|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
20.10.2009 19:52:57   
rožca26
user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OKTOBER

sreda, 21.10.2009

Jassika
Tina50

četrtek, 22.10.2009

nežka
andra74 AC

petek, 23.10.2009

andra74
naca
lorelaj
Tjasa27

torek, 27.10.2009

W.W
tia78

sreda, 28.10.2009

lunka1
skodrana mama
7lina7
sara2007
branka28
TejkaPK

sobota, 31.10.2009?

andra74

user posted image  user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER

ponedeljek, 2.11.2009

čmrlika

sreda, 4.11.2009

zoey
valen
nosecka24
3sonček3

četrtek, 5.10.2009

rožca26
MijaŠ

petek, 6.11.2009

malicki
cestni dirkač
sneguljka1

ponedeljek, 9.11.2009

Pikapolonica80
ursa_p
meti.v

sreda, 11.11.2009

strumf

petek, 13.11.2009

plamen

torek, 17.11.2009

errai
lana70

sreda, 18.11.2009

čmrlika
rožca26 (3D+morf.)

četrtek, 19.11.2009

vekybel

petek, 20.11.2009

zvezdici
vekybel

ponedeljek, 23.11.2009

Taska74

DECEMBER

sreda, 2.12.2009

zvezdici

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC 

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
20.10.2009 19:54:35   
rožca26
user posted image

user posted image  
user posted image

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP)

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let      (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image              

user posted image W.W., 28 let                ( 1.user posted image )             user posted image
user posted image  Petra, 24 let                (1.user posted image )             user posted image
user posted image  nivs                             (?user posted image )                 user posted image

2.3.2010

user posted image puma23                       (1. user posted image )             user posted image
user posted image rožca26, 26 let            (2. user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image             

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let               (3.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image sara2007, 22 let          (2. user posted image ,?user posted image )      user posted image   

user posted image Tjasa27                        (1.user posted image )              user posted image
user posted image Luskan, 38 let              (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Tinkarčica                     (?user posted image ,?user posted image )       user posted image

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Tina50, 26 let               (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image                 

user posted image  7lina7, 35 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  Rocio, 28 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Nežka                          (3.user posted image , 2user posted image user posted image ) user posted image

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image
sara2007                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image
user posted image *naca*, 24 let              (1. user posted image )              user posted image

user posted image  jennyabc                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image   
user posted image maša06, 28 let             (3.user posted image ,?user posted image )        user posted image       

user posted image filip in jovana                (1. user posted image )              user posted image
user posted image silamrilion, 24. let         (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image                          

user posted image  vekybel, 28 let             (1.user posted image )               user posted image
user posted image  Manika                         (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image           

8.3. 2010
user posted image
Jessy                            (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image

user posted image  Lucika                          (2.user posted image ,1user posted image )        user posted image
user posted image  Zoey, 33 let                 (1.user posted image )                user posted image
user posted image  Čmrlika, 29 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )    user posted image                      

9.3.2010
user posted image  sanip, 26 let                 (2.user posted image , 1user posted image user posted image )   user posted image

12.3.2010

user posted image skodrana mama          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )    user posted image

13.3.2010
user posted image  user posted image
crvicek, 32 let          (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image user posted image

15.3.2010
user posted image
Jassika, 33 let               (1. user posted image )             user posted image        
user posted image tia78, 30 let                  (1. user posted image )             user posted image
user posted image lunka1, 29 let                (1. user posted image )             user posted image

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let                  (1. user posted image )            user posted image             

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let                 (2 .user posted image ,?user posted image )     user posted image             

user posted image lana70, 39 let                (2.user posted image ,?user posted image )      user posted image
user posted image  stella74                         (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  testianka, 25 let            (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  linalina, 32 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  karamela6                     (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  lorelaj, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let,                 (2. user posted image ,?user posted image )      user posted image

user posted image anya984, 24 let             (1.user posted image )              user posted image           
user posted image  nosečka24, 24 let,        (?user posted image ,?user posted image )        user posted image
user posted image  Pikapolonica80, 28 let   (?user posted image ,?user posted image )       user posted image              
user posted image *pupsa*, 26 let              (2.user posted image ,?user posted image )      user posted image     

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let         (1.user posted image )              user posted image
user posted image  errai, 33let                    (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted imageuser posted image           

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let           (2. user posted image ,1user posted image user posted image ) user posted image
user posted image vija vaja,                       (2. user posted image ,?user posted image
     user posted image
user posted image  TejkaPK, 29 let             (1.user posted image )              user posted image
user posted image  sandrica23                   (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image

21.3.2010
user posted image  malicki                          (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  ursa_p                         (2.user posted image , 1user posted image user posted image  ) user posted image

22.3.2010
user posted image MijaŠ,                           (2. user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  srečica, 29 let,            (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image  

23.3.2010
user posted image  ancy.com, 28 let,         (?user posted image ,?user posted image )        user posted image        

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let,             (1.user posted image   )           user posted image    

user posted image  MLADAMAMICA, 23 let   (1.user posted image )            user posted image
user posted image  plamen, 29 let               (1.user posted image )           user posted image

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let,            (1.user posted image )            user posted image  

user posted image  soni, 32 let,                   (2.user posted image ,?user posted image )   user posted image   

26.3.2010
 user posted image  3Sonček3, 20 let,         (1.user posted image )           user posted image

27.3.2010
user posted image strumf, 27 let                (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image  
user posted image  sneguljka1, 29 let         (1.user posted image )            user posted image  

28.3.2010
user posted image  
Capyka,                         (2. user posted image ,1user posted image )   user posted image
user posted image
Anonimen, 29 let           ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  andra74, 35 let,           (1.user posted image )             user posted image   
user posted image  ursi2                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let,                  (1.user posted image )            user posted image
user posted image  zini                                (?user posted image ,?user posted image )      user posted image
user posted image  Taska74, 35 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia,                    (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image

user posted image  pinakolada, 28 let         (1.user posted image )            user posted image

31.3.2010
user posted image  mamika25                    (2.user posted image ,1user posted image )     user posted image
user posted image  meti.v, 27 let               (?user posted image ,?user posted image )       user posted image   

user posted image

SKUPAJ NAS JE 79 SREČK NOSEČK! user posted image user posted image user posted image

user posted image ŠTEVILO PUNČK user posted image  = 11
user posted image ŠTEVILO FANTKOV user posted image  = 6
user posted image ŠTEVILO PRESENEČENJ user posted image  = 63

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010
soncek4you

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, PODČRTANO, Z DRUGO BARVO!!!!! DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!!! 

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
20.10.2009 19:59:22   
rožca26
user posted image user posted image user posted image  kakšne čveke smo user posted image user posted image user posted image  
Smo že prišle čez sredinouser posted image

Mimogrede - jest mam obseg trebuha 105cm user posted image user posted image  Bistveno več kot takrat ko sem šla Vida rodit user posted image

Aja, kakšne mate pa rezultate iz morfologije?

GV - 46,2
PSU - 143
HC - 168,93
AC - 155,84
FL - 35,5

Morfologijo mi je delala v 20t. Bi rada mal primerjala rezultate, ker bi rada vidla, če moja bejba kej nazaduje. Moram gledat.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
20.10.2009 20:00:35   
rožca26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Navijamo za jutrišnje preglede! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jassika (morf.), Tina50

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
20.10.2009 21:03:09   
plamen
Lana70 sorry, sem zamešala, ker sta obe na l in še7 imata.
Lina tebi pa čestitke in me veseli, da bo naš user posted image imel mal konkurence pri izbiri pup, da ne bo preveč zasedenuser posted image 3Sonček3, knjigico ima DZS, jo je pa v naši zmanjkalo in sem naročila prek spletne knjigarne Cangura, cena je 15,39 eur skupaj s poštnino. Dostavi ti hitra pošta. Točen naslov je: Dojenček - Navodila za uporabo, avtorja Louis Borgenicht, Joe Borgenicht.
Jaz sem mu že dala in je bilo polno smeha že, ko je kazalo bral. user posted image Je za prvo leto, obstaja pa še drugi del za naprej, samo ga trenutno ni. Bom potem videla, če bo še potrebno navodila bratiuser posted image
Za četrtek jaz še ne vem,... bom videla v kakšni gužvi bom.
Rožca26, Zvezda je v isti stavbi kot Mega Outlet, točno nasproti Merkurja. Upam, da sem ti pomagala.
Srečno vsem, ki imate jutri pregled!user posted image

< Sporočilo je popravil plamen -- 20.10.2009 21:04:01 >

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
20.10.2009 21:39:15   
strumf
čav punce. vidim da se vam zelo dogaja. tako sem žalostna, ker sem tako daleč doma od LJ in MB in ne morem priti na kavicouser posted image user posted image . tukaj namreč kraljujem sama. imejte se fajn, pa še na nas ostale user posted image   se spomnite user posted image . še dobro da bo vid z vami, drugače bi bil tako in tako dež, ker bo toliko žensk na kupu.

drugače je moje poučutje ok. začela sem nosit nosečniške hlače in tudi ostali v službi so opazili, da se sedaj pa že nekaj vidi user posted image . imejte se fajn, pa upam da bo sonček.

čestitam za dobre rezultate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in izrekam dobrodošlico našim novim user posted image , bravo punce. več nas je bolj bo veselo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
20.10.2009 22:49:32   
Anonimen
lina čestitkeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tolk dolgo si čakala na rezultate in zdej boljši nebi mogli biti....yeeeeyuser posted image

mene tamal/a neki žgečka po buhiju,samo tudi še precej nizko...pod popkom oz. ravno v višini popka, pa skos samo na levo stran trebuha...zelo, zelo redko na desnouser posted image , seveda pa nestrpno čakam na morfologijo, da dobim potrditev da je vse OK in da mogoče izvem kaj skriva med nogami naše malo bitjeuser posted image

Uf Argentina...dobra si sneguljka1, da zdržiš takoooo daleč od Slovenije...jst se bom selila 20km stran od doma, pa me že zdej matra domotožjeuser posted image

(odgovor članu strumf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2507
21.10.2009 7:09:14   
Jassika
Dobro jutro user posted image , hihihi danes sm pa jest prva. Ampak manjka od rožce user posted image , jst nimam nobene na zalogi user posted image

Najprej, čestitke 7lina7 za lepe izvide in user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sigurno si v user posted image  No, pa se je doooooooooooooooooooooolgo čakanje le poplačalo z lepo novičko.

Dobrodošlica še od mene nivs in sneguljka1 user posted image user posted image user posted image  Lepo, da sta se nam pridružili...

vekybel user posted image , škoda za morfologijo, ampak glavno da je user posted image  zdrav. Verjamem pa, da te matra katerega spola bo, joj mene tudi......

Pa hvala za zvesto navijanje za današnji pregled. Joj, se že tako veselim (malo me je pa tudi strah, kot vedno), upam da bo moja stroga G hotla povedat kaj nam user posted image  skriva med nogicami user posted image  Po pregledu se vam javim in sporočim kako je bilo (pa mere zate rožca user posted image  - ne skrbi pri tako aktivni mamici se mi zdi da user posted image  ne more bit kaj drugačen - sej veš jabolko pa drevo pa to....user posted image ).

Lep dan vsem, razvajajte se.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
21.10.2009 7:41:38   
rožca26
Dobro jutro! user posted image

Ja, dans spet nisem ta prva user posted image  Punce, spat morate, ker pol ne bo časa user posted image  Nš tamal je dons tečen k zajla, se sam dere, pa godrnja. Imam občutek, da je z dvema levima nogama vstal in še z levo roko user posted image  Ma, je bolj priden k je bolan user posted image  Je že moj reku, da blo treba spet mal prepiha narest, da ne bo tako tečen user posted image

user posted image

To je pa pošiljka ene doze direkt za v žilo od mene, namesto Jassike user posted image  Pa Jassika, ker si tak zgodnja, si jo kr lepo postreži, če si še doma user posted image

Glede mer - ja, sm energična, ampak ena kava bi mi zdele res prov pasala, pa je raje ne, da vidim, če bo kej pomagal pri pretokih. Pretoki me dajajo, kljub temu, da sm aktivna, to pa user posted image  v bušiju malo zuser posted image .

Pa še enkrat dobro jutro!!!

user posted image

http://www.arhivo.com/uploads/110209-zajtrk.jpg&imgrefurl=http://www.arhivo.com/%3FID%3D255%26action%3DviewOne%26mod%3Daktualno&usg=__8l2njCVJWrX2FVefSqfE84JTVQo=&h=386&w=505&sz=140&hl=sl&start=1&um=1&tbnid=wgKDUje1LlNZtM:&tbnh=99&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3Dzajtrk%26hl%3Dsl%26um%3D1

user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
21.10.2009 7:54:26   
branka28
Jutro user posted image !

Čestitke 7lina7 zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pa dobrodošli novi marčevkiuser posted image user posted image .

Danes je moj zadnji dan v službi, pogodba žal ne bo podaljšanauser posted image , zato še izkoristim dopust in se potem prijavim na zavod.

Upam, da se bomo dogovorile zdaj za kakšno kavico Mariborčanke in okoličanke.

Lep dan user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
21.10.2009 8:16:58   
Jassika
Hvala rožca, kavica je bila odlična user posted image  Sicer pa, saj sem že zasledila, da kavica ni ravno najboljša za user posted image , ampak jst se ji nisem čisto odpovedala. Ne pijem je ravno vsak dan, pa velikokrat spijem mlečni nesscaffe. Verjetno pa če bi blo karkoli zaradi tega narobe bi mi G že rekla a neuser posted image

Vidu enga user posted image  da ga bodo minile "leve nogice in rokice" user posted image , tebi pa user posted image user posted image  da boš lažje dočakala to user posted image

branka 28 ojoj user posted image user posted image . Nič obupat, danes je res težko s službami. Sigurno pride zate potem lepše obdobje user posted image user posted image user posted image  Kaj pa veš, mogoče dobiš po porodniški še kakšno lepšo službo!

No zdej pa počasi RES odhajam na pregled, pa se beremo potem.

Lep dan vsem

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
21.10.2009 8:29:20   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Navijamo za jutrišnje preglede! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jassika (morf.), Tina50

Hvala!
Jaz se nisem javla že celo večnost, tako, da me sploh ne poznate. Ampak, jaz mam doma enga fatička, pa mi nikakor ne znese. Sem pr marčevkah 08 ful čvekala, zdej mi pa ne znese. Mogoče sedajle bolj, ko bo prej tema in bo bolj mrzlo.

Danes pa imam pregled za srček za plod v Ljubljani. Upam, da bo vse ok.
Vam javim zvečer.
Lep dan

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
21.10.2009 8:30:15   
Errai
7lina7 - čestitke za super rezultat in seveda za user posted image . Ti verjamem, da si kar presenečena, sploh če si ves čas pričakovala punčko, ampak boš videla, fantki so prav fajn. Jaz imam dva in razen kadar se kregata in dereta, sta res super. No zdaj bi si sicer bolj želela še eno punčko, da ne bom edina ženska v družini, ampak če bo fantek bo pa tudi super.

Imen  midva še ne izbirava, sva rekala, da bova počakala do morfologije, da bova vedela, ali naj izbirava fantovska ali dekliška imena. No upam, da se bo kaj videlo, ker v prvi nosečnosti se ni in sem potem šele okoli 30. tedna izvedela, da pričakujemo fanta. To sem bila firbčna. Bo pa izbiranje imen verjetno še zelo zabavno, ker imava precej različen okus in že v prvo in drugo sva komaj našla imeni, ki sta nama bili obema všeč. No, za punčko bova že kaj našla, če ne drugega, katero od imen, o katerih sva premišljevala v prvih dveh nosečnostih, za fantka pa se mi zdi, da sva uporabila že vsa imena, s katerimi se oba strinjava.  Ma, nekaj bova že našla, brez imena že ne bo ostal user posted image .

Na srečanje bi z veseljem prišla, da vas še v živo spoznam, ampak jutri ne morem, ker imaj v Nikovem vrtcu bučni večer, v petek v Mantovo pa tudi ne, ker sem v službi. Pa kdaj drugič, a ne?

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
21.10.2009 8:47:24   
ursa_p
Dobro jutro!

Rozca26 ... tvoje kavice so super, ampak bi te samo na nekaj opozorila. V kolikor to niso tvoje fotke in jih iz neta vleces dol, pa ce te kdo dobi oz. ugotovi, da si njegovo fotko brez dovoljenja objavila in brez "Vira" je lahko kar hudo. Samo v opozorilo, ker se je to kar precej razpaslo po netu in zdej vsi gledajo kje vse so njihove fotke. Vsaj vir mislim da bi moral biti iz kje si to dobila (to me ne za besedo drzat, ker so pravila glede tega kar obsezna in jih ne poznam dobro). Meni je drugace vseeno, ampak samo kot opozorilo ti napisem.
PS: Baje je v enem mailu celo krozila najina fotka Gala s psi, ampak ga midva na najin mail nisva dobila, mami je pa mislila, da sva midva to naredila in nama sele po ne vem kolikem casu povedala, da je dobila tak mail (maila pa ni imela vec). Druga stvar je bila pa, da je en mulc objavljal najine fotke na svojem blogu (mi pa posteno povedano ni bilo nic vsec in sem mu takoj poslala mail, da slike odstrani - glede na to, da me za objavo sploh ni kontaktiral) - res pa je, da so bile to fotke najinih kuz, ne pa nekih predmetov.
Mene to res nic ne moti in ti pisem res samo kot opozorilo!!!

Pri nas nic novega .. se pa morm hitro spravit z neta, ker sigurno ze prihaja sefica - je ze tolk ura.

Lep dan vam zelim.
Ursa

(odgovor članu Errai)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
21.10.2009 11:04:03   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

Dobro jutro!

Rozca26 ... tvoje kavice so super, ampak bi te samo na nekaj opozorila. V kolikor to niso tvoje fotke in jih iz neta vleces dol, pa ce te kdo dobi oz. ugotovi, da si njegovo fotko brez dovoljenja objavila in brez "Vira" je lahko kar hudo. Samo v opozorilo, ker se je to kar precej razpaslo po netu in zdej vsi gledajo kje vse so njihove fotke. Vsaj vir mislim da bi moral biti iz kje si to dobila (to me ne za besedo drzat, ker so pravila glede tega kar obsezna in jih ne poznam dobro). Meni je drugace vseeno, ampak samo kot opozorilo ti napisem.
PS: Baje je v enem mailu celo krozila najina fotka Gala s psi, ampak ga midva na najin mail nisva dobila, mami je pa mislila, da sva midva to naredila in nama sele po ne vem kolikem casu povedala, da je dobila tak mail (maila pa ni imela vec). Druga stvar je bila pa, da je en mulc objavljal najine fotke na svojem blogu (mi pa posteno povedano ni bilo nic vsec in sem mu takoj poslala mail, da slike odstrani - glede na to, da me za objavo sploh ni kontaktiral) - res pa je, da so bile to fotke najinih kuz, ne pa nekih predmetov.
Mene to res nic ne moti in ti pisem res samo kot opozorilo!!!

Pri nas nic novega .. se pa morm hitro spravit z neta, ker sigurno ze prihaja sefica - je ze tolk ura.

Lep dan vam zelim.
Ursa

Hvala za opozorilo user posted image  Tega nism vedla, čeprov je logično. Je pa čudno, da to velja tudi za predmeteuser posted image  Drugo bi bilo, če bi imela fotka kakšno vrednost ali pa so gor ljudje. Jest takih fotk ne jemljem (razen tiste za roj. dan), ker je tuki pa že kršena pravica zasebnosti ... Hja, zgleda bomo mogle met kr te kavice od RR. Čeprov to delajo tudi druge. Vem da so lanske decemberke delale to non stop, pa ni bilo nič user posted image
A o tem kera še kej več ve. Pa še neki, težko je najti vir, ker je marsikatera slikca kopija na kopijo, kopije. Če me razumete.
Vseeno hvala za opozorilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
21.10.2009 11:07:46   
3Sonček3
Dobro jutro še od mene, danes sem mal boljša glede prehlada, učerej je bla pa res kap, edino novo kar je da me je zdej še križ in ledveni del začeu bolet, ampak bo tut to minilo, k zdravniku nebom šla nč razn če se bo vleklo več kot en tedn, bom kr sama svoj zdravnik. Jassika in Tina50 držim tut js pestke za vaju. Branka28 ne obupaj glede službe, vsaka stvar se zgodi z razlogom, morda pa res dobiš boljšo službo, navijam tut zate, da se bo končalo tako kot si želiš. Pa še to punce zdejle sm poslala še tistim štirim puncamZS za naslove, tako da kar bo do jutri prispelo, bom naročila, ostale pa...nevem, upam da nebo kakšne zamere, sm res že mal doug čakamo. Lepo se mejte, pa pridno čvekajte, aja še neki me zanima, kolkstrani mora bit napolnjenih da se odpre 2. del?

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
21.10.2009 11:15:32   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Lepo se mejte, pa pridno čvekajte, aja še neki me zanima, kolkstrani mora bit napolnjenih da se odpre 2. del?

200 user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
21.10.2009 11:17:42   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Lepo se mejte, pa pridno čvekajte, aja še neki me zanima, kolkstrani mora bit napolnjenih da se odpre 2. del?

200 user posted image

ojoj 200, no pa sej če bomo pridne tko kot do zdej se bo do nouga leta nabralo user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
21.10.2009 11:36:08   
3Sonček3
Nosečki24 ne morem poslat ZS ker mi v profilu sploh ne ponuja te možnosti, če lahko to kera druga izvede bi jo lepo prosila, drugo sm pa že zrihtala. Evo dajem vam še zadnji seznam, če je kakšna napaka me obvestite ker tak seznam gre jutri naprej.

BELO-RDEČA
1. vekybel   št.48
2. skodrana mama   št.38
3. rožca26   št.40

ČRNO-RDEČA
4. branka28   št.44
5. sandrica23   št.36
6. 7lina7   št.40
7. nosečka24   št.40

SVETLO MODRA-TEMNO MODRA
8. lorelay*   št.38
9. MLADA MAMICA   št.40
10. manika   št.46
11. mojcej77   št.44
12. MijaŠ   št.42
13. *naca*   št.42
14. strumf   št. 40

ORANŽNO-ČRNA
15. 3sonček3   št.36
16. tia78   št.42

BELA-TEMNO MODRA
17. zoey   št.38
18. capika   št.46
19. Jassika   št.44
20. malicki   št.38
21. pikapolonica80   št.36
22. meti.v   št.36
23. TejkaPK   št.42
24. MijaŠ   št.42

ENOBARVA "V" IZREZ
  BORDO
25. ursa_p   št.M

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
21.10.2009 12:23:58   
vekybel
Pozdravljene user posted image ,
kako ste danes kaj?
Jz že od jutra skozi neki delam pa se nisem takoj javila. Pri nas piha že 2 dni, tako da moram dati prat perilo in potem hitro sušit ker tako lepo piha.

jassika in tina50 držim pesti pa javite se ko opravite.

A mi ve katera povedat če lahko uporabljam kapljice operil za nos ker imam občasno poln nosek?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
21.10.2009 12:26:34   
vekybel
strumf: kje pa živiš če ni skrivnost?

Kaj pa me ostale ki smo se menile za kavico v Slo.Bistrici? Kdaj gremo?

branka28: nič ne skrbi za službo, boš najdla boljšo in imela več časa za svojega user posted image .

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
21.10.2009 12:55:36   
soni
Dobrodošlica še od mene nivs in sneguljka1     Lepo, da sta se nam pridružili...

jaz pa imam danes pregleduser posted image  in komaj čakam.

7lina7 čestitke!user posted image user posted image user posted image  za user posted image . Veš, jaz pa sem potihem mislila, da bo fantek, pa je ravno obratno. Vendar, da bodo le zdravi, to je najbolj pomembno.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
21.10.2009 12:59:21   
rožca26
Soni - potem pa navijamo tudi zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
21.10.2009 13:00:08   
vekybel
soni: tudi tebi držim pestke pa javi nam kako je bilo. user posted image

Kaj boste kuhale danes?
Jz sem pripravila dunajske, pomfri in motovilc solato.

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
21.10.2009 13:01:23   
mojcej77
Oj!
Pri nas bodo pa krvavice (se mi luštajo že par tednov), pa kislo zelje in krompir.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?