|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke V.del
22.10.2009 20:51:47   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jaz ne gledam kmetije, ker mi gre na user posted image
Jaz pa čakam, da mi pomivalni  opere, da lahko grem spat.

zakaj pa mora prej oprat?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
22.10.2009 20:51:50   
doris04
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

zdaj pa imam en tedn "počitnic"....user posted image

fajn...si boš odahnila...deco k babici...pa malo masaže, pa malo naokoli z user posted image in že bo konec lušnega

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
22.10.2009 20:52:08   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: doris04

jas sem mela isto situacijo... ful zaprane cote sem dobla, v eni škatli so ble celo posrane gatice(kepica gratisuser posted image user posted image user posted image user posted image )...pa sem oni rekla da te pa res ni treba pripravlat nič ker mi take stvari obračajo želodec...dobim odgovor..JA SEJ PA BOŠ PREJ SPRALA PREDEN BOŠ OBLEKLA...lej samo zahvalila sem se ji pa rekla da naj komu drugemu da ...ker moj froc ni cigan...pač sproti perem pa tut gre...

user posted image user posted image
Jaz bi enako nardila.
Jaz pa sestrični nisem upala dat takoj nazaj, da mi nebi rekla naj ji še posteljco vrnem ko imam tud od nje. Na srečo pa je zdaj njena sestra noseča, tak da bo lahko nje dala user posted image daj imam izgovor zakaj ji moram vrnit user posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
22.10.2009 20:52:56   
arabela*

ja, in takrat smo si želeli, da bi kdaj pa kdaj imeli koga, zdaj pa si marsikdaj želim, da bi bila sama..tak, da nebi rabla gledat kdaj domu pridem ko bi šla ven. Pa da bi se naspala user posted image user posted image

eto,točno to,jauser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 22.10.2009 20:53:18 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
22.10.2009 20:53:17   
tasa_m

da nebo celo noč prižgan. Ma imam nek strah v sebi, ko sem zvedela, da je od kolegice kolegičini familiji pomivalec naredo požar v kuhni..

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
22.10.2009 20:53:32   
doris04

jaz v bistvu piva sploh nesem pila...te pa sem totega koštalauser posted image ...pa zaj po novem pijem pivouser posted image user posted image user posted image

ma si faca ejuser posted image user posted image user posted image

jaz pa umiram na borovničkahuser posted image

jas pa mam 3 litre šnopsa..pa se trola pozabla borovnice kupit...tak da bom čokoladni liker skuhala...sicer ne vem kaj ma čokoladni z borovničkami...ampak malo za lušte pa bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
22.10.2009 20:54:01   
tasa_m

Dober je ta nov štikl od Mullerjauser posted image
Fredija misliš? Meni je tud taki za plesat user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
22.10.2009 20:54:01   
marta82
Punce fajn klepetajte še naprej. Pa že v naprej lahko noč.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
22.10.2009 20:54:28   
arabela*

zdaj pa imam en tedn "počitnic"....user posted image

fajn...si boš odahnila...deco k babici...pa malo masaže, pa malo naokoli z user posted image in že bo konec lušnega

ma kaj si bom...tolk mam vsega za delat....pa še pišemo po počitnicah takojuser posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
22.10.2009 20:55:23   
arabela*

jas sem mela isto situacijo... ful zaprane cote sem dobla, v eni škatli so ble celo posrane gatice(kepica gratisuser posted image user posted image user posted image user posted image )...pa sem oni rekla da te pa res ni treba pripravlat nič ker mi take stvari obračajo želodec...dobim odgovor..JA SEJ PA BOŠ PREJ SPRALA PREDEN BOŠ OBLEKLA...lej samo zahvalila sem se ji pa rekla da naj komu drugemu da ...ker moj froc ni cigan...pač sproti perem pa tut gre...

Jaz bi enako nardila.
Jaz pa sestrični nisem upala dat takoj nazaj, da mi nebi rekla naj ji še posteljco vrnem ko imam tud od nje. Na srečo pa je zdaj njena sestra noseča, tak da bo lahko nje dala user posted image daj imam izgovor zakaj ji moram vrnit user posted image

ma jaz pa ne bi nič omen jala...če mi ne bi kaj bilo prav,bi enostavno dala v smeti in bastauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
22.10.2009 20:55:29   
doris04

da nebo celo noč prižgan. Ma imam nek strah v sebi, ko sem zvedela, da je od kolegice kolegičini familiji pomivalec naredo požar v kuhni..

tak sn jas panična glede mikrovalovne...vedno ko grem od doma kabl vun potegnem...ker sem letos po TV 2x zasledila da je povzročla požaruser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
22.10.2009 20:55:31   
tasa_m

jas pa mam 3 litre šnopsa..pa se trola pozabla borovnice kupit...tak da bom čokoladni liker skuhala...sicer ne vem kaj ma čokoladni z borovničkami...ampak malo za lušte pa bouser posted image user posted image user posted image

ej Doris jaz mam roj. dan v bližini user posted image user posted image user posted image
Umiram na čokoladnem likerjuuu. Joj kake lušte si mi naredila zdaj. Ti,ti,..user posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
22.10.2009 20:56:13   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Punce fajn klepetajte še naprej. Pa že v naprej lahko noč.
fajn gledaj in lahko nočko!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
22.10.2009 20:56:16   
arabela*

aja,ja mene tud take stvari sekirajo,ne upam nič prižgano dobit

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
22.10.2009 20:56:45   
doris04

ej Doris jaz mam roj. dan v bližini user posted image user posted image user posted image
Umiram na čokoladnem likerjuuu. Joj kake lušte si mi naredila zdaj. Ti,ti,..user posted image

te pa bom naslednjič flašo zravn prnesla na kafe pa boma cukaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image če bom še en pir žviznila si bom juckat začelauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
22.10.2009 20:56:53   
tasa_m

ma kaj si bom...tolk mam vsega za delat....pa še pišemo po počitnicah takojuser posted image
no, pol pa si boš odpočila med učenjem user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
22.10.2009 20:57:48   
tasa_m

te pa bom naslednjič flašo zravn prnesla na kafe pa boma cukaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image če bom še en pir žviznila si bom juckat začelauser posted image user posted image user posted image user posted image

čuj jaz ti bom bandidos prnesla, da boš čokoladnega čim manj spila user posted image user posted image (hecam se)

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
22.10.2009 20:57:50   
arabela*

tak sn jas panična glede mikrovalovne...vedno ko grem od doma kabl vun potegnem...ker sem letos po TV 2x zasledila da je povzročla požaruser posted image

a to tudi...no pa bom še to ven kable začela ven dajat.....sme me zdaj prestrašile

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
22.10.2009 21:00:27   
arabela*
šibam......................

mirno noč vsem ...

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
22.10.2009 21:01:05   
tasa_m
Saraya lahko noč in naj bo čim bolj mirna.. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
22.10.2009 21:02:19   
doris04

Jaz bi enako nardila.

ma jaz pa ne bi nič omen jala...če mi ne bi kaj bilo prav,bi enostavno dala v smeti in bastauser posted image

sej sem jas tut tak misla, pa mi je 17x poudarla da če vse nazaj met, pa naj pazim...pa res nisem mela volje ...jaz rajši v faco povem pa je...pa se zaj normalno naprej pogovarjama
sploh ne kompliciram drugače...samo iz tistih cotik v 4 škatlah  sem nabrala samo za polovico ene ...to morš videt...ker je prala z antialergenskimi praški, pa cote je po 2 dni pustla mokre v stroju, ni uporabljala nobenih odtranjevalcev...res je bla groza

pa sej sem šla v kika pa sem za 20E prinesla 4 majce, 2 trenerki, pa 2 spodnja dela...pa še vse po nekaj praanjih zgleda ok

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
22.10.2009 21:04:23   
doris04

čuj jaz ti bom bandidos prnesla, da boš čokoladnega čim manj spila user posted image user posted image (hecam se)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kam pa boma z user posted image user posted image ...sredi dneva dve mami majavi, oke nama bo vleklo, hodit neboma mogleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
22.10.2009 21:04:39   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

ja, ampak večji paket ne stane 16e ampak stane 12,5€, tak da ne vem če se splača.Sicer pa izračunaš na plenico  in vidiš..

ne, večji paket 5 stane 12,49€ noter jih je 70. Tu pa imaš v paketu 44 kosov in če kupiš 2 paketa jih je za isto ceno po komadu (0,18€) dobiš 88 komadov za 16€...torej 3,5€ dodaš in dobiš 18 plenic več. Si zdaj razumela?
ja, saj sem te že prej razumela. Pa saj ni važno kako in kaj.. user posted image

ne vem,meni se tud ne zdi kaj ceneje potem manjši paket....al pa nimam računiceuser posted image ..

Saj ni neke razlike.Jaz vedno veliki paket vzamem.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
22.10.2009 21:07:30   
botrca

ma kaj ti si na lotu zadela la kajuser posted image

zakaj?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
22.10.2009 21:08:38   
botrca

aaaa, a se ti je dost nabralo?

ja, ene 3 stroji so sigurno pa sušim še eno...

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?