|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
21.10.2009 15:58:46   
3Sonček3
O jassika kok lepo, čestitam za uspešen pregled in za user posted image  user posted image .
TejkaPK te čist razumm glede posteljnine, moja mami je šivilja pa mi jih je kr sama nrdila in to kar 5 al 6 sej zdej pa še sama nevem, pa še motivi oz blago so po mojmu okusu ker sem ga sama zbirala tko da sm kr vesela da mam tako mami. In kopalni plaščkmi je sešila, pa krpice za kopat, pa en kup bodijev je že nabavla, zdej pa gleda kako bi kakšen kompletek zašila, za iz P, pa seveda nazadne pridem še js, bo mal poskrbela za nosečniške hlače, ene bomo probale nrdit pa če mi bojo dobre pol pa navali,...  v trgovini so res grozno drage tele posteljnine, najcenejša k sm jo zasledila na spletu stane 18,50 pa še opis "Komplet otroške bombažne posteljnine sestavljajo prevleka za odejo 140 x 100 cm, prevleka za vzglavnik 50 x 40 cm in rjuha 150 x 100 cm. Posteljnina je narejena iz materialov z otroškimi motivi in je primerna za vse tipe otroških postelj (120x60, 126x64 in 140x70)."

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
21.10.2009 16:00:35   
3Sonček3
aha spet moja pozabljivost, rožca omaka je bla odlična, mi je kr dala mal apetita čeprou sm čist u kuser posted image , hvala ti. Kaj bomo pa jutr user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
21.10.2009 16:05:52   
TejkaPK
3Sonček3... ma sej te izi komplete se dobi še kar poceni, samo jaz bi tistega z baldahinčkom in obrobo za posteljico, pa prevleka za vzglavnik in mkovterček in je že cena okoli 60 eur!!!???? Pa še jogi rjuhico je treba kupit ki je ni v nobene kompletu kar sem jih gledala,,,Ne vem no, meni to ni normalno. Pa itak da ne rabiš samo ene ampak vsaj 2 (da je vsaj za preoblečt posteljo) in pol bom samo za posteljnino dala več kot sem za voziček zgledauser posted image

Boooo....

THINK PINK :)

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
21.10.2009 16:11:24   
Anonimen
ej punce ko berem kok so cene posteljnin navite, kaj pa ikea? a ne pride u poštev?
mi imamo vse kovtre, povšterček in posteljnino iz ikeje in je zakon.  Pereš in pereš pa je še zmeraj ista, se ne mucka ne nič. Pa dobiš za 60 eur marsikaj v ikeji.

jogi pa imam iz dormea in je zakon!

(odgovor članu TejkaPK)
  Neposredna povezava do sporočila: 2554
21.10.2009 16:20:45   
vekybel
jassika: čestitke za uspešen pregled in za user posted image  user posted image , zelo lepo.

nosečka24 ti kr pridi na kosilo a tebi rožca26 pa ga naredim sam povej kdaj user posted image .

3sonček3: kaj jutri naročiš majčke pol? Kaj misliš v kolikem času bomo dobile?

Jaz si tudi želi iti na 3D ultrazvok sam kaj ko je drago ko hudič, raje kupim kaj za najinega user posted image .
Bom počakala do 19.11. ko grem v MB in mi bodo tam naredili morfologijo pa morda 3D nikoli se ne ve user posted image .

sara2007: katerega G imaš? Jz hodim k Veselin-u Šučur-ju. Full je dober G sam ima zelo slab Ultrazvok user posted image .

tejkaPK: kar se tiče gibov tudi jz imam mal več maščevja na trebuhu in ga nežno čutim, kaj čmo, sej še malo pa bomo tudi me malo bolj polne čutile brcike kot ostale. V katerem tednu si?

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
21.10.2009 16:23:06   
Anonimen
vekybel - Dr. Lukman.
Za kam pa imaš napotnico za mofrologijo? Za Maribor ali Ptuj?

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 2556
21.10.2009 16:23:35   
3Sonček3
Ja jutr naročim majčke samo še MLADO MAMICO čakam da mi pošlje naslov, če mi ga pa nebo mi je pa zelo žal, ker ne bo dobila majčke. Mislm pa da bi mogle v začetku naslednjega tedna pridt bom vprašala tetiko kaj pravi.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
21.10.2009 16:25:03   
Anonimen
Aja sej sem vidla zdaj da maš morfologijo v mbju.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2558
21.10.2009 18:48:42   
vekybel
ja mi je dal napotnico za porodnišnico Maribor, upam da imajo dober ultrazvok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
21.10.2009 19:53:51   
W.W.
Pa za avtosedežek tudi ne vem ali naj kupim lupinico ali naj vzamem concordov ultimax ki je od 0-18kg, in lupinico kje na posodo dobim ali kaj? Za prve mesece je sigurno najboljša lupinica, samo ne bi rada dajala po 200€ za par mesecev, če lahko kje malo rabljeno dobim ali si jo izposodim, za tavečji avtosedež ki je dalj v uporabi pa ne bomo šparali.
Kakšen nasvet glede tega?

To bi blo zaenkrat vse....

Uživajte še naprej.

LP

Jaz se tudi vse bolj nagibam k temu, da bi takoj kupila tak primeren sedež, čemu sploh lupinica, če je tak avtosedež primeren in da dolgo ležanje (vožnja) v lupinici sploh ni priporočljiva, ker ni dober pretok kisika v možgane.

Drugače pa čestitke vsem za preglede, za rezultate, za gibe, ... Za vse dobro uglavnem, da ne bom katere izpustila.

Glede opreme in cunjic jaz nimam še popolnoma nič. 

< Sporočilo je popravil W.W. -- 21.10.2009 19:54:55 >

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
21.10.2009 19:54:35   
sneguljka1
vekybel: Nimam toliko domotožja, predvsem zato ker imam v Sloveniji precej razsuto družino, fotr se je pred dvema letoma preselil k eni drugi ženski ampak še vedno hodi domov delat ker imamo doma firmo tako da je ves čas precej napeto med njim in mami in se mi sploh ne zdi prjjetno okolje. Tukaj imam pa krasno družino od mojega in so me ful lepo sprejeli tako da bolj uživam tukaj.
Sicer pa hodim domov enkrat na leto, lani sem bila en mesec poleti, pa letos letos bom zaradi višje sile kar dvakrat, poleti sva bla 3 mesece z dragim in je blo res fajn, je lepše biti v poletju kot tukaj v zimi user posted image

Sicer pa nameravam tudi jaz na 3D oz. 4D al kukr že rečejo ultrazvok preden grem nazaj, tukaj stane samo okoli 35€ in ti dajo slikce pa še dvd, tako da bom izkoristila.

Včeraj sva šla naročit posteljico za user posted image , da bo že pripravljena otroška soba ko pridemo nazaj iz Slovenije. Tukaj imajo zelo praktične variante, ne vem če se kaj takega prodaja v Sloveniji ker nisem še nič hodila po trgovinah, v glavnem bo nekaj takega kot tole:
http://articulo.mercadolibre.com.ar/MLA-65194144-promocioncuna-funcional-laqueada-acolchadochichonera-_JM

ampak s prevlekami in opremo v nevtralnih barvah, bež, ker še ne veva spola, rabijo pa 40 dni da to zadevo naredijo. Je zelo praktično ker maš površino za previjat, potem ko otrok že zraste pa samo predalnik vzameš dol, zamenjaš jogi in imaš navadno posteljo 90x200cm, ki jo lahko uporablja še 15 let. Sicer pa ni ravno poceni, z vsem oblazinjenjem in 2 kompletoma rjuh in nočno lučko v stilu stane okoli 450€ (še dobro da jo častita bodoča stric in teta user posted image )

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
21.10.2009 19:57:39   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Rožca26  tale post si pred dnevi spregledal, jaz sem pa radovedna user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

čmrlika - ja kerga G pa maš? Vedno ti daje take datume pregledov, k so dokaj pomembni v naši familiji user posted image  Najprej na Vidov roj. dan, morfologijo maš na sestrin roj. dan user posted image  A se od kje poznamo? Drugače pa čestitke za uspešen pregled. A še vedno drži lulek? A si mela UZ al si sam poslušala srček?
Drgač je pa tvoja punca ful kjut.user posted image

A maš kakega v družini? user posted image  ja zanimivo, vaši datumi, krasno, samo naj gre naprej tako kot je šlo do zdaj user posted image  kdaj mate naslednji rojstni dan? da se naročim ...user posted image

Če se poznamo pa ne vem...si mislila resno,al kr tako?
Ni blo Uz, ker bo čez dva tedna, pregledal  me je in poslušali smo user posted image ...kak je to en lep zvok! user posted image

user posted image user posted image user posted image  Na žalost v družini nimam nobenega G. Če bi ga mela, bi šla kr k njemu, bi mi sigurno dal kakšne bonitete user posted image user posted image user posted image  Je pa vse možno, glede na to, da je SLO zelo mejhna, naša familija pa ogromna. Nikoli se ne ve, kdaj kakšnega doktorja ujagaš. Je blo tko, k sm šla rodit Vida. So vsi prej vedeli za Vidovo stanje kot jazuser posted image  Sm pol zvedla, da v porodnišnici poznamo vsaj ene 2 doktorce/sestreuser posted image

No, glede na to, da si 2.nov. že porabila, je naslednji moj roj. dan - to je pa 26.1. Se kr naroč user posted image  Jest upam, da bo vsaj men ta roj. dan pomagal in da ne bom že v P molzla mleka v laktariju. To pa bi bil za en kuser posted image  praznovanje user posted image .

In še zadnje vprašanje ... nikoli se ne veuser posted image  Če prideš jutri v Zvezdo, bova ugotovile user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
21.10.2009 19:58:13   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

aha spet moja pozabljivost, rožca omaka je bla odlična, mi je kr dala mal apetita čeprou sm čist u kuser posted image , hvala ti. Kaj bomo pa jutr user posted image

Me veseli, da sm ti popravla apetit. user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
21.10.2009 20:09:16   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sneguljka1

Včeraj sva šla naročit posteljico za user posted image , da bo že pripravljena otroška soba ko pridemo nazaj iz Slovenije. Tukaj imajo zelo praktične variante, ne vem če se kaj takega prodaja v Sloveniji ker nisem še nič hodila po trgovinah, v glavnem bo nekaj takega kot tole:
http://articulo.mercadolibre.com.ar/MLA-65194144-promocioncuna-funcional-laqueada-acolchadochichonera-_JM

ampak s prevlekami in opremo v nevtralnih barvah, bež, ker še ne veva spola, rabijo pa 40 dni da to zadevo naredijo. Je zelo praktično ker maš površino za previjat, potem ko otrok že zraste pa samo predalnik vzameš dol, zamenjaš jogi in imaš navadno posteljo 90x200cm, ki jo lahko uporablja še 15 let. Sicer pa ni ravno poceni, z vsem oblazinjenjem in 2 kompletoma rjuh in nočno lučko v stilu stane okoli 450€ (še dobro da jo častita bodoča stric in teta user posted image )

Hudo dobro!!! Res, da pri nas že obstajajo postelje z dvema predaloma, ampak s tolikimi pa ne ... Bravo za pogruntavščino user posted image

450 eur ... glede na to kaj vse zraven dobiš to niti ni veliko (je, če denarja nimaš). Pr nas sam navadna posteljica stane od 150 do 200 eur. Zdej si pa preračunaj user posted image

Drgače vas pa za danes zapuščam. Grem malo počivat - najprej pred TV, pol pa še v horizontalo v Pančjo vas user posted image  Je bil mali tko tečen dons user posted image , je pa za moje pojme kriva moja teta, ker naju je mal pred deseto zbudila in je bil potem še bolj tečen. Bi se sam nosu user posted image  Pa sm nesramna in mu tega ne dovolim. Ah je težko življenje tem dojenčkom user posted image  No, skratka, vid spi že več kot 1 uro in mi je prov pasal, da sem v miru pospravla kuhinjo in odnesla smeti. Kr paše tišina - boste vidle tiste, ki ste prvič noseče, kakšen užitek je kot je vse tiho user posted image  Ja, tudi naš Vid ima slabe dneve, čeprav zunaj tega ne kaže - to dela sam doma, zunaj zgleda pa k cukr user posted image  Ah ja, je prefrigan - se ne čudim, če je bil pa oči isti user posted image  Lahko noč!

(odgovor članu sneguljka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
21.10.2009 20:48:39   
7lina7

ojla!!

da se še jaz malo javim.. me cel dan ni bilo nič gor. v službi guuuuuuuuuuuužva tak da me kr križ začne bolet. popoldan pa sem izkoristila za lepotni spanček in kofetkanje .

čestitkr za vse opravljene preglede in haaaaaaaaaalooooooooooo user posted image user posted image vsem, ki jih že dolgo ni bilo za brat! user posted image

user posted image ..me nekaj nagovarja za kranjske klobase... je bila špinača za kosilo,pa je zdaj že laaaačen! user posted image

ja nič, grem klobasice v vodo vrečt..

lepo ajajta!!

aja, pa za kavico v slovenski bisterci - a je možno po 1.nov?  hodim kolegici pomagat aranžmaje delat,pa sem malo v gužvi. zjutraj služba,popoldne pa fuš user posted image . dans imam pavzo!!

Lin@

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
21.10.2009 20:51:41   
strumf
vekybel doma sem iz okolice Brežic. tako da bi je MB in LJ kar od rokeuser posted image .

sneguljka1 to pri vas pa je res dobra pogrutavščina. škoda ker se pri nas ni še nihče tega spomnil. zadeva je zelo uporabna. drugače pa se moram danes pohvalit, sem bila pridna in sem sčistila hladilnik, ki me je že nekaj časa grdo gledaluser posted image . sicer pa ugotavljam, da lahko preživim celi dan brez popoldanskega spanca, kar si pred mesecem dni sploh ne bi mogla predstavljat user posted image , bravo jazuser posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
22.10.2009 7:39:48   
rožca26
Dobro jutro punce!

Danes se pa dobimo nekatere, a ne?
Mi smo kar prespani, Vid je spal do 6ih, ampak tečen je pa še zmeromuser posted image  Zgleda je prehlad kriv. Res, da so nedonošeni tretirani kot mali borci, ampak ... da se bori čist za vsako stvar ...

Dans bo kavica malo drugačna, da me novjo na porodni postelji ujagal, da sm slikce nalagala user posted image user posted image

Lina - a pa delaš tudi adventne venčke? Dej, če maš kako idejo, mi jo sporoč. Jest jih delam, pa idej nimam.

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
22.10.2009 7:53:45   
rožca26
user posted image

user posted image  
user posted image

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP)

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let      (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image              

user posted image W.W., 28 let                ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  Petra, 24 let               (1.user posted image )             user posted image
user posted image  nivs                            (?user posted image )              user posted image

2.3.2010

user posted image puma23                       (1. user posted image )             user posted image
user posted image rožca26, 26 let            (2. user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image             

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let               (3.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image sara2007, 22 let          (2. user posted image ,?user posted image )      user posted image   

user posted image Tjasa27                        (1.user posted image )              user posted image
user posted image Luskan, 38 let              (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Tinkarčica                     (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Tina50, 26 let               (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image                 

user posted image  7lina7, 35 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  Rocio, 28 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Nežka                          (3.user posted image , 2user posted image user posted image ) user posted image

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image
sara2007                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image
user posted image *naca*, 24 let              (1. user posted image )              user posted image

user posted image  jennyabc                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image   
user posted image maša06, 28 let             (3.user posted image ,?user posted image )        user posted image       

user posted image filip in jovana                (1. user posted image )              user posted image
user posted image silamrilion, 24. let         (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image                          

user posted image  vekybel, 28 let             (1.user posted image )                user posted image
user posted image  Manika                         (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image           

8.3. 2010
user posted image
Jessy                            (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image

user posted image  Lucika                          (2.user posted image ,1user posted image )        user posted image
user posted image  Zoey, 33 let                 (1.user posted image )                user posted image
user posted image  Čmrlika, 29 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )    user posted image                      

9.3.2010
user posted image  sanip, 26 let                 (2.user posted image , 1user posted image user posted image )  user posted image

12.3.2010

user posted image skodrana mama          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )    user posted image

13.3.2010
user posted image  user posted image
crvicek, 32 let          (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image user posted image

15.3.2010
user posted image
Jassika, 33 let               (1. user posted image )             user posted image        
user posted image tia78, 30 let                  (1. user posted image )             user posted image
user posted image lunka1, 29 let                (1. user posted image )             user posted image

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let                  (1. user posted image )             user posted image             

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let                 (2 .user posted image ,?user posted image )     user posted image             

user posted image lana70, 39 let                (2.user posted image ,?user posted image )      user posted image
user posted image  stella74                         (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  testianka, 25 let            (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  linalina, 32 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  karamela6                     (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  lorelaj, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let,                 (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image

user posted image anya984, 24 let             (1.user posted image )              user posted image           
user posted image  nosečka24, 24 let,        (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Pikapolonica80, 28 let   (?user posted image ,?user posted image )       user posted image              
user posted image *pupsa*, 26 let              (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image     

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let         (1.user posted image )              user posted image
user posted image  errai, 33let                    (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted imageuser posted image           

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let           (2. user posted image ,1user posted image user posted image ) user posted image
user posted image vija vaja,                       (2. user posted image ,?user posted image
     user posted image
user posted image  TejkaPK, 29 let             (1.user posted image )               user posted image
user posted image  sandrica23                   (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image

21.3.2010
user posted image  malicki                          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image
user posted image  ursa_p                         (2.user posted image , 1user posted image user posted image  ) user posted image

22.3.2010
user posted image MijaŠ,                           (2. user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  srečica, 29 let,             (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image  

23.3.2010
user posted image  ancy.com, 28 let,         (?user posted image ,?user posted image )       user posted image        

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let,             (1.user posted image   )          user posted image    

user posted image  MLADAMAMICA, 23 let   (1.user posted image )            user posted image
user posted image  plamen, 29 let               (1.user posted image )            user posted image

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let,            (1.user posted image )            user posted image  

user posted image  soni, 32 let,                   (2.user posted image ,?user posted image )   user posted image   

26.3.2010
 user posted image  3Sonček3, 20 let,         (1.user posted image )           user posted image

27.3.2010
user posted image strumf, 27 let                (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image  
user posted image  sneguljka1, 29 let         (1.user posted image )           user posted image  

28.3.2010
user posted image  
Capyka,                         (2. user posted image ,1user posted image )   user posted image
user posted image
Anonimen, 29 let           ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  andra74, 35 let,           (1.user posted image )             user posted image   
user posted image  ursi2                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let,                  (1.user posted image )             user posted image
user posted image  zini                                (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Taska74, 35 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia,                    (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image

user posted image  pinakolada, 28 let         (1.user posted image )            user posted image

31.3.2010
user posted image  mamika25                    (2.user posted image ,1user posted image )     user posted image
user posted image  meti.v, 27 let               (?user posted image ,?user posted image )       user posted image   

user posted image

SKUPAJ NAS JE 79 SREČK NOSEČK! user posted image user posted image user posted image

user posted image ŠTEVILO PUNČK user posted image  = 11
user posted image ŠTEVILO FANTKOV user posted image  = 7
user posted image ŠTEVILO PRESENEČENJ user posted image  = 62

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010
soncek4you

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, PODČRTANO, Z DRUGO BARVO!!!!! DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!!! 

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
22.10.2009 8:27:55   
malicki
Dobro jutro! Jaz sem že pridna, v službi, pojedla sem pa tudi že zajtrk in spila kavico.

Včeraj sem se počutila zelo slabo, doma sem popoldne preležala in je prav pasalo, samo ko sem se končno spravila na noge, sem bila še bolj utrujena kot pred počitkom user posted image  No danes pa sem boljše.
Čez vikend se mi je na ustnicah izpustil ogromen herpes user posted image  ozir. kar 6! Sem bila ful zatečena, da ne omenim kako me je bolelo. Kaj takega se mi še v življenju ni zgodilo. Zdaj je najhujše že mimo, samo čakam da se mi zaceli.

Brcike občasno že čutim, komaj čakam ko bodo bolj redne.

Sneguljka super posteljica! Edino kar se mi zdi previjalna bolj mala in brez stranske zaščite - ali pa se samo na sliki tako vidi. Ker drugače boš morala biti previdna ko boš bejbija previjala, ko začnejo migat in se obračat. 
Jaz sem pri nas zasledila edino varianto, ko si na posteljico lahko namestiš previjalno površino. Od Lip Poljčane.

Ko vas takole berem mene že tudi precej grabi in bi najraje šla in nakupila cotik in vse... za svojo dušo user posted image  Edino kar ne bi še 1x kupovala je voziček, ker sem skoraj diplomirala zraven. Čeprav zdaj sigurno ne bi tako komplicirala kot prvič user posted image

Posteljnina je kar draga ja. Meni je mami kupila od Odeje, je bilo tudi kar drago a nič kaj bolj kot drugje, in je še danes po 3. letih ko nova in po moje se je splačalo. Imam pa 2 posteljnini in 1 obrobo in je čisto dovolj. Imajo zelo lepo izbiro. Sicer posteljnina in obroba nista v kompletu a se da lepo barvno skombinirati.
Sem takrat gledala tudi v BC in Pikapolonici, a mi nobena ni bila všeč, pa še spola nisem vedela in vse kar so imeli je bilo modro ali pa roza - cena pa vsepovsod navita.

Tudi baldahin sem hotela kupiti a ga potem nisem, ker sem brala tule na RR, da je ponavadi čisto odveč in se samo prah gor nabira. In je res! Meni je že tečno obrobo dol jemati in prati, ker je debelejša in se dlje časa suši. Jo pa vsak teden snamem in zunaj stresem.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
22.10.2009 11:20:55   
vekybel
Pozdravljene so user posted image ,
jaz sem bila tudi pridna danes, bila že v mestu, dala kuhat kosilo in pospravla malo po stanovanju.

strumf: škoda da si daleč stran, sej pa je tudi tako vredu da si tukaj na forumu in klepetaš z nami.

7lina7: ja za kavico ni problem sam naj se še javijo ostale ki smo se zadnjič menile pa se zmenimo za prav in gremo na to kavico ali sok. Meni je vseeno jaz sem itak na bolniški tako da ni problem.

sneguljka1: kombinacija za posteljico je odlična in cena tudi, ker če sešteje cene za previjalno mizo pa posteljico in blazine za okoli te pride še ceneje tako da user posted image  bravo.

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
22.10.2009 11:23:32   
Tjasa27
user posted image user posted image user posted image danes pa kavica in tortica user posted image user posted image user posted image (čeprav imam jutri pregled in bi se mogoče bilo pametno zadržat, ahhhhh ne ,drugič user posted image )

Midva tud nimava še nič za user posted image mene sicer mika da bi začela nakupovat, vsaj voziček, ostalo bova najbrž itak dobila ampak moj prav da je še ful časa in kaj bom pa pol počela. No ampak letos bova imela vsaj voziček, zibko, lupinico in oblekce bova pa dobila od nečaka in od ene prijateljice. Čeprav se komi zadržujem, da ne izropam štacun user posted image

lep dan, pa se vidimo user posted image

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
22.10.2009 11:32:42   
3Sonček3
Dobro jutro!

Sneguljka1 zelo lepo posteljo si izbrala za svojega user posted image . Tut js sm gledala eno na podoben način ko jo kasneje ko je že večji raztegneš in jo lahko uporabljaš še naprej, tukaj pa stane nekaj čez 800 € http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=13&podskupina=0&artikel=122. Js pa sm si izbrala kr tako posteljico http://www.recinko.si/proddetail.php?prod=2E-09 samo v beli barvi, stane pa 82 € pa še brezplačno ti jo na dom pripeljejo. Men ni tko pomembno kakšna je posteljica, sej se jo da z različnimi pripomočki nrdit zelo lepo, sicer je pa najbl važno kaj je not user posted image . Ja vreme ni danes glih tako kot bi moglo bit, ampak bo za zdržat, upam da vam nebo pokvarlo srečanja (sej se dobite dns na kavi ane user posted image ), no kukr koli že uživejte, kej dobrega skuhejte, Vidu pa pošiljam en user posted image pa user posted image da se bo mal zaigral in mal prišparau živčke svoji mamici user posted image .

(odgovor članu sneguljka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
22.10.2009 12:28:37   
7lina7

ojla!!

v službi! ... pa čedalje bolj razmišljam o bolniški...user posted image ... križ me boli pa kot da bi mi hotel živec nagajat - od križa,čez rit pa v nogo. na čase komaj stopim!  ne ve,m glih,če še bom dolgo.. glede na to,da sem 8h na nogah.user posted image

komaj čakam da pridem domov!!

fajn se mejte na kavici !

Lin@

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
22.10.2009 12:50:24   
vekybel
3sonček3: lepa posteljica, nič preveč kičasto in kot si rekla se jo da še lepšo narest.
Kaj si poslala naročilo za majčke?

7lina7: jz ti svetujem da kr greš na bolniško, ker je čas in prišparat se moraš za kasneje da boš močna pa zdrava ko bo treba skakat okoli user posted image . Jz sem na bolniški od samega začetka, res sem imela hude slabosti moram reč in ne bi mogla delati ker bi bila skoz na wc-ju. Zdej mi je že bolje sam sem raje doma in čuvam sebe in najinega user posted image . Boš delala celo življenje zato si mal privošči kaj.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
22.10.2009 13:13:52   
3Sonček3
Ja majčke sem naročila, ampak mi še ni nč odpisala ko bo bom takoj sporočila user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?