|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
21.10.2009 13:02:54   
vekybel
tudi dobro kosilo, njami.....user posted image

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
21.10.2009 13:04:28   
3Sonček3
O kakšna fina kosila mmmmm, js bom pa kr od rožce sirovo omako pa makarončke user posted image , čeprou mi nč ne paše jest ampak neki je treba. Punce men je tko hudo k ne čutm usak dan mojga user posted image   pa še ko kej rahlega čum nevem al je to user posted image al je prebava, rada bi ga že močno čutla tut če bo bolelo ko bo brcou user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
21.10.2009 13:05:35   
Anonimen
mmmm vekybel a se lahko povabim na kosilo?user posted image
3sonček3 poslala sem ti ZS...ne vem zakaj ga ti meni ne morešuser posted image

Imam pa eno vprašanje...a boste šle kej na 3D UZ? Mene kljub ne ravno zavidljivim financam mika da bi šla, da bi videla svojo pikico, da bi firbec babji zvedel spoluser posted image , sam kaj ko je vse to tooolk drago. Gledala sem sicer že po forumih da je na Ptuju dr. Rosič, ki naredi 3D za 50€. A ima katera izkušnje z njim?

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 2528
21.10.2009 13:09:59   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

Imam pa eno vprašanje...a boste šle kej na 3D UZ?

Jest grem. Sm že naročena. Meni je fajn že zato, ker ti pred 3D naredi še enkrat morfologijo. Je pa res, da je to dragouser posted image  Mogoče so mogl narest varovalko, k pol bi ble bodoče mamice skoz pr njihuser posted image  Jest sm naročena v 25t pri dr. Strah.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
21.10.2009 13:11:30   
rožca26
vekybel - a prideš še men narest pomfri. Mi je fuuuuuuuuul zapasal. Bomo zgleda jutri to jedli ... ne vem še, ker Vid tega ne bo smel jest. Bom vidla.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
21.10.2009 13:12:00   
3Sonček3
Nosečka24, hvala sem dobila tvoje ZS, zakaj ga pa js tebi ne morem poslat pa nevem, piše mi samo kdaj si bila nazadnje videna in nič drugega, in to samo pri tebi pri ostalih nisem imela težav, no glavno da smo poštimale zdej to. Glede 3D UZ js nebom šla, ker mi itak moj G na vsakem pregledu dela UZ in nism več tolk firbčna, ker vem da bo isto vidt kot pri njemu, pa tut financ nimam za take stvari, rajši kupim kaj kar je res nujno. A mi lahko poveste tiste k ste ble že na morfologiji, a tuki na tem pregledu dobiš tiste oranžkaste slikce al od kje so tiste slikce, če veste katere mislm?

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
21.10.2009 13:13:19   
Pikapolonica80
3Sonček3, daj meni spremeni na št.38, za vsak slučaj da bom zihr čez moje melone to spravilauser posted image  .

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
21.10.2009 13:14:51   
3Sonček3
ok pikapolonica80 popravljeno!

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
21.10.2009 13:15:53   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Nosečka24, hvala sem dobila tvoje ZS, zakaj ga pa js tebi ne morem poslat pa nevem, piše mi samo kdaj si bila nazadnje videna in nič drugega, in to samo pri tebi pri ostalih nisem imela težav, no glavno da smo poštimale zdej to. Glede 3D UZ js nebom šla, ker mi itak moj G na vsakem pregledu dela UZ in nism več tolk firbčna, ker vem da bo isto vidt kot pri njemu, pa tut financ nimam za take stvari, rajši kupim kaj kar je res nujno. A mi lahko poveste tiste k ste ble že na morfologiji, a tuki na tem pregledu dobiš tiste oranžkaste slikce al od kje so tiste slikce, če veste katere mislm?

Te slikce dobiš na 3D UZ. Zato pa jest grem

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
21.10.2009 13:19:38   
3Sonček3
aha hvala rožca

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
21.10.2009 13:59:41   
Skodrana mama
7lina7 user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke!

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
21.10.2009 14:10:23   
Anonimen
3D - jst grem tudi. Grem pa kr svojemu G,  pa še naredil mi jo bo konec tedna, da bo lahko moj user posted image  prišu z nemčije, ker je med tednom službeno odsoten.
Cena pa je bila lani 70Eur, pa mislim da je letos ista.

(odgovor članu Skodrana mama)
  Neposredna povezava do sporočila: 2537
21.10.2009 14:14:49   
Anonimen
ja sej pravim da se cene zelo razlikujejo...recimo pri nas v Kranju je 80€, strahova mislim da ma 100€,nekje sem celo zasledila 110€, no, potem pa vidim na Ptuju 50€...za 50€ se mi pa tud na Ptuj splača zapeljat. Pomoje bom na morfologijo pri moji G počakala, pa bom videla kako in kaj, potem se bom pa odločala naprej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2538
21.10.2009 14:49:29   
Anonimen
nosecka24 - moj G je iz Ptuja pa jo ima 70eur

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2539
21.10.2009 14:54:24   
Anonimen
ja, baje da jih je več in da dr. Rosič ima 50€ nek drugi pa 70€

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2540
21.10.2009 14:58:28   
Anonimen
ja dr.lukman jo ima 70 eur

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2541
21.10.2009 15:14:04   
Anonimen
ja, ja, dr.Lukman je tistiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2542
21.10.2009 15:30:16   
ursa_p
A je katera preverjala v Postojni za ceno?

Rozca26 .. ne vem tocno kje to pise, ampak nekaj o tem vem, ker smo se o tem precej prerekali na drugem forumu, kjer sem moderator ... ce bom nasla, ti posljem link.

Lp, Ursa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
21.10.2009 15:31:28   
TejkaPK
No, da se še tukaj malo oglasim.... sej berem vas redno samo za pisat pa nekako ni volje.

Kar se tiče 3D UZ js tudi razmišljam da bi šla (v PO ker mi je najbljižje), samo se z mojim še nisva odločila. On bi sicer raje ta denar kam drugam vložil, sam meni moj firbec ne da mira. Pa me ne matra toliko spol, kot to kako baby zgleda. Kaj se kateri sanja kdaj naj se naročim? Zdaj sem v 20t (po UZ V 18t). Pregled imam naslednji teden, za morfologijo še ne vem.
Imam še kaj časa za se naročit ali naj kar pokličem zaradi datuma?

Drugače pa, sem menda neke glivice fasala, ker me tam doli vse srbi kot 100user posted image . Se praskam zvečer ko en mali pes in mi gre vse skupaj že pošteno na živce. Obstaja kakšno domače zdravilo, da si malo olajšam težave dokler ne pridem do G?

Sicer sem pa imela predvčerajšnjim zvečer (preden sem šla spat) neki izcedek (roza), ki je bil samo na papirju in ker ga zjutraj ni bilo več nisem nobene panike delala in nisem niti klicala G.Mu bom pa naslednji teden na pregledu definitivno omenila. Drugače pa nimam nobenih težav (razen da me zvečer zmanjka ful zgodaj in zaspim kot medevd zimsko spanje).

Kar se tiče gibov: saj ne vem ali jih čutim ali ne. Vsake toliko nekaj začutim nekje v trebušni votlini samo nisem pa prepričana, če je to TO. Imam pa kar nekaj šrehca na terbuhu in sem nekje prebrala da naj bi take nosečke kasneje začutile, pa še prva nosečnost je tako da...

Sem pa ravno včeraj naročila AS in upam, da kamlu pride ker je mišljeno kot darilo za mojega user posted image . Praznujeva naslednji teden 10 obletnico. Sej firbec bom pa itak največ jaz tešila.user posted image

Aja... glede opreme kako ste že kar založene? Jaz oblekice kar nekaj že imam na kupu, od opreme imamo samo voziček doma, posteljico mi bo oče po meri naredil (in mojih idejah), od ostalega pa še nič. Zdaj ravno ogledujem za posteljnino pa so vse tako drageuser posted image . Ima katera še kakšno idejo kje pogledat? Magari kako tujo stran kjer pošiljajo v slo. Pa za avtosedežek tudi ne vem ali naj kupim lupinico ali naj vzamem concordov ultimax ki je od 0-18kg, in lupinico kje na posodo dobim ali kaj? Za prve mesece je sigurno najboljša lupinica, samo ne bi rada dajala po 200€ za par mesecev, če lahko kje malo rabljeno dobim ali si jo izposodim, za tavečji avtosedež ki je dalj v uporabi pa ne bomo šparali.
Kakšen nasvet glede tega?

To bi blo zaenkrat vse....

Uživajte še naprej.

LP

THINK PINK :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
21.10.2009 15:34:58   
TejkaPK
user posted image  joj groza koliko napak.

Upam da se je dalo prebrat. Tako pa se dogaja če delaš 5 stvari naenkrat.

LP

THINK PINK :)

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
21.10.2009 15:36:23   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: TejkaPK

Drugače pa, sem menda neke glivice fasala, ker me tam doli vse srbi kot 100user posted image . Se praskam zvečer ko en mali pes in mi gre vse skupaj že pošteno na živce. Obstaja kakšno domače zdravilo, da si malo olajšam težave dokler ne pridem do G?

.....nekje sem zasledila, da se punce mislim da z navadnim jogurtom mažejo user posted image , verjetno gre za pH...

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
21.10.2009 15:39:00   
Jassika
Evo poročilo od ene user posted image  mamike user posted image

Na pregledu vse OK smo pogledali user posted image  v nulo. In, kot sem si želela, nam je odkril kaj je med nogicami. Bomo imeli user posted image . Tako sem user posted image  pa čeprav se mi je dozdevalo da bo user posted image . Nisem si pa neki posebej želela, razen tega, da bo zdravo user posted image . Mojemu user posted image  so tut skorej očke ven padle, ko je mali brcal in se prevračal. Čeprav noče priznat, se mi vseeno zdi, da je ponosen ker bo imel sinkota user posted image

Evo rožca zate poročilo z UZ (starost po zm 19t 7/1)

GV:45
PSU: mam samo kljukico
HC: 156
AC: 137
FL: 29

Upam, da sem ti kej pomagala, mislim pa da sta oba user posted image  čisto OK. Meni bi G ziher kej rekla, če bi blo narobe, pa mi je prav posebej povedala, da je naš user posted image čisto prav velik in se prav razvija glede na starost.

Hvala vsem, ki ste mislile name user posted image

Lep dan še naprej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
21.10.2009 15:47:51   
Čmrlika
Rožca26  tale post si pred dnevi spregledal, jaz sem pa radovedna user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

čmrlika - ja kerga G pa maš? Vedno ti daje take datume pregledov, k so dokaj pomembni v naši familiji user posted image  Najprej na Vidov roj. dan, morfologijo maš na sestrin roj. dan user posted image  A se od kje poznamo? Drugače pa čestitke za uspešen pregled. A še vedno drži lulek? A si mela UZ al si sam poslušala srček?
Drgač je pa tvoja punca ful kjut.user posted image

A maš kakega v družini? user posted image  ja zanimivo, vaši datumi, krasno, samo naj gre naprej tako kot je šlo do zdaj user posted image  kdaj mate naslednji rojstni dan? da se naročim ...user posted image

Če se poznamo pa ne vem...si mislila resno,al kr tako?
Ni blo Uz, ker bo čez dva tedna, pregledal  me je in poslušali smo user posted image ...kak je to en lep zvok! user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 21.10.2009 15:48:48 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
21.10.2009 15:47:59   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

evo mene !!

user posted image   rezultati so tukaj !!!! kooooooooooooooooooooooončno !!user posted image

vse je ok !!  ..razen tega da ne bo pupa ampak user posted image !!  hja... me je kr malo šokoralo, priznam. . sem bila čist v punčki in niti približno si nisem mislila,da bo fant..   bo treba prespat pa bo !! user posted image

mučni 4 tedni so mimo !! to je važno in seveda to,da jeuser posted image zdrav! zdaj pa še morfologijo opravim drug teden pa bo!

vidim,da imamo 2 novi - dobrodošli!! user posted image

leeeep večer vsem skupaj še naprej
. grem počivat - sem crka po 12h stanju... križ mi je začel nagajat...

Končno, ej! Iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
21.10.2009 15:48:02   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Najprej nekaj malega za pokušino ...

user posted image

To je naš sonček star 1 leto. Je zgleda dobil že izpit za motor user posted image

kak je lubani, naša Taja tudi vozi ta motpr...kaj je to, med nami ? user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?