|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
23.10.2009 21:37:37   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

cer.

izlet uspel. je bilo prav cudno bit brez otrok. opravila sva vse, no v bistvu sva vse zapravila user posted image .

birdy ne govori, smo imeli tako stanje zdaj 14 dni. za zmesat. se dobro da je bil zdajle 2 dni martin pri babici, v ponedejek pa nazaj v vrtec.

tamika a lahko vprasam koliko jih imata v planu?

fantje hočejo še sestrico user posted image user posted image user posted image user posted image
samo moramo najti očka, ki dela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne se user posted image user posted image user posted image user posted image . tvoj ne bi bil vredu, ker tudi user posted image dela user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
23.10.2009 21:39:15   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

ja, pa hvala za pohvale, jaz sem z vsem srcem mami, kej tok lepga še nisem našla v lajfu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
23.10.2009 21:39:22   
Ajvy

witto čez jav vse si morala iti user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da vama bo vse tole v drugo prišparano user posted image

pod tole se kar podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
23.10.2009 21:39:27   
Urša08
Tamika mojga ti pa ne dam , je pa res da moj tud sam user posted image zna delat, se včasih pohecam na ta računuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
23.10.2009 21:39:57   
TAMIKA3
user posted image je user posted image prišel domov
upam, da sem vas nasmejala vsaj malo user posted image

mirno in prespano nočko user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
23.10.2009 21:47:59   
Ajvy

Ajvy dober večer, ti že vsi spijouser posted image

jap...od osmih naprej....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
23.10.2009 21:50:52   
Urša08
Ajvy superca user posted image user posted image user posted image a možek tud spi user posted image

Mene počasi tudi zmanjkuje tako da bom šla v svet sanj in seveda z željo po čim daljši nočki user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
23.10.2009 21:51:07   
sunny24
Čer!
Gaja spi-sicer ne vem za kolko cajta, ker ni zdej skori nič mleka popila...Moj je šou igrat plejko user posted image , jst pa gledam film na kanalu A.

Prej smo ble na sprehodku, pa na pijački, popoldne smo spale, pol pa igranje in crtanje...Zuni pa piha in dež...user posted image Jutri upam, da bo kej bujše vreme.

Sej prebrala sem vse, ma večino pozabla sproti. Edino birdy pošiljam user posted image user posted image user posted image za Kristi da bo hmali spet zdrava!

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
23.10.2009 21:52:36   
sjmm
hoj, no pri nas že kar mirno, smo bli popoldan pri prijateljici, ki ima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa niso nič user posted image aliuser posted image delal, sam so tko na user posted image mahnjeni kot jz.

mi je ene kremce on justa naročila, da se mal na zimo pripravmo.

pa sem prišla domov in en kup posode, pa še pomivalca noben spraznu, mulčki so si res počitnce vzeluser posted image , no, sem v lepem tonu mal popridigala in razdelila dela za delavno soboto, so vsi mal čudn gledal, a ni noben nč upal usta odpret, da slučajno nebi odpadla večerna petkova tv.

prej je bila kofica v dvoje, pa je bla zlo nauser posted image , ker sva še eno milko odprla, pa so jo ta velki kr do sob zavohal in že je bla družinska debata, mali pa se je naspal.

men se pa zdi, da vsak dan bol papca, joj, bo še bajsek na konc, pa bo imel ločevalne diete.

ločevalna dieta- moja kolegica s 5 mulčki se jo že od aprila, ko je rodila drži, pravi, da res poskuša, da ločuje piškote in čokolado, pa sladoled in torticeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Majči sladko spi, je pohamsal 230 grisolinota z am, potem pa čez pol ure še 150am za lahko noč, upam, da je sit in bo lahk spaluser posted image ...

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
23.10.2009 21:53:04   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

dRGAČ JE PA PRI NAS kRISTI ČIST BOGA. iZ NOSA DOBESEDNO LIJE, KAŠLJA, PA OČITNO SE ZELO SLABO POČUTI. Ups črke. Hkrat ji pa še zobek raste tko da je prava katastrofa. Pol je pa še Neli doma in jo nonstop frca da se ja skoz dere. Še ko se Kristi čist lepo igra pride Neli in jo al vščipne, al igračo vzame,... Na konc tulmo vse tri, Kristi k jo Neli matra, Neli ker jo kaznujem in more bit v kotu, pa jst k tulm nanjo da naj gre v kot in da je to grdo od nje. Mah, cel cirkus. Pa dva dni tok slabo spimo, vsake pol ure jok in sem že živčna in znervirana do koncauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
23.10.2009 21:53:08   
birdy

Tamika mojga ti pa ne dam , je pa res da moj tud sam user posted image zna delat, se včasih pohecam na ta računuser posted image user posted image user posted image user posted image

Piošuka, moj zna pa sam user posted image  delat. Bi mogle mal zamenjatuser posted image user posted image user posted image  Sam hecuser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
23.10.2009 21:53:08   
Ajvy
PIŠKOT.----super za izlet..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..lepo da sta se malo odpočila ......

Urša...mene je zadnjič ena gospa, prav bulla ke v trebuh....pa sem ji rekla,...prosim....pa je kar nekaj tretjega začela govorit...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
23.10.2009 21:53:12   
Ajvy

lahko pa da sem user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče bo pa user posted image

al pa user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
23.10.2009 21:59:18   
Ajvy

Ajvy superca user posted image user posted image user posted image a možek tud spi user posted image

Mene počasi tudi zmanjkuje tako da bom šla v svet sanj in seveda z željo po čim daljši nočki user posted image

ne ne možek je bil pa povabljen na rojstni dan

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
23.10.2009 22:01:12   
Ajvy
sjnm...moram ti povedat da je tako lepo tvoje poste brat...
Uf..to pa je večerja...Maj pa res veliko poje

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
23.10.2009 22:01:33   
sunny24
ajvy, zjutri si napisala da mogoče Gaja tolko papca ponoči ker ma preskok v rasti...Sej možno da res...

Da napišem kaj je danes jedla:

ob 8h 150ml mleka
ob 11h jabolko, hruško, skori pol  banane, žlico skute in piškot
ob 14h ene 2 šefli mineštre
ob 15:30 150 ml mleka
ob 18h sadno skuto od LM
ob 19:30 120 ml mleka

MEni se zdi kar dosti...Ni?

< Sporočilo je popravil sunny24 -- 23.10.2009 22:02:20 >

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
23.10.2009 22:02:42   
Urša08
še ne spimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
23.10.2009 22:04:26   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

ajvy, zjutri si napisala da mogoče Gaja tolko papca ponoči ker ma preskok v rasti...Sej možno da res...

Da napišem kaj je danes jedla:

ob 8h 150ml mleka
ob 11h jabolko, hruško, skori pol  banane, žlico skute in piškot
ob 14h ene 2 šefli mineštre
ob 15:30 150 ml mleka
ob 18h sadno skuto od LM
ob 19:30 120 ml mleka

MEni se zdi kar dosti...Ni?

uva sunny kar dost poje tvoja pupa user posted image user posted image user posted image Žiga popije zjutraj flašo mleka (180ml), 10 sadje - kaka dva sadeža zmiksana, kosilo, skutica, par žličk kašice in večerno mleko (210)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
23.10.2009 22:08:09   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Čer....

Urša..to je zelo lepo čut....da imaste tako skrbne stare starše.....

KAtjuša....to je moral biti pa zares lep pogled,ko ti je takole odstopil....

Witto...pusti času čas....bo že čas pokazal kako in kaj,.....user posted image user posted image user posted image user posted image

ja me še zdej učke bolijouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
23.10.2009 22:08:11   
Katjusa

user posted image

a bo še katera grešila z mano???????????????

do ponedeljka si še dam duškauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
23.10.2009 22:08:12   
Katjusa

katjuša, kolumbo... se vama pridružujem pri dieti user posted image

super ampak ker je dieta id ponedeljka čakam ponedeljek.... morem it še kavo kupit a katero priporočate.... kako si jo nej skuham da ne bo ugabnauser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
23.10.2009 22:08:14   
Katjusa

lahko pa da sem user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče bo pa user posted image

navijam za eno punčko da se atijeve teorija zalomiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
23.10.2009 22:08:16   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

hoj, no pri nas že kar mirno, smo bli popoldan pri prijateljici, ki ima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa niso nič user posted image aliuser posted image delal, sam so tko na user posted image mahnjeni kot jz.

mi je ene kremce on justa naročila, da se mal na zimo pripravmo.

pa sem prišla domov in en kup posode, pa še pomivalca noben spraznu, mulčki so si res počitnce vzeluser posted image , no, sem v lepem tonu mal popridigala in razdelila dela za delavno soboto, so vsi mal čudn gledal, a ni noben nč upal usta odpret, da slučajno nebi odpadla večerna petkova tv.

prej je bila kofica v dvoje, pa je bla zlo nauser posted image , ker sva še eno milko odprla, pa so jo ta velki kr do sob zavohal in že je bla družinska debata, mali pa se je naspal.

men se pa zdi, da vsak dan bol papca, joj, bo še bajsek na konc, pa bo imel ločevalne diete.

ločevalna dieta- moja kolegica s 5 mulčki se jo že od aprila, ko je rodila drži, pravi, da res poskuša, da ločuje piškote in čokolado, pa sladoled in torticeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Majči sladko spi, je pohamsal 230 grisolinota z am, potem pa čez pol ure še 150am za lahko noč, upam, da je sit in bo lahk spaluser posted image ...

tale bi bla pa tud zame dobrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
23.10.2009 22:08:36   
Katjusa
sunny kako pa je kej na plavanju?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
23.10.2009 22:09:33   
Katjusa
a je katera tu.... dons je zadni večer ko je tale pc samo mojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?