|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
21.10.2009 10:50:53   
Anonimen
Jutro nosečke!

katy83 super, da ni več slabosti in da buši pridno raste.

Mene pa bradavičke nič več ne bolijo. No upam, da ne pride bolečina nazaj.

Nataša35 tud jaz sem zvečer tako utrujena, da samo padem v posteljo. In pol še ponoč itak ne morem brez wc-ja in moram vsaj 3x na noč lulat. Pa tud zjutri bi še kar spala.

Ok zdej vidim, da ste zgleda ko sem bila na dopustu se menile o nekih majčkah in sem to spregledala. Bi mi lahko katera povedala kje boste to naročile? Ker jaz bi tud mela kako majčko.

(odgovor članu natasaxy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2201
21.10.2009 10:52:36   
NATAŠA35
sej pravim, da je najbolje 62 kupovat, vsaj za nekaj časa bo...me ki smo že mele otroke, vemo kako gre, samo za tiste, ki so prvič, pa bi jaz priporočala najmanj 56 - da se navadijo na oblačenje, pa na male nogice, rokice...

pri men v službi vejo že od prejšnjega otroka, da bom sigurno imela še kakega, samo mi je vseeno povedat, da sem spet user posted image , ker imajo šefi samo enega user posted image , pa eden me je že pri zadnjem zafrkaval, da sem kot zajklauser posted image

natasaxy sem vam fouš, jaz bi tud kaj gradila, sploh bi svojo hiško podrla, pa naredila novo, sploh pa večjo - višjo, tako da bi imela vsak svojo sobo, ampak sem vesela, da imam tudi touser posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
21.10.2009 10:54:47   
tintin
tudi jaz svetujem 62 cunjice, pri mojem 56 tko skoraj ni prišlo v poštev...sem imela 54 cm dolgega in 4200g težkega fantinčka:)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
21.10.2009 11:05:44   
Anonimen
Dobr, da ste povedale za te cunjice, da je treba večje kupit. 

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2204
21.10.2009 11:14:56   
mamika25
Pozdravljene, da se javim na hitro... pregled je za mano, vse je bp, dete veliko 17 cm in okoli 160g težko. Videla sem lulčka!!!!user posted image

Za seznam: NP 11.11.2009, +2KG, user posted image (ostane isto),

Drugače imam pa bolj slabo kri, pa mal beljakovin v urinu, je rekla, da premal najbrž pijem. Se kar strinjam najbrž z njo. Sam tolk se pa tut ne morem nalivat. user posted image

Mi je pa rekla, da neglede na to, da sem noseča 2. lahko prve brcike in premikanje začutim šele čez 3 tedne. Da ni nikjer nobenega pravila kdaj naj bi to začutli, samo pač v 2. nosečnosti to prej zaznaš, ker veš kaj pričakovati. Sem pomirjena....user posted image

Želim vam lep dan...

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
21.10.2009 11:37:37   
nejanejc
ce se ne motim je to stran za majcke: http://www.majcke.net/index.php?page=shop.browse&category_id=8&option=com_virtuemart&Itemid=8&vmcchk=1&Itemid=8
popravte, ce je druga prosim :)

jst sem v sluzbi povedala tistim, ki jim najbolj zaupam in šefu,ker je blo treba... drugim pa se nisem.. bojo sami pogruntali prej al slej :)

super za novega fantka :) Jst se zdej nevem se odlocit al bi rada vedla al ne... Sej me firbec, sam vseeno po drugi srani mi je cist vseeno al je puncka al fantek. Mogoce ma vec ljudi obcutek, da bo puncka. Pa kitajski koledar tud prav tko baje ;-)

super za hisko!

lep dan

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
21.10.2009 12:37:19   
aprilski hrošček
Ojla sonosečke!

Kako smo kaj danes na ta turobni dan? Pri nas tako pada pritisk da komaj glavo gor še držim in se trudim, da kar tukaj v službi ne zaspim user posted image user posted image .

Joj kolk bo fantkov, dajmo ša kašne punčke da bojo imeli naši fantki veliko izbire med lepoticami , ki prihajajo aprila 2010user posted image user posted image user posted image !!!!!

Agrojuhica, saj vem, da si bila v skrbeh ker te čaka isto kot mene, samo doma imam samo prenosni računalnik in res se mi ga ni dalo rihtat in priklapljat na elektriko ker ga imam načeloma doma spravljenega in počiva.

Moram vam zaupati, da se včeraj nisem mogla vzdržati in sem kupila prva dva kompletka za našega fantiča, zdaj imam pa malo slabo vest, ker se v podzavesti še vedno bojim, da bil šlo lahko še kaj narobe user posted image .
Ali imate tudi ve takšne strahove ali je to samo moja preganjavicauser posted image user posted image user posted image
No pa še malo veselega a že kaj razmišljate o imenih? Jaz imam že izbranega čeprav se hčerka ne strinja z mano (ima 5 let)  in mi vsak dan iz vrtca prinese idejo za kakšno novo ime in mene kar zvija ker ima res hude user posted image user posted image user posted image . Mož pa mi je dal vsa pooblastila, da tokraj izberem jaz, ker je za hčerko izbral on.

Uh sem se razpisala!!

Lepo se imejte in pridno božajte svoje bušije!!!!

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
21.10.2009 13:12:40   
flora1983
Da pokomentiram malo kupovanje oblekic in številke za naše maleke. Če sta oba dva z očkom vsaj neke srednje rasti ali višja (oz. vsaj eden)je zelo velika verjetnost, da bo tudi otrok večji, nekateri otroci pa se rodijo manjši in jim je 56 dolgo prav. Tako da glede na moje izkušnjo in izkušnje mojih prijateljic in sorodnic, bi rekla sledeče, kupite mogoče kompletek ali dva 56 ostalo pa 62 ker če bo otrok manjši še vedno lahko kupite manjše oblekice. Meni se je npr. naredlo to, da Cirilu 56 številka sploh ni bila prav,saj je bil ob rojstvu že dolg 56 cm. Toliko v opozorilo.

(odgovor članu aprilski hrošček)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
21.10.2009 13:48:07   
NATAŠA35
ja, se čist strinjam z vami, najbolje bo, da kupite kako kak kompletek 56, drugače pa 62, ker je odvisno koliko je velik otrok, pa težak....najbolje je vseeno kupit 62...

mamika25 čestitke za fantauser posted image user posted image user posted image ....

jaz upam na pupo, upam....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu flora1983)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
21.10.2009 15:05:23   
ljupka
Jaz sem prvič rodila en mesec prej in je bila številka 50 in 56 dolgo prav komplet ki ga je ati kupil prej 62 je bil ful prevelik,so mu trgovke tako svetovale!Tako,da sem nabavlala že pol po porodu!Punčka je bila rojena tudi tri tedne prej,je bila pa bolj močna in velika je v enem mesecu prerasla že 50 in 56!Ker je imela pri dveh mesecih že 7 kg!
Predvidevam,da bosta dvojčka tudi bol majhna in verjetno spet rojena prej,bom spet rabila 50 št.Upam,da se bosta lepo redila in rastla in da ne bo potreben kakšen inkubator!Upam da bo vse ok!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
21.10.2009 15:25:49   
neka_noč
Živjo,
se vam malo javim po nekem času.user posted image
Vidim da ste imele raznorazne teme, ter tudi da še vedno prihajate nove user posted image , kar me veseli.
Dobrodošle vse nove user posted image !

Pri meni so končno popolnoma minile vse slabosti in bruhanja, pričela sem jesti, a še vedno nisem tipična user posted image . Jem manj kot pred nosečnostjo, nimam nekih silnih želja po določeni hrani - v prvo sem v tem času jedla že sam garbič food in same sladkarije. user posted image
Sem v 17-tem tednu, zredila se še nisem - sem še vedno v minusu.
Naslednji torek imam pregled in upam, da dobim datum za morfologijo, tam pa (končno!!!) slikico user posted image . Žal imam le eno in še tam je "user posted image " velik 7 mm user posted image Vidi se nič!!! Oz. označeno kje naj bi bil plod user posted image Sin pa gleda to slikico, da vidi user posted image !!! Sem kar jezna, ker res ne vem kaj si lahko predstavlja med dvema x.....x  user posted image   Iz prve nosečnosti imam ogromno slikic, sedaj pa nič!

Pardon... me je malo zaneslo.... user posted image

Vsem čestitke za uspešno opravljene preglede, ter čestitke za  user posted image   !

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
21.10.2009 15:31:29   
neka_noč
Aja, še to...  včeraj zv. sem prvič začutila rahle valovite brcike na trebuščku, ko sem imela gor roke. user posted image sem čutila kako se premika, pa sem položila gor roke, da bi videla ali bom začutila tudi kaj z rokami... Bila sem tako vesela, da sem zbudila user posted image in je potem še on tipal in malenkostno začutil. Tokratno user posted image imam popolnoma drugačno kot prvo, tudi trebušček je manjši, ter mislim, da user posted image nosim precej zadaj, ker ga drugače čutim (najbližji izraz bi bil - globoko v trebuščku)...

Sem prav vesela in komaj čakam na konkretnejše brcike, da bo tudi sin lahko čutil in videl premike user posted image . To si tako želi in stalno polaga rokice na trebušček...

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
21.10.2009 16:37:38   
smeshka
Jaz se tudi malo oglašam po dolgem času user posted image

Skratka, moja nosečnost tudi poteka brez težav. Prej sem tri mesece čisto normalno jedla, pa sem celo shujšala za 5 kg. Ampak zdaj... zdaj sem pa začela jest ko glista user posted image Moj me samo gleda, ko si nadevam po dvakrat, trikrat pa vse pojem. prej pač sem vedno tak nekaj pustila... Hehe. Skratka, vedno, ko jem, se v bistvu ne najem, ker mam občutek, da bi še kar lahko jedla in jedla user posted image Tak da gredo kilice počasi tudi gor nazaj...ne pretirano, ampak tako, lepo počasi., Mislim da je to bolj zdravouser posted image
Aja, pa poleg tega, da itak vse pojem, kar vidim, so mi začele pasat take stvari, ko jih prej nikoli nisem mogla niti videt... Heh. Joj, toti naši user posted image ... Čist nas obrnejo, pa prav je takouser posted image

No, in mislim, da sem tudi jaz začela včeraj čutiti brcike...nevem, sem v 17. tednu in glede na to, da je to prva nosečnost, se mi zdi še razmeroma hitro. ampak začutla sem take male mehurčke v trebuščku, pa potem kar nekje na drugi strani, pa spet... Kot da bi prevale delalauser posted image

Dekleta, kaj si pa mislite o nočni službi pa to v tem času? Jaz sem sicer še študentka, ampak delam tako službo, da se dela tudi ponoči... Nekaj ljudi mi je reklo že tudi, da to ni vredu, sicer pa se sama ne počuitim nič drugače, samo me pa malo skrbi... Saj veste, da vse hočemop  samo najboljše za svojeuser posted image .. Ima katera kakšno izkušnjo ali pa predlog?

No, lepo se imejte in veeeliiiiiko mislite na svoje trebuščke!

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
21.10.2009 16:47:48   
memole
Ejla!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Mi se grejemo ker  je zunaj kar mrzlo!

Čestitke še za enega fantka!user posted image

Ja mi bomo še kakšen mal večji pajacek mogli kupit ker že prva je bla velika 56 in drugi bo tudi pomoje če ne kakšen cm več!
Smo kar veliki v naši družini!

Jaz bi tudi majčko naročila sam ne vem kok veliko naj naročim!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
21.10.2009 17:01:00   
Anonimen
mamika25 super za fantka. Kaj ti je pa rekla glede urina? A samo to, da moraš več pit? Ker jaz ful ful premal spijem in me to mal skrbi, sam kaj ko, kot ti praviš, se ne morem non stop neki nalivat.

aprilski hrošček tud mene je prej skoz skrbelo, da kaj če je kej narobe, pa sem probala dat te misli na stran in moram rečt, da mi kar uspeva, ker sem uhgotovila, da se ne morem skoz sekirat in itak no, da je vse ok.
Glede imena- midva imava za punčko izbrano ime, za fantka pa še ne.

nincy29 a te loh vprašam glede tega pasa k ga maš. Sem vidla, da si bolj suhica. Jaz sem ga danes dobila. Naročila sem S/M, dobila pa L/XL. Pas mi je prevelik, samo ne vem ali naj ga pošljem nazaj ali naj imam tega, ker mi bo trebuh itak zrasel. Samo sej manjši se tud lepo širi s treuhom ne?

neka_noč in smeshka super za brcikeuser posted image Jaz komaj čakam, da jih bom čutila.

Smeshka pravijo, da naj nosečnica ne bi delala ponoči. Jaz mislim, da je vse odvisno od tvojega počutja. Jaz npr ne bi zmogla, ker sem zvečer preveč utrujena in komaj čakam, da padem v posteljo. Če pa se ok počutiš in misliš, da zmoreš, potem pomoje ni problemov.

nejanejc hvala za link od majčk. Jaz bi mela kako majčko. A to boste skupinsko naročile in bo ceneje? Kateri pa povem katero majčko bi imela?

(odgovor članu smeshka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2215
21.10.2009 17:02:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: memole

Jaz bi tudi majčko naročila sam ne vem kok veliko naj naročim!

Jaz tud ne vem katero velikost...hhhhmmmmm....

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 2216
21.10.2009 17:10:17   
tatly
pozdravljene po dolgem casu,me mala cist okupira in ni casa
glede otroskih st bomo zacel z 56 in ne z 50 se mi zdi brezveze -nasa je bila velika 50 in sma kar nekaj casa nosle 56
zdaj je sla z dedijom malo naokoli saj ne za dolgo 10 minutk,mi bomo pa kupli quinny buzz imajo na ptuju v bc -40 tako da je prej prisel 419 zdaj pa okrog 250-to je pa razlika in se moj ga hoce pa sem rekla dobro pri stelli sem bol ali majn jaz zbirala zdaj pa naj on
morem it do konca skuhat da pride moj ze enkrat danes domov,,,grrrr skor cele dneve sma sameuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
21.10.2009 17:27:09   
Kepica83
Hej punce!
Jaz imam že kar nekaj cotik. Pajaceke, kapice, bundico... user posted image  msilim da imam samo eno stvar 50 ostalo pa 56. Imam full lep pajacek z ušesli kot medvedek. Pa takega leva full mehkega ko lahko bebija not zamotaš. Imena imava izbrana že več kot 1 mesec. Tako da že komaj čakava da pride najin culrček.

Mamika25 tvoj bejbi je že taaako velik?? Huh. Komaj čakam 9.11. da vidim če je kaj zrastel. Na NS je bil malo čez 5cm velik.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
21.10.2009 18:29:21   
tatly
kepica-a ze cotke kopujes?kake barve pa?neutrlne?al ze ves spol
jaz mam tudi 9.11 pregled

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
21.10.2009 19:05:39   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

hej srčece!
Ej pa jaz bolj neutralno kupujem. Nevem še spola. Upam da izvem 9.11. A midvi imave na isti dan pregled? Superuser posted image . Upam da bova obe nasmejani domov prišli. Ob kateri uri imaš? Jaz ob 13:30. Komaj čakam že. Res že komaj čakam da izvem spol. Ti že veš kaj boste imeli?

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
21.10.2009 19:38:55   
tatly
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: tatly

hej srčece!
Ej pa jaz bolj neutralno kupujem. Nevem še spola. Upam da izvem 9.11. A midvi imave na isti dan pregled? Superuser posted image . Upam da bova obe nasmejani domov prišli. Ob kateri uri imaš? Jaz ob 13:30. Komaj čakam že. Res že komaj čakam da izvem spol. Ti že veš kaj boste imeli?
ne se nevem spola,jaz imam ob 15 pregled pa ti?jaz sem tudi ze rdovedna kaj bo samo sem ziher da bo fant nevem tak obcutek imam ker pri stelli sem tud mela da bo puncka,boma boma nasmejani do usesuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
21.10.2009 19:42:15   
tropical

PROSIM, da vaše podatke, datume pišete z debelimi črkami ali barvano!!!

user posted image   
NICK, STAROST,KRAJ,( user posted image ,user posted image ),+KG,SPOLPREGLED,NS, MF
1.4.2010
user posted image smeshka(22)Štajerska(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image user posted image 28.10.

2.4.2010
user posted image jasna (32)                   ( 2.user posted image ,1. user posted image ) user posted image NP
user posted image Clarie2010 (27)  LJ       (1.user posted image ,0. user posted image )user posted image  user posted image   16.10.  
user posted image sasa7                                                NP
user posted image
mamika25   (2.user posted image ,1.user posted imageuser posted image  +2  user posted image 11.11.
user posted image m83 (25)gorenjska (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   02.11.
user posted image vita83 (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image 26.10.

3.4.2010
user posted image testianka   (4.user posted image . ?.user posted image )  NP

user posted image tejč29       (2.user posted image ,1.user posted image NP 
user posted image
pupa*81 (28) Logatec  (1.user posted image ,0.user posted image ) user posted image user posted image   19.10. 

4.4.2010

user posted image aprilski hrošček (37)notranjska (?.user posted image ,1.user posted image )user posted image +5  user posted image 09.11.
user posted image kepica83 (22)Lenart(2.user posted image ,0.user posted image )user posted image +3  09.11.
user posted image
flora1983       (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image   23.10.
user posted image
Chi_Pita (24) obala(1.,0.user posted image )user posted image user posted image +2  27.10.

5.4.2010
user posted image 26AnejaA      (1.user posted image ,0. user posted image  
)
user posted image tifani          (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 
user posted image Mariposy (?)Gorenjska (2.user posted image ,0.user posted image )user posted image 30.11.
user posted image Abril                               user posted image   19.11.

6.4.2010
user posted image Chloe (29)  Celje (2.user posted image ,1. user posted image   ) 
user posted image amelie (28)  MB  (1.user posted image ,0.user posted image ) user posted image             
user posted image
aprilasemtu
(27)Lj (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image 04.11. 
user posted image
nejanejc (31)Kranj(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image +1,5   01.12.  01.12.
user posted image BELA BUČA (31)Zasavje(1.user posted image ,0.user posted image ) + 0user posted image   03.11.

7.4.2010
user posted image mokca (31) LJ    (2.user posted image ,1. user posted image   )
user posted image   20.10.
user posted image tanjaklemen(24) (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   
09.11.  

8.04.2010
user posted image izgubljena_ovčka (26) gorenjska(2.user posted image ,1. user posted image )
  NP ? 
user posted image Nasy
(32)     (4.user posted image ,1.user posted image )user posted image    NP

09.04.2010

user posted image mausi (40) gorenjska  (5.user posted image ,2. user posted image   )    NP
user posted image azaleja (40) LJ          (2.user posted image   ,1. user posted image   ) NP
user posted image setag  (34)Kranj        (4.user posted image ,3. user posted image   )   NP ?  user posted image

user posted image neka_noč (35) Lj   (3.user posted image ,1.user posted image   )user posted image   -4 27.10.
user posted image Nohtek10 (24)gorenjska(1.user posted image ,0.user posted image   ) user posted image -1 27.10.
user posted image none85 (23)            (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 
user posted image Klarica123

10.04 2010
user posted image ela24 (24)      (2.user posted image , 0.user posted image )user posted image   26.10.    
user posted image zrak (34)   (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image   NP
user posted image moci  (2.user posted image ,1.user posted image ) user posted image

11.04.2010
user posted image mojca976 (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   +4   16.10. 
user posted image lija34 (34) (3.user posted image ,2.user posted image )user posted image +4 
NP 
user posted image šica (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image -1
02.11.  

13.4.2010
user posted image majas (24) MB              (2.user posted image ,1. user posted image )user posted image   NP
user posted image Getreal (23)
primorska(1.user posted image ,0. user posted image )user posted image   21.10. 
user posted image Wannabemommy MB(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   02.11.

14.04.2010
user posted image roža03     (3.user posted image ,2. user posted image   )
user posted image gugy (26)                                      NP

user posted image didi5 (30) (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image  
10.11.            
user posted image pikica84 (24) (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image 1,5  NP
user posted image Izabela_07 (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image

15.4.2010
user posted image inch (29) MB          (1.user posted image ,0 .user posted image )  
user posted image ema tiara(35)Ptuj (5.user posted image ,4. user posted image )user posted image 03.11. 
user posted image *m*o*j*c*a*(23) (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image  user posted image   26.10.

16.04.2010
user posted image katy83 (25) MB   (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image +1  10.11.  

17.04.2010
user posted image Aanchy (28)(1.user posted image ,0.user posted image )   
user posted image tanika1(25)Lj(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   user posted image -0,5   1.12.  1.12.
user posted image
moreta (33)KP (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   10.11.
user posted image
nax05 (24) Lj(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image 26.10.

18.04.2010
user posted image Venera (34) MB  (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image user posted image
user posted image Argojuhica  (6.user posted image ,2.user posted image )user posted image    22.10. 08.11.AC
user posted image Sandra187 (?.user posted image ,?.user posted image )user posted image +8

19.04.2010
user posted image čebelca 25  (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image 10.11.  08.12.           

20.04.2010
user posted image NATAŠA35 (34)Stahovica
(4. user posted image ,3 user posted image )user posted image  03.11.
user posted image Di_Di (26)Obala(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image user posted image 5.11.             

21.4.2010
user posted image nikkybo Domžale (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   NP
user posted image
babyloverka (23)Ptuj (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image  user posted image   06.11.

22.4.2010
user posted image barvar (28) Ptuj        
(2user posted image ,0 .user posted image )  

23.4.2010

user posted image neli2010 (27)           (3.user posted image ,0 .user posted image   )user posted image   16.11.
user posted image marjanaj (30) Lj (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image
user posted image tintin    (3.user posted image ,1.user posted image ) user posted image +1,5  24.11. 16.12.

24.4.2010

user posted image
ljupka (30)   (3. ,2. )user posted image user posted image +4 27.10 16.10.

25.4.2010

user posted image rujčica (29) Kras (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP
user posted image natasaxy (29)Radovljica (2.user posted image ,0.user posted image ) user posted image +1 09.11.

26.4.2010
user posted image memole (26) Obala  (2.user posted image ,1.user posted image  NP
user posted image tropical    P.         (3.user posted image ,1.user posted image )user posted image +1,5  user posted image  
19.11. 
user posted image
mandarinaJ          (1.user posted image ,0 .user posted image )user posted image  

27.4.2010
user posted image country (26)
gorenjska(2.user posted image ,1.user posted image ) user posted image user posted image   26.10.
user posted image nizy (30) gorenjska (4.user posted image ,3.user posted image )user posted image 26.10.
user posted image
nincy29 (18) Nova Gorica(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image -1,5 23.11.

28.4.2010
user posted image tatly (22) Ptuj (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image    09.11.

29.4.2010
user posted image cojka(28)Lj (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image +1,5 18.11. 32.12.

30.4.2010
user posted image Tejča05
(28)Lj (2.user posted image ,1.user posted image )

02.5.2010
user posted image živa (32)Lj (3.user posted image ,2.user posted image )user posted image user posted image 18.11.

aprilčic nas je  81!!  user posted image user posted image user posted image

user posted image
Z nami so bile:
BOSTINA, ŽanaTaja, mausikaa, kai1, maja1985, Nefretiti, čebeli, jana_k, soncek_25, sanje2, nadka10, Ribica Nemo

user posted image ko vidiš srček utripat na pregledu
NS  Nuhalna svetlina
MF morfologija
NP  Naslednji pregled
SPOL   user posted image ALI user posted image ALI user posted image
- / + KG

user posted image

[/quote]

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
21.10.2009 20:05:55   
nincy29

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

nincy29 a te loh vprašam glede tega pasa k ga maš. Sem vidla, da si bolj suhica. Jaz sem ga danes dobila. Naročila sem S/M, dobila pa L/XL. Pas mi je prevelik, samo ne vem ali naj ga pošljem nazaj ali naj imam tega, ker mi bo trebuh itak zrasel. Samo sej manjši se tud lepo širi s treuhom ne?

hm..jaz ga imam l/xl...nism ravno suhica neuser posted image .majčke nosim 38/40 zato sem si to mero naročila.meni je trenutno malček ma res malček velik,samo ga komot že zdaj nosim.a se te lepo oprime?si ga dala na majčko al pod majčko?ja res je da se s trebuhom širi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
21.10.2009 20:11:01   
tropical

user posted image

PREGLEDI:user posted image

22.10.   Argojuhica
23.10.   flora1983,
24.10.   tintin,
26.10.   nax05, *m*o*j*c*a*, neli2010, country, nizy, ela24, vita83,
27.10.   Chi_Pita, ljupka, neka_noč, nohtek10
28.10.   smeshka,
30.10    Mariposy
02.11.   m83, Wannabemommy
03.11.   ema tiara, NATAŠA35, BELA BUČA,
04.11.   aprilasemtu,
05.11.   Di_Di
06.11.   babyloverka,
08.11.   tanjaklemen, Argojuhica AC,
09.11.   aprilskihrošček, natasaxy,kepica83, tatly, 
10.11.   katy83, moreta, čebelca25, didi5, 
11.11.   mamika25
16.11.   neli2010
18.11.   cojka, živa,
23.11.   nincy29
01.12.   tanika1,nejanejc,
02.12.   šica

MORFOLOGIJA

01.12.   tanika1, nejanejc,
08.12.   čebelca25        
16.12.   tintin, 
23.12.   cojka
user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
21.10.2009 20:27:41   
tropical
MAJČKE       www.majcke.net

m83, št.36, 1x črna, V-izrez, dolg rokav, 1x siva, V-izrez, dolg rokav
aprilasemtu, št. 38 ,1x rdeča s črnimi rokavi, 1x svetlomodra s temnomodrimi rokavi  OZ. ŠE RAJE majčko zauser posted image V-izrez (črno)- dolg rokav vse
PUPA*81, št. 38,1X rdeča z črnimi rokavi, dolgi rokavi
babyloverka, št. 38, 1X   svetlo modro z  temno modrim kombinirano, 1X rdeče
črno  
nejanejc ŠT.381x majica z V izrezom v črni barvi,1x majica svetlomodra s temnomodrimi rokavi, obe dolg rokav
mamika25 št.38 temno modra barva - V izrez  
Wannabemommy,
št.38,1x belo z rdečimi rokavi , 1x modro s temno modrimi rokavi 
Di_Di št.38, 1x rdečo s črnimi rokavi, dolg rokav
Argojuhica št.38, svetlomodradolg rokav
cojkašt.38, 1x modra s temno modrimi dolgimi rokavi
nincy29,št. 40 1 x majica z V izrezom v črni barvi,dolg rokav ,                
Chi_Pita
št.38 1x bela z rdečimi rokavi -št. 401X sv. s temnomodrimi rokavi
neka_noč št. 40 1x črno V izrez ,1x majčko št. 38 svetlomodra in temno modrimi rokavi. Obe dolg rokav.
katy83
št. 40 , 1x črna,V izrez za user posted image ,  dolg rokav in 1x bela z rdečimi rokavi, kratek rokav
čebelca25
št. 40 , 1x rdeča s črnimi  dolgimi rokavi
BELA BUČA št. 40 črno V-izrez dolg rokav in 1x rdečo s črnimi kratkimi rokavi
flora1983, št.42 1x svetlo modra  s temnomodrimi rokavi, 1x z V izrezom v sivi barvi
NATAŠA35, št. 42 (bom večjo vzela):1X  rdeča z črnimi rokavi,št. 40 1X oranžno z črnimi rokavi (če je št.)

Skupaj majčk: 29 kos

Se opravičujem, če sem kakšno izpustila. Drgače pa napište z debelimi črami da se vide kaj gre na seznam,
Hvala

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?