|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del
20.10.2009 19:53:40   
pumpkin23
Nas je pa zacel ful ponavlat za mano. Tako da posledicno najveckrat slisis ne ne, lej lej, tata, dedi, teta,mama, meme,deda,...
Bundico mamo mi eno iz H&M, amapak bi mela še eno in sm jih tud gledala v Kiku in so tm okol 10evrov. Mela bi pa se hlace za zravn, da mi ne bi blo treba zimskega pajaca kupovat, pa ne vem kje nej tolk mejhne dobim.

Drugce me je pa danes zjutraj ob 7.30 zbudu postar, k je prinesu paketuser posted image . Smo koncno dobili zimsko vreco za vozicek. Jej kok je fajn.user posted image Zdej nas noben mraz ne zaustavi vec.

(odgovor članu patkapatatka)
Neposredna povezava do sporočila: 876
20.10.2009 20:37:33   
tasa.m
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3

ja spalne vreče so po 8€ v kiku sam za bundice me zanima če se mi splača it pogledat

ja ja vem, da te za bundice zanima, sem samo hotla povedat, da so tut spalne vreče fajn in poceni, ker v BC pod 30 eur ne dobiš ničuser posted image

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 877
20.10.2009 21:40:07   
*m*o*j*c*a*
no takšni bundici, ki sta jih naši mali dobili iz kika, sta bili po 13 eurov..pa sta full lepi..sam je blo full pobrano..

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 878
20.10.2009 21:59:39   
petruscha
Ojla punce!

Mi je kar žal, da nisem izkoristila popust za 25 %, ki sem ga dobila od prijateljice in nisem odšla v KIK ta vikenduser posted image . Sedaj je baje kar pobrana roba, tako da danes ko sem kolovratila po NM nisem niti odšla tja pogledat. Sem pa našla bundico za 24 EUR v IDEXE (čebeli ti verjetno veš, da je ta trgovinica na Cikavi v HIpermarketu), jutri dobijo tapravo številko, tako da jo grem iskat. Mi je pa ful OK, debela, znotraj cela podložena s flisom, na zunaj pa ima obliko puhovke, s snemljivo kapuco. Imajo še ful hlač, ki se mi tudi ne zdijo pretirano drage; zametke po 8, 9 EUR..., bom pa počakala še na miklavžev popust. Lani so imeli mislim da 25 % in se potem splača kaj nabavit. Lani sem v tej trgovinici nabavila kar nekaj stvari.
Jutri grem še v ŠPAR po igračko za malega: neka gosenica od FP. Imajo  20 %popust na igrače od FISHER PRICE-a.  Spet bom leteča, najprej v Krško v Hervis po bone za darilo, pa neko jakno zase grem še pogledat v neko trgovino, pa igračka,... potem pa še v Novo mesto v Svet knjige, p o knjigo zase in verjetno še eno za malega.

No, ne veste kaj se mi je včeraj zgodilo. Malega nisem imela kje odložit in sem ga nesla sabo na WC, ker me tolk lulat. S seboj pa je odnesel še moj telefon in,... kaj je sledilo.... še vsedla se nisem na školjko in mi je mali vrgel telefon v školjkouser posted image user posted image ,.... in seveda kljub hitremu posredovanju ne dela.
Novega si kupim naslednji mesec, sedaj pa imam na izposoji enega starega od moje mame. Če mi je za kaj hudo denar dat, je pa to nakup mobitela. Navite cene do višin, za to plastiko, ki itak crkuje po 2 letih.

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 879
20.10.2009 22:28:54   
Anonimen
Petruscha ... smola a za telefon.

NEŽI PA DANES PRAZNUJE 11. OBMESEČNICO!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Duš, kam je šel čas tako hitro ... še en mesec in bomo upihnili 1. svečko ...

(odgovor članu petruscha)
  Neposredna povezava do sporočila: 880
20.10.2009 22:58:12   
nanaa
Ojla,

pri nas smo čisto v zagonu, ravno menjamo streho...potem tiste moške stvari (izolacije, elektrika,:))), in potemo končno moje...kuhinja, kopalnica,...sam kaj, ko bomo prišli do tja bo že nula na računuuser posted image .

Me smo bile danes čist leteče, sprehodi, plavanje...potem pa sem imela še sama zvečer telovadbo...sem ugotovila, če bi imela še kakšno dieto, da bi mogoče še kako kilo izgubilauser posted image

Otika čestitke Neži in mamici za 11 mesečnicouser posted image , jojj kako čas beži...jaz včasih že kar službo sanjam.
Bote imele kaj žurke za 1 rojstni dan?

Besede:; Hana reče: mama, ata, teta, dej, dej, pa še kaj če se ji ravno posreči....drugače pa govori svoj jezikuser posted image .

petruscha - jaz sem ji kupila bundico v Zari je bila 20 eur, sem bila kar presenečena nad ceno, pa ful je lepa pa topla.

arupnik3 - za varstvo bi jaz računala 100 eur na mesece.

kavica - da sta vedva taka bolančka, takoj velik čaja, pa mal prešvicat pa bo, hitro se pozdravita.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 881
20.10.2009 23:35:51   
teja*
Otika-čestitke za 11 mesečnico. Mi jo bomo tud imel čez 9 dni.

Jaz pa trenutno še čakam, če mi bodo podaljšal porodniško, ker še vedno hodive v razvojno in na fizioterapijo. Sicer se že dost postavlja na nogice, prekobaca pa sploh celo hišo, ampak včasih kar zgubi ravnotežje, zato morve še vedno delat vaje za ravnotežje.

Punce, a se za tolk majhne že dobi posebej bundica in posebej hlačke(št. 80). Kombinezonček imam, ampak včas pa bolj prav pride vsak kos posebej.

V nedeljo grem za krstno botro nečakinji, pa ne vem kaj ji naj kupim. Kaj ste ve kej kupile, tiste, ki ste že šle za botro?

Kar se tiče varstva, pa sem jaz pred kratkim spraševala 1 gospo, ki tud tko mirka otroke in računa 200 evrov, sicer najino bo mirkala tašča, ampak sem se vseen mogla pozanimat še za 2. varianto.

Lahko noč.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 882
20.10.2009 23:54:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: teja*
Punce, a se za tolk majhne že dobi posebej bundica in posebej hlačke(št. 80). Kombinezonček imam, ampak včas pa bolj prav pride vsak kos posebej.

Neža je bundico podedovala od bratranlka ... je od H&Ma svetlo beš kao puhovka, cela podložena še s flisom in snemljivo kapuco ima ... je taka unisex pa se mi zdi neumno šeeno kupovat samo za to da bo punčkasta. Ji bom pa še pajaca kupila, da bo mo šli pozimi tut sneg lahko raziskovat pa da je v vozičku ne bo zeblo. Bundica in hlače posebej mi pa za tako male ko še niti ne grejo na WC brezveze, ker ni nič drugega, kot sneg in mraz jim bo lezel za pas med igro ... no tako vsaj jaz razmišljam.

Hvala za čestitke! Žurka bo ... itak ... saj me je že malo strah, ko ne vem kam folk dat, ko je že familije tolko, potem pa še vsi prijateljčki ... joj joj ... zakaj ni poletna user posted image .

Zdaj grem pa spat ... duš sem od 9ih do zdaj likala pa še mi je ostalo ... tole nikamor ne pelje ... se katera javi za likarico ... plačam pekač štrudla na teden user posted image ... da povišam vrednost valuti: vsi pravijo, da pečem najboljše štrudle user posted image .

< Sporočilo je popravil Otika -- 20.10.2009 23:55:36 >

(odgovor članu teja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 883
21.10.2009 9:24:24   
tasa.m
Otika čestitke Neži za 11 mesecev user posted image user posted image , še malo pa bo prva svečka. Mi bomo imeli zabavo, vsaj upam, smo meli že prejšnji teden predpriprave (krst), samo zdaj bodo še prijatelji, pa Lari je bila torta ful všeč, je celo roko namočila v torto. Samo še ne vem, ali bomo delali dvakrat, za žlahto in prijatelje posebej, ker imamo tudi mi bolj prostorsko stisko.
Nanaa, jaz tut kupujem v Zari stvari, ker so mi ful luštne, zdaj smo tam nabavili vse za krst, pa en plašček sem ji tam kupila (želja mojega). Bundico sem ji pa nabavila v Kanzu za 50 % znižano, je bila lanski model.
Sem pa vidla, da imajo v HinM hlače in bundico posebej. Meni se pa bolj dopade, da so hlače in bunda posebej, ker bom itak potrebovala dve bundni, ker se kar naprej stvari mažejo, občasno mi še kaj zbruha, če kaj je.., in mi je potem bolj praktično imeti dve bundice in ene hlače, kot pa ene hlače in pajac. No saj vsaka že ve kaj se ji bolj dopadeuser posted image .

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 884
21.10.2009 10:33:27   
Ana Luna
IZVIRNO SPOROČILO: čebeli

Hoj, mene pa zanima, če vaši nadobudneži že obvladajo vse samoglasnike...namreč naša biba se kr noče in noče naučit rečt didl-didl, je skos dadl-dadl (didl-dadl-dudl je tut dadl-dadl-dadl user posted image )...no, ona izgovarja sam aaaaa in eeeee, na i, o in u pa še čakam.user posted image

čebeli, pri nas gre to tut bolj počas. eni že pridno ponavljajo mama, tata, dedi, babi ... uf, pri nas to še nič! zadnje dni nam je sicer zelo všeč volk na koledarju in mali ponavlja 'ouk ouk'. pa ratalo je že auto, abees, baba. ampak ne kot ponavljanje, temveč čisto samostojno tvorjenje zlogov (seveda ne da bi vedel, kaj le-ti pomenijo) bo že, jaz pravim. hitreje se pride dlje, počasi pa vsaj daleč. user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 885
21.10.2009 10:41:47   
Ana Luna
mamabranka, čestitam za pogumno odločitev! a ima kateri od vaju dol že zaposlitev?
tudi jaz bi obrnila kak tak nov list v svoji knjigi, ker sem počasi že sita tega životarjenja ... user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 886
21.10.2009 11:06:16   
arupnik3
 blah dobesedno re izgovori po možnosti potem še malo prši z ustnmi in slino al pa včasih reče aaablah...... mislem svega i svašta....

tjaša ima trenutno bundico in hlačke posebej in bo tako tudi ostalo dokler ne bo snega potem pa pajacek

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 887
21.10.2009 11:22:46   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha

Ojla punce!

Mi je kar žal, da nisem izkoristila popust za 25 %, ki sem ga dobila od prijateljice in nisem odšla v KIK ta vikenduser posted image . Sedaj je baje kar pobrana roba, tako da danes ko sem kolovratila po NM nisem niti odšla tja pogledat. Sem pa našla bundico za 24 EUR v IDEXE (čebeli ti verjetno veš, da je ta trgovinica na Cikavi v HIpermarketu), jutri dobijo tapravo številko, tako da jo grem iskat. Mi je pa ful OK, debela, znotraj cela podložena s flisom, na zunaj pa ima obliko puhovke, s snemljivo kapuco. Imajo še ful hlač, ki se mi tudi ne zdijo pretirano drage; zametke po 8, 9 EUR..., bom pa počakala še na miklavžev popust. Lani so imeli mislim da 25 % in se potem splača kaj nabavit. Lani sem v tej trgovinici nabavila kar nekaj stvari.
Jutri grem še v ŠPAR po igračko za malega: neka gosenica od FP. Imajo  20 %popust na igrače od FISHER PRICE-a.  Spet bom leteča, najprej v Krško v Hervis po bone za darilo, pa neko jakno zase grem še pogledat v neko trgovino, pa igračka,... potem pa še v Novo mesto v Svet knjige, p o knjigo zase in verjetno še eno za malega.

No, ne veste kaj se mi je včeraj zgodilo. Malega nisem imela kje odložit in sem ga nesla sabo na WC, ker me tolk lulat. S seboj pa je odnesel še moj telefon in,... kaj je sledilo.... še vsedla se nisem na školjko in mi je mali vrgel telefon v školjkouser posted image user posted image ,.... in seveda kljub hitremu posredovanju ne dela.
Novega si kupim naslednji mesec, sedaj pa imam na izposoji enega starega od moje mame. Če mi je za kaj hudo denar dat, je pa to nakup mobitela. Navite cene do višin, za to plastiko, ki itak crkuje po 2 letih.

OOOO,nisem imela pojma da je na Cikavi še kej druzga kot Berus, pa ena gostilna nasprot, na vrhu pa merkator...jeeee, zdej pa vem za novo trgovinico...user posted image

ojej za nezgodo z mobijem...user posted image

Besede...sej naša tudi izgovarja mama, ata, baba, bebe, ne, dadl,...zna tudi ponavljati za kom vse tole... sam mene mal skrbi, ker v teh besedah še ni i-ja, o-ja in u-ja. No, pa menda bo že še pogruntala...user posted image

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 888
21.10.2009 13:19:30   
martka
zdravo.
prebrala sem samo zadnji post...

pa se tako smejala...
tud moj gsm je pred 1m pristal v wc ju. sam moj dela!!!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 889
21.10.2009 13:22:04   
martka
besede- moj sin je pri 10m rekel "lej vak" kar je pomenilo, glej vlak, in mi obraz obrnil v smeri vlaka na postaji. pri 1letu je že ful govoril. 3 besedne stavke, ki sem jih mesec dni beležila, pol pa ni bilo več smiselno.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 890
21.10.2009 14:02:39   
martka
ja, me vmes ni bilo, sem dala temu mojemu govorcu kosilo.

ja, ful hitro je začel govorit. od kolegice pa je dve leti samo kazal in ee ee ee... zdaj sta enako stara in oba govorita.

nič se bat, da ne bi doroteja govorila- saj je ženska, še kako bo opletala z jezikom...

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 891
21.10.2009 14:06:41   
martka
eni pač zelo zgodaj...(luka je na svojem 1.rd pel pesmice z nami-otroške)
drugi z zamikom...

pa drugače? še katera na novo noseča, kar nisem bila tu?

jaz pa še niti M nimam, tak da, tud če bi hotla, ne morem...

dosti bo-zaenkratuser posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 892
21.10.2009 17:25:53   
uršula83
IZVIRNO SPOROČILO: martka

Bi bla zelo rada, ampak me čaka diploma za napisat, tako da bi najprej rajš to naredila, ker se mi je že tko mal preveč zavlekl. Sicer mi pa M zamuja že 10 dni, ampak sva skos s kondomom, tko de čakam M - vrjamem v zanesljivost le-teh. Če bi pa slučajn bla pa nč hudga, do PDPja bi verjetn že spacala skup to diplomo.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 893
21.10.2009 19:42:43   
Nincica1

drugi z zamikom...

Saj tudi, če nimaš M lahko zanosišuser posted image to so včasih govorili, da če dojiš in nimaš M si zaščiten, no to ni res, tako da lahko zanosišuser posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 894
21.10.2009 19:43:43   
Nincica1
Aja pa mi smo spet z virozo, že drugi dan z vročino in upam, da se do sobote pozdravi user posted image , ker gremo v Turčijo.

Lep večer.

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 895
22.10.2009 8:14:22   
Ana Luna

besede- moj sin je pri 10m rekel "lej vak" kar je pomenilo, glej vlak, in mi obraz obrnil v smeri vlaka na postaji. pri 1letu je že ful govoril. 3 besedne stavke, ki sem jih mesec dni beležila, pol pa ni bilo več smiselno.

ja martka, ti maš pa res bistre otroke! user posted image
A je luka tudi zdaj, ko je že šoloobvezen, še vedno nadpovprečno inteligenten?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 896
22.10.2009 8:17:29   
Ana Luna

drugi z zamikom...

še vedno nimaš M?
ene moja znanka je tudi dolgo po porodu ni dobila in ker je bla že v poznih 30-ih, jo je gin opozoril, da lahko pade tudi v menopavzo. (zdaj pa ne vem, če pavzira ...) user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 897
22.10.2009 8:41:31   
tasa.m
Jaz tudi še nimam M user posted image , če bi pa hotela že zanositi, bi se pa sekirala.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 898
22.10.2009 8:44:13   
tasa.m
nincica, upam da se do sobote pozdravite in lepo se imejte v Turčiji.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 899
22.10.2009 10:24:14   
arupnik3
ojla punce
kako ste??
ja danes je deževen dan nimam kaj delat kuham nič ne ker nobenga ni in nobenga tut ne bo potem pospravlen mam kojkr tok sam še cunje čakam da se operejo

aja ena VESELA novica tjaška je dobila prvi zobek ampak je lih pokukal na plan tko da....... ima pa vse napihjeno zgoraj in spodaj trenutno pa spi...
aja še ena VESELA novica drug mesec gremo na poroko in krst od mojega brata tko bo sam večerjica in to je to...... komaj čakam
ja nč drugač pa grem jutr na eno kavico k bivši sošolki da se mal pogovorive o tem in onem....

naredite si lep dan

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?