Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:14:16
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 urša-sej sem že navajena...no ja skos notr glih ne...da ti še povem da moj hodi dam ta teden okol devetih zvečer al pa še mal čez...se pravi sem sama od jutra do sutra ...zaenkrat se mi še ne meša...veš kdaj se mi je...takrat ko smo prišli z bolnice(hana stara en mesec, skos polivala se pravi skos po rokah, erik po meningitisu, jest še čist adijo od vseh živcev, pa en mesec zaprti med šter stene, še obiskov nismo smel imeti) takrat se mi je pa res že rolalo... dobra si..... jst sem zjutraj mojmu rekla da rabim dopust je reku kak to misliš pa mam samo 1 doma drugega pa pol dneva pa še moj pride relativno kmalu.... ampak ponoč slabo spim in va wc sem zečela hodit že 3 dni zapored ob 3 zjutri ne vem če več pijem al kaj bom dons probala zvečer nič pit.... spat grem ob pol noči (nekje takrat tud na wc in ob 3 že nuja da komi do wc-ja pridem )
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:15:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy do vnetja ušes pride ko so obe naosnici dalj časa polni .... tko da si lahko čisto mirna zaradi male muce ne bo nič narobe.... sorry k sme rabla 2 posta da sem napisala eno bistvo..... Pa tud to ni čist nujn. Neli je bla v ponedeljek še super, nos popolnoma čist, v torek pa... Če je otrok nagnjen k temu lohk čez noč pride. ja florjan je tud dobil kr na suho.... sam misla sem takrat k je nosek kriv ni zaradi ene muce...... v glavnem pri florjanu so se vnetja ušes nahala takoj k sem kapo dol vrgla dokler sem ga ful zavijala smo vsake 14 dni mel vnetje ušes pol pa kot bi odrezal konec vnetij
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:20:42
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 MIHAILO VSE NAJ, NAJ tudi od nas.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:21:15
|
|
|
|
Čebel@
|
urša........ punce mormo vzet stvari v svoje roke-važno da vas ne bo zeblo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:21:29
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša naj se noči izboljšajo Našer nočke so no coment totalno porazne, Žiga se skoz zbuja, sploh ne vem zakaj, ne kaj narest. Sem že čist obupala, ma to lahko tud na uro, dve ustajam , če ga dam pa k nama pa spi, ene dvakrat za dudo zajokca. Pa bot pameten kaj narest. Včasih grem ob 10 spat pa do polnoči že 5 x vstanem, bolj redke so noči ko me pusti spati vsaj do dveh. Upam, da se tole porihta.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:22:55
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša naj se noči izboljšajo Našer nočke so no coment totalno porazne, Žiga se skoz zbuja, sploh ne vem zakaj, ne kaj narest. Sem že čist obupala, ma to lahko tud na uro, dve ustajam , če ga dam pa k nama pa spi, ene dvakrat za dudo zajokca. Pa bot pameten kaj narest. Včasih grem ob 10 spat pa do polnoči že 5 x vstanem, bolj redke so noči ko me pusti spati vsaj do dveh. Upam, da se tole porihta. same here.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:23:30
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana se je prekotalila čez celo sobo in zlezla pod posteljo.......sem pofotkala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:23:59
|
|
|
|
Urša08
|
piskot a pri vas je tud tako stanje? A maš kak plan kaj narest?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:25:23
|
|
|
|
Urša08
|
bravo Hana
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:25:55
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša naj se noči izboljšajo Našer nočke so no coment totalno porazne, Žiga se skoz zbuja, sploh ne vem zakaj, ne kaj narest. Sem že čist obupala, ma to lahko tud na uro, dve ustajam , če ga dam pa k nama pa spi, ene dvakrat za dudo zajokca. Pa bot pameten kaj narest. Včasih grem ob 10 spat pa do polnoči že 5 x vstanem, bolj redke so noči ko me pusti spati vsaj do dveh. Upam, da se tole porihta. same here. Se še jst pridružim. Sam da mi tud v skupni postelji non stop jokamo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:26:35
|
|
|
|
Urša08
|
birdy, piskot jaz sem pa mislila da mamo samo mi tako štalo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:26:47
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: SURF Čakte malo...ojoj..smo že čez 22-setega?Kaj sem smotana,pozabila sem da je Patricija že tudi v osmem mesecu joj sem smotana...kok gre čas... pri nas smo še 21setega ups.. Se mi je zdelo ker vem da Mihailo je za mano rodila,ups...torej ima rojstni dan... kva ga pa ti danes biksaš? Mihailo se je rodil na današnji dan(21.),mamica mihailo ima pa RD aprila ful vam dogaja....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:28:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: SURF Čakte malo...ojoj..smo že čez 22-setega?Kaj sem smotana,pozabila sem da je Patricija že tudi v osmem mesecu joj sem smotana...kok gre čas... pri nas smo še 21setega ups.. Se mi je zdelo ker vem da Mihailo je za mano rodila,ups...torej ima rojstni dan... kva ga pa ti danes biksaš? Mihailo se je rodil na današnji dan(21.),mamica mihailo ima pa RD aprila ful vam dogaja.... surf tok dogaja da revica sploh ne dohaja ker dan je danes
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:30:53
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 zdele sem vidla pri Hani v nosu eno veliko muco in sem jo hotla ven vzet kar s palčko za ušesa( ) in sem ji jo porinila nazaj namesto ven sem ji zlila 2 fiziološki v noska,pa me vseeno skrbi da jo nebi zaradi tega smrklčka bolela ušeska Zarad ene mucke jo pa res ne bojo ušesa bolela upam da res ne Ja...razen če ji ni res ta velik maček not zlezu...... ma se hecam....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:31:23
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 birdy, piskot jaz sem pa mislila da mamo samo mi tako štalo mi tud...sam zdele ene par noči se sam trikrat zbudi....tko da ja ponavadi kar skupaj spimo ker se mi ne da non stop ustajat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:32:02
|
|
|
|
sunny24
|
birdy, Nč, moja madam se je zbudila, tako da se gremo oblečt in pohajat! Lep dan! Se tipkamo kej pole!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:34:15
|
|
|
|
Urša08
|
Punce sem pa mislila da sem edina k rajš otroka k nama na sredo dam kot da skoz vstajam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:35:37
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 piskot a pri vas je tud tako stanje? A maš kak plan kaj narest? aha, moram se nehat sekirat zaradi tega. pojma nimam. mi2 se se dojiva ponoci, tako da je verjetno lazje. jo priklopim, poje in se umiri. vcasih pa tudi noce, pol jo mal guncam ... pol ze martin pocasi pride ... ajme ajme. drama kar se spanja tice.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:38:15
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce sem pa mislila da sem edina k rajš otroka k nama na sredo dam kot da skoz vstajam mi spimo tko, tko bi pred 5 leti za 100% trdila da ne bomo nikoli. midve z ano spiva v zakonski postelji, ana ima zraven posteljico brez ene stranice, da jo samo pomaknem k sebi ko se doji. ati in martin spita v otroski sobi, vsak v svoji postelji, enkrat med 1 in 6 uro pride martin k nama spat.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:40:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 zdele sem vidla pri Hani v nosu eno veliko muco in sem jo hotla ven vzet kar s palčko za ušesa( ) in sem ji jo porinila nazaj namesto ven sem ji zlila 2 fiziološki v noska,pa me vseeno skrbi da jo nebi zaradi tega smrklčka bolela ušeska Zarad ene mucke jo pa res ne bojo ušesa bolela upam da res ne Ja...razen če ji ni res ta velik maček not zlezu...... ma se hecam....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:40:13
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 piskot a pri vas je tud tako stanje? A maš kak plan kaj narest? aha, moram se nehat sekirat zaradi tega. pojma nimam. mi2 se se dojiva ponoci, tako da je verjetno lazje. jo priklopim, poje in se umiri. vcasih pa tudi noce, pol jo mal guncam ... pol ze martin pocasi pride ... ajme ajme. drama kar se spanja tice. Midve se tud dojive, sam ona ma mene za dudo. In je nonstop priklopljena. Tistih 10 dni kokr smo mel dudo je pa sam enkrat ponoč se zbudla za jest, in to šele okrog 5ih. Zdej pa prva runda že ob enajstih, dvanajstih Jst dam Kristi še kak mesec, dva cajta, pol gremo pa v radikalne ukrepe. na žalost jst svoj spanec preveč rabm da bi lohk tko še leto furala. Pri Neli smo isto naredl in se je ful dobr obneslo.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:40:33
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce sem pa mislila da sem edina k rajš otroka k nama na sredo dam kot da skoz vstajam NE NISI EDINA.....!!!! Zvečer sem vsa hepy k ležem k Onassisu...pol itak takoj zaspim kot top.... in prva akcija ob 2h, pa jo vzamem k sebi, aampak potem ugotovim, da je sredina postelje že zasedena tako da jo dam med steno in mano... potem se okoli 4-ih zbudim, ker moram na wc in ugotovim, da moških ni...... no zjutraj se pa zbudim a eni strani z Vitom na drugi zz Evito.... EVO TAKO JE PRI NAS in en kovter za vse tri...Onasis pa veselo drnjoha v Vitovvi postelji......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:41:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce sem pa mislila da sem edina k rajš otroka k nama na sredo dam kot da skoz vstajam mi spimo tko, tko bi pred 5 leti za 100% trdila da ne bomo nikoli. midve z ano spiva v zakonski postelji, ana ima zraven posteljico brez ene stranice, da jo samo pomaknem k sebi ko se doji. ati in martin spita v otroski sobi, vsak v svoji postelji, enkrat med 1 in 6 uro pride martin k nama spat. ojoj.......bogi ati
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:42:46
|
|
|
|
Urša08
|
Piskot mi je poznan rek nikoli ne reci nikoli ali pa zarečenega kruha se največ poje Pri nas je pa tako, da oba otroka dam zvečer spat v otroško, ko se Žiga začne zbujat in ko že tretjič tja letim v enii uri se naveličam in ga dam na sredo k nama, Nejc pa včasih proti jutru, včasih že prej , včasih pa šele zjutraj pride k nam in potem se štirje stiskamo na pojstli.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 21.10.2009 14:44:53
|
|
|
|
Urša08
|
Mlea tud pr vam je pestro Ste me potolažle in nasmejale Birdy kakšne ukrepe ste pa mel?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?