|
RE: Julijke 2008, 2. del 23.10.2009 8:20:23
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi jutro! mat' so se naspal... ja pa jade, sem se zbujala in okol obračala, pa nikol ni prav... mi je bilo zjutraj prav čudno, ko mi ni bilo treba še enega škratka previjat in preoblačiti je čudno, a ne, ko nimaš tovrstnih opravkov ... majuska... kako boš danes začela dan?... preden kaj rečeš, zajemi sapo in v miru povej svoje... vpitje škodi samo tvojemu zdravju, pri šefu (tak kakršen je, o poznamo take... lapa lapa lapa, poskrbi pa samo za svojo rit) bo šlo pa itak skozi eno uho not in drugo ven... drži se samo svojega redneg dela, za tisto kar ti pa še dodajo, pa lepo sprejmi in reci, da boš naredila, ko boš imela čas, boš videla, da ti bodo kmalu nehali nosit delo... to delam jaz in imam mir... 3jeMi, ta projekt se pri meni vleče že od poletja. Saj ni fora v tem, da bi se kdove kako mudilo, zdaj je problem v tem, kje je nastala napaka in kdo je kriv. Brez skrbi, da bom enkrat popenila. Ampak brez vpitja, ker tega ne maram. materina dušica... ... jaz ga lepo zjutraj in zvečer namažem po prsih in hrbtu, in stopalih (zastopnik za just mi je tako svetoval, energijske točke pa to) in je super... pa še mali lepo diši, ima svoj "aftershave" ... drugače pa res... ne se smejat... meni je sestra za kašelj dala liste zelja, bolj zeleni so bolje je... zvečer jih malo pogreješ (magari daš nas nase, da niso premrzli za na kožo), povaljaš z valarjem (da spustijo malo soka) in daš otroku na prsi čez noč... to moraš delat vsaj en teden (ne smeš nehat, ko je že bolje)... Nič se ne bom smejala, domače rcnije so najboljše na naše zdravje. Jaz sem si zeljne liste dajala na koleno, ko sem imela ta hude težave. Sicer pa so energijske točke tudi na vseh sklepih nič, grem delat...mi je možek sporočil, da gre za vikend domov ... o to bo spet žurka doma to je pa krasna novica!
|