|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.10.2009 21:34:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 851
   RE: Oktobrke 2009 3.del
22.10.2009 21:34:55   
tea85
mishelle- res me še ni zadelo da bom naslednji teden vrjetno že mamica user posted image saj pravim, še kar nekak ne dojamemuser posted image
saj tako mam namen malo obiskat sorodnike, ker pol ne bo časauser posted image pa saj maš prav, veliko je stvari za počet, samo jaz sem trenutno tako brezvoljna da to ni res, sicer pa
je čas da še te trenutke ko še lahko grem sama kam brez obveznosti kar se da izkoristim in veš kaj, tudi bomuser posted image si mi dala kr neko voljouser posted image user posted image hvala ti user posted image

aja stuhica- sem ti pozabla zadnjič odgovorit glede jutri za proslavo miss buši( mislim da si me ti vprašala )..vabilo sem dobla ja, samo ne bom šla, ker tako nimam s kom it pa še kar daleč je to za mene zdaj v tem času
da me kaj popoti ne prime user posted image ti boš šla?

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 852
22.10.2009 21:50:27   
stuhica
ojla Tea ja jaz se m te spraševala.. ma ne meni se niti ne da, čeprav naš ej bil čist zagret itak bi rad šel, sme rekla dnaj si kar kako lubico z trebuhom najde user posted image user posted image user posted image  tako da me je dons spomnu d aon bi pa šel mrbit bo mojo sestro al pa svojo nečakinjo s sabo vzel ne vem no... kuga ga tko tja vleče... da se bo nosečnic nagledal user posted image user posted image user posted image  jaz zagotovo ne grem imam jutr en sestank od pol šestih tako da grem rajš tja.... k vem da se bo zuavleku do ene pol devetih itak... pa še bližje je na Bledu tako  da bom pomoje kar tam    

No ja jaz sem se tud že sprajznla da naš mali user posted image  bo škorpjonček pa kaj čmo sej bo itak moj otrok ki ga bom imela vsekakor rada... pa škorpjonček gor al pa dol....

Dejmo karmen dejmo dihamo s tabo... držimo pestke da bo vse ok...

Ja jaz sem pa itak zblojena mal manj kot ostale ampak še zmeri sem user posted image user posted image user posted image  Sam je res hecn tale Dr House pr nas vam povem da je dečko in pol... čeprav se  ga večinauser posted image še vedno izogiba, pol se jih iz njegove ordinacije ven prjoče... tud jaz sem se prvič ko sem bila pri njem ko sem izvedela za IMN ko mi je kr reku da grem samo še pod Nož lahko user posted image user posted image user posted image  sem ga bukov gledala ampak hvbla bogu d aje bil na pregledu on in ne kak mlad G ki mi nebi nič ugotovil tako da sem imela srečo prav tako za drugič  pri IMN tako da samo kapo dol, ker zarad njega in njegove specijalnosti sem danes še tuki, pa z enim otrokom že, pa z maternico ki so mi jo uspel še rešit... tako da jemat ga moreš takega kot je čeprav ima krute do konca... pol pa še uživa če vid da se ga bojiš...

Boob čestitke za punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... joj sej sem rekla ta teden same punčke.... morm rodit če hočem imet parček al kaj user posted image user posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 853
22.10.2009 22:06:03   
tea85
stuhica- hehe, tale tvoj pa je pravi...hecno se mi zdi ja da bi rad tvoj šel tja, druga res nima za videt ko same nosečnice, mogoče pa je fetiš na nosečnice dobil user posted image joj kake bedarije jaz kvasim user posted image

ma jaz ne morem vrjet da še samo 6 dni pa je moj PDP user posted image user posted image user posted image kak je to hitro minilo, se še spomnim ko sem naštela preko 100 dni, hehe

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 854
22.10.2009 22:11:23   
skačica
čer!

Joj, kok ste načvekale.

In vidim, da je že kar nekaj novih mamic, torej:

september, didiika, aniita in boob- iskrene čestitke punce. Fino se crkljajte!

karmen- zate pa stiskam pesti, da bo čimprej za tabo.

Pol se tkole spomnem svojga prvega poroda, ki je tud kar trajal in trajal in kok sem bla na konc utrujena, zdej sem pa komaj prišla do porodne in pol še kar nekaj časa nisem dojela, da je vsega koncuser posted image . Tkole bi šla še kar enkrat rodit. No, sej mogoče pa bom čez par let še 1x nosečka.

Punce, mi imamo tako pridno pupo, da bi bil prav dolgčas, če bi imeli samo njouser posted image . Skoraj cel dan prespi, zbudi se samo za jest, zdaj sploh ne več tako pogosto kot na začetku. No, ponoči nam ga sračka kakšni dve urci, ampak je za preživet.
Kopali smo se že dvakrat, enkrat s patronažno, enkrat pa sami.
Tud na sprehod gremo, če je le vreme (danes ga ni blo, zato smo skočil kar do mami mal na obisk), upam, da bo jesen še nekaj časa in ne bo kakšne hude zime.
V soboto imam RD in že razmišljam o torti. Ja, jo bom kar spekla in sicer spet nutellino z višnjami, je meni in mojmu možu zelo dobra. Pa tudi ostalim je menda všeč tko da bo to to. Obložene kruhke bom pa kar naročila in čao. Z drugim se mi ne da pečat.

Moj je zdele na pijači z bratom, Iza in Zara spita, jaz pa imam čas za forum. Kok fajn.

Pridem še kaj pogledat, če je karmen že mamica.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 855
22.10.2009 22:12:46   
skačica
tea- tebi pa želim, da ti tale 2 meseca hitro mineta, itak boš imela bebiko ob sebi in ti ne bo dolgčas, razen če bo takšna kot naša. Da bo ves čas spala.user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 856
22.10.2009 22:17:08   
tea85
saj mislim da mi bojo dnevi kar leteli ko bo naše dete na svet prijokalo, ampak zdaj me še hormoni dajejo pa samo tako, tak da pač..

uh, ti si pa dobra a veš, da si še na tem da bi imela enega bebija pol enkrat...jaz dvomim da bom še mela po moji pupi še kakšnega, nekak mi je vedno 1 otrok bil dovolj, mogooče 2 , več pa ziher ne. res vsaka ti čast, vsem ki mate že doma male vragceuser posted image svaka častuser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 857
   [Brisano sporočilo]
22.10.2009 22:18:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 858
   [Brisano sporočilo]
22.10.2009 22:20:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 859
22.10.2009 22:24:43   
tea85
mam eno vprašanje...kaj vam se tudi dogaja da vas spodaj pri tamali user posted image boli, taki občutek kod da bi jo nekdo raztegoval, nekak tak?!

Neposredna povezava do sporočila: 860
22.10.2009 22:45:39   
muca*maca
Michelle - ja, s Karmen sem na vezi, zaenkrat nič novega.

Sporočim, ko kaj zvem, brez skrbi.

Medtem pa držim pestke!!!

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 861
22.10.2009 22:50:27   
stuhica
joj cel post sem napisala pa me je ven vergle bemti....

Tea ja to se ti sramna kost mal razteguje baje za lažji porod ni glih prijetno tako da ni panike boš še kaj hujšga pri porodu doživela... pa sej te ne strašim...user posted image user posted image

moj Fetiš na nosečke Who knows.... user posted image user posted image mrbit sma jest nisme opazla..ne vem pa da nima kake druge  bodoče mamce svojih otrok tam to bi bilo bolj za razmislt... user posted image user posted image user posted image  ( no ja upam da ne) user posted image user posted image user posted image  zdej pa ne vem a bi me mogl kej skrbet al kuga... 
Jest ne bom šla mam jutr sestank tako da bom rajš tam...

Michelel a ti pa likaš, jaz sem sinoči vse zlikala, akaj dons sem pa mogla prat dat, sem ravno prej po radioatorjih ( kar sicer sovcražim in ni moja navada ) perilo  posortirala za sušit, ker zdele s emi pa perilo ne nosi ravno v sušilnico, me jo je kr groza gor na podstrešni, pa še svkainji sem kluč dala da si ga je nardila ker ga je nek zgubla tako da user posted image  no ja glede na to da se bliža moj dan D bi rada čimveč sama nardila inpsopravla pa zlikala... ker naš je reku da bo vse naredu psoapravu psoessal samo pral pa likal da ne bo nikoli user posted image user posted image user posted image  tako da mam to čast opravila imeti samo jaz v našmu gospodinstvu res zabavno mar ne..  

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 862
22.10.2009 22:58:29   
lenika83
Samo na hitro pred spanjem...

Boob čestitam!!! user posted image user posted image user posted image

Februarka vas lepo pozdravlja in pravi, da komaj čaka, da pride nazaj na forum, ker že vse pogreša.

Takole zdaj pa hitro leže, ker sem čisto uničena.

Lahko noč!

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 863
   [Brisano sporočilo]
22.10.2009 23:22:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 864
   [Brisano sporočilo]
22.10.2009 23:26:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 865
22.10.2009 23:27:26   
stuhica
ja sej sem levinja ampak taka razumevajoča... user posted image user posted image  ja nej gre jaz en grem riskirat pa da grem rodit v ljubljano bom šla raj kr na jesence ker vem kuga me tam čaka... pa še svojga bivga Gineka sem vidla zgleda da se bo vrnu iz Murske.. je bil pravi car... tako da me ne sprav zdele pred rokom nikamor...

Neposredna povezava do sporočila: 866
   [Brisano sporočilo]
22.10.2009 23:28:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 867
22.10.2009 23:29:15   
stuhica
mogoče je pa naš žalosten ker s eon ni mogu prjavt k mma glioh tako Bušija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa bi zato rad šu user posted image user posted image user posted image  kaj pa vem... pa nej gre če ma veselje .. sej mrbit pa nav šu če bi šla rodit...

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 868
   [Brisano sporočilo]
22.10.2009 23:32:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 869
   [Brisano sporočilo]
22.10.2009 23:34:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 870
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 1:04:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 871
23.10.2009 7:16:59   
Crystall
Dobro jutro!

Za Karmen se še nič ne ve?

Danes sem super spala in samo enkrat sem se zbudila zaradi srbečice user posted image . Sicer sem pa prejle šla lulat in so se pojavili takšni miceni rozasti koščki - čisto malo. Morda je to čep? Nimam pojma, ker včeri me je na grobo bolj pregledala in sem že čez dan imela čisto miceno krvavega izcedka. bomo videli kaj nam vikend prinese.

Sicer se je pa pri meni tudi vklopil gospodinjski nagon. Filam police s hrano, kozmetiko in čistili kot da bom v stanovanju zaprta 1 leto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

Neposredna povezava do sporočila: 872
23.10.2009 7:19:19   
Meliitak
Dobro jutro dekleta!!!

Me je okrog 5h zbudu SMS, da je Karmen rodila Šplelo, tkole pravi:
Danes 3:35 zjutraj naju je razveselila mala Špela.Na svetje prijokala 3680g težka in 52cm velika. Vsi trije smo zelo srečni in zaspani.

ČESTITKE!!!

Neposredna povezava do sporočila: 873
23.10.2009 7:20:13   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Crystall

Dobro jutro!

Za Karmen se še nič ne ve?

Danes sem super spala in samo enkrat sem se zbudila zaradi srbečice user posted image . Sicer sem pa prejle šla lulat in so se pojavili takšni miceni rozasti koščki - čisto malo. Morda je to čep? Nimam pojma, ker včeri me je na grobo bolj pregledala in sem že čez dan imela čisto miceno krvavega izcedka. bomo videli kaj nam vikend prinese.

Sicer se je pa pri meni tudi vklopil gospodinjski nagon. Filam police s hrano, kozmetiko in čistili kot da bom v stanovanju zaprta 1 leto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Karmen je danes ob 3:35 postala ponosna mamica punčki Špeli

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 874
23.10.2009 7:21:33   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Meliitak

Dobro jutro dekleta!!!

Me je okrog 5h zbudu SMS, da je Karmen rodila Šplelo, tkole pravi:
Danes 3:35 zjutraj naju je razveselila mala Špela.Na svetje prijokala 3680g težka in 52cm velika. Vsi trije smo zelo srečni in zaspani.

ČESTITKE!!!

si me prehitela user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?