Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 14:22:22
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm tamika, pa ti maš tud , pa še lajf zlo podoben, sej moj je včasih doma, pa mamo filing ko da ga ni, je kar mal odsoten in ne sfolga vsakodnevnega dogajanja z mulčki ja, mam 4x , nam ni ratalo nardit, pa se moj poheca, da isti ata, iste dela mami je za vse dobra, še za fuzbal z ata kralj, ko je doma in zraven upam, da ne bo držal tole da dela iste k pol bodo vsi in zraven sem mislila spol
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.10.2009 14:22:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 14:23:20
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 glavo tišim v marinovo omaro končno ne vem če bo kaj učinka če boš samo glavo not tišala je že tipi- topi tianova soba , čakam manekena a kr z glavo si vse zrihtala.... men bi tudi to znanje prišlo prav ker včasih imam 2 roke premalo ja je treba glavo tudi uporabit, da veš kaj lahko daš vstran to pa res jst sem bla dons v vseh štacunah sem sikala žabe s temi blazinicami na podplatih ni ene sme našla v c&a pa še to smo mel same male sem hotla vzet kako 80 ker gre vse tok skupi v sušilciu pa smo mel samo 68-74 upam, da bo to našmu OK.... če mu dam sam nogavičke povrhu jih vedno dol potegne tako mu dam pa navadne nogavičke posdaj pa pol žabe čez... v BC sem mu kupla pa tel nogavičke/copate so se mi zdeli poceni 2,99€ pa v kiku ene take škornčke iz blaga in not s flisom podložene
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 14:26:45
|
|
|
|
Onasiss
|
aja KATJUSA------obvezno veliko pit....NE SMEŠ SPAT če ne spiješ vsaj 2 litra VODE.Ne smeš pit nobenih sokov in podobno...... Pa lahko piješ 10 min pred obrokom in šele 1 uro po obroku!!!!!!!! Pa to ne velja samo med dieto ampak vedno!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 14:27:20
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm tamika, pa ti maš tud , pa še lajf zlo podoben, sej moj je včasih doma, pa mamo filing ko da ga ni, je kar mal odsoten in ne sfolga vsakodnevnega dogajanja z mulčki ja, mam 4x , nam ni ratalo nardit, pa se moj poheca, da isti ata, iste dela mami je za vse dobra, še za fuzbal z ata kralj, ko je doma in zraven upam, da ne bo držal tole da dela iste k pol bodo vsi in zraven sem mislila spol še dober
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 14:27:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Evo glih kuham špinačo bleeeek....KATJUŠA, misli si, da boš čez 14 dni 10 kil lažja....pri tej dijeti je tko: Več kot maš kil, več jih greš dol.....jst sm to dijeto uporabljam ponavadi vsake 2 leti, ko mi vaga prestopi "magično" mejo 80 kil....na moje kile jst ponavadi shujšam 6kil al manj...več kot 6 nisem nikol.....ena ki ma recimo 65 kil pa mislm d več kot 4 kile tut ne more shujšat s to dijeto v tako kratkem času. Kar se tilče zreskov epe in šunke ti je že MLEA vse super povedala, ti se sam drži da poješ vse kar piše, tut če ti gre na b ruhhhuhuhu...se splača....pa za motivacijo ti povem, d sm jst šla Roksota rodit 106kg, tko d evo kr lepo počasi pridi za mano DOL hvala za spodbudne besede.... sej men je to jasno več k maš več lahko zgubiš ker se najprej izloča voda in mi k smo bolj okrogli imamo veliko vode..... če bom zguble 5-6 kg bom čist srečna.... sam da se začne nekje.... a lahko pol dijeto še ponoviš, da še kej zgubiš? ma jst bi rada nekoč prišla na okol 80kg se porevi jih morem izgubit dobrih 4o ampak to ne mislim zdej to dijeto gurat do tja..... ampak zečet s tem pa pol čez kak e 2-3 tedne spet ponovit... vmes pa seveda pazit ampak še jest kej drugega...... sam zanima me če lahko to dieto ponavljaš?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 14:28:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea aja KATJUSA------obvezno veliko pit....NE SMEŠ SPAT če ne spiješ vsaj 2 litra VODE.Ne smeš pit nobenih sokov in podobno...... Pa lahko piješ 10 min pred obrokom in šele 1 uro po obroku!!!!!!!! Pa to ne velja samo med dieto ampak vedno!!!! a med jedjo ne smem pit? ker jst vedno pijem med jedjo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 14:29:05
|
|
|
|
Čebel@
|
ko ji nosek čistim s sterimarom,ali mora biti Hana na hrbtu,boku ali pokonci????
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 14:29:21
|
|
|
|
Katjusa
|
šibam po florija.... aja sem si tole dieto sprintala in zdej si vse vaše nasvete pišem zraven zdej sem pa tak not padla da se že počutim lažja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 14:30:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa šibam po florija.... aja sem si tole dieto sprintala in zdej si vse vaše nasvete pišem zraven zdej sem pa tak not padla da se že počutim lažja imaš naše pestke da ti rata pridet do cilja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 14:31:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ko ji nosek čistim s sterimarom,ali mora biti Hana na hrbtu,boku ali pokonci???? to je to k se špricne..... jst ga dam sedet ker takrat najboljše ven špricne pol pa pa poležem na hrbet da to še mal not ostane.... majchy sorry nisme vidla smsa prej k danes zjutraj k sme te prej klicala.... žal nisme slišala ker imam telefon na hodniku.... dej mi drugič pozvon hodim pozno spat ampak sms-a ne slišim oprosti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 14:35:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ko ji nosek čistim s sterimarom,ali mora biti Hana na hrbtu,boku ali pokonci???? to je to k se špricne..... jst ga dam sedet ker takrat najboljše ven špricne pol pa pa poležem na hrbet da to še mal not ostane.... majchy sorry nisme vidla smsa prej k danes zjutraj k sme te prej klicala.... žal nisme slišala ker imam telefon na hodniku.... dej mi drugič pozvon hodim pozno spat ampak sms-a ne slišim oprosti hvala za odgovor na telefon se ne oglašamker me full grlo boli in težko govorim(je še mene začelo kuhati na polno+glavobol in iz nosa mi teče)......zvečer te pa nisem klicala,ker sem bila prepričana da spite in ne maram zbujati ljudi(istovelja za mleo)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 14:37:48
|
|
|
|
tanci29
|
dannnn ne bom napisla ker pol se takoj en zbudi no takole...dans sva mela logopeda z erikom...je kar lepo sodeloval ...pravi da malce zaostaja z govorom, ampak če je sedaj začel počasi se mu bo mogoče potem hitreje odprlo...čez pol leta morava nazaj še ena super novička...hiška je vedno bližje ampak še ne tako da bi bila naša...upam da nekega dne bo majchy-kako sta kaj danes s hano... zanjo da se čimprej pocajtate....ja ko te prvič doleti to je res hudo, ker si tako nemočen....držite se ayvj-o bejbi superca da ste dobili internet ...joj teli kašlji zdele so res ubitačni...mi smo jih glih pregural...sem klicla včeraj v vrtec pa pravi da jih je samo 8 v skupini pa še ti smrkajo katjuša-kolumbo-navijam za vaju da bosta vsak dan lažje.... sjmm in tamika-ma dejta no res sta carici....svaka čast obema... urša-lepo za potep....mi kar ne gre z glave tvoja frizurca erik se je včeraj tudi pustil postričt...samo nakoncu ni več zdržal tko da ma pri enem ušesku malo daljše laske ...je pravi fantek zdej frajerček....moj srček bo jutri praznoval 2 leti, sej ne morem verjet kako gre hitro....joj kako ga imam rada...zdele me je pa čist raznežlo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 14:43:40
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Kolumbo..dobra si...jst diet od daleč ne morem videt....navijam zate.... MLea...uf...Vito si je pa privoščil....šov.....bogica... Fajn se imejte danes Jutta....jst mislim ,da če človek pač ni za otroke pač ni...tko je....in mislim ,da je dobro da ne rine v njega če ji ni, ker otrok pač to čuti.....lepo je da vpraša zanj....nimaš kej....ljudje smo si različni,... Ma pa Vid tolk bolj fejst mamico pa atija... Urša...pri nas pa basiki mahamo :-) Ajvy - kako si me razveselila....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 14:52:53
|
|
|
|
tanci29
|
o jutta kako si kej ti?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 14:57:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-kako sta kaj danes s hano... zanjo da se čimprej pocajtate....ja ko te prvič doleti to je res hudo, ker si tako nemočen....držite se Hana je boljše-zdele že večkot 2 uri spančka....zjutraj sem ji mogla dati svečko,prejle je imela pa le 37,4C pa se že smeje.......samo učke so še take steklene pa kar po naročju bi bila......ja sej zato sem pa čisto panična ker je prvič in ji nimam kako za pomagat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 14:58:25
|
|
|
|
Čebel@
|
hvala vam punce za vse pike poke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 15:00:26
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-kako sta kaj danes s hano... zanjo da se čimprej pocajtate....ja ko te prvič doleti to je res hudo, ker si tako nemočen....držite se Hana je boljše-zdele že večkot 2 uri spančka....zjutraj sem ji mogla dati svečko,prejle je imela pa le 37,4C pa se že smeje.......samo učke so še take steklene pa kar po naročju bi bila......ja sej zato sem pa čisto panična ker je prvič in ji nimam kako za pomagat sej bo...pa ponavedi se take stvari rade zdodijo za vikend da si še bolj adijo....zgleda da gre že na bolje...dobr se porihtejte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 15:09:52
|
|
|
|
witto
|
Katjuša, a potem ne morem zanosit,ko imam zdaj te folikle gor? Delala sem pa baby chek mini,ja. Bega pa tudi mene,ker lani ko sem res zanosila, je bil ta test prvi,ki mi je pokazal rahlo črtico. Tako,da res nimam pojma kaj je to bilo zdaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 15:11:59
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Katjuša, a potem ne morem zanosit,ko imam zdaj te folikle gor? Delala sem pa baby chek mini,ja. Bega pa tudi mene,ker lani ko sem res zanosila, je bil ta test prvi,ki mi je pokazal rahlo črtico. Tako,da res nimam pojma kaj je to bilo zdaj pomoje lahko zanosiš ker vsak ciklus je drugeče..... nikol ne veš kdaj pride do ovulacije..... ene imajo pco pa zanosijo in sploh nevejo da imajo pco. so pa zaradi tega ciklusi daljši.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 15:13:46
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 o jutta kako si kej ti? Oj, vredu. Hvala. Ravnokar s sprehoda, Vida sem spravila spat, sedaj pa kuhat.... Pa ti? Kako to, da Erik hodi k logopedu? Ker slabo izgovarja besede al ker ne govori?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 15:17:23
|
|
|
|
witto
|
Hvala za info Katjuša ,kaj pa ti? A si že delala kak test? Mislim,da sem zasledila, da ga boš delala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 16:00:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Hvala za info Katjuša ,kaj pa ti? A si že delala kak test? Mislim,da sem zasledila, da ga boš delala jst zdej jemljem dabroston 10 dni potem pa more nekje v 1 tednu prit če je ne bo sem verjetno ampak nimam občutka da bi bla tko da.... gremo v nov krog..... sej nam bo uspelo sem ful optimistična in verjamem če nam je 2x nam bo tud še enkrat če pa prej še kak kg shujšam bo pa še boljše in lažje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 16:03:15
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 o jutta kako si kej ti? Oj, vredu. Hvala. Ravnokar s sprehoda, Vida sem spravila spat, sedaj pa kuhat.... Pa ti? Kako to, da Erik hodi k logopedu? Ker slabo izgovarja besede al ker ne govori? ja zato ker premalo govori za svoja leta...ampak jest se ne sekiram zaenkrat kej dost...zadnje čase je začel ful bolj govorit in ima že kar nekaj besed ki jih obvlada tako da ja, očitno je med tistimi kateri bolj kasno začnejo...menda morjo met pri dveh letih 50 besed...sej danes sva bila prvič, zdej pa čez pol leta da vidimo kakšen bo napredek...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 23.10.2009 16:04:11
|
|
|
|
witto
|
Ma itak,da ti bo uspelo,želim ti čimprej........... magari,da bi za božička zagledala en velik plusek,?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?