|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke V.del
22.10.2009 16:36:40   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

botrca.to je mali paket. Imajo zdaj po novem velike in male pakete. Mislim da jih je noter 56 kom.

http://www.hofer.si/si/html/product_range/2744_13074.htm

ja ampak se splača ker je 5 noter 44 kosov in je 7,99 torej vzameš 2 paketa plačaš 16€ dobiš pa 18 plenic več kot pa če bi kupil večji paket kjer jih je 70. Torej več plenic je v manjših paketih bolj se splača.

Saraya se splača, pojdi kupit.
ja, ampak večji paket ne stane 16e ampak stane 12,5€, tak da ne vem če se splača.Sicer pa izračunaš na plenico  in vidiš..

Mi smo itak  na Pampers pristali, sploh ko so nam Hoferjeve začele prepuščat smo rekli jim papa. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
22.10.2009 19:00:28   
nebo
Čer, jaz pa sem danes okne čistla, da sedaj lahko dežuje...JUPI!!!

Drugače pa naju jutri ne bo ker imava ob 10,30 pregled za kolke...a to se dolgo čaka??? In kje sploh je to sračkanje?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
22.10.2009 19:03:05   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Čer, jaz pa sem danes okne čistla, da sedaj lahko dežuje...JUPI!!!

Drugače pa naju jutri ne bo ker imava ob 10,30 pregled za kolke...a to se dolgo čaka??? In kje sploh je to sračkanje?

V stolpnici,tam ko je dežurni,greš mimo do konca.Saj boš vidla polno vozičkov pa mamic.Pa pridita,ko končata.Saj tam si hitro fertik,pa prej idi že.Jaz sem tudi mela tak uro,pa sem bla že okoli pol 10-h tam.Ne gledajo na uro ampak greš kr noter,ko ga slečeš-oz. se v vrsto postaviš.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
22.10.2009 19:03:31   
matcar
Jaz pa zdaj grem kostanje jest-kuhane-mnjami ami...

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
22.10.2009 19:04:45   
botrca

ja, ampak večji paket ne stane 16e ampak stane 12,5€, tak da ne vem če se splača.Sicer pa izračunaš na plenico  in vidiš..

ne, večji paket 5 stane 12,49€ noter jih je 70. Tu pa imaš v paketu 44 kosov in če kupiš 2 paketa jih je za isto ceno po komadu (0,18€) dobiš 88 komadov za 16€...torej 3,5€ dodaš in dobiš 18 plenic več. Si zdaj razumela?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
22.10.2009 19:06:11   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image ... jaz bi tudi

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
22.10.2009 19:08:56   
botrca

Drugače pa naju jutri ne bo ker imava ob 10,30 pregled za kolke...a to se dolgo čaka??? 

bodi tam ob 9.30 pa boš do 10 sigurno končala, ker gre kot po tekočem traku...ful hitro. Pa pridi na kavo...user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
22.10.2009 19:15:01   
Rubin.

Mmmm si mi lušte naredila.

Nebo, ko sem jaz bila prvič in sem videla 20 mamic na kupu, sem mislila da bom do večera tam. Potem pa gre to tako hitro, da se niti prav ne obrneš pa si že zunaj. Tako, da pridi komot na kofe, pa še blizu boš. Je pa tam kot ti je napisala Matcar.

Se vidimo jutri user posted image .

Danes me čaka user posted image , še dobro, da kakšen film ali pa Oprah zraven pogledam, da hitreje mine.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
22.10.2009 19:59:07   
nebo
Žal sem jaz jutri dogovorjena z mojo cimro iz P, ko sva skupaj rodili, tako, da greva potem na kafe....se vam drugič pridružim...

Grem otroke spravit spat..

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
22.10.2009 20:00:12   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Danes me čaka user posted image

mene tudi, pa se še nisem spravla zraven...mogoče jutri ko pridem domov...user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
22.10.2009 20:01:10   
tasa_m

mene tudi, pa se še nisem spravla zraven...mogoče jutri ko pridem domov...user posted image
jaz pa sem zlikala 4 stroje cunj, ko je Lija pančala popoldanski spanec user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
22.10.2009 20:02:06   
botrca
Kandidati za kavo?

matcar
Ly117
Saraya
botrca
Rubin...

še katera...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
22.10.2009 20:03:08   
tasa_m

ne, večji paket 5 stane 12,49€ noter jih je 70. Tu pa imaš v paketu 44 kosov in če kupiš 2 paketa jih je za isto ceno po komadu (0,18€) dobiš 88 komadov za 16€...torej 3,5€ dodaš in dobiš 18 plenic več. Si zdaj razumela?
ja, saj sem te že prej razumela. Pa saj ni važno kako in kaj.. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
22.10.2009 20:03:12   
botrca

jaz pa sem zlikala 4 stroje cunj, ko je Lija pančala popoldanski spanec user posted image

pridi še k meni, ti plačam...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
22.10.2009 20:04:38   
tasa_m
matcar dober tek. 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
22.10.2009 20:07:03   
tasa_m

aaaa, a se ti je dost nabralo? Jaz sem imela več ali manj samo Lijine cunje, ker sem našla še 2 veeeliki škatli cunj in je noter bilo vse za zimo. Jaz buča pa sem mela na škatli napisano od št.74 dalje. Noter pa sem imela št. 68. in 74. in vso zimsko kolekcijo. Še sreča da sem pogledala.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
22.10.2009 20:11:06   
doris04
čeruser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
22.10.2009 20:15:03   
doris04

aaaa, a se ti je dost nabralo? Jaz sem imela več ali manj samo Lijine cunje, ker sem našla še 2 veeeliki škatli cunj in je noter bilo vse za zimo. Jaz buča pa sem mela na škatli napisano od št.74 dalje. Noter pa sem imela št. 68. in 74. in vso zimsko kolekcijo. Še sreča da sem pogledala.

pridna tasauser posted image user posted image , si mela delodiš?user posted image user posted image samo grejo take male cotike hitro zlikat ne...jaz najprej anejine ven zložim in polikamuser posted image

kak fajn da maš zaloge cotik..jaz morem vse kupituser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
22.10.2009 20:15:25   
arabela*

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image ... jaz bi tudi

jaz pa ne...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
22.10.2009 20:16:35   
doris04
pijem bandidos cuba libre...pa mi je že vse  malo smešno pri prvi flašiuser posted image user posted image ...dobro da sem user posted image že porihtala, drugače bi mala plavala po baniciuser posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
22.10.2009 20:16:54   
arabela*

mene pa ne......pri nas ni tega delauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
22.10.2009 20:17:20   
doris04
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz pa ne...user posted image

jaz tut ne...mi niso jamiuser posted image user posted image user posted image
matcar ti samo uživajuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
22.10.2009 20:17:31   
arabela*

Kandidati za kavo?

matcar
Ly117
Saraya
botrca
Rubin...

še katera...user posted image

sarayo brišiuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
22.10.2009 20:18:17   
doris04
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

mene pa ne......pri nas ni tega delauser posted image

bom prišla k tebi na tečaj zlaganja..ker enostavno pač morem vse malo potegnit s peglo

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
22.10.2009 20:18:27   
arabela*

ja, saj sem te že prej razumela. Pa saj ni važno kako in kaj.. user posted image

ne vem,meni se tud ne zdi kaj ceneje potem manjši paket....al pa nimam računiceuser posted image ..

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?