|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del
19.10.2009 9:48:48   
arupnik3
dobro jutro
se na hitro oglasim ker smo BOLNI in letim nazaj v postlo (jaz in user posted image ) Tjaša je zdrava

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 851
19.10.2009 10:04:37   
zverinca

Nič grem jaz nad svojo diplomo ... user posted image ... se vmes še kaj oglasim.

glej da ne prevečkrat, ker diploma ne bo čakalauser posted image oz ne, čakala te bo, ne bo sama se napisalauser posted image

ah jest, jest sem tok bizy, da bom samo sebe en dan nekje srečala... pa zdej smo še v prenovi stanovanja, delam, otroke več ali manj sama rihtam ker je mrož dosti na terenu... pa kje mi pol zneseuser posted image
neopravičene ure? hehe, mah kr ukor mi dejteuser posted image

Jernej gre pa na obrezovanje, zaradi zdravstvenih razlogov so ga dali pod nujno, drugače to delajo šele po 3 letu (tako mi je bilo za LJ rečeno, lahko da je drugje drugače)

Grem jast mladiča umirit, ta ima tolk energije da nima časa niti spat, je pa že čist gotovuser posted image

< Sporočilo je popravil zverinca -- 19.10.2009 10:05:23 >

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 852
19.10.2009 11:57:44   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

zunaj pa sva bila v začetku tedna 2x po 5 minut. zadnjih nekaj dni pa nemaništa! dokler ne bo nos suh, bova notri.
toliko. user posted image

mogoče bi mu pa glih sveži zrak pomagal, pa še smrkelj fajn pomrzne in sam odpadeuser posted image

ja, tako bi naj bilo.
prvi teden sva bla vsak dan zunaj. zamotala sem ga v koco in ga toplo oblekla, da mu ni bilo hladno - pa glej zlomka, je bilo ob večerih tako, da se mi je srce paralo, ko sem ga gledala s solznimi očmi in tako polnim noskom, da so se mu balončki iz nosa delali. katastrofa.
prejšnji teden so bili dokaj vetrovni dnevi, četudi je sjalo sonce. sem se odločila, da ga na veter ne bom več izpostavljala.
evo, danes je sonček... nosek pa končno zrel za sprehod!

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 853
19.10.2009 12:44:05   
tasa.m
Pri nas tudi čokolino ni aktualen, najraje je od hipa kašico za lahko noč oz. kakšne riževe kosmiče. Sem ji pa zdaj probala od Nestle-ja puding in je kar usta sama odpirala, ker jo moram drugače kar motivirat, da je.

Še ena slikica od jutranjega sprehoda:
user posted image

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 854
19.10.2009 12:45:08   
petruscha
Ojla!

Zverinica sem te kar pogrešala,user posted image madona sem mislila, da je že kaj narobe,..HB da ne. A vi pa kar  novo stanovanje user posted image , superca...dela ne zmanjka, vem tudi jaz.

Nekdo me je zadnjič spraševal, kje dela moj user posted image : evo tako je tole, oba delava na MORS že kar nekaj let. Dragi pa je trenutno že na 4 misiji, ... tako je tole s takšnimi službami, nimaš kaj. Važno je, da jo oba opravljava z veseljem in da vsak prosti trenutek kvalitetno preživiva drug z drugim oziroma z user posted image .user posted image user posted image

Drugače pa je tudi moj fantina shodil user posted image user posted image in to pred 10.mesecem. Sicer ni non stop na nogicah, se vstane pa malo koraka, pa se spusti, pa spet,....no menda se temu reče, da je shodil al kakouser posted image .

Kje naj kupima puhovko za user posted image , pa da ni ravno 60 EUR ko tv Benettonu,ma še ne bi rekla, samo res nimajo lepih. A je katera kupila bundico pri NEXT-U. Tam je okoli 20 EUR, pa če nikjer druge ne zagledam bom verjetno kar tisto naročila.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 855
19.10.2009 12:49:50   
petruscha
Naš je bil tudi čist šmrkast, pa še aspirator smo polomili, vendar zaenkrat še nisem nabavila novega. V nosek, sem mu vlivala fiziološko in pa vseeno sva bila veliko zunaj, sem ga faj zavila in v voziček, če pa je norel zunaj, pa sem ga samo bolj oblekla in še trakec. Prehlad, smo HB pozdravili, je imel pa tudi veliko sluzi, ki mu je potem butala skozi usta s slino. 

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 856
19.10.2009 15:16:30   
Anonimen
Mis mo pa dans dobili od Next-a probni paket (1 bodiji, 1 majica, 1 hlače in 1 čevlji) ... vse super fino fajn in toooolk cort ... sploh čevlji, samo so ji še malo preveliki (naročila sem št. 5, pa ima še kak cm in pol lufta) tako da bodo pomoje ravno za spomladi enkrat. 9-12 mesecev ji je zelo na komot prav, prej preveliko pa bo jutri (!!!) že 11 mesecev stara. Kavbojke za 5€ z elastiko v pasu, da rehuliraš širino pasu ... super res!!!

Neposredna povezava do sporočila: 857
19.10.2009 18:56:55   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha

Ojla!

Zverinica sem te kar pogrešala,user posted image madona sem mislila, da je že kaj narobe,..HB da ne. A vi pa kar  novo stanovanje user posted image , superca...dela ne zmanjka, vem tudi jaz.

Nekdo me je zadnjič spraševal, kje dela moj user posted image : evo tako je tole, oba delava na MORS že kar nekaj let. Dragi pa je trenutno že na 4 misiji, ... tako je tole s takšnimi službami, nimaš kaj. Važno je, da jo oba opravljava z veseljem in da vsak prosti trenutek kvalitetno preživiva drug z drugim oziroma z user posted image .user posted image user posted image

No, še so korajžni ljudje na svetu, hehe...moj je pa misijo odpovedal, ko smo pričakovali (oh, ma spet sem se spomnila...)
Drugače pa je tudi moj fantina shodil user posted image user posted image in to pred 10.mesecem. Sicer ni non stop na nogicah, se vstane pa malo koraka, pa se spusti, pa spet,....no menda se temu reče, da je shodil al kakouser posted image .

Bravo, poba! user posted image (<- naša obvlada pa tegale posnemat)user posted image

Kje naj kupima puhovko za user posted image , pa da ni ravno 60 EUR ko tv Benettonu,ma še ne bi rekla, samo res nimajo lepih. A je katera kupila bundico pri NEXT-U. Tam je okoli 20 EUR, pa če nikjer druge ne zagledam bom verjetno kar tisto naročila.

Pejt pogledat v NM v Kik (če še kej tukej hodiš)...imajo poceni, samo mislim, da ni več veliko izbire...no, dobila boš, če ti je bundica namenjena-nam je bila user posted image In je super. Pa flis jopice imajo tudi in take kjut kavbojke za v pasu regulirat širino...

Neposredna povezava do sporočila: 858
19.10.2009 19:44:54   
Anonimen
Punce dajte mi povedat, kje se kaj dobijo kaki fini topli zimski kombinezončki za na sneg?

(odgovor članu čebeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 859
19.10.2009 20:37:30   
patkapatatka
Jaz sem jih gledala v H&M in v C&A, nisem pa se še za nobenega odločila:
Čakam če najdem kje lepšega in takega, ki ne bo na vsakem drugem otročičku user posted image .
Aja pa še velikost ne vem kako naj vzamem, ker imamo od H&M bundico št. 80 pa ne vem če bo zdržala celo zimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 860
20.10.2009 12:41:36   
arupnik3
NUJNO nekaj rabim rada bi sprejela eno punčko v varstva ima 16 mesecev po 4 ure na dan v popoldanskem času in me zanima koliko bi lahko mamici računala za varstvo????? HVALA

(odgovor članu patkapatatka)
Neposredna povezava do sporočila: 861
20.10.2009 13:34:12   
Anonimen
arupnik3 ... tolk, da se ti bo splačalo pa da bo mamica še pripravljena dat toliko ... user posted image ... kakšen bi pa ta znesek bil, pa pojma nimam ... eto, nič ti nisem bila v pomoč user posted image .

Punce, jaz grem pa danes zvečer k frizerju se (KONČNO) malo polepšat ... v petek imamo obletnico, pa moram bit vsaj v glavo lepa, če jih že s svojo u iber shujšano postavo ne morem presenetit user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 862
20.10.2009 13:53:34   
arupnik3
ja tut jst nimam pojma če pomislem iz ene plati nekateri plačujejo vrtec v minimalnem znesku nap. 60€ (se mi ne splača) spet drugi pa 400€ (se mi pa splača) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 863
20.10.2009 14:46:01   
tasa.m
Arupnik3, jaz bi verjetno računala pol mojga zneska za varstvo, se pravi približno 100 - 120 eur. Ker gre za jasličnega otroka, in tudi v vrtcu ne pride manj kot 180 eur (najnižji rang, za 8 ur, dodatno uro pa oni še posebej računajo).

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 864
20.10.2009 14:48:02   
tasa.m
Aja pa še to, če gledaš pa študentsko uro, pa nobeden nima varstva pod 5 eur na uro. Upam, da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 865
20.10.2009 14:58:32   
patkapatatka
Ponavadi vse kar ni celodnevno varstvo - torej le nekaj ur-računajo na ure. Po pet evrov na uro.
Tako je meni razložila varuška, ko sem se pogajala glede plačila za varstvo 1x na teden.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 866
20.10.2009 15:33:09   
čebeli
Oho, Otika bo lepa...a nisi že? Mislem na not...user posted image user posted image

No, drugače imam pa namen tudi sama svojo kuštro spravit v red, ker bom v nedeljo botrca Dorotejinemu bratrančku... Imam čas do nedelje.

Še vedno ni nobena napisala kako je z govornimi sposobnostmi vaših maličk in mulekov...Predvsem me zanimajo samoglasniki...A je normalno, da še ne zna oblikovat i,o,u?

(odgovor članu patkapatatka)
Neposredna povezava do sporočila: 867
20.10.2009 16:00:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: čebeli
Oho, Otika bo lepa...a nisi že? Mislem na not...user posted image user posted image

To že ... sam to se kuj ne opazi user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: čebeli
Še vedno ni nobena napisala kako je z govornimi sposobnostmi vaših maličk in mulekov...Predvsem me zanimajo samoglasniki...A je normalno, da še ne zna oblikovat i,o,u?

Ja naša zna povedat: aj aj (aja aja), ne ne (odkimava zraven), as (ajs), mam mam (moj pravi, da to pomeni da je lačna, jaz vstrajam da so to zametki besedice mama user posted image ), uuuuu (kaže s prstom zraven), da da, pa pa (maha zraven), ... no bi se našlo še kaj, ker ful ponavlja stvari.

(odgovor članu čebeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 868
20.10.2009 16:12:07   
arupnik3
aha ok hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 869
20.10.2009 16:30:19   
klavdiy4
Ojla...

Naša zna: mama, papa, ata, uuuuu(pa se čudi zraven), teta, baba.

petruscha: ja, jaz sem spraševala, kje dela tvoj .

bundice:našim dvema (moji Leili in od *m*o*j*c*a* Medei),  je najina mami kupila bundice v KIK-u... izbrale sva si jih same...obe sta št.80, čeprav je az Leilo malce večja....

zdej pa moram it, se še večer morda kaj oglasim, imamo obiske...user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 870
20.10.2009 17:52:52   
arupnik3
kok pa so bundice v kiku???

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 871
20.10.2009 18:31:50   
tasa.m
ja jaz sem tut gledala v kiku, pa tukaj v Mengšu ni bilo nič pametnega, sem pa dobila spalno vrečo za 8 eur. Ponavadi je tako, da če je kaj fajnega vse hitro poberejo.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 872
20.10.2009 18:36:51   
tasa.m
Pri nas je kar nekaj besed aktualnih, trenutno so najbolj pogoste: nana, teta, tata, ata, najn, ajta, papa, aaaa, mama .....

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 873
20.10.2009 19:08:13   
arupnik3
ja spalne vreče so po 8€ v kiku sam za bundice me zanima če se mi splača it pogledat al kje so kej pocen varjante ker ne vem kok časa ji bo prov ker rastejo ko koprive tejle naši otroci vsaj po nogici ji vidim ful se je potegnila pa mislim da je mal shujšala tja v lička odkar je shodila tko kot mala madam
aja besedice so pri nas : aaa, ata, ati, baba, ah, blah, aja, oua,......

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 874
20.10.2009 19:42:01   
patkapatatka
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3

aja besedice so pri nas : aaa, ata, ati, baba, ah, blah, aja, oua,......

user posted image user posted image user posted image  kaj ji te daješ za jest?

Pri nas so besede tata, mama, ata, teta, ne ne, am, baba,...

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?