|
RE: Julijke 2008, 2. del 21.10.2009 22:43:39
|
|
|
|
glugluglu
|
dober večer, moram povedati, da ima naš Tian zadnje čase tudi sindrom vrtca ali kako bi temu rekla, noče sam zaspat, zaspi mi v naročju v bolj pokončnem stanju, če ga pa položim v posteljo še predno zaspi, se pa dere ko jesihar, sploh se ne umiri, sicer sem ga pustila jokat največ 5 minut, ker jaz ne morem kar pustit, da se zjoka. In očitno ima neko krizo, ker je včasih - še ne dolgo nazaj tako lepo sam zaspal. Ponoči se pa tudi zbuja zelo pogosto in, če se preveč zbudi je spet obupen jok in ga je potrebno k sebi vzeti, pa še to ga ne smem čisto poležat. V vrtcu pa baje kar dosti je, pije pa samo iz skodelice, mi je vzgojiteljica rekla, da flaške ne potrebuje več. Še zaspi baje brez dude. Tian že tudi juho oz. tekoče stvari kar lepo sam z žlico zajema, v bistvu mu jaz že bolj malo pomagam pri hranjenju. Samo doma mu pa dam še iz flaške pit, ker meni se zdi, da je tudi zelo žejen. Pa lačen je tudi, čeprav vedno ko ga pridem iskat v vrtec on melje kakšen kruh, no pri nas jim pa očitno kar dajo redno za jesti. Za popoldansko malico imajo vsak dan tudi kruh zraven teh jogurtov, sadja,...Kosilo itak jedo po spanju, potem okoli 15 je najbrž malica, ker, če pridem takrat vsi sedijo še za mizo in jedo, ampak kljub vsemu imam občutek, da bi on popoldan stalno jedel in pil. Prav zanimivo. Drugače pa smo ok, v petek pa končno po treh tednih in še malo ne bom več slamnata vdova, jeee . Vsaj nekaj dobrega je pa v tem, da mi je to slamnato vdovstvo ziher eno kilco zbilo, ker se nam stalno nekaj dogaja, v glavnem niti najmanj nam ni dolgčas. Koliko nosečnic se sedaj skriva ena ali dve? Sem bolj preletela kot prebrala. V glavnem HD sem že napisala, da jaz nisem, se mi glih utrga . Ja pa lahko noč.
|
|
|