|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.10.2009 20:46:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tropical)
  Neposredna povezava do sporočila: 2226
   RE: Aprilčice 2010
21.10.2009 20:54:31   
tropical
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Da bo 50 majč, bi jaz vzela še eno:
ŠT.38 1x majica z V izrezom v črni barvi.
Tropical, a lahko popraviš moj datum morfologije, namesto 32.12. je 23.12.
Hvala

sej na  drugem seznamu je točno

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
21.10.2009 21:12:40   
Kepica83
tatly jaz imam ob 13:30 pa glej da se mi takoj javiš ko prideš z pregleda.user posted image  ti si iz Ormoža ali iz Ptuja?

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
21.10.2009 21:52:40   
ema tiara
jaz pa se moram pohvalit da sem že dva tedna nekadilka...naj traja...

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
   [Brisano sporočilo]
22.10.2009 7:26:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ema tiara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2230
22.10.2009 8:31:13   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

čestitam in upam, da niti ne začneš več nazaj, ker mene vsake toliko zamika, da bi enega skadila user posted image ... jaz pa 3 mesece - te vodim user posted image

A vas tudi full ščipa v trebuhu ... mene tako čudni krčki prijemajo in moram prav pazit kakšne gibe delam ... in ja, pijem magnezij, sam ne bomaga lih dosti user posted image A pa pijete še kakšne druge vitaminčke ... jaz vitamin C - šumeče tablete, pol si grem pa kupit še kalcij ... da bojo močne kosti user posted image

Drugače pa punce ... glede nakupovanja z mamo ... hmmm, prav jezna sem bila, za nosečnice čisto nič tle na obali, razen ene trgovine v katero bom šla ko buši še malo zraste user posted image ... Pa čez mejo sem šla, NIČ ... res prav žalostno, sem si pa kupila lep puloverček, ki mi je zdaj prav, in pol ko bo trebušček tudi user posted image Pa čez v novem centru sem videla komplet: voziček s košarico, voziček za kasneje, torbica, lupinica, posteljica, previjalna za 590€ ... kaj pravite? Full lepo izgleda, koliko pa je kvalitetno vse skupaj pa ne bi vedela user posted image aja, pa če te ižrebajo dobiš dopust po lastni izbiri user posted image

Aha, pa Ikea se je odprla v IT zraven GO ... juppi, mislim, da bomo pohištvo za stanovanje v večini kar tam kupili user posted image

Kdaj pa naj bi majčke naročile? Tudi jaz bi jo počasi že začela nosit user posted image ah, kako sem neučakana ... sam trebušček mi pa lepo raste ... se bom potrudila in dodala slikico od danes v album user posted image

Drugače pa čestitke za fantičke ... bo imela moja pupa dosti za izbirat user posted image

Pa spet sem pozabila nekaj komentirat ... jooj hormoni delajo user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

Neposredna povezava do sporočila: 2231
22.10.2009 8:50:12   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke in le tako naprej.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

Neposredna povezava do sporočila: 2232
22.10.2009 9:20:51   
ela24
Pozdravljene!
Ena punca me je vprašala če je kaj pametnega v Toysu? Kaj pa vem, mene še ni neka mrzlica zgrabla in se še nisem nekaj poglabljala. Vozički so se mi zdeli katastrofa. Nič všečnegauser posted image  Imajo kar lepo posteljnino in pohištvo. Ampak zibelko že imam, sva dobila za poročno darilo, posteljnino za zibelko pa si bom sposodla. Za tri mesece se mi zdi brezveze kupovat.
Sobico pa že imam nagledano, že dolgo nazaj preden sm bla noseča.
http://www.kerin-povirk.si/katalog_small_world/SWBM_TheConceptBook09_ENG.pdf
In sicer imajo na tejle strani zelo lepe modele. Jaz sem si nagledala tisto na strani 27user posted image  Res pa je da so cene ful zasoljene, tako da pri nas jo bo naredil kar bodoči očkauser posted image  Seveda po tem modelu.

Tudi jaz sem že mislila da je s slabostmi konec, in zdaj so me dva dni kar konkretno mučile. Pa ta zgaga, vsak večer...user posted image  Tako, da mi je prav smešno to govorjenje najlepših 9 mesecev, mi je bližje tisti komentar da je to ni bolezen, pa vendar ima vse znake bolezniuser posted image
No, lep dan vam želim, moj bo na žalost bolj delovne narave.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
22.10.2009 9:31:19   
mojca976
Pozdravček vsem skupaj!
Da še malo jaz pokomentiram pregled,ki sem ga imela 16.10. Najprej sem se mogla stehtat,me je gin. majčkeno nadrl, sem pridobila še dodatno kilo,kar pomeni skupaj že 5 kg. Me že moj zajebava, da sem ko balonček user posted image . Naredil mi je UZ, ker nosim nizko poteljico,pa sva hotela videt še spol,pa je mali spančkal in nogice skupi tiščal, da se spet ni nič videlo. Drugač je vse ok, zgleda sem pa fasala kako virozo,ker driskam in bruham, danes me pa še glavobol muči.
Tropical za seznam, NP 16.11., morfologija pa 11.12.
V glavnem lepo božajte svoje bušije in lp

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
22.10.2009 10:02:37   
aprilasemtu
pozdravljene vse user posted image

pri meni se ne dogaja nič posebnega. počutje je fajn, izogibati se moram le neprezračenih sob, sklanjanju...ker se mi takoj želodec obrne.
pa utrujenost je še vedno prisotna, tko nekak vsak dan od 14. do 16. ure je najhuje (ko sem v službi ufff...)

drugače sem imela pa ponoči zelo zanimive sanje; angelsounds sem priklopila na računalnik in je deloval kot UZ, ki ga imajo ginekologi. Videla sem otroka in celo tako kot bi ga gledala "v živo" v maternici (še bolj realno od 3D). V glavnem je sesal prstke...mogoče z user posted image komunicirava preko sanjskega svetauser posted image

sicer pa ne čutim nobene povezave med nama, mogoče zato, ker še ne čutim njegovih/njenih premikov... sicer pa grem skozi obdobje navdušenja in strahu, ki se izmenjujeta (saj veste v smislu ali bom sploh kos temu...)

(odgovor članu mojca976)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
22.10.2009 10:19:26   
Anonimen
Chi_Pita od katere firme pa si gledala voziček in vse te zadeve? To je ful ful pocen za vse to kar si naštela. Pa v kateri trgovini? A pol tud v Trstu nimajo nič pametnega za nosečnice? Kaj pa za user posted image ?

nincy sem mogla še mojumu pokazat kako mi stoji pas in mi je rekel, da naj kar tega obdržim in v bistvu ima kar prav. Dala sem ga čez majčko. A ti ga pod majčko nosiš? Res, da mi je kar velik, samo sej ko bo buši zrasel, bo ok. Mi je pa pas tok všeč, da že gruntam da bi še enga naročila.

aprilasemtu vidim, da imaš iste "probleme"kot jaz. Jaz se vsak dan sprašujem ali bom kos tej nalogi, ali bom znala skrbet za otroka, .....sama neka vprašanja si zastavljam in me je strah. Samo sej če so vse zmogle, bomo pa tud me. Mislim, da ko je tvoj otrok, da se potem kar nekako znajdeš, ker ti drugega itak ne preostane.

Kaj bo pa na majčkah napisano? A to pridem aprila???

(odgovor članu aprilasemtu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2236
22.10.2009 10:35:31   
pupa*81
evo punce, še mene... sm hodila 3 dni s pregleda user posted image z mano vse ok, z bejbijem tudi, sicer nismo gledali z UZ je pa poslušala srček in je rekla da je super user posted image . kilce so šle mal gor, imam pa zelo nizek pritisk, vsaj za moje pojme no. naslednji pregled je pa vprašala če ga naredimo kasneje pa bo kr morfologija naslednjič in sm se kr strinjala, mi ne paše okol zdravnikov hodit user posted image tako da so novi podatki za tabelco: +3kg, NP+MF 23.11. hvala Tropical!

joj ste se pa načvekale od pondelka user posted image sploh ne utegnem vsega komentirat...

glede oblekc je fajn da nam mal svetujete ja, meni se te številke ne sanjajo. sicer bom precej cunjc dobila, tako da bom najprej počakala da vidim kaj sploh imam in kaj ne.

spanje je tudi pri meni bol tko, včasih težko nazaj zaspim, nočnih wc izhodov pa še hb nimam user posted image

ej mojca976 ne sekiraj se, tudi če si k balonček je nosečnost edini cajt k si to lahko brez slabe vesti... sej smo vse balončki user posted image glavobol te pa najbrž matra k si dehidrirana zaradi driske, poskusi več pit.

čestitke za nekajenje, za preglede, pa dobrodošle nove nosečke, sedaj nas je pa že res veliko! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
22.10.2009 10:52:10   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Chi_Pita od katere firme pa si gledala voziček in vse te zadeve? To je ful ful pocen za vse to kar si naštela. Pa v kateri trgovini? A pol tud v Trstu nimajo nič pametnega za nosečnice? Kaj pa za user posted image ?

Kaj bo pa na majčkah napisano? A to pridem aprila???

Zdej pa tako, bila sem takoj čez v ta novem centru - ena full ogromna trgovina, not pa same igrače, res vse igrače, ki so aktualne in nekaj stvari za novorojenčke (posteljice, vozički, duduce, v bistvu oprema, edino oblekic pa mislim, da ni bilo)... ta komplet, ki pa sem jaz gledala pa nimam pojma od kere firme je ... kar rečem se bom zlagala, ker se res ne spomnem. Za nosečnice pa nič ... sem spraševala, kje bi kaj imeli in so me vsi debelo gledali user posted image Ja z mamo smo se zaljubile v tisti kompletek in mislim, da bomo kar šle v nabavo user posted image ... po drugi strani pa bi te dinarčke porabila za nekaj drugega, ker bi večino teh stvari dobila v izposojo.

na majčkah bi jaz tudi najraje to videla napisano ... v bistvu pa mi je čisto vseeno, samo da mi bo majca prav user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
22.10.2009 11:00:16   
legenda_m
evo še mene..... kko ste kej. mene pa blazno jezi tole nočno vstajanje za na wc.... groza, sm razmišljala čeb si kkšne plenice omislila user posted image . šala. drgač pa hm ja z mano je vse ok zaenkrat pa upam, da bo tko ostalo, z vami pa upam da tud....pa nj tko ostane. ahm pa zanima me kaj je to morfologija, v pon mam ta drug pregled....

obleke za nosečnice sm pa mal gledala v caju, so ble kr simpatične, sam nism še nč kupla zaenkrat so mi še kr ta stare prov. ajde ostante v cvetju...

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
22.10.2009 11:06:32   
legenda_m
sm že najdla morfologijo.....

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
22.10.2009 11:40:49   
nejanejc
Hejla..

sem bla danes pri "novi" ginekologinji. In "smo" ugotovili, da se nimam dokazanega vaginalnega herpesa. Izvidi jasno kazejo, da je negativno. Moja ginekologinja ni dobro pogledala. am me bo vseeno mela ta druga ginekologinja zdej pol leta, potem bomo pa vidli. Ljubljana mi je sedaj malo od roke, mogoce bo treba kaj menjat, ceprav sluzbe ne mislim se menjat..

rok za morfologijo mam zdej 3-12-2009

Tako, da sem malo bolj mirna, sam se kar je en sum vseeno. Bom mogoce dobila preventivno tablete vseeno zadnje mesce nosecnosti.

Tej nosecniski pasovi so res lusni, me vsak dan bolj mikajo tudi mene.... Se pocasi tud jst bolj redim. Zdej em bo kap naslednjic pomoje, zdej me ni tehtala danes, pa sem se pomoje kar zredila od 10 dni nazaj... Bomo vidli.

Sm ful utrujena, zgodej ustala danes.. mene tud malo krci dajejo, pa maternico cutim,da se siri.. V joške sem se tud zredila, sem vidla vceraj, ko sem sla porocno obleko probat, mi je bla kar bolj tesna :( Ma upam,da se ne zredim se do sobote bolj... :)

Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 2241
22.10.2009 11:46:52   
NATAŠA35
jutro babnice, vidim, da pridno pišete, da vas komaj dohajamuser posted image , ampak vas je tak lepo brat...

chi_pita če dobiš vse tole, kar vzemi je poceni... jaz bom šla pa v ikeo pogledat kako previjalno mizico, če je kaka dosti ugodna...

jaz vam priporočam glede oblačilic za otroke, da si nabavite bodije in majčke, ki ne gredo čez glavico, ampak se nekako zavežejo, kakor jopica, pa hlače - žabice, ki se samo gor nataknjejo in imajo veliko elastiko v pasu...so res praktične, pa še plenice gor drži...nabavite si tudi veliko plenic (bombažne) in previjalke za čez, da boste otroke previjale bolj na široko...

mene je zgleda nekaj zajelo, glava boli že nekaj časa, res pa da ne pijem velikouser posted image , mi nekako ne paše, prej pa ni bilo problemov, hrana mi ne leži preveč in jem kakor en otrok po malem in več obrokov...

danes sem imela manjši karambol, se mi je ena nalimala na rit, pa nimam še eno leto avta...mi je tak hudo, čeprav ni velike škode, samo odbijač malo popraskan in barva od drugega avta...samo kaj ko mam zdej spet letanja sem ter tjauser posted image

še malo pa vikenduser posted image user posted image bomo žagali drva, če bo lepo vreme, naj bo vsaj oblačno

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

Neposredna povezava do sporočila: 2242
22.10.2009 12:07:44   
aprilasemtu
IZVIRNO SPOROČILO: nejanejc

Hejla..

sem bla danes pri "novi" ginekologinji. In "smo" ugotovili, da se nimam dokazanega vaginalnega herpesa. Izvidi jasno kazejo, da je negativno. Moja ginekologinja ni dobro pogledala. am me bo vseeno mela ta druga ginekologinja zdej pol leta, potem bomo pa vidli. Ljubljana mi je sedaj malo od roke, mogoce bo treba kaj menjat, ceprav sluzbe ne mislim se menjat..

si res zamenjala ginekologinjo-Žigonovo? kje jo pa imaš sedaj, v Kranju? kar se tega tiče je res najbolje, da jo imaš "pri roki", ker bodo v zadnjem mesecu pregledi zelo pogosto... oz. najbrž boš mela zdej preglede bolj pogosto, ker ima Žigonova res gužvo, zato so tudi tako poredko in tipa "hitr notr in ven" (vsaj jaz sem imela tak občutek)

in si zadovoljna z novo ginekologinjo?

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
22.10.2009 12:11:56   
nejanejc
aprilasemtu, nisem se menjala ginekologinje. Me je pa "zacasno" Zigonova poslala na "spemljanje nosecnosti k drugi ginekologinji, ki naj bi mela vec "sredstev" kot ona. Sam tle tud pridem boj poredko na vrsto. Ni to vsak mesec. Zdej sem v porodnišnici Ljubljana do poroda. Ceprav herpesa nimam dokazanega.

Neposredna povezava do sporočila: 2244
22.10.2009 12:15:20   
neka_noč
Živjo,
vidim, da današnji dež ne deluje nič kaj vzpodbudno... Tudi sama se počutim zaspano, utrujeno. Sem se najedla in potem se mi oči kar zapirajo user posted image .  Na ustih imam celo vojsko herpesov in to že drugi teden. Prejšnji teden sem jih imela na drugi strani. user posted image   Se mažem, pijem po slamici, jem pa ne vprašat kako user posted image

Zakurila sem kamin in grem spat. Še dobro, da si to lahko privoščim. Žal mi je za vse tiste, ki imate danes naporen dan. Veliko energije vam želim. In pa, da zdržite!

Pozdravček vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 2245
22.10.2009 12:26:33   
tanika1
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč
Na ustih imam celo vojsko herpesov in to že drugi teden. Prejšnji teden sem jih imela na drugi strani. user posted image   Se mažem, pijem po slamici, jem pa ne vprašat kako user posted image

To mi je pa znano, jih mam kar pogosto. Si že poskusila z obliži-meni to še najbolj pomaga, dokler herpes še ni prevelik, pa še malo hitreje se zaceli in jesti je malo lažje.lp

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
22.10.2009 12:27:43   
tatly
oj
kepica jaaz sem genau iz ormoza
da vam povem kaj se mi je vceraj zvecer zgodilo-nekak cudno sem sedela in ko sem se hotla na hitrco dvignit me je v trebuhu tak zabolelo da me je kar nazj vrglo in si dvignem majico,in zacutim brcike moj pa rece glej kaj ti z trebuhom dela-celi trebuh se mi je  zmigal-kaj je to mozno da so tak hitro take brcike?kaj mam za divjakauser posted image samo kaj bi pa druga blo tudi malo prej ko sem se umirla mi je kaj nekaj zabrcalo sem kar cela blazena

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
22.10.2009 12:51:43   
aprilasemtu
IZVIRNO SPOROČILO: nejanejc

aprilasemtu, nisem se menjala ginekologinje. Me je pa "zacasno" Zigonova poslala na "spemljanje nosecnosti k drugi ginekologinji, ki naj bi mela vec "sredstev" kot ona. Sam tle tud pridem boj poredko na vrsto. Ni to vsak mesec. Zdej sem v porodnišnici Ljubljana do poroda. Ceprav herpesa nimam dokazanega.

a pol nameravaš rodit v Ljubljani? mogoče se pa vidimo... čeprav se nekako ogrevam za porod v vodi v Postojni, ampak po pravici povedano bom na koncu že vsega sita in bom hotla, da je vse čimprej mimuser posted image ljubljanska porodnišnica je pa najbližja

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
22.10.2009 13:09:32   
legenda_m
živjo še enkrat

kaj pa menite o cepljenju proti novi gripi

Neposredna povezava do sporočila: 2249
22.10.2009 13:14:25   
tanika1
IZVIRNO SPOROČILO: aprilasemtu

a pol nameravaš rodit v Ljubljani? mogoče se pa vidimo... čeprav se nekako ogrevam za porod v vodi v Postojni, ampak po pravici povedano bom na koncu že vsega sita in bom hotla, da je vse čimprej mimuser posted image ljubljanska porodnišnica je pa najbližja

A niso v Postojni samo popadki v vodi, pol rodi se pa na postli tko kot v lj?

Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?