Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 22.10.2009 9:06:49
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kasso svaka čast za tvoj način igranja..jst sem že čist blesava ti je uspelo? NE.. sem si včeri nesla laptopa v dnevno, in zaspala s prstom na miški (mela sem pa okol 9000), to mi je moj dans zjutri povedu. o hudooooo ja tako je to, če je želja velika, telo in glava pa ne moreta več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 22.10.2009 9:08:17
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 zdej se bom še javno zahvalila zelo dobri prijateljici in super osebi, ki svoje znanje deli tudi z drugimi.. KASSO HVAAAAAAAAAAAAALA do nebes in nazaj. Meni ne rata. Za malenkost Bo padla kavica ob priliki če slučajno gremo isti vikend (ko priigram še en vikend paket ), potem dam tudi za večerjo.Obljubim. Drugače pa kavica ko se vidimo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 22.10.2009 9:09:21
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso jana imaš email kasso ti je nekaj priigrala Madonca, kasso, škoda, da se nisem prej spomnila: lahko bi vsaki priigrale nočitev z zajtrkom in bi imele srečanje kar tam!!! res ja. Samo jaz grem z ker je bilo 1. tako fajn, greva ponovt, samo si nisva še izbrala datuma. jani pa sem vikend priigrala zdaj v 15 ih minutah nič, zdaj pa grem dol z neta in kaj za službo narest ...če ne se bom mogla vključit v kako skupino za odvajanje od hazarderstva še dobro, da se igra konec oktobra zaključi Anonimni Hazarderji Čeprav bi jaz bolj spadala v skupino Anonimnih Spletnih Kofetarjev tu sem pa mislim, da spada večina majčic in kdaj bo mela ta skupina ASK srečanje? ja jst bi cel dan spletno in tud v živo kofetkala.. kak je blo fajn ko sem bla na porodniški
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 22.10.2009 9:09:56
|
|
|
|
kasso
|
hvala hvala Da ne boste mislile, da res hazardiram cel božji dan Imam stalno odprtih 5 zavihkov in takoj začnem stave po 50, ter skačem iz enga na drug zavihek, dokler na katerem ne pade dobra stava in na tem in še katerem zavihku, ki dobiva nadaljujem, seveda tudi povečujem stavo od 100, potem 200... in če je sreča pade takoj kaj dobrega ali pa na hitro izgubim vse...enkrat pač imaš srečo, da pade dobra stava...se mi pa ne da vztrajat po ure in ure. Po največ pol ure neham in poskusim kasneje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 22.10.2009 9:11:14
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso jana imaš email kasso ti je nekaj priigrala Madonca, kasso, škoda, da se nisem prej spomnila: lahko bi vsaki priigrale nočitev z zajtrkom in bi imele srečanje kar tam!!! res ja. Samo jaz grem z ker je bilo 1. tako fajn, greva ponovt, samo si nisva še izbrala datuma. jani pa sem vikend priigrala zdaj v 15 ih minutah nič, zdaj pa grem dol z neta in kaj za službo narest ...če ne se bom mogla vključit v kako skupino za odvajanje od hazarderstva še dobro, da se igra konec oktobra zaključi Anonimni Hazarderji Čeprav bi jaz bolj spadala v skupino Anonimnih Spletnih Kofetarjev tu sem pa mislim, da spada večina majčic in kdaj bo mela ta skupina ASK srečanje? 20. december
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 22.10.2009 9:12:28
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 zdej se bom še javno zahvalila zelo dobri prijateljici in super osebi, ki svoje znanje deli tudi z drugimi.. KASSO HVAAAAAAAAAAAAALA do nebes in nazaj. Meni ne rata. Za malenkost Bo padla kavica ob priliki če slučajno gremo isti vikend (ko priigram še en vikend paket ), potem dam tudi za večerjo.Obljubim. Drugače pa kavica ko se vidimo. a ti še en vikend paket manjka? Me zanima kako boš danes zaspala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 22.10.2009 9:12:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso hvala hvala Da ne boste mislile, da res hazardiram cel božji dan Imam stalno odprtih 5 zavihkov in takoj začnem stave po 50, ter skačem iz enga na drug zavihek, dokler na katerem ne pade dobra stava in na tem in še katerem zavihku, ki dobiva nadaljujem, seveda tudi povečujem stavo od 100, potem 200... in če je sreča pade takoj kaj dobrega ali pa na hitro izgubim vse...enkrat pač imaš srečo, da pade dobra stava...se mi pa ne da vztrajat po ure in ure. Po največ pol ure neham in poskusim kasneje. Še dobro, da to ni resnični denar
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 22.10.2009 9:12:59
|
|
|
|
kasso
|
nič, zdaj pa res grem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 22.10.2009 9:13:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso jana imaš email kasso ti je nekaj priigrala Madonca, kasso, škoda, da se nisem prej spomnila: lahko bi vsaki priigrale nočitev z zajtrkom in bi imele srečanje kar tam!!! res ja. Samo jaz grem z ker je bilo 1. tako fajn, greva ponovt, samo si nisva še izbrala datuma. jani pa sem vikend priigrala zdaj v 15 ih minutah nič, zdaj pa grem dol z neta in kaj za službo narest ...če ne se bom mogla vključit v kako skupino za odvajanje od hazarderstva še dobro, da se igra konec oktobra zaključi Anonimni Hazarderji Čeprav bi jaz bolj spadala v skupino Anonimnih Spletnih Kofetarjev tu sem pa mislim, da spada večina majčic in kdaj bo mela ta skupina ASK srečanje? 20. december A se bomo to v LJ dobile? V unem "kitajcu" ali gremo kam drugam za spremembo? Beri: siten kelnar
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 22.10.2009 9:13:44
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso jana imaš email kasso ti je nekaj priigrala Madonca, kasso, škoda, da se nisem prej spomnila: lahko bi vsaki priigrale nočitev z zajtrkom in bi imele srečanje kar tam!!! res ja. Samo jaz grem z ker je bilo 1. tako fajn, greva ponovt, samo si nisva še izbrala datuma. jani pa sem vikend priigrala zdaj v 15 ih minutah nič, zdaj pa grem dol z neta in kaj za službo narest ...če ne se bom mogla vključit v kako skupino za odvajanje od hazarderstva še dobro, da se igra konec oktobra zaključi Anonimni Hazarderji Čeprav bi jaz bolj spadala v skupino Anonimnih Spletnih Kofetarjev tu sem pa mislim, da spada večina majčic in kdaj bo mela ta skupina ASK srečanje? 20. december a kar na nedeljo? ne, ne. 19. bi pa šlo, a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 22.10.2009 9:14:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso nič, zdaj pa res grem Jaz tudi. Najprej s psom na sralni sprehod, potem pa po veliko piko v šolo in k ortodontu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 22.10.2009 9:15:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso jana imaš email kasso ti je nekaj priigrala Madonca, kasso, škoda, da se nisem prej spomnila: lahko bi vsaki priigrale nočitev z zajtrkom in bi imele srečanje kar tam!!! res ja. Samo jaz grem z ker je bilo 1. tako fajn, greva ponovt, samo si nisva še izbrala datuma. jani pa sem vikend priigrala zdaj v 15 ih minutah nič, zdaj pa grem dol z neta in kaj za službo narest ...če ne se bom mogla vključit v kako skupino za odvajanje od hazarderstva še dobro, da se igra konec oktobra zaključi Anonimni Hazarderji Čeprav bi jaz bolj spadala v skupino Anonimnih Spletnih Kofetarjev tu sem pa mislim, da spada večina majčic in kdaj bo mela ta skupina ASK srečanje? 20. december a kar na nedeljo? ne, ne. 19. bi pa šlo, a ne? Meni je vseeno, tisti vikend imam obkljukan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 22.10.2009 9:16:11
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso hvala hvala Da ne boste mislile, da res hazardiram cel božji dan Imam stalno odprtih 5 zavihkov in takoj začnem stave po 50, ter skačem iz enga na drug zavihek, dokler na katerem ne pade dobra stava in na tem in še katerem zavihku, ki dobiva nadaljujem, seveda tudi povečujem stavo od 100, potem 200... in če je sreča pade takoj kaj dobrega ali pa na hitro izgubim vse...enkrat pač imaš srečo, da pade dobra stava...se mi pa ne da vztrajat po ure in ure. Po največ pol ure neham in poskusim kasneje. tud meni je 2.vikend paket uspelo dobit v dobrih 15 min. včasih maš srečo in dobiš lepe x-kratnike stave in se cifra hitro veča, spet drugič gre pa samo navzdol. čista sreča
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 22.10.2009 9:17:26
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso nič, zdaj pa res grem Jaz tudi. Najprej s psom na sralni sprehod, potem pa po veliko piko v šolo in k ortodontu. jst tudi. na kavo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 22.10.2009 9:41:19
|
|
|
|
tilči
|
A sedaj ste pa vse ušle,ko imam jaz čas? Končno mi je uspelo dat barvo na glavo,sedaj pa sedim tu s čajem in kavo pred sabo. Grem malo prečekirat,če se kaj prodaja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 22.10.2009 9:43:21
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 zdej se bom še javno zahvalila zelo dobri prijateljici in super osebi, ki svoje znanje deli tudi z drugimi.. KASSO HVAAAAAAAAAAAAALA do nebes in nazaj. Meni ne rata. Za malenkost Bo padla kavica ob priliki če slučajno gremo isti vikend (ko priigram še en vikend paket ), potem dam tudi za večerjo.Obljubim. Drugače pa kavica ko se vidimo. a ti še en vikend paket manjka? Me zanima kako boš danes zaspala ja še en mi manjka.. zadnjič sem na mamo igrala, pa sem dobla nočitev, namest vikenda. joj upam da ne spet za računalnikom... zbudila sva se oba ob 3h ko je zvonil alarm za Nejčkov AB.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 22.10.2009 9:43:24
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso hvala hvala Da ne boste mislile, da res hazardiram cel božji dan Imam stalno odprtih 5 zavihkov in takoj začnem stave po 50, ter skačem iz enga na drug zavihek, dokler na katerem ne pade dobra stava in na tem in še katerem zavihku, ki dobiva nadaljujem, seveda tudi povečujem stavo od 100, potem 200... in če je sreča pade takoj kaj dobrega ali pa na hitro izgubim vse...enkrat pač imaš srečo, da pade dobra stava...se mi pa ne da vztrajat po ure in ure. Po največ pol ure neham in poskusim kasneje. kdor zna pač zna !!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 22.10.2009 9:58:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso hvala hvala Da ne boste mislile, da res hazardiram cel božji dan Imam stalno odprtih 5 zavihkov in takoj začnem stave po 50, ter skačem iz enga na drug zavihek, dokler na katerem ne pade dobra stava in na tem in še katerem zavihku, ki dobiva nadaljujem, seveda tudi povečujem stavo od 100, potem 200... in če je sreča pade takoj kaj dobrega ali pa na hitro izgubim vse...enkrat pač imaš srečo, da pade dobra stava...se mi pa ne da vztrajat po ure in ure. Po največ pol ure neham in poskusim kasneje. kdor zna pač zna !! KASSO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 22.10.2009 10:04:58
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spali smo ,si je Tilen prisvojil moj dormeo .Očitno mu paše.Je pa danes vreme .Nejc je bil ves moker kljub dežniku Mi je pa danes dala vzgojiteljica njegovo diplomo od zadnjič,ko so se izobraževali glede prometa Špelin@,Suzy,Jana in Kasso...saj ste prave hazarderke.Jaz sem samo probala,pa ni bilo nič,pojma nimam.Moram malo preštudirati,ker bi tudi pasalo iti malo od doma Špelin@...a Gregi še kašlja? Ti si se pozdravila? Naša dva imata polno sluzi,smo se včeraj že masirali,Tilen je skoraj zaspal zraven Mafi...a niste že 1x imeli nekaj glede avta in kraje? ,da se čimprej pozdravite. samo glede avta, ko sva ga kupila je po 30min., vožnje šev v k......, tako da je bilo treba zamenjat kar nekaj delov, smo pa odbil od cene ko sva ga kupila , sedaj pa dela ko urica. sm zdej klicala mami pa pravi da še kar spi Midva sva pa odkrila varuško .Včeraj je prišla od taščinega prijatelja vnukinja,stara 10 let.So se tako fletno igrali .Le Nejca sem opazila,ko se je ona igrala s Tilnom,da jo je prav grdo gledal.Sploh ne razume,da ne more biti ves čas v središču pozornosti ljubosumnost??? Danes peljemo avto na servis.Mora mehanik grelne svečke zamenjat,ker drugače pri -10°c spet ne bo vžigal.Sedaj dve leti ga nismo rabili pozimi,ker sem bila jaz doma,sedaj bo pa že treba zrihat.Pa pri kolesu spet nekaj ropota,mora pogledati. upam, da bosta imela čim manjsši stošek in da bo vse poštimano
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 22.10.2009 10:13:31
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ mafi, pa ne morem verjet, da so vam vlomili v avto Kako je bilo na predavanjih? Kdor je baksuz je pač baksuz . Na predavanjih je bilo kar o.k, smo bile ženske kar ločene od decev. No ko smo dobil seminarske, pa smo bili že grupirani v skupine, kjer sem padla v skupino 3 decev in 1ženske. Minilo je kar hitro pa še mal sem se spočila od popoldanskega dretja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 22.10.2009 14:41:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči A sedaj ste pa vse ušle,ko imam jaz čas? Končno mi je uspelo dat barvo na glavo,sedaj pa sedim tu s čajem in kavo pred sabo. Grem malo prečekirat,če se kaj prodaja Kako je barva uspela?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 22.10.2009 14:42:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ mafi, pa ne morem verjet, da so vam vlomili v avto Kako je bilo na predavanjih? Kdor je baksuz je pač baksuz . Na predavanjih je bilo kar o.k, smo bile ženske kar ločene od decev. No ko smo dobil seminarske, pa smo bili že grupirani v skupine, kjer sem padla v skupino 3 decev in 1ženske. Minilo je kar hitro pa še mal sem se spočila od popoldanskega dretja Tole mora biti pa zanimivo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 22.10.2009 14:51:58
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro O, suzy85, tale rogljiček bi kar z ekrana utrgala Čmrlika, meni se je pri tej igri dobesedno "usralo", ker pojma nimam o teh zadeva drugače Saj veš, kaj igramo, ne? KLIK Za foro sem šla preizkusit, ker sta bili kasso in jana81 tako uspešni, sem se dolgo upirala skušnjavi Potem sem v petek dopoldne ene 2x poskusila in mi ni šlo nikamor, popoldne pa iz prve - 16600 Ker sem bila ravno v "filingu", sem v slabe 20 minutah priigrala še zase, ker ne bi pustila samega tja Od takrat sem še nekajkrat poskusila, ampak pridem do max. 1800, potem pa gre navzdol. Staviš pač po občutku, kaj vem, jaz sem najprej po 5 EUR, potem po 10 (ko sem šla preko 100), preko 500 po 50, nato pa nad 2000 do konca po 200 EUR. mafi, pa ne morem verjet, da so vam vlomili v avto Kako je bilo na predavanjih? vem, samo meni ne potegne
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 22.10.2009 14:52:47
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A se bomo to v LJ dobile? V unem "kitajcu" ali gremo kam drugam za spremembo? Beri: siten kelnar meni je vseeno, mam sicer rada kitajsko hrano, ampak verjetno ni edini kitajc v LJ..lahko pa tud kje drugje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 22.10.2009 14:54:15
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro O, suzy85, tale rogljiček bi kar z ekrana utrgala Čmrlika, meni se je pri tej igri dobesedno "usralo", ker pojma nimam o teh zadeva drugače Saj veš, kaj igramo, ne? KLIK Za foro sem šla preizkusit, ker sta bili kasso in jana81 tako uspešni, sem se dolgo upirala skušnjavi Potem sem v petek dopoldne ene 2x poskusila in mi ni šlo nikamor, popoldne pa iz prve - 16600 Ker sem bila ravno v "filingu", sem v slabe 20 minutah priigrala še zase, ker ne bi pustila samega tja Od takrat sem še nekajkrat poskusila, ampak pridem do max. 1800, potem pa gre navzdol. Staviš pač po občutku, kaj vem, jaz sem najprej po 5 EUR, potem po 10 (ko sem šla preko 100), preko 500 po 50, nato pa nad 2000 do konca po 200 EUR. mafi, pa ne morem verjet, da so vam vlomili v avto Kako je bilo na predavanjih? vem, samo meni ne potegne ti imaš itak možnost bit velik na obali,me pa ko nimamo, pa pol špilamo take igrce, da si lahk prvoščmo mal oddiha (mal se hecam)
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?