Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.10.2009 19:42:37
|
|
|
|
sonček33
|
se jaz tut ebe nečem, hočem pa ostale
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.10.2009 19:44:38
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 se jaz tut ebe nečem, hočem pa ostale npr.? napis v fb pod iskanje..ostale
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.10.2009 19:46:08
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 se jaz tut ebe nečem, hočem pa ostale PACKA!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.10.2009 19:46:38
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 se jaz tut ebe nečem, hočem pa ostale npr.? napis v fb pod iskanje..ostale
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.10.2009 19:46:48
|
|
|
|
sonček33
|
pikica jaz sem pa mislna , da sva prjatlce
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.10.2009 19:51:03
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 pikica jaz sem pa mislna , da sva prjatlce haha.. a telefonsko mojo mas..na fb pa misls d te nocm dat..ccccccc smotkaaaaaaaaa se* kok je lusnaaaaa zarjaaaaaa (sm mogla pofirbcat d o kuziju pa teb ne govorim (oz. pisem) lusnaaaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.10.2009 19:56:20
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. se* kok je lusnaaaaa zarjaaaaaa (sm mogla pofirbcat d o kuziju pa teb ne govorim (oz. pisem) lusnaaaa Ja v toten Maribore so meli dober recept za našo pupo Jaz pa pravkar firbcam tvoje slikce - mater! Pa kaj ti si kakšna manekenka? Luuušnaaaaa! Ampak te moram malo v Prekmurje spravit da te poredimo - z gijbanco, dödöli, bujto repo, paprikašon pa še s kakšim bogračom Pa puppy-so luuušniiiii Je keri tvoj?
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 21.10.2009 19:58:32 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.10.2009 20:04:24
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ja v toten Maribore so meli dober recept za našo pupo Jaz pa pravkar firbcam tvoje slikce - mater! Pa kaj ti si kakšna manekenka? Luuušnaaaaa! Ampak te moram malo v Prekmurje spravit da te poredimo - z gijbanco, dödöli, bujto repo, paprikašon pa še s kakšim bogračom Pa puppy-so luuušniiiii Je keri tvoj? hahaha.. na manekenko...hahaha. a bi rada d se polulam od smeha (dobr d mam usnjene stole..lahko samo obrisem) DÖDÖLI??? ze ko izgovarjam to besedo jokam prosim za prevod...ampak tale beseda gre zdej v moj repertuar ja to je pa adijo soncek33... vi2 sta tud zlata
< Sporočilo je popravil pikicao. -- 21.10.2009 20:06:32 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.10.2009 20:05:29
|
|
|
|
sonček33
|
Se* evo jaz sem isto pomislila za pikico,,, lepotička
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.10.2009 20:08:10
|
|
|
|
Anonimen
|
no dejte še mene dodat na Fb-ju sicer bom kdaj pa kdaj zmešala kakšno sam ni pene Pigi drugač se ti pa nič ne vid da bi bila živčna tko da dobr skrivaš no k si tolk v športu dej povej ktere vaje za boke k mam take k une američanke v videospotih,da riti ne omenjam
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.10.2009 20:08:33
|
|
|
|
pikicao.
|
ja a dasta ze nehat ... pa sebe mal poglejta v ogledalo drgac bom z ritjo tok zacela migat d bom prepih nrdila al pa dödöli-lala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.10.2009 20:12:42
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu no dejte še mene dodat na Fb-ju sicer bom kdaj pa kdaj zmešala kakšno sam ni pene Pigi drugač se ti pa nič ne vid da bi bila živčna tko da dobr skrivaš no k si tolk v športu dej povej ktere vaje za boke k mam take k une američanke v videospotih,da riti ne omenjam larilu lej to mas za zacetek.. http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM poslala sm ti pa ZS za fb naspidirana sm pa zrd zelenga caja
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.10.2009 20:15:14
|
|
|
|
Serendipity
|
Uh, ko smo že pri telovadbi - jaz sem danes končno telovadila! Sem iskala kot zmešana DVD od pilates in ga našla! Zdaj ga moram samo še vDVD player dat - to bo jutri. Pojutrišnjem ga zaženem in mogoče bom čez dva meseca že začela z aktivnimi vajami!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.10.2009 20:16:09
|
|
|
|
pikicao.
|
se* jooj bom rabla kmal kaksnga prevajalca jz po vase znam sam to: vüzgi vüzgi pa bos lük al pa za dva dni bum se sunco, da si baren noge malo posuncan ta dödöli zgleda pa njamsi..a bos nrdila pa me povabla
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.10.2009 20:18:44
|
|
|
|
pikicao.
|
ma se* cak d bo zarja skakljala okol.. bos hit v telovadbo padla k jo bos lovila ce bi bla pa se jz zraven pa bi mela dva mickena pajacka... k bi bla jz tud taksna k tvoja zarja pa se bi ti mi2 skrivale pa bezale pred tabo pa vpile aaaaa pol bi ti pa sopek travniskih rozic nabrale a nisve prjazni uuu v prihodnost vidm
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.10.2009 20:19:33
|
|
|
|
Nončika
|
ej, seki, dobro ka si malo predstavila naše dobrote borkan. zdaj bar ne bo čudno, ko povem cifro mojih kg. 77kg. meni se že meša. 20kg več kak pa ovači. zaj si mi pa lušte napravila z gibancami.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.10.2009 20:24:50
|
|
|
|
pikicao.
|
pa jz bom gospoda Toporisica poklicala da mi bo pomagu razvozlat tole vaso govorico vcasih mi je ziva25 kaj prisepnila moj pravi: vazn d smo zdravi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.10.2009 20:25:34
|
|
|
|
sonček33
|
pikica sej toporišić v malem je naša Se*
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.10.2009 20:26:32
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 pikica sej toporišić v malem je naša Se* a ni anglescina nasa Se*?? na sm ze zbrkala vse
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.10.2009 20:27:17
|
|
|
|
sonček33
|
pikica ja ja, je, tudi to..multi!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.10.2009 20:29:17
|
|
|
|
pikicao.
|
aaaa.... ze vem kaj je
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.10.2009 20:29:43
|
|
|
|
Nončika
|
kliki, staknil je gnojno angino. pa ravno zdaj. sem se že z mojim bejbijem dogovarjala, da naj počaka do petka. drugače bova mogla sama opraviti vse. ne bo poleg našega atija.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.10.2009 20:31:36
|
|
|
|
Nončika
|
piki, rabiš podnapise? ti še kaj napišem v madžarščini? jaz sem pa expert na tem področju.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.10.2009 21:21:39
|
|
|
|
Kliki
|
Nončika upam da tvoj pikec počaka do petka da bo ati lahko zraven.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......