|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
22.10.2009 13:15:18   
zoey
Čav user posted image !
Ljubljančanke & co, danes se vam žal ne bom mogla pridružit na tortici user posted image , dobiva z lubijem 2 mladoporočenca, ki sva jima fotkala poroko, da jima pokaževa fotke in da se zmenimo točno glede albumov. Se že toliko časa usklajujemo, da pol nisem bila nič huda, ko se je zmenil za danes. Sem si pa že privoščila en čokoladen krof z vanilijevo kremo pa kozarec sojinega mleka z okusom macciato, vmes brala poste in je blo skoraj koz v Zvezdi user posted image . Maximalno uživajte še za vse nas ostale. Je pa tud tak vreme, da bo čisto lepo doma na toplem. Me pa tale cukr nese, jooooj. Zdaj že kake 10 dni nisem bruhala in kile šibajo 100 na uro. Za1x je vse na trebuščku, tako da še ni alarma, samo imam še 1x toliko pred sabo, tempo se je pa močno pospešil user posted image
Včer se nisem nič javila, sem bila čist fertik, je psičko nekaj zvilo in je driskala po hiši, jaz pa jokajoč pucala. Ma sm se davla ... Dans je kot nova in temu primerno tečna user posted image Se pa itak ni nič dramatičnega zgodilo user posted image
Vrhniška naveza-ju3 ja ali ne????
Sneguljka-fuuuul kjut posteljca, začnite uvažat v Slo user posted image . Al pa kar mojstra ugrabi in ga pripelji.
Grem mal kuhat. Danes sem lubiju že spekla pirin kruhek, da bo zdrav. Ima še neko dieto, tako da ga ni čez domačo robo.
Lepo se imejte.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
22.10.2009 13:20:23   
3Sonček3
Joj punce, zbiramo ime za punčko in se nikakor ne mormo odločt, al mi ni všeč, če mi je se ne morva uskladit, pa še tko sm zbirčna k bi rada neko posebno ime, zdej sm dve ure gledala po netu imena in sm zbrala 8 imen od katerih vem da bo user posted image dva takoj črtou s seznama, se pravi jih ostane še 6. Sej vem da je še velik časa, ampak mislm da mi tut 2 leti nebi blo dost da najdm ime k bi mi blo tko ušeč in bi bla ponosna na svojo punčko da ga nosi. Nevem več kje naj iščem user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
22.10.2009 13:41:40   
rožca26
Živjo punce!

Kje pa ste vse? user posted image user posted image  A se že lišpate za dons zvečer? user posted image
Glede dons - bom prišla, sam ne vem ali bova z Vidom zamudila ali neuser posted image  Problem je v tem, da je ravnokar zaspal, kosil pa še ni. Lahko, da bo spal le do pol štirih, lahka pa do štirih ali celo petih. Če bova ful pozna, pol naju pa sploh ne bo. Vse je odvisno od malega user posted image
Je pa danes dosti boljše volje - je bla v nedeljo prazna luna, pa se je zgleda to poznalo. Smo pa danes dobili 3. zobek user posted image Jej!!!

Sonček - katera imena imaš pa ugledana, če ni skrivnost. Lahta ti posredujem še nekaj ženskih imen, ki niso ravno pogosta (vsaj pri nas ne) - Tira (ženska različica imena Tir - vrhovni skand. bog), Tiara, Anateja, Safina, Ilona (madž.ime) ... Takih, za moje pojme čudnih, imen je še ogromno. Če bi pa jest žvela v GB, bi pa punčki dala ime Tara ali Rhiannon (to sta irski imeni in mislim, da sta ravno tako neki boginji user posted image ).

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
22.10.2009 13:45:01   
rožca26
Pa da ne pozabim - danes sta oz. imata pregled Nežka in andra74. Navijajmo zanju, saj imata morf. oz. andra ima AC user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Držte pestke.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
22.10.2009 13:45:51   
rožca26
user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OKTOBER

petek, 23.10.2009

andra74
naca
lorelaj
Tjasa27

torek, 27.10.2009

W.W
tia78

sreda, 28.10.2009

lunka1
skodrana mama
7lina7
sara2007
branka28
TejkaPK

sobota, 31.10.2009?

andra74

user posted image  user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER

ponedeljek, 2.11.2009

čmrlika

sreda, 4.11.2009

zoey
valen
nosecka24
3sonček3

četrtek, 5.10.2009

rožca26
MijaŠ

petek, 6.11.2009

malicki
cestni dirkač
sneguljka1

ponedeljek, 9.11.2009

Pikapolonica80
ursa_p
meti.v

sreda, 11.11.2009

strumf

petek, 13.11.2009

plamen

torek, 17.11.2009

errai
lana70

sreda, 18.11.2009

čmrlika
rožca26 (3D+morf.)

četrtek, 19.11.2009

vekybel

petek, 20.11.2009

zvezdici
vekybel

ponedeljek, 23.11.2009

Taska74

DECEMBER

sreda, 2.12.2009

zvezdici

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC 

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
22.10.2009 13:47:17   
rožca26
user posted image

user posted image  
user posted image

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP)

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let      (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image              

user posted image W.W., 28 let                ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  Petra, 24 let               (1.user posted image )             user posted image
user posted image  nivs                            (?user posted image )              user posted image

2.3.2010

user posted image puma23                       (1. user posted image )             user posted image
user posted image rožca26, 26 let            (2. user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image             

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let               (3.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image sara2007, 22 let          (2. user posted image ,?user posted image )      user posted image   

user posted image Tjasa27                        (1.user posted image )              user posted image
user posted image Luskan, 38 let              (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Tinkarčica                     (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Tina50, 26 let               (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image                 

user posted image  7lina7, 35 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  Rocio, 28 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Nežka                          (3.user posted image , 2user posted image user posted image ) user posted image

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image
sara2007                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image
user posted image *naca*, 24 let              (1. user posted image )              user posted image

user posted image  jennyabc                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image   
user posted image maša06, 28 let             (3.user posted image ,?user posted image )        user posted image       

user posted image filip in jovana                (1. user posted image )              user posted image
user posted image silamrilion, 24. let         (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image                          

user posted image  vekybel, 28 let             (1.user posted image )                user posted image
user posted image  Manika                         (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image           

8.3. 2010
user posted image
Jessy                            (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image

user posted image  Lucika                          (2.user posted image ,1user posted image )        user posted image
user posted image  Zoey, 33 let                 (1.user posted image )                user posted image
user posted image  Čmrlika, 29 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )    user posted image                      

9.3.2010
user posted image  sanip, 26 let                 (2.user posted image , 1user posted image user posted image )  user posted image

12.3.2010

user posted image skodrana mama          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )    user posted image

13.3.2010
user posted image  user posted image
crvicek, 32 let          (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image user posted image

15.3.2010
user posted image
Jassika, 33 let               (1. user posted image )             user posted image        
user posted image tia78, 30 let                  (1. user posted image )             user posted image
user posted image lunka1, 29 let                (1. user posted image )             user posted image

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let                  (1. user posted image )             user posted image             

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let                 (2 .user posted image ,?user posted image )     user posted image             

user posted image lana70, 39 let                (2.user posted image ,?user posted image )      user posted image
user posted image  stella74                         (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  testianka, 25 let            (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  linalina, 32 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  karamela6                     (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  lorelaj, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let,                 (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image

user posted image anya984, 24 let             (1.user posted image )              user posted image           
user posted image  nosečka24, 24 let,        (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Pikapolonica80, 28 let   (?user posted image ,?user posted image )       user posted image              
user posted image *pupsa*, 26 let              (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image     

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let         (1.user posted image )              user posted image
user posted image  errai, 33let                    (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted imageuser posted image           

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let           (2. user posted image ,1user posted image user posted image ) user posted image
user posted image vija vaja,                       (2. user posted image ,?user posted image
     user posted image
user posted image  TejkaPK, 29 let             (1.user posted image )               user posted image
user posted image  sandrica23                   (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image

21.3.2010
user posted image  malicki                          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image
user posted image  ursa_p                         (2.user posted image , 1user posted image user posted image  ) user posted image

22.3.2010
user posted image MijaŠ,                           (2. user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  srečica, 29 let,             (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image  

23.3.2010
user posted image  ancy.com, 28 let,         (?user posted image ,?user posted image )       user posted image        

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let,             (1.user posted image   )          user posted image    

user posted image  MLADAMAMICA, 23 let   (1.user posted image )            user posted image
user posted image  plamen, 29 let               (1.user posted image )            user posted image

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let,            (1.user posted image )            user posted image  

user posted image  soni, 32 let,                   (2.user posted image ,?user posted image )   user posted image   

26.3.2010
 user posted image  3Sonček3, 20 let,         (1.user posted image )           user posted image

27.3.2010
user posted image strumf, 27 let                (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image  
user posted image  sneguljka1, 29 let         (1.user posted image )           user posted image  

28.3.2010
user posted image  
Capyka,                         (2. user posted image ,1user posted image )   user posted image
user posted image
Anonimen, 29 let           ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  andra74, 35 let,           (1.user posted image )             user posted image   
user posted image  ursi2                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let,                  (1.user posted image )             user posted image
user posted image  zini                                (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Taska74, 35 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia,                    (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image

user posted image  pinakolada, 28 let         (1.user posted image )            user posted image

31.3.2010
user posted image  mamika25                    (2.user posted image ,1user posted image )     user posted image
user posted image  meti.v, 27 let               (?user posted image ,?user posted image )       user posted image   

user posted image

SKUPAJ NAS JE 79 SREČK NOSEČK! user posted image user posted image user posted image

user posted image ŠTEVILO PUNČK user posted image  = 11
user posted image ŠTEVILO FANTKOV user posted image  = 7
user posted image ŠTEVILO PRESENEČENJ user posted image  = 62

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010
soncek4you

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, PODČRTANO, Z DRUGO BARVO!!!!! DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!!! 

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
22.10.2009 13:48:19   
rožca26
Sori, sm mogla spet dati seznam. So mi uni ogromni presledki šli tko na živce, da sm skor znorela user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
22.10.2009 13:49:37   
soni
Naj se javim. Včeraj sem na UZ ponovno videla našo pikico in je bilo vse v redu. Sedaj imam naslednji pregled:morfologijo 17.11..

Uživajte, pa čeprav dežuje.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
22.10.2009 13:50:06   
3Sonček3
rožca mam napisana imena Danaja, Dejana, Selma, Sanela, Teja, Violeta, Karin, res da niso nč posebnega nekatera so mi bla pa med prebiranjem kr ušeč, zdej mi pa niso več tolk user posted image se mi bo kr user posted image Lahko bi dala punčki ime tut Lian ampak se pa moj ne strinja, če bo user posted image bo Liam, za punčko se pa s takšnim imenom ne strinja, žau. Sej je res mal preveč kitajsko in če bi mi dovolu da ga dam v izbor bi ga vrjetno hitr črtala. Glede tvojih predlaganih imen, mi je blo tut ušeč Tiara, ampak a se ne reče tko tisti lepi kronci k jo maš lahko na poroki,... user posted image zarat tega sm jo črtala s seznama, Ilona pa je ime hčerki moje zdravnice, pa mi tut ime ni nekej najbl ušeč, ko bi ti vedla kok sm js zbirčna, da grem sama sebi na živce, kr tolk kompliciram

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
22.10.2009 13:51:58   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: TejkaPK

Kar se tiče 3D UZ js tudi razmišljam da bi šla (v PO ker mi je najbljižje), samo se z mojim še nisva odločila. On bi sicer raje ta denar kam drugam vložil, sam meni moj firbec ne da mira. Pa me ne matra toliko spol, kot to kako baby zgleda. Kaj se kateri sanja kdaj naj se naročim? Zdaj sem v 20t (po UZ V 18t). Pregled imam naslednji teden, za morfologijo še ne vem.
Imam še kaj časa za se naročit ali naj kar pokličem zaradi datuma?

Maš še čas. Lahka pa vseeno pokličeš, saj te za 3D ravno tako vprašajo za datum poroda in pol te naročijo za to primernem tednu (to je okoli 25 oz 26 tedna).

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
22.10.2009 13:54:39   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Pa da ne pozabim - danes sta oz. imata pregled Nežka in andra74. Navijajmo zanju, saj imata morf. oz. andra ima AC user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Držte pestke.

držim pesti user posted image user posted image user posted image

punce, a morfologija vsaki pripada, a ti jo dela tvoja G al moraš kam drugam???

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
22.10.2009 13:54:49   
TejkaPK

tejkaPK: kar se tiče gibov tudi jz imam mal več maščevja na trebuhu in ga nežno čutim, kaj čmo, sej še malo pa bomo tudi me malo bolj polne čutile brcike kot ostale. V katerem tednu si?

Po UZ sem v 18t5d.

THINK PINK :)

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
22.10.2009 13:56:15   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: TejkaPK

Aja... glede opreme kako ste že kar založene? Jaz oblekice kar nekaj že imam na kupu, od opreme imamo samo voziček doma, posteljico mi bo oče po meri naredil (in mojih idejah), od ostalega pa še nič. Zdaj ravno ogledujem za posteljnino pa so vse tako drageuser posted image . Ima katera še kakšno idejo kje pogledat? Magari kako tujo stran kjer pošiljajo v slo. Pa za avtosedežek tudi ne vem ali naj kupim lupinico ali naj vzamem concordov ultimax ki je od 0-18kg, in lupinico kje na posodo dobim ali kaj? Za prve mesece je sigurno najboljša lupinica, samo ne bi rada dajala po 200€ za par mesecev, če lahko kje malo rabljeno dobim ali si jo izposodim, za tavečji avtosedež ki je dalj v uporabi pa ne bomo šparali.
Kakšen nasvet glede tega?

Mi mamo vse razen dodatnega sedeža za Vida, ki se ga priklopi na voziček. Za to pa je čas kupit tudi takrat ko se pupa rodi. Jest sm v prednosti, ker bo to moj 2. otrok user posted image  Mam pa itak vse v bolj nevtralni barvi, če je pa kej modrga, pa ni nič hudega, saj na pupah to ne zgleda čudno. Bolj čudno je roza na fantih user posted image
Bom pa, ko natančno zvem spol, kupila oblekco (kompletek) za domov - predvidevam, da bo še vedno pupa.user posted image

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
22.10.2009 13:57:41   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

držim pesti user posted image user posted image user posted image

punce, a morfologija vsaki pripada, a ti jo dela tvoja G al moraš kam drugam???

Morfologija je nujna. Je pa odvisno od G in njegovega UZ. Če nima dobrega, ti on da napotnico za morfologijo kje drugje.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
22.10.2009 14:18:38   
rožca26
Vid se je že zbudil, tko da prideva 5 min prej user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
22.10.2009 14:28:22   
malicki
Jaz nimam za novo bebico še nič kupljeno. Predvsem zato, ker si mislim da že vse imam od prej. Ampak itak da ne bo tako.

Vsaj največji stroški mi bodo prihranjeni - in to so voziček in posteljica in jogi itd. Sonček tvoj izbor posteljice je super, cena pa še bolj. Lip Poljčane ima kvalitetne posteljice. Sem iz firbca šla malo gledat ceno za našo posteljico in user posted image  kriza.... sem kar pozabila koliko kaj stane.

Meni je mami kar dosti finančno pomagala, je bila le prva vnukica. Pa tudi sama sva bila in z 2 plačama sva komot vse nabavila. Sedaj pa pridno šparava za obsežno prenovo stanovanja, ki nas kmalu čaka.

Jaz sem tudi danes malo firbcala za imeni in kar kriza no... Tako kot si ti Sonček napisala, nobeno ne gre prav v uho. Za našo prvorojenko sem skozi celo nosečnost izbirala imena, in izbor se mi je nonstop spreminjal user posted image ... In evo na koncu sva imeni za user posted image  in user posted image  izbrala v porodni sobi, zvečer sem rodila s CR, zjutraj pa sem enostavno vedela da je to to in gotovo. Čisto preprosto je bilo, prej pa mi je bilo za znoret.

Definitivno pa občudujem tiste ki imajo že takoj izbrana imena.

TejkaPK A ta avtosedež se potem tudi v avtu vozi ozir. obrne tako kot lupinica - v nasprotno smer? Mi smo lupinico uporabljali nekje do 11 meseca. Potem pa sem dobila rabljen avtosedež.

Za rabljeno lupinico poglej na Bolho. Za posteljnino pa poskusi v Leclercu. Bi se dalo kaj poceni najti.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
22.10.2009 15:46:57   
TejkaPK
malicki: tukaj je predstavljena uporaba avtosedeža. Manise zdi ful v redu, edino ga ne moreš na voziček montirat kot klasične lupinice.

<http://www.youtube.com/watch?v=6HLdUd_AmYM>

Meni se zdi super izbira samo je pri nas kar drag (čez 200€), zato gledam po tujih straneh če se da kje bolj poceni pridet skozi.

LP

THINK PINK :)

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
22.10.2009 16:00:10   
Pikapolonica80
Bravo za Vidauser posted image ! Ker sem se zdejle že vidla kako vse ženske v Zvezdi sprašujem, če so slučajn taprave user posted image user posted image . Se vidimo.

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
22.10.2009 16:10:29   
3Sonček3
Js pa sedim za računalnikom in mi kr naprej neki "poka" v trebuhu, pa sm najprej mislna da je prebava ampak sm šla za vsak slučaj poslušat z AS s katerim se prebava ne sliši in takoj ko sm ga položila na trebuh me je user posted image tko močno brcnu da sm kr obnemela user posted image zdej sm zihr da vem kako zgledajo brcike in sm pogruntala da se vsak dan okoli polnoči zbudi ker takrat mamo take bitke v trebuhu že par dni, sm nism bla zihr da je to to, zdej pa sm. Jupi končno, sm upam da se bojo bolj pogosto pojavljale, tko usak dan vsaj ene 10x user posted image

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
22.10.2009 16:46:13   
plamen
Oj bejbike

zdaj ste že pridno naročile user posted image , meni pa ni/ne bo zneslo. Polno opravkov na ta deževen dan.
Rožca26 prosim spremeni mi pregled MF iz 13. na 17.11., so me danes klicali da moje G takrat ne bo, pa smo prestavili.
Za trebuh se mi zdi da je že velik, ampak ko me drugi vidijo je ponavadi reakcija, kolk mičken lep buši.... Hmmm, meni iz moje perspektive ni več tolk majhenuser posted image Sam kaj šele bo. Sem pa ponosna nase, sem se včeraj tehtala in smo pridelali 1kg. Blazno mi pašejo ledene kocke od Kraša, mnjami, sploh nobena druga čokolada, samo to. Sem si šla danes po novo bonbonijerouser posted image namesto tortice, naslednjič pa upam, da se vidimo!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
22.10.2009 20:31:21   
W.W.
Ja jaz sem tudi dobila nov datum za morfologijo, iz 27.10. na 3.11.
Pa bo še en DOOOOLG tedn treba čakat glede na to, da bi rada že šla. user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
22.10.2009 20:57:56   
3Sonček3
O punce škoda da vam tkole datume prestavlajo, a ne vejo kako mučno je čakat, nam se pa zdi da majo zmer neke opravke glih takrat ko smo me naročene. Ah sej po eni strani je pa tut neki dobrega v tem, bojo pa saj user posted image večji pa jih bo mogoče bolš vidt. Upam da ste se mele lepo na user posted image in user posted image .

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
22.10.2009 21:15:09   
W.W.
Mene skrbi da bo že prevelik za morfologijo.user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
22.10.2009 21:28:02   
rožca26
user posted image user posted image user posted image user posted image  to velja za vse, ki so jim prestavili morfologijo. Po drugi strani mate pa mogoče več možnosti, da zveste spol user posted image
Bila sm na pijački s puncami in se mi to že prov smešno zdi - bom na koncu ugotovila, da od polovice marčevk mam neko povezavo (soseda, bivša soseda, sestrična od kolega ...) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je blo ful fajn, sam ta dež ... Kva bi dala, da bi bil že sneg user posted image

Zoey in ostale Vrhničanke in co. - jest sm za kavico ob pol dveh (13.30), a ste ve tudi za? user posted image

TejkaPK - a se da ta stolček namontirat na voziček? Če se ne da, pol se jest ne bi zanga odločila. Prov fajn pride lupinca, ko mali spi, pa ga sam na vozek daš. Se mi pa tudi montiranje dost zakompliciran zdiuser posted image  Al sm pa jest samo tok blond user posted image

Punce, upam, da boste jutri dost bolj aktivne na forumu. Res da je bil dež, sam vikend se začne šele pojutrišnjem user posted image

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
22.10.2009 21:41:36   
rožca26
user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

OKTOBER

petek, 23.10.2009

andra74
naca
lorelaj
Tjasa27

torek, 27.10.2009

tia78

sreda, 28.10.2009

lunka1
skodrana mama
7lina7
sara2007
branka28
TejkaPK

sobota, 31.10.2009?

andra74

user posted image  user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER

ponedeljek, 2.11.2009

čmrlika

torek, 3.11.2009

W.W

sreda, 4.11.2009

zoey
valen
nosecka24
3sonček3

četrtek, 5.10.2009

rožca26
MijaŠ

petek, 6.11.2009

malicki
cestni dirkač
sneguljka1

ponedeljek, 9.11.2009

Pikapolonica80
ursa_p
meti.v

sreda, 11.11.2009

strumf

petek, 13.11.2009

plamen

torek, 17.11.2009

errai
soni
plamen
lana70

sreda, 18.11.2009

čmrlika
rožca26 (3D+morf.)

četrtek, 19.11.2009

vekybel

petek, 20.11.2009

zvezdici
vekybel

ponedeljek, 23.11.2009

Taska74

DECEMBER

sreda, 2.12.2009

zvezdici

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC 

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?