|
RE: Julijke 2008, 2. del 22.10.2009 22:03:34
|
|
|
|
metuljcek321
|
Vidim, da je pestro in da zelo pridno čvekate. Well done, I like that a lot! Midve sva danes ta turobni dan razbili in se šli potepat v Lumpijev kotiček v MC, kjer smo se dobile z ex-sošolkami in njenimi otročkič. Je pasalo. Me pa zanima, če se tudi vam zdi BLAZNO vroče tam gor ... marička, k, da hočejo, da bi mamice prišle v kopalkah, no Ko je tamaučica zaspala, sem bila pridna - popravila čist vse teste ... ouje, pa je test nr. 1 za nami ... potem pod tuš & zdaj sem malo tu. Jutri se bo treba en mal zrihtat za v šolo - pride šolski minister na otvoritev balona (ogroooomen balon, v katerem so igrišča za športanje - kar fensi zadeva), pa da ga mal zašarmiramo Other than that: hrana v vrtcu - spet no go. C'mon, jaz sem že ornk žalostna zaradi tega. Zdaj ji prav doma delam enake reči kot jih imajo na njihovem meniju & doma poje VSE. Očitno se je odločila, da je vzgojiteljica in pomočnica pač ne bosta hranili al kako. Pojma nimam. Bom še pedatrinjo poklicala za mnenje, naslednji teden se bom pa med kosilom pojavila v vrtcu, da vidim, kakšno je stanje in kaj dogaja. Aha, mami bo šla v detektivske vode. Ker moja mala pikica pa že ne bo lačna, revica mala. Ko bi ve videle, kako in koliko je potem doma zmazala - unbelievable. Buši ji je zrasel za kar nekaj cm. jutranji jok v vrtcu, ko jo oddam jaz - no more zaprta cesta in makedamski obvoz - not yet. asfalt po Brezovici - not yet. Bolančki dragi moji: nebogalsnica - iii, bolniška zn abit pa kar fajn - filmi, pa to. Good, good. Selitev ipd. - whenever you feel like it, lahko tud kdaj v živo kakšno na to temo rečemo. flower, dio mio, tebi je pa Lan skoraj pol dneva odnesel, piko mali busica, pa misliš, da res toliko ljudi bere tale forum ... po svoje je kar srhljivo, če pomisliš, da bi nekdo recimo vohljal za tabo. Ker tule zelo osebne reči pišemo ... no, saj smo že večkrat o tem ... (sicer pa zs tud jaz pridno odposlala - to bo poštar utrujen danes ) pogrej in pojej - ne prakticiramo, se mi pa zdi, da bo glede na vedno večjo količino dela v službi in doma tud to kdaj treba mal zalaufat. 3jemi, upam, da se vama tatek pridruži at the weekend in se boste crkljali. glugluglu - juhuhu, možek kmalu bo tu. To bo veselo - wiiii. Moj pa že končal z ogledi Pekinga, kitajskega zidu in prepovedanega mesta, zdaj v nekem manjšem kraju. Sledi malo biznisa. Majuška, če se ne pove, da je nekaj narobe, se tega ne ve. Ko boš v službi izrazila svoj dvom/nejevoljo (seveda na ustrezen način), zna biti, da te z dodatnimi rečmi, ki niso v tvoji pristojnosti, ne bodo več obremenjevali ... al pa vsaj mal drugače začeli geldati na vse skupaj ... al pa - upam, da ne! - ignorirali vse skupaj (tud to se žal dogaja, saj veš, a to je worst-case scenario). Skratka: če je problem, ga ni vredno premlevati v sebi, ampak ga je fajn dati na plano ... bo lažje ... še usmeri ga k pravi osebi. Good luck! Mojček, prav nič ti ne zavidam izpiranja noska pri Živi ... me kar zmrazi, ko pomislim, kakšna misija nemogoče je to vedno pri nas. Nepredstavljivo, kakšne zganja Anja. Brrrr ... naj se nosek čim prej popravi. Čim prej - daj sporoči mu naprej, če slučajno ni slišal. za Larino vročino, ki je že izginila - prekrasno brat take reči. Ampak je bila pa ful visoka, ej. Uboga malčica. Se ji na fotkicah prav vidi, kako zdelane učke ima . Samo, da je bolje!!! Almera, danes sem v MC srečala moževega sodelavca s familijo & grejo v nedeljo na Malto za 5 dni. A moreš verjet? What a conicidence. Hotel si že našla potem?
|