Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 11:37:36
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. sm preskocila osnovno mam samo jasli priznane za blondine je to univerzitetna izobrazba (pa prosim, ne zamerit, sem morala napisat!)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 11:43:36
|
|
|
|
gigi1
|
Oj pupe Sam, da vam vep dan zaželim Ajsi a te razganja?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 11:44:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ajsi... larilu ma mal prividov čist možn NOT lej lej kaj sm jaz našla nikjer drugje k pa pr čevljih
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 11:45:50
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. sm preskocila osnovno mam samo jasli priznane za blondine je to univerzitetna izobrazba (pa prosim, ne zamerit, sem morala napisat!) ma kje univerzitetna... to je ze magisterij ajsi pejt sexat najprej pejt na rudnik v supernovo v mehisko..naroci enselada diabolo (al neki tazga) pa te bo pol se bl razganjal .. mene vednooo..mmmm jalapenaaaaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 11:46:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Gigiii pa tud men se zdi da bo dans pr ajsi akcija
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 11:47:54
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ajsi... larilu ma mal prividov čist možn NOT lej lej kaj sm jaz našla nikjer drugje k pa pr čevljih aaaaaaaaa.... uaaaauuuu zdej pa naj se prromajo v mojo zbirkooo pa gospodicna AQUA JE TUD MAHNJENA NANJE pa d o BLESCICAH NE GOVORIM larilu.. sam si me pa zadela v polno ;))
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 11:47:57
|
|
|
|
gigi1
|
Larilu kako ste? Če kej vem je Ajsika sama doma. Zato si pa upa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 11:49:28
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Larilu kako ste? Če kej vem je Ajsika sama doma. Zato si pa upa hihi.. sej ma unga brrrr brrrr brrrr pa v visjo prestavo brrrrrrrrrrrr brrrrrrrrrrr :)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 11:50:16
|
|
|
|
Anonimen
|
sm dobra a ne jah vem da je aqua tud oboževalka čevljev,sam zgleda da so jo vsi ti orkani k so zdej nad oceanom premaknili nekam drugam,tko da k se bo pa spet oglasila bomo pa še njej podarili čeveljčke
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 11:51:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Larilu kako ste? Če kej vem je Ajsika sama doma. Zato si pa upa hihi.. sej ma unga brrrr brrrr brrrr pa v visjo prestavo brrrrrrrrrrrr brrrrrrrrrrr :) no pa sem zvedla neki novga
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 11:55:23
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Larilu kako ste? Če kej vem je Ajsika sama doma. Zato si pa upa hihi.. sej ma unga brrrr brrrr brrrr pa v visjo prestavo brrrrrrrrrrrr brrrrrrrrrrr :) no pa sem zvedla neki novga ce ga pa slucajn nima ji ga pa jz posodm
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 11:56:51
|
|
|
|
Anonimen
|
no vidiš pigi kolk si ti fajn da bi ji ga posodila jaz ji ga ne morm k ga nimam,mam sam lisice
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 11:57:27
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Larilu kako ste? Če kej vem je Ajsika sama doma. Zato si pa upa hihi.. sej ma unga brrrr brrrr brrrr pa v visjo prestavo brrrrrrrrrrrr brrrrrrrrrrr :) no pa sem zvedla neki novga ce ga pa slucajn nima ji ga pa jz posodm A sm sam jst tolk za luno, da ga nimam Matr, morm prec v šoping
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 11:57:43
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu sm dobra a ne jah vem da je aqua tud oboževalka čevljev,sam zgleda da so jo vsi ti orkani k so zdej nad oceanom premaknili nekam drugam,tko da k se bo pa spet oglasila bomo pa še njej podarili čeveljčke aquca je pa tok zasedena zdej te case d tud ne vem ce se vid kje kaksn cevelj nc pupike jz se morm jt zdej res ucit... k ze zamujam k morm pol se tect pa se ajaajooj pa se eno (zadnjo rundo cunj) morm oprat koncnoo..ze 3 dni skoz sam perem..se kdo javi d mi jih bo peglu?? placam z nasmeskom
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 11:58:47
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Larilu kako ste? Če kej vem je Ajsika sama doma. Zato si pa upa hihi.. sej ma unga brrrr brrrr brrrr pa v visjo prestavo brrrrrrrrrrrr brrrrrrrrrrr :) no pa sem zvedla neki novga ce ga pa slucajn nima ji ga pa jz posodm A sm sam jst tolk za luno, da ga nimam Matr, morm prec v šoping gigi jz mam celo sex shop strcuno doma ti kr prid bos se barve lhk zbirala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 11:59:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Gigi tud jaz ga nimam pa ni pene k je pigi tok dobra da ga kar posoja Pigi no le pejt se učit,pa če boš kakšnega našla za peglat ga še men pošlji plissss
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 11:59:34
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu no vidiš pigi kolk si ti fajn da bi ji ga posodila jaz ji ga ne morm k ga nimam,mam sam lisice hihi.. bolje ista nego nista
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 12:00:20
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Larilu kako ste? Če kej vem je Ajsika sama doma. Zato si pa upa hihi.. sej ma unga brrrr brrrr brrrr pa v visjo prestavo brrrrrrrrrrrr brrrrrrrrrrr :) no pa sem zvedla neki novga ce ga pa slucajn nima ji ga pa jz posodm A sm sam jst tolk za luno, da ga nimam Matr, morm prec v šoping gigi jz mam celo sex shop strcuno doma ti kr prid bos se barve lhk zbirala Oki doki . Sam še naslov mi napiši. Pa upam, da ni kakšna kmetija
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 12:00:34
|
|
|
|
sonček33
|
pikica 11. 38? a to si mislna jutr
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 12:04:59
|
|
|
|
pikicao.
|
aaaaaa ne govor... k sm se zdle odlocla d grem najprej tect.. k se nimam glave za ucittt gigi ni kmetija edin z blescicami ga nimam ta mi se fali joooj sonceeeeekkk dej me trajbi d se grem ucit ucittt
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 12:07:14
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Larilu kako ste? Če kej vem je Ajsika sama doma. Zato si pa upa hihi.. sej ma unga brrrr brrrr brrrr pa v visjo prestavo brrrrrrrrrrrr brrrrrrrrrrr :) no pa sem zvedla neki novga sam ne vem, kak piki to ve danes pride moj, pa ga bom že na vratih napadla
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 12:07:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. aaaaaa ne govor... k sm se zdle odlocla d grem najprej tect.. k se nimam glave za ucittt gigi ni kmetija edin z blescicami ga nimam ta mi se fali joooj sonceeeeekkk dej me trajbi d se grem ucit ucittt mogoče ti ga bo pa božiček letos prinesu tečt?a pr vas ne pada dežek? dej da se ne boš še prehladila k komaj te je križ nehu bolet
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 12:07:57
|
|
|
|
sonček33
|
pikica a pri vas nč dž ne pada?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 12:14:35
|
|
|
|
pikicao.
|
hej... evo lih musko si na ipoda dol loudam.. kje ve vidte kaksn dz??? pr ns soncek sije..prez zafrkancije... res d piha..ampak dzja pa od nikjer (hvala bogu ) ja ajsiiii jz te gledam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.10.2009 12:15:06
|
|
|
|
ledenka
|
gremo veeeen, sem zbobnala dobro družbo za kavo ve bi ble sicer boljš, ampak kaj čmo
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......