|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.10.2009 16:38:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2351
   RE: Julijke 2008, 2. del
22.10.2009 16:54:20   
nanka
dan, dan iz udobnega domačega kavča, samo še malo tišine bi rabila pa sem zmagovalka. Mi smo sami, očka je službeno odsoten, tako da se prekladamo iz kota v kot. Komaj čakam noč in spanje. 

Neposredna povezava do sporočila: 2352
   [Brisano sporočilo]
22.10.2009 16:58:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2353
22.10.2009 19:42:59   
glugluglu
naš dragi prihaja počasi proti domu, no moramo ga priti še iskat,
ponoči je pa tudi meni zoprno biti sama, tak zoprn občutek in tega se sploh ne navadim.

katera je busica najbrž sedaj že veste, mene tudi zanimauser posted image ,

Lara user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2354
   [Brisano sporočilo]
22.10.2009 19:53:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2355
22.10.2009 20:30:41   
3jeMi
dober večer!!!!!!!!!!!!

... HOME ALONE... po... mument, da premislim... po točnih 15. mesecih in še kak mesec zravn... user posted image user posted image user posted image .... juhu... samo še sosede bi morala nekam poslat, pa je blok moj moj moj... pa bi imela res čisti mir in tišino...  ou... me, myself and I... user posted image ... joj, kako bi to pasalo...

drugače pa... zdaj bom vpila, ker je moj tako rekel: HVALA, PUNCE ZA VSE PIKE POKE!!!... mojemu so kar oči zažarele, ko sem rekla, da ste mu poslale pikepoke in rekel, da je vesel, da toliko punc misli na njega user posted image ... operacije ta teden nima, zato je rekel, da bo zdravnike jutri nažical, da bi šel čez vikend domov... uf, upam, da mu rata...

Lovro pa... razvajena ritka moja... joj, že vidim, da bomo imeli delo, ko bo treba malo dopovedat, da pri babici in dedku je tako, doma pa drugače... tam je kar hitro vse hop hop, ko mali samo z očki trene... res pa, da ga tudi babi uči, da je prav, da pomaga pri opravilih, vsaj to... user posted image

aja, pogrej in pojej... meni je bilo pa dostikrat nerodno napisat, da midva to furava, evo, pa je zadeva kar dobro v prometu tudi klele gor... če ni cajta ni cajta... najraje imava pa kakšen pasulj, pa tudi čufti so OK, tudi filane paprike niso slabe... samo Lovru pa nisem še nič instant dala, ker sem zajc, evo, zdaj pa naslednjič dobi kar svojo rundo...

user posted image user posted image in user posted image user posted image   za male bolane bolhice... user posted image

... nič drage moje, grem se lovit po stanovanju... buh ve kje se bom ujela... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2356
22.10.2009 20:39:26   
Majuska
Hoj,

danes nisem najboljša družba, so me v službi razkurili. Delam namreč ene stvari, ki sploh niso v moji pristojnosti in jasno, ko se je enega gospa razkurila, kakšen dokument imamo objavljen, sem naenkrat grešni kozel postala jaz, čeprav z njeno napako nimam nič. Ampak šefi se prepucavajo, samo  da oni niso krivi, jaz sem jim pa seveda prav prikladno pri roki. Očitno se bom morala konkretno s svojim šefom pomenit in udarit po mizi, da imam svojega dela dovolj in naj si šefi z drugih oddelkov najdejo svoje deklice za vse. Tu mač!

Pa še naš mulo štrajka s spanjem. Včeraj je bluzil, danes pa tudi. Komaj sem ga umirila in šla iz spalnice, pa ga še vedno slišim, da ne spi.

Ni danes moj dan user posted image   najbolje, da pojem kos štrudla, se stuširam in grem kar spat.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
   [Brisano sporočilo]
22.10.2009 20:42:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2358
   [Brisano sporočilo]
22.10.2009 20:44:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2359
   [Brisano sporočilo]
22.10.2009 20:50:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2360
   [Brisano sporočilo]
22.10.2009 20:54:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2361
   [Brisano sporočilo]
22.10.2009 20:56:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2362
   [Brisano sporočilo]
22.10.2009 20:57:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2363
22.10.2009 21:02:01   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Beybe, vsem še enkrat hvala za vsako pikapoko, so zgleda pomagale, ker ni bilo treba danes dati nobene svečke, je vročina šla pa pa . Njeno sedanje počutje bi una slikica od zadnjič najbolj ponazorila............. vragci v očeh.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2364
   [Brisano sporočilo]
22.10.2009 21:02:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2365
   [Brisano sporočilo]
22.10.2009 21:14:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2366
   [Brisano sporočilo]
22.10.2009 21:20:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2367
   [Brisano sporočilo]
22.10.2009 21:23:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2368
   [Brisano sporočilo]
22.10.2009 21:54:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2369
22.10.2009 21:55:47   
metuljcek321
Dubr večer, pupe. Kako kaj?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2370
22.10.2009 22:00:21   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

pojedla 4 jajca na oko z šunkico in sirom..2 kosa polnozrnatega kruha....zdej lahk pa še sam počim

A že ješ za 2, al kako?user posted image  user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2371
   [Brisano sporočilo]
22.10.2009 22:02:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 2372
   [Brisano sporočilo]
22.10.2009 22:03:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2373
22.10.2009 22:03:34   
metuljcek321
Vidim, da je pestro in da zelo pridno čvekate. Well done, I like that a lot!

Midve sva danes ta turobni dan razbili in se šli potepat v Lumpijev kotiček v MC, kjer smo se dobile z ex-sošolkami in njenimi otročkič. Je pasalo. Me pa zanima, če se tudi vam zdi BLAZNO vroče tam gor ... marička, k, da hočejo, da bi mamice prišle v kopalkah, nouser posted image

Ko je tamaučica zaspala, sem bila pridna - popravila čist vse teste ... ouje, pa je test nr. 1 za nami ... potem pod tuš & zdaj sem malo tu. Jutri se bo treba en mal zrihtat za v šolo - pride šolski minister na otvoritev balona (ogroooomen balon, v katerem so igrišča za športanje - kar fensi zadeva), pa da ga mal zašarmiramouser posted image

Other than that:
hrana v vrtcu - spet no go. C'mon, jaz sem že ornk žalostna zaradi tega. Zdaj ji prav doma delam enake reči kot jih imajo na njihovem meniju & doma poje VSE. Očitno se je odločila, da je vzgojiteljica in pomočnica pač ne bosta hranili al kako. Pojma nimam. Bom še pedatrinjo poklicala za mnenje, naslednji teden se bom pa med kosilom pojavila v vrtcu, da vidim, kakšno je stanje in kaj dogaja. Aha, mami bo šla v detektivske vode. Ker moja mala pikica pa že ne bo lačna, revica mala. Ko bi ve videle, kako in koliko je potem doma zmazala - unbelievable. Buši ji je zrasel za kar nekaj cm.

jutranji jok v vrtcu, ko jo oddam jaz - no moreuser posted image

zaprta cesta in makedamski obvoz - not yet.

asfalt po Brezovici - not yet.

Bolančki dragi moji: user posted image user posted image user posted image

nebogalsnica - iii, bolniška zn abit pa kar fajn - filmi, pa to. Good, good. Selitev ipd. - whenever you feel like it, lahko tud kdaj v živo kakšno na to temo rečemo.

flower, dio mio, tebi je pa Lan skoraj pol dneva odnesel, piko maliuser posted image

busica, pa misliš, da res toliko ljudi bere tale forum ... po svoje je kar srhljivo, če pomisliš, da bi nekdo recimo vohljal za tabo. Ker tule zelo osebne reči pišemo ... no, saj smo že večkrat o tem ... (sicer pa zs tud jaz pridno odposlala - to bo poštar utrujen danesuser posted image )

pogrej in pojej - ne prakticiramo, se mi pa zdi, da bo glede na vedno večjo količino dela v službi in doma tud to kdaj treba mal zalaufat.

3jemi, upam, da se vama tatek pridruži at the weekend in se boste crkljali.

glugluglu - juhuhu, možek kmalu bo tu. To bo veselo - wiiii. Moj pa že končal z ogledi Pekinga, kitajskega zidu in prepovedanega mesta, zdaj v nekem manjšem kraju. Sledi malo biznisa.

Majuška, če se ne pove, da je nekaj narobe, se tega ne ve. Ko boš v službi izrazila svoj dvom/nejevoljo (seveda na ustrezen način), zna biti, da te z dodatnimi rečmi, ki niso v tvoji pristojnosti, ne bodo več obremenjevali ... al pa vsaj mal drugače začeli geldati na vse skupaj ... al pa - upam, da ne! - ignorirali vse skupaj (tud to se žal dogaja, saj veš, a to je worst-case scenario). Skratka: če je problem, ga ni vredno premlevati v sebi, ampak ga je fajn dati na plano ... bo lažje ... še usmeri ga k pravi osebi. Good luck!

Mojček, prav nič ti ne zavidam izpiranja noska pri Živi ... me kar zmrazi, ko pomislim, kakšna misija nemogoče je to vedno pri nas. Nepredstavljivo, kakšne zganja Anja. Brrrr ... naj se nosek čim prej popravi. Čim prej - daj sporoči mu naprej, če slučajno ni slišal.

user posted image user posted image user posted image  za Larino vročino, ki je že izginila - prekrasno brat take reči. Ampak je bila pa ful visoka, ej. Uboga malčica. Se ji na fotkicah prav vidi, kako zdelane učke ima . Samo, da je bolje!!!

Almera, danes sem v MC srečala moževega sodelavca s familijo & grejo v nedeljo na Malto za 5 dni. A moreš verjet? What a conicidence. Hotel si že našla potem?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2374
   [Brisano sporočilo]
22.10.2009 22:04:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?