|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
23.10.2009 16:05:20   
Katjusa
zdle sem pa račke plesala.... sta moja sončka ful uživala in se smejala.... jst pa švicala ker ni in ni blo dostuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
23.10.2009 16:07:04   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

o jutta kako si kej ti?

Oj, vredu. Hvala.user posted image Ravnokar s sprehoda, Vida sem spravila spat, sedaj pa kuhat....
Pa ti? Kako to, da Erik hodi k logopedu? Ker slabo izgovarja besede al ker ne govori?

ja zato ker premalo govori za svoja leta...ampak jest se ne sekiram zaenkrat kej dost...zadnje čase je začel ful bolj govorit in ima že kar nekaj besed ki jih obvlada tako da ja, očitno je med tistimi kateri bolj kasno začnejo...menda morjo met pri dveh letih 50 besed...sej danes sva bila prvič, zdej pa čez pol leta da vidimo kakšen bo napredek...

mislim da če se mu je zečelo odpirat ne bo težav ker ponavadi ko se jim odpre pol nanekrat zečnejo ful govorit.... so k dohtarjiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
23.10.2009 16:07:45   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: witto

Ma itak,da ti bo uspelo,želim ti čimprej........... magari,da bi za božička zagledala en velik plusek,?

hvala enakouser posted image user posted image user posted image user posted image sem pozabla kako je blo pa pri vas v 1.?

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
23.10.2009 16:16:18   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko ji nosek čistim s sterimarom,ali mora biti Hana na hrbtu,boku ali pokonci????user posted image

to je to k se špricne..... jst ga dam sedet ker takrat najboljše ven špricne pol pa pa poležem na hrbet da to še mal not ostane....

majchy sorry nisme vidla smsa prej k danes zjutraj k sme te prej klicala.... žal nisme slišala ker imam telefon na hodniku.... dej mi drugič pozvon hodim pozno spat ampak sms-a ne slišim oprostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za odgovoruser posted image
na telefon se ne oglašamker me full grlo boli in težko govorim(je še mene začelo kuhati na polno+glavobol  in iz nosa mi teče)......zvečer te pa nisem klicala,ker sem bila prepričana da spite in ne maram zbujati ljudi(istovelja za mleo)

Če ti rečem, da me lahko pokličeš me poklič.... ni panike... Jaz ko spim, pač spim in nič ne slišim!!!!!!user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
23.10.2009 16:17:31   
witto

Ma itak,da ti bo uspelo,želim ti čimprej........... magari,da bi za božička zagledala en velik plusek,?

hvala enakouser posted image user posted image user posted image user posted image sem pozabla kako je blo pa pri vas v 1.?

Ne razumem, kako v 1?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
23.10.2009 16:18:19   
Katjusa

Ne razumem, kako v 1?

pač kako si zanosla

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
23.10.2009 16:45:47   
sjmm
naš sitkani človeček zdej spi,

dons so vsi domov prisopihal čist izmučeni pa happy k so počitnice, to bo šele pestro, a ponavadi pol piškote pečemo in se gremo kake igre, če pa si bo moj kak dan frej vzel pa bomo šli mal na obalo, smo namreč vsi po vrsti čist odvisni od morja, zato sem tudi čez poletje po ta velkem kar v kampu z vsemi skupaj, moj pa na podaljšane vikende hod, je pač tko, ga je polet v gradbeništvu največ dela.

ja, pa hvala za pohvale, jaz sem z vsem srcem mami, kej tok lepga še nisem našla v lajfu.

dans me je moj čist presenetu, k zmeri jamram ob petkih, da so vsi možje že 3 ure doma, pol pa šele on, no, pa je kmal prišel in zdej celo za kafe prstavu...kr grem, da nau reku...ko mam pa jaz cajt, pa tebe ni
user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
23.10.2009 16:58:27   
witto

Ne razumem, kako v 1?

pač kako si zanosla

A ja to, po skoraj treh letih nam je uspelo. Vmes sem pila cyclo-proginovo, z klomifenom, potem samo klomifen, umes sem imela še laparoskopijo, 3 mesece po njej,je ratalo, ampak se je hitro končalo, potem spet klomifen pa stop injekcije,na koncu še dva iui postopka,oba neuspešna. Ko sem vse v tri krasne poslala, se je primilo iz prve

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
23.10.2009 17:03:56   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

dans me je moj čist presenetu, k zmeri jamram ob petkih, da so vsi možje že 3 ure doma, pol pa šele on, no, pa je kmal prišel in zdej celo za kafe prstavu...kr grem, da nau reku...ko mam pa jaz cajt, pa tebe ni
user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
23.10.2009 17:05:31   
Čebel@

Ne razumem, kako v 1?

pač kako si zanosla

A ja to, po skoraj treh letih nam je uspelo. Vmes sem pila cyclo-proginovo, z klomifenom, potem samo klomifen, umes sem imela še laparoskopijo, 3 mesece po njej,je ratalo, ampak se je hitro končalo, potem spet klomifen pa stop injekcije,na koncu še dva iui postopka,oba neuspešna. Ko sem vse v tri krasne poslala, se je primilo iz prve
že bere se dolgotrajno in mučnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
23.10.2009 17:10:05   
Katjusa

Ne razumem, kako v 1?

pač kako si zanosla

upam, da bo zdej prej in z manj obiskov okol dohtarjev..... user posted image user posted image user posted image torej na koncu je blo čist naravnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
23.10.2009 17:17:50   
witto
Ja jast tudi upam, da zdaj nebo potrebno letanje okoli njih, ampak ko sva včeraj videle te folikle, in ko mi je omenila špikanje, mi je kar tema padla na oči, in cel film se za nazaj se mi je odvrtel pred očmiuser posted image user posted image user posted image . Ampak jast upam na najboljšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
23.10.2009 19:01:34   
Jutta
Tanci - po moje Erik zdaj še samo posluša in vsrkava, pol bo pa naenkrat spregovoril kar v obeh jezikihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
23.10.2009 19:47:54   
Čebel@
Hana se z atijem na tleh žoga,mu full lepo podajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....zdele bo še večerjala,potem pa upamo na spanje

user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
23.10.2009 20:27:11   
TAMIKA3
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
23.10.2009 20:34:14   
TAMIKA3

user posted image

[img]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:5J_bHB0EzBrvnM:http://konopki.ovh.org/obrazy/galeria%2520anne%2520geddes%252066.jpg[/img]

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 23.10.2009 20:42:27 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
23.10.2009 20:40:14   
Urša08
dober veče

smo pred pol urce domov prišli in sem rahlo zmatrana

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
23.10.2009 20:41:56   
Urša08
witto čez jav vse si morala iti user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da vama bo vse tole v drugo prišparano user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
23.10.2009 20:42:26   
Urša08
sjmm bravo možek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
23.10.2009 20:48:43   
Urša08
majchy lahko nočko, naj Hana prespi vso nočko user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
23.10.2009 20:54:49   
Urša08

dannnn

ne bom napisla ker pol se takoj en zbudiuser posted image

no takole...dans sva mela logopeda z erikom...je kar lepo sodelovaluser posted image user posted image user posted image ...pravi da malce zaostaja z govorom, ampak če je sedaj začel počasi se mu bo mogoče potem hitreje odprlo...čez pol leta morava nazaj

še ena super novička...hiška je vedno bližje ampak še ne tako da bi bila naša...upam da nekega dne bo

majchy-kako sta kaj danes s hano...user posted image user posted image user posted image zanjo da se čimprej pocajtate....ja ko te prvič doleti to je res hudo, ker si tako nemočen....držite se

ayvj-o bejbi superca da ste dobili internetuser posted image user posted image user posted image user posted image ...joj teli kašlji zdele so res ubitačni...mi smo jih glih pregural...sem klicla včeraj v vrtec pa pravi da jih je samo 8 v skupini pa še ti smrkajo

katjuša-kolumbo-navijam za vaju da bosta vsak dan lažje....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm in tamika-ma dejta no res sta carici....svaka čast obema...

urša-lepo za potep....mi kar ne gre z glave tvoja frizurca

erik se je včeraj tudi pustil postričt...samo nakoncu ni več zdržal tko da ma pri enem ušesku malo daljše laskeuser posted image ...je pravi fantek zdej frajerček....moj srček bo jutri praznoval 2 leti, sej ne morem verjet kako gre hitro....joj kako ga imam rada...zdele me je pa čist raznežlo

Tanci pri meni je pa tako, da ko rečem da bom v miru kavico spila se koj en zbudiuser posted image user posted image user posted image pa super za hiško user posted image user posted image user posted image user posted image Eriku se bo pa itak odprlo boš vidlauser posted image Jutri pa lepo praznujte, sedaj ko sem prebrala tale stavek sem pa še jaz solzice dobla user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
23.10.2009 20:55:29   
Urša08
Ja kje pa ste vse user posted image a žurate, se stiskate, že spite 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
23.10.2009 20:58:06   
TAMIKA3
fantje v posteljah. končno malo miru in tišine user posted image user posted image user posted image user posted image
aja pa spet sem sama user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
23.10.2009 21:02:21   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

o jutta kako si kej ti?

Oj, vredu. Hvala.user posted image Ravnokar s sprehoda, Vida sem spravila spat, sedaj pa kuhat....
Pa ti? Kako to, da Erik hodi k logopedu? Ker slabo izgovarja besede al ker ne govori?

ja zato ker premalo govori za svoja leta...ampak jest se ne sekiram zaenkrat kej dost...zadnje čase je začel ful bolj govorit in ima že kar nekaj besed ki jih obvlada tako da ja, očitno je med tistimi kateri bolj kasno začnejo...menda morjo met pri dveh letih 50 besed...sej danes sva bila prvič, zdej pa čez pol leta da vidimo kakšen bo napredek...

Majku milu, pol je pa tud Neli za k logopedu... Madona da mnima ona 50 besed, se ji je pa kak mesec nazaj ful odprl.  Tko k Erik ni še skor nč pr 2letih govorila. Je bla mal kasnejša, ampakzdej je pa dobesedno vsak dan neki novga, dons je blo : DELAT!user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
23.10.2009 21:02:23   
Ajvy
Čer....

Urša..to je zelo lepo čut....da imaste tako skrbne stare starše.....

KAtjuša....to je moral biti pa zares lep pogled,ko ti je takole odstopil....

Witto...pusti času čas....bo že čas pokazal kako in kaj,.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?