Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 16:05:20
|
|
|
|
Katjusa
|
zdle sem pa račke plesala.... sta moja sončka ful uživala in se smejala.... jst pa švicala ker ni in ni blo dost
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 16:07:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Jutta IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 o jutta kako si kej ti? Oj, vredu. Hvala. Ravnokar s sprehoda, Vida sem spravila spat, sedaj pa kuhat.... Pa ti? Kako to, da Erik hodi k logopedu? Ker slabo izgovarja besede al ker ne govori? ja zato ker premalo govori za svoja leta...ampak jest se ne sekiram zaenkrat kej dost...zadnje čase je začel ful bolj govorit in ima že kar nekaj besed ki jih obvlada tako da ja, očitno je med tistimi kateri bolj kasno začnejo...menda morjo met pri dveh letih 50 besed...sej danes sva bila prvič, zdej pa čez pol leta da vidimo kakšen bo napredek... mislim da če se mu je zečelo odpirat ne bo težav ker ponavadi ko se jim odpre pol nanekrat zečnejo ful govorit.... so k dohtarji
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 16:07:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Ma itak,da ti bo uspelo,želim ti čimprej........... magari,da bi za božička zagledala en velik plusek,? hvala enako sem pozabla kako je blo pa pri vas v 1.?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 16:16:18
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ko ji nosek čistim s sterimarom,ali mora biti Hana na hrbtu,boku ali pokonci???? to je to k se špricne..... jst ga dam sedet ker takrat najboljše ven špricne pol pa pa poležem na hrbet da to še mal not ostane.... majchy sorry nisme vidla smsa prej k danes zjutraj k sme te prej klicala.... žal nisme slišala ker imam telefon na hodniku.... dej mi drugič pozvon hodim pozno spat ampak sms-a ne slišim oprosti hvala za odgovor na telefon se ne oglašamker me full grlo boli in težko govorim(je še mene začelo kuhati na polno+glavobol in iz nosa mi teče)......zvečer te pa nisem klicala,ker sem bila prepričana da spite in ne maram zbujati ljudi(istovelja za mleo) Če ti rečem, da me lahko pokličeš me poklič.... ni panike... Jaz ko spim, pač spim in nič ne slišim!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 16:17:31
|
|
|
|
witto
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: witto Ma itak,da ti bo uspelo,želim ti čimprej........... magari,da bi za božička zagledala en velik plusek,? hvala enako sem pozabla kako je blo pa pri vas v 1.? Ne razumem, kako v 1?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 16:18:19
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: witto Ma itak,da ti bo uspelo,želim ti čimprej........... magari,da bi za božička zagledala en velik plusek,? hvala enako sem pozabla kako je blo pa pri vas v 1.? Ne razumem, kako v 1? pač kako si zanosla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 16:45:47
|
|
|
|
sjmm
|
naš sitkani človeček zdej spi, dons so vsi domov prisopihal čist izmučeni pa happy k so počitnice, to bo šele pestro, a ponavadi pol piškote pečemo in se gremo kake igre, če pa si bo moj kak dan frej vzel pa bomo šli mal na obalo, smo namreč vsi po vrsti čist odvisni od morja, zato sem tudi čez poletje po ta velkem kar v kampu z vsemi skupaj, moj pa na podaljšane vikende hod, je pač tko, ga je polet v gradbeništvu največ dela. ja, pa hvala za pohvale, jaz sem z vsem srcem mami, kej tok lepga še nisem našla v lajfu. dans me je moj čist presenetu, k zmeri jamram ob petkih, da so vsi možje že 3 ure doma, pol pa šele on, no, pa je kmal prišel in zdej celo za kafe prstavu...kr grem, da nau reku...ko mam pa jaz cajt, pa tebe ni
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 16:58:27
|
|
|
|
witto
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: witto IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: witto Ma itak,da ti bo uspelo,želim ti čimprej........... magari,da bi za božička zagledala en velik plusek,? hvala enako sem pozabla kako je blo pa pri vas v 1.? Ne razumem, kako v 1? pač kako si zanosla A ja to, po skoraj treh letih nam je uspelo. Vmes sem pila cyclo-proginovo, z klomifenom, potem samo klomifen, umes sem imela še laparoskopijo, 3 mesece po njej,je ratalo, ampak se je hitro končalo, potem spet klomifen pa stop injekcije,na koncu še dva iui postopka,oba neuspešna. Ko sem vse v tri krasne poslala, se je primilo iz prve
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 17:03:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm dans me je moj čist presenetu, k zmeri jamram ob petkih, da so vsi možje že 3 ure doma, pol pa šele on, no, pa je kmal prišel in zdej celo za kafe prstavu...kr grem, da nau reku...ko mam pa jaz cajt, pa tebe ni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 17:05:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: witto IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: witto Ma itak,da ti bo uspelo,želim ti čimprej........... magari,da bi za božička zagledala en velik plusek,? hvala enako sem pozabla kako je blo pa pri vas v 1.? Ne razumem, kako v 1? pač kako si zanosla A ja to, po skoraj treh letih nam je uspelo. Vmes sem pila cyclo-proginovo, z klomifenom, potem samo klomifen, umes sem imela še laparoskopijo, 3 mesece po njej,je ratalo, ampak se je hitro končalo, potem spet klomifen pa stop injekcije,na koncu še dva iui postopka,oba neuspešna. Ko sem vse v tri krasne poslala, se je primilo iz prve že bere se dolgotrajno in mučno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 17:10:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: witto IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: witto Ma itak,da ti bo uspelo,želim ti čimprej........... magari,da bi za božička zagledala en velik plusek,? hvala enako sem pozabla kako je blo pa pri vas v 1.? Ne razumem, kako v 1? pač kako si zanosla A ja to, po skoraj treh letih nam je uspelo. Vmes sem pila cyclo-proginovo, z klomifenom, potem samo klomifen, umes sem imela še laparoskopijo, 3 mesece po njej,je ratalo, ampak se je hitro končalo, potem spet klomifen pa stop injekcije,na koncu še dva iui postopka,oba neuspešna. Ko sem vse v tri krasne poslala, se je primilo iz prve upam, da bo zdej prej in z manj obiskov okol dohtarjev..... torej na koncu je blo čist naravno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 17:17:50
|
|
|
|
witto
|
Ja jast tudi upam, da zdaj nebo potrebno letanje okoli njih, ampak ko sva včeraj videle te folikle, in ko mi je omenila špikanje, mi je kar tema padla na oči, in cel film se za nazaj se mi je odvrtel pred očmi . Ampak jast upam na najboljše
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 19:01:34
|
|
|
|
Jutta
|
Tanci - po moje Erik zdaj še samo posluša in vsrkava, pol bo pa naenkrat spregovoril kar v obeh jezikih
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 19:47:54
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana se z atijem na tleh žoga,mu full lepo podaja .....zdele bo še večerjala,potem pa upamo na spanje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 20:27:11
|
|
|
|
TAMIKA3
|
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 20:34:14
|
|
|
|
TAMIKA3
|
[img]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:5J_bHB0EzBrvnM:http://konopki.ovh.org/obrazy/galeria%2520anne%2520geddes%252066.jpg[/img]
< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 23.10.2009 20:42:27 >
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 20:40:14
|
|
|
|
Urša08
|
dober veče smo pred pol urce domov prišli in sem rahlo zmatrana
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 20:41:56
|
|
|
|
Urša08
|
witto čez jav vse si morala iti upam, da vama bo vse tole v drugo prišparano
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 20:42:26
|
|
|
|
Urša08
|
sjmm bravo možek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 20:48:43
|
|
|
|
Urša08
|
majchy lahko nočko, naj Hana prespi vso nočko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 20:54:49
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 dannnn ne bom napisla ker pol se takoj en zbudi no takole...dans sva mela logopeda z erikom...je kar lepo sodeloval ...pravi da malce zaostaja z govorom, ampak če je sedaj začel počasi se mu bo mogoče potem hitreje odprlo...čez pol leta morava nazaj še ena super novička...hiška je vedno bližje ampak še ne tako da bi bila naša...upam da nekega dne bo majchy-kako sta kaj danes s hano... zanjo da se čimprej pocajtate....ja ko te prvič doleti to je res hudo, ker si tako nemočen....držite se ayvj-o bejbi superca da ste dobili internet ...joj teli kašlji zdele so res ubitačni...mi smo jih glih pregural...sem klicla včeraj v vrtec pa pravi da jih je samo 8 v skupini pa še ti smrkajo katjuša-kolumbo-navijam za vaju da bosta vsak dan lažje.... sjmm in tamika-ma dejta no res sta carici....svaka čast obema... urša-lepo za potep....mi kar ne gre z glave tvoja frizurca erik se je včeraj tudi pustil postričt...samo nakoncu ni več zdržal tko da ma pri enem ušesku malo daljše laske ...je pravi fantek zdej frajerček....moj srček bo jutri praznoval 2 leti, sej ne morem verjet kako gre hitro....joj kako ga imam rada...zdele me je pa čist raznežlo Tanci pri meni je pa tako, da ko rečem da bom v miru kavico spila se koj en zbudi pa super za hiško Eriku se bo pa itak odprlo boš vidla Jutri pa lepo praznujte, sedaj ko sem prebrala tale stavek sem pa še jaz solzice dobla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 20:55:29
|
|
|
|
Urša08
|
Ja kje pa ste vse a žurate, se stiskate, že spite
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 20:58:06
|
|
|
|
TAMIKA3
|
fantje v posteljah. končno malo miru in tišine aja pa spet sem sama
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 21:02:21
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Jutta IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 o jutta kako si kej ti? Oj, vredu. Hvala. Ravnokar s sprehoda, Vida sem spravila spat, sedaj pa kuhat.... Pa ti? Kako to, da Erik hodi k logopedu? Ker slabo izgovarja besede al ker ne govori? ja zato ker premalo govori za svoja leta...ampak jest se ne sekiram zaenkrat kej dost...zadnje čase je začel ful bolj govorit in ima že kar nekaj besed ki jih obvlada tako da ja, očitno je med tistimi kateri bolj kasno začnejo...menda morjo met pri dveh letih 50 besed...sej danes sva bila prvič, zdej pa čez pol leta da vidimo kakšen bo napredek... Majku milu, pol je pa tud Neli za k logopedu... Madona da mnima ona 50 besed, se ji je pa kak mesec nazaj ful odprl. Tko k Erik ni še skor nč pr 2letih govorila. Je bla mal kasnejša, ampakzdej je pa dobesedno vsak dan neki novga, dons je blo : DELAT!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 21:02:23
|
|
|
|
Ajvy
|
Čer.... Urša..to je zelo lepo čut....da imaste tako skrbne stare starše..... KAtjuša....to je moral biti pa zares lep pogled,ko ti je takole odstopil.... Witto...pusti času čas....bo že čas pokazal kako in kaj,.....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?