čebeli
|
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha Ojla punce! Mi je kar žal, da nisem izkoristila popust za 25 %, ki sem ga dobila od prijateljice in nisem odšla v KIK ta vikend . Sedaj je baje kar pobrana roba, tako da danes ko sem kolovratila po NM nisem niti odšla tja pogledat. Sem pa našla bundico za 24 EUR v IDEXE (čebeli ti verjetno veš, da je ta trgovinica na Cikavi v HIpermarketu), jutri dobijo tapravo številko, tako da jo grem iskat. Mi je pa ful OK, debela, znotraj cela podložena s flisom, na zunaj pa ima obliko puhovke, s snemljivo kapuco. Imajo še ful hlač, ki se mi tudi ne zdijo pretirano drage; zametke po 8, 9 EUR..., bom pa počakala še na miklavžev popust. Lani so imeli mislim da 25 % in se potem splača kaj nabavit. Lani sem v tej trgovinici nabavila kar nekaj stvari. Jutri grem še v ŠPAR po igračko za malega: neka gosenica od FP. Imajo 20 %popust na igrače od FISHER PRICE-a. Spet bom leteča, najprej v Krško v Hervis po bone za darilo, pa neko jakno zase grem še pogledat v neko trgovino, pa igračka,... potem pa še v Novo mesto v Svet knjige, p o knjigo zase in verjetno še eno za malega. No, ne veste kaj se mi je včeraj zgodilo. Malega nisem imela kje odložit in sem ga nesla sabo na WC, ker me tolk lulat. S seboj pa je odnesel še moj telefon in,... kaj je sledilo.... še vsedla se nisem na školjko in mi je mali vrgel telefon v školjko ,.... in seveda kljub hitremu posredovanju ne dela. Novega si kupim naslednji mesec, sedaj pa imam na izposoji enega starega od moje mame. Če mi je za kaj hudo denar dat, je pa to nakup mobitela. Navite cene do višin, za to plastiko, ki itak crkuje po 2 letih. OOOO,nisem imela pojma da je na Cikavi še kej druzga kot Berus, pa ena gostilna nasprot, na vrhu pa merkator...jeeee, zdej pa vem za novo trgovinico... ojej za nezgodo z mobijem... Besede...sej naša tudi izgovarja mama, ata, baba, bebe, ne, dadl,...zna tudi ponavljati za kom vse tole... sam mene mal skrbi, ker v teh besedah še ni i-ja, o-ja in u-ja. No, pa menda bo že še pogruntala...
|