lara light
|
Punce, HVALA za tolko pohval mojim cukrom , mi je kar nerodno..ampak sta res perfect, itak ....še posebej 'obiskovalkam': Piji, Sončku, Zarjici...mislim na vas Blanči, jaz sem danes, sicer mal ohlajeno, tisto možato kofe spila, mi je sedlo take vrste , thx! Noki, dej no, sej ti se kar zmeša od te lepote na kupu, fenomenalna sta! Bi jih kar zljubčkala! Nekaj tako superskega kot od Hedi in Pike, Blanči, Miške...pa od sneži in taški bi jaz tud vidla? Pika, kar se tiče vozička, zdaj jih mam končno dvignjene, do zdaj sta ležala, sem ju kar dolgo dol tiščala, mati smotana ...pri nas je tako, al spita, potem ju poležem, al tulita...redko gledata tko mirno in lepo kot na fotki...ponavadi kar ajata. Zaenkrat gledata mene Pika, Taški, kako ste noski bolje? Mf, kako vi furate? Ja, tale mraz in ta prva zima bo verjetna kar za.ebana...pojma nimam, kako se rihta bolne otroke ...ko moj dragi zboli, je cel , oba sva sitna, kot da je konc sveta, si ne predstavljam, da smo vsi 4...idrija, here I come! taškica, super velika, bravo mami!!!!! hrana:nič posebnega ne dajem, razen kar sva govorile v razl. kombinacijah, edino plasmon piškot 1x v stekl am: vrgla proč, nista jedla : zajtrk: sadje kosilo: zelenjava ...vse možne vrste, vse možne mikse. Jesta vse, še najmanj mata rada špinačo. Veliko uporab. oranžne sladke buče, njami z zel ali sadjem, pomažeta! Kakamo super, hb! Tud 2x na dan. Buba, ja, mehke košare, ostane dno in vreča za nogice, upam, da sem prav zmontirala, hedi? Jaz dajem mal po občutku, npr 2 dni...kar je morda alergogeno pa itak evitiram Ninčy, Rosajelka, fajn otroci!! Če kero zanima, C&A, lepe kapice sem jima dobila, cena cca 8 eur, bom dala slikco Lara night to mi zdaj bolj paše, sem težka in debela In ja, rajš burjo kot dež ..., gremo kar z avtom na potep gemelli, pridemo en dan, bodte lepo sigurno sem kej pozabla, že pol ure tole klofam ...šibam zdej, ker voham mojo princesko ne na zrnu graha, ampak d.ekeca pekeca