|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke V.del
21.10.2009 21:38:42   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pa po*ka ga*e bo mi katera odgovorila, kolko vam vaši bebeki spijejo AM zvečer ?
user posted image user posted image

Sem ti ravnokar. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
21.10.2009 21:39:21   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Bolj počais tipkam...sem na starem leptopu tu v postli.....pa mele in mele...........ampak mi paše malo ležat,ker me še cel gepist boli,pa ledvica.....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
21.10.2009 21:39:30   
arabela*

Jaz pa gruntam,kdaj dat alpsko mleko M tudi ponoči. Zdaj bo 14 mesecev stara,ga pije...ampak ponoči pa še ne upam datuser posted image
zakaj pa ne? A drugače pa ga pije, sam zveleč pa sta na AM?

ma ne vem,itak ni priporočljivo do enega leta...zato ji dam čez dan za pit,ponoči in zvečer pa Novalac še.Me skrbi,da  ne bi bilo preveč tega alpskega potem...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
21.10.2009 21:40:17   
doris04

doris kaj vidve se še dojita? user posted image

Nekaj mi povejte prosim: koliko AM vam spijejo vaši user posted image zvečer za večerjo?

ne žal se ne dojima od 3 tedna naprej...joške sem mela take da bi si lahko kregl gor postavla...bradavice vlke tak da reva pit ni mogla...pa še mleko zanič...v glavnem sma zrastle tut brez zizeuser posted image

naša spije 120-150 tak okoli pol devetih, pa spi do jutrauser posted image user posted image user posted image ..ni mi sicer jasno kak zdrži z tako dozo, ampak ji je očitno dovoljuser posted image
ne vem če sem se 5 x vstala do zdaj...srečna jasuser posted image user posted image ...ne vem pa še kaj me čakauser posted image ...tak da se nebom preveč hvalilauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
21.10.2009 21:41:24   
arabela*

Pa po*ka ga*e bo mi katera odgovorila, kolko vam vaši bebeki spijejo AM zvečer ?

350 ml...že kake zelo lep čas takouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
21.10.2009 21:41:38   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Nekaj mi povejte prosim: koliko AM vam spijejo vaši user posted image zvečer za večerjo?

Načeloma dobi Mlečno kašico ali pa žitno. Drugač pa od jutra do večera 110 na obrok. Ponoči pa sma zdaj prešaltala na 180 ml.

hvala lepa!
Pa to mu daš na flašo?
Meni je Lija danes prvič zveler popila 180ml, drugače več kot 140ml nisem v njo spravila. Ponoči pa okol 120 spije, pa spi 6urc nekje. Če bi spila mal več, bi pa se jaz že preveč razvadla (to si verjetno ona misli.. user posted image ).

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
21.10.2009 21:43:05   
ly117
Kaj zdaj tasa, prvo se razburjaš zdaj te pa ni. Nevem no. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
21.10.2009 21:43:05   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: doris04

naša spije 120-150 tak okoli pol devetih, pa spi do jutrauser posted image user posted image user posted image ..ni mi sicer jasno kak zdrži z tako dozo, ampak ji je očitno dovoljuser posted image
ne vem če sem se 5 x vstala do zdaj...srečna jasuser posted image user posted image ...ne vem pa še kaj me čakauser posted image ...tak da se nebom preveč hvalilauser posted image

tak je bila A.....od začetka,pa še danes...spala celo noč....ampak takrat se nisem zavedala,koliko to pomeniuser posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
21.10.2009 21:43:11   
tasa_m
Nič grem spat, ker imam jutri namen nekaj pečt pa to, tak da...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
21.10.2009 21:43:37   
tasa_m

Kaj zdaj tasa, prvo se razburjaš zdaj te pa ni. Nevem no. user posted image
kak me ne? Sem vse prebrala. user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
21.10.2009 21:43:40   
doris04

Jaz pa gruntam,kdaj dat alpsko mleko M tudi ponoči. Zdaj bo 14 mesecev stara,ga pije...ampak ponoči pa še ne upam datuser posted image

zakaj imaš pomisleke??? misliš da nebi prenesla, da ji bo pretežko za bušija? pa prašaj P al pa patronažno pokliči?? meni je P rekla da od 8 meseca naprej je ok? verjetno boš ti bolj vedla, ko si eno že gor spravla...bomo vidli kaj še druge pravijouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
21.10.2009 21:45:07   
tasa_m

ne žal se ne dojima od 3 tedna naprej...joške sem mela take da bi si lahko kregl gor postavla...bradavice vlke tak da reva pit ni mogla...pa še mleko zanič...v glavnem sma zrastle tut brez zizeuser posted image

itak da sta! user posted image

Kako mleko ji devaš, da spi do jutra. Mene je parkrat tak razvadla pol pa si je premislila, tak da smo spet pri nočnem vstajanju. Ampak zdaj odkar sva na AM vsaj samo 1-krat ponoči, drugale pa ko sva se dojili na vsake 3 urce user posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
21.10.2009 21:45:14   
nebo
meni nekaj šteka p... preden moje sporočilo odda ve napišete že celo stranuser posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
21.10.2009 21:45:27   
ly117

Pa to mu daš na flašo?
Meni je Lija danes prvič zveler popila 180ml, drugače več kot 140ml nisem v njo spravila. Ponoči pa okol 120 spije, pa spi 6urc nekje. Če bi spila mal več, bi pa se jaz že preveč razvadla (to si verjetno ona misli.. user posted image ).

Mlečno kašico jema z žličko. Razen če je že preveč lačen ( če se kje potepamo malo bolj dolgo-samo zdaj tak več ne) te je dobil flaško. Mater sem zdaj zakonplicirala.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
21.10.2009 21:47:03   
ly117
Nočko tasa, pa to. user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
21.10.2009 21:47:14   
tasa_m

zakaj imaš pomisleke??? misliš da nebi prenesla, da ji bo pretežko za bušija? pa prašaj P al pa patronažno pokliči?? meni je P rekla da od 8 meseca naprej je ok? verjetno boš ti bolj vedla, ko si eno že gor spravla...bomo vidli kaj še druge pravijouser posted image

Men je patronažna rekla, da če mi Alpsko Mleko lepo prenaša da me ni treba bit ničesar strah da ji kamot lahko dam. Samo gospodična ga bo čez dan pila, zvečer pa ne..tak da sma na koncu pristali na AM.
Sem pa danes srečala patronažno pred blokom in sem ji povedla,da pije Novalac zvečer pa je rekla da iam Novalac dobro formulo in da ji očitno paše če ga pije, ko pa sem ji rekla da pije samo z žličko kakaoa pa se je začela smejat user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 21.10.2009 21:48:01 >

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
21.10.2009 21:47:43   
tasa_m

ja, saj že grem user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
21.10.2009 21:48:17   
doris04

itak da sta! user posted image

Kako mleko ji devaš, da spi do jutra. Mene je parkrat tak razvadla pol pa si je premislila, tak da smo spet pri nočnem vstajanju. Ampak zdaj odkar sva na AM vsaj samo 1-krat ponoči, drugale pa ko sva se dojili na vsake 3 urce user posted image

papcama Novalac..naredim dozo 150..dam pet meric Novalaca plus eno merico grisolinota...te pa spije kolko ji je user posted image ampak celo flaško ne vem kdaj je nazadnje butnilauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
21.10.2009 21:48:51   
matcar

180 ml.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
21.10.2009 21:49:12   
ly117

Saj zaradi mene ne rabiš it.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
21.10.2009 21:50:17   
doris04

pa nea še idiuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
21.10.2009 21:50:27   
matcar

ma ne vem,itak ni priporočljivo do enega leta...zato ji dam čez dan za pit,ponoči in zvečer pa Novalac še.Me skrbi,da  ne bi bilo preveč tega alpskega potem...user posted image

Zakaj tak komplicirate? Saš je že 1 mesec na alpskem mleku.Te pa ga M ne upaš dat ponoči.Ne vem,no...

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
21.10.2009 21:50:49   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: nebo

meni nekaj šteka p... preden moje sporočilo odda ve napišete že celo stranuser posted image

izgovoruser posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
21.10.2009 21:52:18   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar
Zakaj tak komplicirate? Saš je že 1 mesec na alpskem mleku.Te pa ga M ne upaš dat ponoči.Ne vem,no...

Že! Ti si pa hitra. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
21.10.2009 21:53:30   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

ma ne upam,ker baje imajo otroci kasneje probleme z želodcem,če se da prehitro alpsko mleko...
Pa ne kompliciram drugače,samo glede na to,da ona ne spije samo ene flaše ampak skozi celo nočččč

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?