|
RE: Julijke 2008, 2. del 21.10.2009 20:55:49
|
|
|
|
metuljcek321
|
zimska - pri nas smo opustili flaško, ker so rekli, da je v vrtcu noče, pa pika - tam pije le po kozarcu vodo, a količinsko ful manj kot jo sicer doma po flaši zradira. Naša je navajena med kosilom ful pit zraven - sem danes predlagala, da ji jutri probajo dat vodo za pit vmes - mogoče je pa to problem, da en štarta s kosilom. Malica - tudi naša vse prinese doma, ker je tako, da dobijo več malice kot jo potem dejansko zapakirajo otročkom v torbice, in pač tisti višek jedo/grickajo ... Aja, sem se zdajle spomnila: saj nekaj reči pa res zna povedat: gaga (račka), tiči (plišast ptiček) ... 3jemi, kako možek? Pa z Lovrotom - kako sta preživela dan? IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ 3jeVi pri nas je enako. Mi pa imamo barve doma, pa sem samo enkrat probala z Irayo (Tariq je spal), ker sem mislila kak bova fajn naredle odtise prstkov, pa je blo rdeče povsod drugje, samo na listu ne. Hb so take, da sem povsod spravila dol, samo vseeno...to je too much da se tega lotim z obema. Bodo pa v vtrcu. ... vidim, da se že navajaš na to misel ... ja, res delajo z barvami - v skupinici pri Anji so delali odtis rokic (naša je imela rumeno barvo) na bombažno krpico, ki so jo potem našili na veliko platno & imajo zdaj vsak svojo iharčko notri, pa dudico. Kjut, ful! mirjam, dobro opravi na pregledu tomorrow! Pa ouje za vse romantike - saj naši dečki se pa kar znajo izkazat ... tako ali drugače ... itak, da so najboljši, a ne? Mirjam, pridna si z načrtovanjem za maminega abrahama - boš potem novembra poročala, kako bo - že zdaj se da razbrati, da vam ne bo dolgčas - hura! In kaj je to s tvojo malo butnskalo? Naj mine asap, da ne boste kmalu skrbeli za nosoroga. Horjul, ZOO - pa to je pa zelo blizu nas. Bo treba enkrat skočit. Pa Mirjam, mal povečaj fotko, pliiiz. Povečevalnega stekla ternutno nimam pri sebi. IZVIRNO SPOROČILO: nanka Jaz pa sem ena od tistih, ki z žlico leta za otrokom, samo kaj pa čem drugega narest, če sdrugače ne je, pa je bila Zoja ista. Pri kilah smo pa itak pod vsako krivuljo, če pa še jedla ne bi pa ne vem kje bi pristala. Natka ima zdaj 7900, Zoja pa še vedno 12, pa gre čez dve leti že v šolo, see mi niti ne sanja kako bo torbo nosila. nanka - 19 let --> opala, opala. In kakšni drobceni deklici imaš doma. A Matic in Tjaša pa sta imela normalno težko, ko sta bila teh let? Jaz sem bila tudi prava gdč. pajek - sem imela pri enem letu 8.200 gr, pri 6.5 letih (ko sem šla v šolo), pa 18 kg - so kar najlonke visele z mene baje ... poglej me pa zdaj, kaka velika baba sem zrastla Ampak misel na 12 kg ali še nekaj več in tiste veliiiiike torbice, ki jih imajo ... ubogica mala ... populis, kako Lara? Shit no, za tole vročino. Pa Živin prehlad/nos, učki - ne, noooooooooo! Anino mazanje s kremo čez bodi . hi, hi, prisrčno, sem se res nasmejala. Ampak, Mirjam, ti imaš pa frej masažo. Strije bodo na nuli - garantirano!
|