|
RE: Julijke 2008, 2. del 21.10.2009 14:07:38
|
|
|
|
nanka
|
dan, dan, uf kako ste bile pridne s pisanjem, vas je prav luštno prebrati. Jaz pa sem ena od tistih, ki z žlico leta za otrokom, samo kaj pa čem drugega narest, če sdrugače ne je, pa je bila Zoja ista. Pri kilah smo pa itak pod vsako krivuljo, če pa še jedla ne bi pa ne vem kje bi pristala. Natka ima zdaj 7900, Zoja pa še vedno 12, pa gre čez dve leti že v šolo, see mi niti ne sanja kako bo torbo nosila. Prsnih barv tudi pri nas nebo, ker imam vse, ampak čisto vse pobarvano z flumastri. Pa jih skrivam ampak jih Zoja pusti vsepovsod in tamala najde vse. Že razmišljam o beljenju, no ja vsaj spomladi, da še malo zraste. Kar se pa vrtčevske malice vsaj popoldanske tiče jo pa tudi Zoja vedno dobi za domov, ker zelo pozno zaspi in ponavadi še spi ko jo pridem iskati ali pa pravkar vstane in mi jo dajo v vrečko, jo pa doma popoldne vedno poje, no ja ne vedno odvisno kaj je. Natka pa sploh ne dovoli da bi jo hranila po žlici, ji moram dati skodelico in n žlico v roko in sama nosi v usta. Sicer gre veliko mimo, poje pa. Drugače je pa vse, samo količinsko pa malo. Zdaj ima obdobje ko je vsak večer hrenovko, brez kruha. novi nosečki,. ampak res, zakaj skrivanje Lepo in mirno nosečnost ti želim. Midva pa nisva romantika, sploh ne, mogoče jaz še manj kot on, ampak nama laufa, počasi se bliža najina 19 obletnica poroke. Izhajam pa tudi jaz iz precej čudaške družine. Metuljčica nat ti hitro minejo dnevi brez možička. Pa Sasi tebi tudi Včeraj zvečer sem izpolnjevala prijavo za vrtec za Natko ( imamo v planu drugo leto), pa mi Matic prijavi, pa ne že Natka, ona je pa res še tako majhna , ja skrbn velik brat. O Ilatic, pa kje se nam ti skrivaš, opa čestitke za službo sem vesela zate . Tako zdaj pa nazaj delat
|
|
|