čebeli
|
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha Ojla! Zverinica sem te kar pogrešala, madona sem mislila, da je že kaj narobe,..HB da ne. A vi pa kar novo stanovanje , superca...dela ne zmanjka, vem tudi jaz. Nekdo me je zadnjič spraševal, kje dela moj : evo tako je tole, oba delava na MORS že kar nekaj let. Dragi pa je trenutno že na 4 misiji, ... tako je tole s takšnimi službami, nimaš kaj. Važno je, da jo oba opravljava z veseljem in da vsak prosti trenutek kvalitetno preživiva drug z drugim oziroma z . No, še so korajžni ljudje na svetu, hehe...moj je pa misijo odpovedal, ko smo pričakovali (oh, ma spet sem se spomnila...) Drugače pa je tudi moj fantina shodil in to pred 10.mesecem. Sicer ni non stop na nogicah, se vstane pa malo koraka, pa se spusti, pa spet,....no menda se temu reče, da je shodil al kako . Bravo, poba! (<- naša obvlada pa tegale posnemat) Kje naj kupima puhovko za , pa da ni ravno 60 EUR ko tv Benettonu,ma še ne bi rekla, samo res nimajo lepih. A je katera kupila bundico pri NEXT-U. Tam je okoli 20 EUR, pa če nikjer druge ne zagledam bom verjetno kar tisto naročila. Pejt pogledat v NM v Kik (če še kej tukej hodiš)...imajo poceni, samo mislim, da ni več veliko izbire...no, dobila boš, če ti je bundica namenjena-nam je bila In je super. Pa flis jopice imajo tudi in take kjut kavbojke za v pasu regulirat širino...
|