|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008, 2. del
21.10.2009 12:33:15   
3jeMi
osumljenke za nosečnosti...

inigo?
levinja?
rovarka?
24julij?
maja24?
nosečka maja? (ta me bo ubila, ko bo to prebrala user posted image )
motoristka?
anikabd? (tale mi je full sumljiva, res user posted image )

... in ostale seveda... user posted image

3jeMi odpade ko knof od gat... še ni pripravljena user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 21.10.2009 12:34:04 >

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
   [Brisano sporočilo]
21.10.2009 12:33:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2177
21.10.2009 12:45:23   
3jeMi
no, pa so rekl, da bo dons toplej... kje to?... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
   [Brisano sporočilo]
21.10.2009 13:04:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2179
   [Brisano sporočilo]
21.10.2009 13:17:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2180
   [Brisano sporočilo]
21.10.2009 13:21:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2181
   [Brisano sporočilo]
21.10.2009 13:31:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2182
21.10.2009 13:47:25   
3jeMi
mojcek... moj pa ni iz ločene družine, samo je bila komunikacija katastrofalna... oblaganje s psovkami, tudi kakšna batina je kdaj padla (po mami, njem in bratu user posted image ) itd. ... pri meni je ene parkrat hotel podobno komunicirat (sicer samo z vpitjem, roke nad mano vem, da ne bi dvignil), saj drugače itak ni znal, pa mu ni ratal... samo je HB tolk, da mu hitro potegne, da se da tudi drugače pogovarjat... včasih se mi zdi, da mu moja družina (starši, sestra in brat) full več pomeni, kot njegova, ker sem med njimi bolj sproščeno počuti in ne rabi bit živčen kako bo, ko bomo skupaj kje, predvsem pa vidi, da se mora familija med seboj spoštovati in vedet, da smo si različni, in da se imamo edino tako lahko fajn... pri njih pa karnaprej nekaj rinejo, če bi jih zdaj vprašala koliko vedo o njem, bi pogoreli na celi črti... ko gremo k njegovim, je že doma full siten, ker ga je verjetno kar groza iz kakšnih mušic bodo slona delali... kako se imamo pa mi, smo zdravi, pa noben ne bi vprašal user posted image ... a mislite, da je Lovro že dobil od njih darilo za 1. rojstni dan... jok brate odpade user posted image ... ma, važno, da je moj pogruntal, da se da tudi drugače in lepše živet... user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 21.10.2009 13:48:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 2183
21.10.2009 13:50:00   
Netta
dan,

mala spi..bile na dolgem sprehodu s prijateljico in njenim sinkom, ki je anin lubček:)  sam res, baje jo je danes ponoči ful na glas klical na žalost obeh staršev, ki nista mogla spatuser posted image user posted image

je pa lepo toplo, 15 stopinjuser posted image

vidim pa ste imele pester večer včeraj...lepo da je mal več a bratuser posted image

pozorni mož - jap, mi je ravn včeraj rožico prinesel kar tako...pa pomagal pospravt po hiši...mi je blo prav smešn ko je rekel, "pa ti si zdaj že v osmem mescu user posted image , se moraš pazit veš"user posted image user posted image user posted image ,

sicer pa ga bom itak zdaj jaz razvajala doma, ko bo prišel ves bogi iz bolnice...širili mu bodo nosno votlino, da bo lažje dihal, saj ima grozne težave zarad alergij in kronično vnetje sinusov

jutri pa pregled user posted image - komaj čakam...me prav zanima kolk kg že ma...

aha, čestitke novi nosečki!!user posted image user posted image user posted image nam zaupaš na z.s. kdo si???

rebeca - iz izkušenj vem da bosta tvoja dva res deležna več pozornosti, ker prihajata med letom...ostali so že utečeni, tak da kar brez skrbiuser posted image

metuljček - lepo da ste boljeuser posted image   mami praznuje začetek novembra...sem se namatrala s fotoknjigo njenega življenja, sedaj pa še pripravljam program za slavje...uf je to enga dela, ampak je luštno razmišljati in biti ustvarjalen.

samostojno hranjenje
- tudi jaz treniram z ano tak da ji pomagam držat žlico...pri bolj tekočih zadevah...ostalo ji pustim da je sama...in jo pred jedjo zamaskiram s serveti ,slinčki, brisačkami, ker sicer bi jo lahk skoz preoblečevalauser posted image   je pa fino ko se na ta način sama zamoti, jaz pa lahko ob tem tudi v miru pojem ali vsaj kaj naredim po kuhinji
jap, vilica je tud zanjo the best pogruntavščinauser posted image

hrana - okus se ji spreminja iz dneva v dan..prejšnji teden je imela manijo na grozdje, sedaj na mandarine, pa enkrat je meso njam njam, drugič pa vse po tleh leti...hmmm, sicer pa tudi jaz prakticiram hranjenje le za mizo, sicer imam po stanovanju tak kot v svinjaku...če noče več, jo dam iz stola in potem nima več kaj amamam nazaj hodit iskat...uf stroga mama

butanje z glavo - imam pa drug specialn problem...ko je utrujena, trmari, protestira začen butati z glavo on karkoli dobi, še največrat ob omaro ali tla...če rečem da naj neha, le še stopnjuje...groza res...da ve vidite kako ima čelo...ima še katera podoben problem...

Neposredna povezava do sporočila: 2184
21.10.2009 13:50:13   
3jeMi
uf, vidim, da se je moj sin zjutraj ornk nagaral... že 2,5 ure spi... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
21.10.2009 13:51:11   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

no, pa so rekl, da bo dons toplej... kje to?... user posted image

Pri nas je prav toplo danes, sploh ko sonček posije.

pošlji hitro... rabimo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2186
21.10.2009 13:51:52   
Netta
mojcek - kje si dobila rokavice na prstke...tak male mislim...sem iskala povsod

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
21.10.2009 13:54:50   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam**

pozorni mož - jap, mi je ravn včeraj rožico prinesel kar tako...pa pomagal pospravt po hiši...mi je blo prav smešn ko je rekel, "pa ti si zdaj že v osmem mescu user posted image , se moraš pazit veš"user posted image user posted image user posted image ,

butanje z glavo - imam pa drug specialn problem...ko je utrujena, trmari, protestira začen butati z glavo on karkoli dobi, še največrat ob omaro ali tla...če rečem da naj neha, le še stopnjuje...groza res...da ve vidite kako ima čelo...ima še katera podoben problem...

priden mož user posted image

joj, meni Lovro pred spanjem full čelno spustil... zgleda res, ker je bil že zmatran... kar opleta okoli, ne zna drugače povedat, da bi šel spat, pa zgleda kar začne z glavo butat... bučman... user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
21.10.2009 13:58:20   
Netta
evo...okrogla jaz z mojo malo...

user posted image

tu smo bili v zoo parku rozman..čudovito res priporočam za ogled...je pri horjulu in imajo ravno prav živali, pa še večino se lahko dotakneš pobožaš...

link: http://freeweb.siol.net/mrozmane/index.html

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
21.10.2009 14:07:38   
nanka
dan, dan, uf kako ste bile pridne s pisanjem, vas je prav luštno prebrati.

Jaz pa sem ena od tistih, ki z žlico leta za otrokom, samo kaj pa čem drugega narest, če sdrugače ne je, pa je bila Zoja ista. Pri kilah smo pa itak pod vsako krivuljo, če pa še jedla ne bi pa ne vem kje bi pristala. Natka ima zdaj 7900, Zoja pa še vedno 12, pa gre čez dve leti že v šolo, see mi niti ne sanja kako bo torbo nosila.

Prsnih barv tudi pri nas nebo, ker imam vse, ampak čisto vse pobarvano z flumastri. Pa jih skrivam ampak jih Zoja pusti vsepovsod in tamala najde vse. Že razmišljam o beljenju, no ja vsaj spomladi, da še malo zraste.

Kar se pa vrtčevske malice vsaj popoldanske tiče jo pa tudi Zoja vedno dobi za domov, ker zelo pozno zaspi in ponavadi še spi ko jo pridem iskati ali pa pravkar vstane in mi jo dajo v vrečko, jo pa doma popoldne vedno poje, no ja ne vedno odvisno kaj je.

Natka pa sploh ne dovoli da bi jo hranila po žlici, ji moram dati skodelico in n žlico v roko in sama nosi v usta. Sicer gre veliko mimo, poje pa. Drugače je pa vse, samo količinsko pa malo. Zdaj ima obdobje ko je vsak večer hrenovko, brez kruha.

user posted image user posted image user posted image novi nosečki,. ampak res, zakaj skrivanje user posted image Lepo in mirno nosečnost ti želim.

Midva pa nisva romantika, sploh ne, mogoče jaz še manj kot on, ampak nama laufa, počasi se bliža najina 19 obletnica poroke. Izhajam pa tudi jaz iz precej čudaške družine.

Metuljčica nat ti hitro minejo dnevi brez možička.user posted image Pa Sasi tebi tudi user posted image

Včeraj zvečer sem izpolnjevala prijavo za vrtec za Natko ( imamo v planu drugo leto), pa mi Matic prijavi, pa ne že Natka, ona je pa res še tako majhnauser posted image , ja skrbn velik brat.

O Ilatic, pa kje se nam ti skrivaš, opa čestitke za službo sem vesela zateuser posted image user posted image .

Tako zdaj pa nazaj delat

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
21.10.2009 14:09:07   
nanka
O Mirjam kako sta lušni, kdaj točno imaš PDP? Ti si zdaj prva julijka ki bo zibala tako kmalu ane?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
21.10.2009 14:16:33   
neboglasnica

osumljenke za nosečnosti...

inigo?
levinja?
rovarka?
24julij?
maja24?
nosečka maja? (ta me bo ubila, ko bo to prebrala user posted image )
motoristka?
anikabd? (tale mi je full sumljiva, res user posted image )

... in ostale seveda... user posted image

3jeMi odpade ko knof od gat... še ni pripravljena user posted image

lex??

Mirjam: kako si lušna, iiii

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
21.10.2009 14:20:50   
neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Izbirčnost: v vrtcu zgledi vlečejo, tako da je mogoče v skupini nekdo, ki ne je, pa Anja tudi ne. Za Živo in Laro pa ne vem. Frklji dobro vesta, da boste z žlico za njima šli, ker sta tako neješči in to izkoriščata. Kaj bi jaz naredila v takem primeru? To kar delata vedve. Kaj čem, take smo mame.

uf, ne bi si mislila, sem imela občutek, da si bolj na oštro... user posted image

jaz za Lovrom ne hodim, kolikor poje za mizo poje, če ne pa lačen bodi do naslednje runde... je mali poštekal, da bo treba kar jest takrat, ko se je in to za mizo...

glede igranja pri mizi... ma jaz mu dam svoj krožnik, žlico, vilico ali kar že najde, si gre sam iskat v predal, in malo zajame sam, večino ga nahranim jaz, pa se kar zmeniva... user posted image

Psst, saj sem, ampak ne morem punc kar tako obsoditi. Ne, resno, če bi bil resen problem z neješčnostjo, ne vem kako bi odreagirala. Mi pa gre na živce sedaj, ko Stašu vsi kar celo popoldne dajejo hrano, samo da ga zamotijo. Še malo pa bo tak kot mami, ki nonstop je.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
21.10.2009 14:23:51   
neboglasnica
Ma, 3jeMi, ne najdem posta, kjer si pisala, da gresta danes k dragemu. Hotela sem ti reči, da mu povej, da cel kup julijk stiska pesti, da bo hitro doma ter mu pošiljamo user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2194
   [Brisano sporočilo]
21.10.2009 14:37:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2195
   [Brisano sporočilo]
21.10.2009 16:22:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2196
   [Brisano sporočilo]
21.10.2009 16:26:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2197
   [Brisano sporočilo]
21.10.2009 16:27:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2198
   [Brisano sporočilo]
21.10.2009 16:28:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2199
   [Brisano sporočilo]
21.10.2009 16:54:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?