča ritka (15.9.2009 20:18:23)

Najbrž je kaj takega pojedla. Pusti čimbolj suho rito, fajn popivnaj, potem pa namaži, nekatere uporabijo praško pasto ali robodermin.
Naš je ravno danes pojedel en kup grozdja in sliv, pa ima zdaj zvečer rdečo ko pavijan. Sem ga skopala, popivnala na suho, na debelo namazala z penathen kremo, ki ima malo cinka in bo sigurno jutri že ok, no vsaj ponavadi je. Pri vitaminu C je treba mal pazit, ker se takoj pozna na ritki.

Onasiss -> RE: Rdeča ritka (15.9.2009 20:51:17)

Lahko pa da je kako glivično vnetje... pomaga canasten...

katra55 -> RE: Rdeča ritka (15.9.2009 21:05:17)

Na debelo namaži z mešanico canestena in bepantena. Lahko, da gre za glivice ali pa je samo kaj takega pojedla. Pa ritko čim več zrači.

Andromeda -> RE: Rdeča ritka (15.9.2009 22:43:00)

Mojemu čmrlju je tudi zelo pomagala kopel iz hrastovega lubja - hrastovo lubje kupiš v lekarni, skuhaš po navodilih in priliješ h kopeli.

janapan -> RE: Rdeča ritka (16.9.2009 7:42:23)

To se zgodi...pri naši se je zgodilo ko je jedla paradižnik....uporabi Sudocreme....pomaga....

Sulfinija -> RE: Rdeča ritka (24.10.2009 20:36:17)

Kopel hrastovo lubje+Bebival iz Mb lekarn in nič drugega.

LP Mojca

Stran: [1]