|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
22.10.2009 13:15:01   
flora1983
Da se Vam še jaz malo javim. Pregled bi morala imeti šele jutri, a sem si ga zaradi UZ prestavila na danes. Je blo ful fajn. Sem šla sicer samoplačniško, dobla ful slikic in bla not eno uro. Vse se je lepo vidlo, otroček je celo mahal z rokico in vmes je blo tudi malo nogometa. Veliki smo 12 cm (do trtice) - z nogicami pa približno 15  in tehtamo 160 gramov. Aja pa gin. se je zagovorila, da bo najverjetneje punčka, ni pa še 100%, ker je še malo zgodaj za to. Tako da bomo imeli najverjetneje parček.

Še vedno ostajam pa na bolniški, zaradi vnetja ledvic in mehurja, tako da zdaj čakam na odgovor komisije.

Za seznam: NP + morfologija je 26.11, kg -2, spol user posted image .

(odgovor članu aprilasemtu)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
22.10.2009 13:56:55   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: legenda_m

živjo še enkrat

kaj pa menite o cepljenju proti novi gripi

absolutno proti user posted image jst pa moje zdravniške paranoje user posted image

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 22.10.2009 13:57:31 >

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
22.10.2009 14:02:29   
aprilasemtu
IZVIRNO SPOROČILO: tanika1

A niso v Postojni samo popadki v vodi, pol rodi se pa na postli tko kot v lj?

kolikor piše na njihovi spletni strani, se sama odločiš ali bo faza iztiska v vodi ali na postelji oz. konec koncev moraš delati po navodilih babice in če ona presodi, da raje posteljo...potem pač posteljo

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
22.10.2009 14:16:45   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

jaz pa se moram pohvalit da sem že dva tedna nekadilka...naj traja...

Čestitke!Kar tako naprej!
Jaz odkar sem zagledala + ne kadim!user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
22.10.2009 14:19:38   
didi5
Hojla vsem!!!

Tatly: evo meni se je zgodilo skoraj identično včeraj zvečer. Danes imamo 15/1 starost, in se mi je tudi zdelo prezgodaj, ker so mi rekli, da se lahko take stvari čutijo tudi od črevesja (zrak, napenjanje, ipd). Ampak stala sem v kopalnici in moj dragi je gledal v bušija 15 minut!!! Ker se je tudi meni tako čudno premikal trebušček (kot valovi). In njemu je bilo to takooooo zanimivoooo, KER JEEEEEEJ, DETE BO FUZBALER!!!! Naj omenim, da moj dragi obožuje nogomet in ena anekdotica: ker še nisva mogla izvedet kaj bomo ineli, user posted image ali user posted image , je on z razočaranjem izustil: fajn pa bi blo vedet, da vidim če kupim roza ali modre kopačke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Uf najino dete bo sigurno taka faca kot ati:):):)

Ena je napisala, da je nekadilka že dva tedna. Mene je tako sram!!!!!!! Jaz še vedno kadim. sicer v zmanjšani dozi, pa vendar (da se ne bomo slepili - valda da je boljše če mamica ne kadi). Moj ginekolog je rekel sicer, da ja bi bilo fajn da neham ampak ko sem mu povedala, da če bi lahko bi skadila 3 škatle na dan (nikoli toliko kadila, ampak paše mi bolj kot hrana), je rekel da nima smilsla se mučit. Namreč predvideva, da bi imela kar fajni nikotinski šok (glavobli, nespečnost, živčnost, razdraženost) in da bi to še slabše vplivalo na otrokca. Pa vseeno se počutim krivo - in verjetno vas me bo veliko obtoževalo, ampak tako pač je. Se pa trudim vsak dan manj, manj (pretentam sama sebe, si nesem na kavo en cigaret in basta - kako je človek pahnjen - sam sebe vleče za nos!:))

No to je to, delo kliče!!

Pol pa v Bumbar park s prijateljičino pupiko - kako veliki otrok sem jaz - nimate pojma!!!

Lep dan vsem

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu aprilasemtu)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
22.10.2009 14:29:09   
Kepica83
Tatly midva z dragim pa se seliva v bližino Miklavža. Veš kje je vinski vrh? No pa do Ormoža tudi ni dalečuser posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
22.10.2009 14:29:55   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: legenda_m

živjo še enkrat

kaj pa menite o cepljenju proti novi gripi

jaz se ne mislim cepit ... se nisem še nikoli za nobeno gripo, pa da trkam, nisem še nikoli niti zaprav zbolela. Upam, da mi nosečnost ni oslabila imunski sistem. Je pa full odvisno tudi od dela ... če hodijo stranke non stop blizu in kihajo al kašljajo ... ne vem no, meni osebno je vse skupaj malo mimo glede tega cepljenja.

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
22.10.2009 14:37:39   
Chi_Pita
Ah ja tej cigareti ... jaz sem zmanjšala, ko sem videla + na 3 cigarete dnevno, pol so mi pa tako zasmrdeli, da nisem smela biti v bližini nobenega, ki je kadil ... tako da ja ... zdaj bo 3 mesece user posted image ... me pa tako kot sem že napisala, vsake toliko zamamijo in po pravici povem, včasih mi tako dišijo, sam sem si rekla, da ne bom. Če pa mi bo res pasalo ob kavici, ga bom po vsej verjetnosti prižgala ... zaenkrat pa ne. user posted image

Jaz pa komaj čakam torek ... jooj, kako se vleče čas do pregleda ...

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
22.10.2009 14:44:05   
memole
Ejla!

Kako ste?
Kaj počnete?

Jaz sem ok mal težje spet diham ampak bo tudi to mimo!

Glede kajenja moji kolegici je G tudi reku da naj ne neha ker bi to bolj škodovalo kot če kadi je pa reku naj samo zmanjša!
Ne bom pa jaz nobenega obtoževala vsak sam zase ve kako in kaj!
Če kadiš pač kadiš pa kaj ne vem zakaj se eni z tem obremenjujejo in nekaj kritizirajo kadilke,naj najprej svoje zadeve razčistijo potem pa naj kritizirajo ostale!
To je isto kot z vegiji če nekomu paše bit vegi naj bo tudi vegetarianstvo ni tko zdravo!
Torej vsak dela kar hoče in se mi nimamo kej vtikovat in ga obsojat!
Vsak ima svoje življenje in naj ga živi kot mu ustreza!
Pa brez zamere sem samo moje mnenje povedala!

Meni na seznam lahko tudi daste user posted image

Jaz sem pa takooooooooo lačna da bo treba kosilo še pred uro naredit!user posted image user posted image user posted image

Pri nas dežek pada že cel dan in ni tko mrzlo!

Glede vozička če je neka **** firma raje ne vzemi,jaz sem imela od pikolo in je bla katastrofa,kula so mi kr sredi trgovine padla dol in tamala je sedela not!user posted image user posted image
Pa je bil ulala poceni borih 30 tisočakov!
Tko da raje poglej kakšna firma je in če se splača ker potem če ne bo v redu boš mogla novega kupit in boš dala lih tok denarja če ne več kot če bi kupila kakšno v redu firmo!

Zdej sem tok naložila da sem pomoje kej izpustila!

Aja še glede unega cepljenja za neko gripo nazadnje sem se cepla proti gripi v osnovni šoli torej dobrih 10 let nazaj pa niti enkrat v tem času nisem zbolela!
Moj se je prejšnji teden cepu proti navadni gripi in je fasal vročino in je že cel teden na bolniški!
Torej odpade vsakršno koli cepljenje proti gripi tudi tej novi!

No lep dan vam želim!

Aja pa prosim če lahko spet dobim mere tistih majčk prvič jih je ena prilepla sam kdo ve na keri strani so pa bi jo prosila če lahko spet pripopa mere oz kako se je treba zmerit da ne bom naročila mačka v žaklju!

Hvala!

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
22.10.2009 14:45:54   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita

Ah ja tej cigareti ... jaz sem zmanjšala, ko sem videla + na 3 cigarete dnevno, pol so mi pa tako zasmrdeli, da nisem smela biti v bližini nobenega, ki je kadil ... tako da ja ... zdaj bo 3 mesece user posted image ... me pa tako kot sem že napisala, vsake toliko zamamijo in po pravici povem, včasih mi tako dišijo, sam sem si rekla, da ne bom. Če pa mi bo res pasalo ob kavici, ga bom po vsej verjetnosti prižgala ... zaenkrat pa ne. user posted image

Jaz pa komaj čakam torek ... jooj, kako se vleče čas do pregleda ...

Meni so tudi pasali po tistem ko sem nehala sam sem se nazaj držala in nisem prižgala!
Zdej eno noč sem pa sanjala da sem ga prav z guštom prižgala!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
22.10.2009 14:51:21   
tatly
kepica vem kje je ja.te boma lahko sle gdaj na kavouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ce bos za
didi-jaz pa mislim da so brcike saj so iste kot pri stelli nebi mi v crevesju trikrat to naredlo in gotovo...mas mamo male divjake v busijihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
22.10.2009 15:22:25   
neka_noč
Tanika1 - nisem še poizkusila z obliži. Glede na to, da jih imam po polovici celotne zg. ustnice, niti ne vem kako bi obliž prilepila oz. koliko je velik user posted image Imam Virolex kremo, ki je tudi odlična. Poizkusila sem marsikaj, le obližev še ne, pa se je doslej najbolj izkazala ta krema. Vseeno pa hvala za nasvet. Bom v lekarni pogledala kako to izgleda.

CEPLJENJE PROTI NOVI GRIPI oz. tudi proti navadni sezonski gripi - sem absolutno proti. Sem dobila precej "literature " na mail in sem se zgrozila, ko sem brala ozadje cepljenja. Sicer pa sem vedno bila proti cepljenju proti gripi oz. tudi sicer na sploh.
Menim tudi, da je absolutno premalo raziskav oz. je prekmalu, da bi lahko z gotovostjo trdili, da cepivo nima stranskih učinkov. Me smo le nosečke in vsi tisti mrtvi organizmi, ki ga vsebuje cepljenje - vprašanje je kako bi to vplivalo dolgoročno na naše user posted image . SEM PROTI!!!!!!! Sama se nikakor ne bom cepila!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
22.10.2009 16:00:14   
didi5

memole : hvala za vzpodbudne besede, mogoče mi pa bo ratalo nehat:):)

tatly: misliš da res!!!!! Jooooooj fantastično!!! Kr pozabim kako sem zmantrana, zmozgana, kako me boli hrbtenica in se mi delajo izpuščaji. SAMO DA BRCAJO DIVJAKCI MALI!

Se pišemo jutri.

Pozabite na dež!!!! Zleknite se na kavč, dobro knjigo v roke in odplavajte v svet kjer sije sonček:):)

LP

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
22.10.2009 16:16:28   
nincy29

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

nincy sem mogla še mojumu pokazat kako mi stoji pas in mi je rekel, da naj kar tega obdržim in v bistvu ima kar prav. Dala sem ga čez majčko. A ti ga pod majčko nosiš? Res, da mi je kar velik, samo sej ko bo buši zrasel, bo ok. Mi je pa pas tok všeč, da že gruntam da bi še enga naročila.

jaz ga čez majčko nosim in vsi mislijo da imam tak napis na majčki user posted image .
dej prilepi slikco da še tebe vidimo s pasom user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
22.10.2009 16:20:21   
tatly
joj didi tak dolgo ze nisem na kavcu sedela dlje kot 5 minut da niti nevem kak zgleda gaa mam tlko da lahko recem da imam kavcuser posted image user posted image user posted image jaz samo padem zvecer v pojstlo kaj se bo ko bosta dva otrokca-mi vsi pravijo da mam dvojcke kaki trebuh mam....heh 

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
22.10.2009 16:21:35   
ema tiara
IZVIRNO SPOROČILO: didi5

Hojla vsem!!!

Tatly: evo meni se je zgodilo skoraj identično včeraj zvečer. Danes imamo 15/1 starost, in se mi je tudi zdelo prezgodaj, ker so mi rekli, da se lahko take stvari čutijo tudi od črevesja (zrak, napenjanje, ipd). Ampak stala sem v kopalnici in moj dragi je gledal v bušija 15 minut!!! Ker se je tudi meni tako čudno premikal trebušček (kot valovi). In njemu je bilo to takooooo zanimivoooo, KER JEEEEEEJ, DETE BO FUZBALER!!!! Naj omenim, da moj dragi obožuje nogomet in ena anekdotica: ker še nisva mogla izvedet kaj bomo ineli, user posted image ali user posted image , je on z razočaranjem izustil: fajn pa bi blo vedet, da vidim če kupim roza ali modre kopačke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Uf najino dete bo sigurno taka faca kot ati:):):)

Ena je napisala, da je nekadilka že dva tedna. Mene je tako sram!!!!!!! Jaz še vedno kadim. sicer v zmanjšani dozi, pa vendar (da se ne bomo slepili - valda da je boljše če mamica ne kadi). Moj ginekolog je rekel sicer, da ja bi bilo fajn da neham ampak ko sem mu povedala, da če bi lahko bi skadila 3 škatle na dan (nikoli toliko kadila, ampak paše mi bolj kot hrana), je rekel da nima smilsla se mučit. Namreč predvideva, da bi imela kar fajni nikotinski šok (glavobli, nespečnost, živčnost, razdraženost) in da bi to še slabše vplivalo na otrokca. Pa vseeno se počutim krivo - in verjetno vas me bo veliko obtoževalo, ampak tako pač je. Se pa trudim vsak dan manj, manj (pretentam sama sebe, si nesem na kavo en cigaret in basta - kako je človek pahnjen - sam sebe vleče za nos!:))

No to je to, delo kliče!!

Pol pa v Bumbar park s prijateljičino pupiko - kako veliki otrok sem jaz - nimate pojma!!!

Lep dan vsem

jaz sem tudi  v prejšnih dveh nosečnostih kadila,požirala sem čike.pri prvih dveh pa sem takoj nehala...tak da če lahko nehaš nehaj,drugače pa tudi ni panike,do 10čikov na dan je nekako pod tisto mejo,vse kar je več pa je kritično.tak da moja dva sta čisto ok,sta imela po dojenju edino malo krizo odvajanja...drugače pa je res g imel prav,živci škodujejo bolj kot tu pa tam kak čik...

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
22.10.2009 16:38:02   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

kepica vem kje je ja.te boma lahko sle gdaj na kavouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ce bos za
didi-jaz pa mislim da so brcike saj so iste kot pri stelli nebi mi v crevesju trikrat to naredlo in gotovo...mas mamo male divjake v busijihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja super. veš da bova kafetkali. Zato te pa sprašujem kak daleč bove narazen. Že cel čas te žicam za kafe pa si me hitro pogruntala user posted image user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
22.10.2009 17:15:25   
Argojuhica
Pozdravljene, sem bila na pregledu in je zaenkrat vse v redu. Poslušali smo srček, božansko, maternica primerno velika, edino, kar me je vrglo, ko je rekel, da je maternični vrat zaprt, čvrst, samo kratek. Tisti trenutek nisem niti registrirala, ampak ko sem prišla domov sem začela bloditi. Zredila sem se pa wauuuuu. Naslednji pregled imam 18.11.

Včeraj se mi je pa nekaj groznega zgodilo. Šla sem obiskat 38 letno sosedo, ki je bolehala za rakavostjo. Že nekaj časa je bila zelo slabotna, ampak vseeno sva komunicirali, in ravno , ko sem bila pri njej je ugasnilo njeno življenje. Pustila je 6 letnega otroka in odšla. Škoda, res škoda, da se dogajajo tako krivične stvari.

Nimam veliko časa, zato vas na hitro prečekiram in na moje veselje vidim, da poteka vse tako, kot je treba.

Lp

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
22.10.2009 18:20:00   
Anonimen
Nincy bom dala slikco s pasom gor, sam se moram slikat. Se bom jutri. Men je pri tem pasu lih to všeč, ker je v bistvu ko majčka. Samo, da majčko imaš oblečeno 1x in daš prat, to imaš pa lahko večrat, ker itak nosiš čez majčko. tako da sem se kar odločila, da naročim še enega.

Agrojuhica joj take zgodbe je prov grozno brat, ko ugasne tako mlado življenje in pusti za sabo malega sončka. Groza.

Glede cigaret pa punce, ne se sekirat če vas kdo zarad tega obsoja. samo kadilci vejo kako težko je nehat kadit. Sama sicer že dolgo ne kadim več, samo vem kako mučno je bilo. In sem prav vesela, da se mi ni treba sedaj ubadati s tem. Se pa strinjam, da definitivno bolje, da kakšnega prižgete, kot da bi bile vse živčne.

(odgovor članu Argojuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2269
22.10.2009 18:55:46   
NATAŠA35
uh argojuhica take zgodbe mi solze prinesejo v oči...kako hudouser posted image user posted image

jaz si bom tud tak pas nabavla, ker me dajejo krči, pa še otrok je tak spodaj, da me tišči...

moja sestra se bo poročila in to na taiwanu, sem vesela zanjo, da se je le začelo obračati na bolje...sem dobila pisemce, da delata tud onadva nauser posted image , ker je pač starejša dve leti od mene, pa nima še nobenega...bi blo fino, če bi imela obe naslednje leto user posted image , bo še pestro....našla je pa indijca, ampak so njegovi šele zdaj dali blagoslov za poroko - ob rojstvu je bil obljubljen eni drugi...sta oba vesela, samo bosta poroko naredila 1,2,3...no, ja samo da je našla nekoga, ker vedno je bila samauser posted image user posted image user posted image ...tako da draga sestrica vse naj naj naj vama želim....

mene pa veli križ boli, mogoče tud ledvice matrajo, ker premalo pijemuser posted image

lepo se imejte, sem skoraj dvojni šiht naredila, zdaj pa domov šibam....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
22.10.2009 19:56:45   
country
Pozdravljene, dekleta in žene!

Še jaz se vam malo javim po dolgem času.

Najprej pozdravljene vse nove. Pa tudi čestitke vsem novim nekadilkam.

Moje počutje je končno boljše, slabosti je zares konec (trkam). Ampak teža, ki mi je šla dol je tam ostala in še vedno imam 2 kg manj. Meni je to sicer čisto v redu, ker imam kar dobro podlago še od prej, vendar ne vem kako je to za moja dva navihanca. No, bo že g povedal v pon, ko imam pregled.
Sta pa res navihanca, saj ju čutim že en dober teden. Najprej ribice, sedaj pa že malo bolj. Enega čutim na levi, enega pa bolj na sredini in zadaj. Meni se je na začetku tudi zdelo nemogoče, ker je res zgodaj ampak zdaj že vem kako se to čuti in zato verjetno prepoznam. Pri taprvi sem pa čutila v 17. tednu.
Kar pa se trebuha tiče pa vzhaja kot da bi jedla kvas user posted image Slikala se še nisem, sem se pa izmerla... in namerila okroglih 100 cm čez popek. Kakšna bom si ne predstavljam.

Me pa zanima tale nosečniški pas - a tudi podpira trebuh ko je večji ali je samo za toploto? Po vsej verjetnosti mi bo še zelo prav prišel.

No, toliko zaenkrat, v ponedeljek pa še javim kako je bilo na pregledu. Pa upam, da se z Nizy spet srečava in še kakšno rečeva.

Lahko noč!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
22.10.2009 22:06:20   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: Argojuhica

Pozdravljene, sem bila na pregledu in je zaenkrat vse v redu. Poslušali smo srček, božansko, maternica primerno velika, edino, kar me je vrglo, ko je rekel, da je maternični vrat zaprt, čvrst, samo kratek. Tisti trenutek nisem niti registrirala, ampak ko sem prišla domov sem začela bloditi. Zredila sem se pa wauuuuu. Naslednji pregled imam 18.11.

Včeraj se mi je pa nekaj groznega zgodilo. Šla sem obiskat 38 letno sosedo, ki je bolehala za rakavostjo. Že nekaj časa je bila zelo slabotna, ampak vseeno sva komunicirali, in ravno , ko sem bila pri njej je ugasnilo njeno življenje. Pustila je 6 letnega otroka in odšla. Škoda, res škoda, da se dogajajo tako krivične stvari.

Nimam veliko časa, zato vas na hitro prečekiram in na moje veselje vidim, da poteka vse tako, kot je treba.

Lp

O jej!
Moje sožalje!
Bogi otroček!Zakaj nedolžne pobere?user posted image

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
22.10.2009 22:08:30   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

uh argojuhica take zgodbe mi solze prinesejo v oči...kako hudouser posted image user posted image

jaz si bom tud tak pas nabavla, ker me dajejo krči, pa še otrok je tak spodaj, da me tišči...

moja sestra se bo poročila in to na taiwanu, sem vesela zanjo, da se je le začelo obračati na bolje...sem dobila pisemce, da delata tud onadva nauser posted image , ker je pač starejša dve leti od mene, pa nima še nobenega...bi blo fino, če bi imela obe naslednje leto user posted image , bo še pestro....našla je pa indijca, ampak so njegovi šele zdaj dali blagoslov za poroko - ob rojstvu je bil obljubljen eni drugi...sta oba vesela, samo bosta poroko naredila 1,2,3...no, ja samo da je našla nekoga, ker vedno je bila samauser posted image user posted image user posted image ...tako da draga sestrica vse naj naj naj vama želim....

mene pa veli križ boli, mogoče tud ledvice matrajo, ker premalo pijemuser posted image

lepo se imejte, sem skoraj dvojni šiht naredila, zdaj pa domov šibam....

Čestitke tvoji sestri in da čimprej zagledata tudi ona dva +!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
22.10.2009 22:16:28   
Di_Di
Čaw naj se vam še jaz malček oglasim..

Danes mam že celi dan borbe z hudim glavobolom, tko da se kr izogibam računalniku, tv-ju in hrupu nasploh sam vseeno boli k pr norcih! user posted image user posted image user posted image

Šibam dol če ne mi bo bučo razneslo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridno božajte svoje bušije pa se tipkamo..

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
22.10.2009 22:17:31   
tropical

PROSIM, da vaše podatke, datume pišete z debelimi črkami ali barvano!!!

user posted image   
NICK, STAROST,KRAJ,( user posted image ,user posted image ),+KG,SPOLPREGLED,NS, MF
1.4.2010
user posted image smeshka(22)Štajerska(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image user posted image 28.10.

2.4.2010
user posted image jasna (32)                   ( 2.user posted image ,1. user posted image ) user posted image NP
user posted image Clarie2010 (27)  LJ       (1.user posted image ,0. user posted image )user posted image  user posted image   16.10.  
user posted image sasa7                                                NP
user posted image
mamika25   (2.user posted image ,1.user posted imageuser posted image  +2  user posted image 11.11.
user posted image m83 (25)gorenjska (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   02.11.
user posted image vita83 (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image 26.10.

3.4.2010
user posted image testianka   (4.user posted image . ?.user posted image )  NP

user posted image tejč29       (2.user posted image ,1.user posted image NP 
user posted image
pupa*81 (28) Logatec  (1.user posted image ,0.user posted image ) user posted image +3 user posted image   23.11.    23.11.

4.4.2010

user posted image aprilski hrošček (37)notranjska (?.user posted image ,1.user posted image )user posted image +5  user posted image 09.11.
user posted image kepica83 (22)Lenart(2.user posted image ,0.user posted image )user posted image +3  09.11.
user posted image
flora1983       (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image -2 user posted image   26.11. 26.11.
user posted image Chi_Pita (24) obala(1.,0.user posted image )user posted image user posted image +2  27.10.

5.4.2010
user posted image 26AnejaA      (1.user posted image ,0. user posted image  
)
user posted image tifani          (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 
user posted image Mariposy (?)Gorenjska (2.user posted image ,0.user posted image )user posted image 30.11.
user posted image Abril                               user posted image   19.11.

6.4.2010
user posted image Chloe (29)  Celje (2.user posted image ,1. user posted image   ) 
user posted image amelie (28)  MB  (1.user posted image ,0.user posted image ) user posted image             
user posted image
aprilasemtu
(27)Lj (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image 04.11. 
user posted image
nejanejc (31)Kranj(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image +1,5   01.12.  03.12.
user posted image BELA BUČA (31)Zasavje(1.user posted image ,0.user posted image ) + 0user posted image   03.11.

7.4.2010
user posted image mokca (31) LJ    (2.user posted image ,1. user posted image   )
user posted image   20.10.
user posted image tanjaklemen(24) (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   
09.11.  

8.04.2010
user posted image izgubljena_ovčka (26) gorenjska(2.user posted image ,1. user posted image )
  NP ? 
user posted image Nasy
(32)     (4.user posted image ,1.user posted image )user posted image    NP

09.04.2010

user posted image mausi (40) gorenjska  (5.user posted image ,2. user posted image   )    NP
user posted image azaleja (40) LJ          (2.user posted image   ,1. user posted image   ) NP
user posted image setag  (34)Kranj        (4.user posted image ,3. user posted image   )   NP ?  user posted image

user posted image neka_noč (35) Lj   (3.user posted image ,1.user posted image   )user posted image   -4 27.10.
user posted image Nohtek10 (24)gorenjska(1.user posted image ,0.user posted image   ) user posted image -1 27.10.
user posted image none85 (23)            (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 
user posted image Klarica123

10.04 2010
user posted image ela24 (24)      (2.user posted image , 0.user posted image )user posted image   26.10.    
user posted image zrak (34)   (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image   NP
user posted image moci  (2.user posted image ,1.user posted image ) user posted image

11.04.2010
user posted image mojca976 (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   +822823   16.11. 11.12.
user posted image lija34 (34) (3.user posted image ,2.user posted image )user posted image +4 
NP 
user posted image šica (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image -1
02.11.  

13.4.2010
user posted image majas (24) MB              (2.user posted image ,1. user posted image )user posted image   NP
user posted image Getreal (23)
primorska(1.user posted image ,0. user posted image )user posted image   21.10. 
user posted image Wannabemommy MB(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   02.11.

14.04.2010
user posted image roža03     (3.user posted image ,2. user posted image   )
user posted image gugy (26)                                      NP

user posted image didi5 (30) (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image  
10.11.            
user posted image pikica84 (24) (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image 1,5  NP
user posted image Izabela_07 (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image

15.4.2010
user posted image inch (29) MB          (1.user posted image ,0 .user posted image )  
user posted image ema tiara(35)Ptuj (5.user posted image ,4. user posted image )user posted image 03.11. 
user posted image *m*o*j*c*a*(23) (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image  user posted image   26.10.

16.04.2010
user posted image katy83 (25) MB   (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image +1  10.11.  

17.04.2010
user posted image Aanchy (28)(1.user posted image ,0.user posted image )   
user posted image tanika1(25)Lj(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   user posted image -0,5   1.12.  1.12.
user posted image
moreta (33)KP (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   10.11.
user posted image
nax05 (24) Lj(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image 26.10.

18.04.2010
user posted image Venera (34) MB  (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image user posted image
user posted image Argojuhica  (6.user posted image ,2.user posted image )user posted image    18.11. 08.11.AC
user posted image Sandra187 (?.user posted image ,?.user posted image )user posted image +8

19.04.2010
user posted image čebelca 25  (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image 10.11.  08.12.           

20.04.2010
user posted image NATAŠA35 (34)Stahovica
(4. user posted image ,3 user posted image )user posted image  03.11.
user posted image Di_Di (26)Obala(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image user posted image 5.11.             

21.4.2010
user posted image nikkybo Domžale (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   NP
user posted image
babyloverka (23)Ptuj (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image  user posted image   06.11.

22.4.2010
user posted image barvar (28) Ptuj        
(2user posted image ,0 .user posted image )  

23.4.2010

user posted image neli2010 (27)           (3.user posted image ,0 .user posted image   )user posted image   16.11.
user posted image marjanaj (30) Lj (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image
user posted image tintin    (3.user posted image ,1.user posted image ) user posted image +1,5  24.11. 16.12.

24.4.2010

user posted image
ljupka (30)   (3. ,2. )user posted image user posted image +4 27.10 16.10.

25.4.2010

user posted image rujčica (29) Kras (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP
user posted image natasaxy (29)Radovljica (2.user posted image ,0.user posted image ) user posted image +1 09.11.

26.4.2010
user posted image memole (26) Obala  (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image   NP
user posted image tropical    P.         (3.user posted image ,1.user posted image )user posted image +1,5  user posted image  
19.11. 
user posted image
mandarinaJ          (1.user posted image ,0 .user posted image )user posted image  

27.4.2010
user posted image country (26)
gorenjska(2.user posted image ,1.user posted image ) user posted image user posted image   26.10.
user posted image nizy (30) gorenjska (4.user posted image ,3.user posted image )user posted image 26.10.
user posted image
nincy29 (18) Nova Gorica(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image -1,5 23.11.

28.4.2010
user posted image tatly (22) Ptuj (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image    09.11.

29.4.2010
user posted image cojka(28)Lj (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image +1,5 18.11. 32.12.

30.4.2010
user posted image Tejča05
(28)Lj (2.user posted image ,1.user posted image )

02.5.2010
user posted image živa (32)Lj (3.user posted image ,2.user posted image )user posted image user posted image 18.11.

aprilčic nas je  81!!  user posted image user posted image user posted image

user posted image
Z nami so bile:
BOSTINA, ŽanaTaja, mausikaa, kai1, maja1985, Nefretiti, čebeli, jana_k, soncek_25, sanje2, nadka10, Ribica Nemo

user posted image ko vidiš srček utripat na pregledu
NS  Nuhalna svetlina
MF morfologija
NP  Naslednji pregled
SPOL   user posted image ALI user posted image ALI user posted image
- / + KG

user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?