skačica
|
čer! Joj, kok ste načvekale. In vidim, da je že kar nekaj novih mamic, torej: september, didiika, aniita in boob- iskrene čestitke punce. Fino se crkljajte! karmen- zate pa stiskam pesti, da bo čimprej za tabo. Pol se tkole spomnem svojga prvega poroda, ki je tud kar trajal in trajal in kok sem bla na konc utrujena, zdej sem pa komaj prišla do porodne in pol še kar nekaj časa nisem dojela, da je vsega konc . Tkole bi šla še kar enkrat rodit. No, sej mogoče pa bom čez par let še 1x nosečka. Punce, mi imamo tako pridno pupo, da bi bil prav dolgčas, če bi imeli samo njo . Skoraj cel dan prespi, zbudi se samo za jest, zdaj sploh ne več tako pogosto kot na začetku. No, ponoči nam ga sračka kakšni dve urci, ampak je za preživet. Kopali smo se že dvakrat, enkrat s patronažno, enkrat pa sami. Tud na sprehod gremo, če je le vreme (danes ga ni blo, zato smo skočil kar do mami mal na obisk), upam, da bo jesen še nekaj časa in ne bo kakšne hude zime. V soboto imam RD in že razmišljam o torti. Ja, jo bom kar spekla in sicer spet nutellino z višnjami, je meni in mojmu možu zelo dobra. Pa tudi ostalim je menda všeč tko da bo to to. Obložene kruhke bom pa kar naročila in čao. Z drugim se mi ne da pečat. Moj je zdele na pijači z bratom, Iza in Zara spita, jaz pa imam čas za forum. Kok fajn. Pridem še kaj pogledat, če je karmen že mamica.
|