Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 11:09:50
|
|
|
|
cukica
|
Lastovka 79 žal mi je,...
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 11:11:31
|
|
|
|
bozza
|
IZVIRNO SPOROČILO: lastovka79 Drage soborke, hvala Vam za vzpodbujanje in trepetanje z mano. Žal vam moram povedati, da se je včeraj pokazala v vsej svoji veličini, tako da je tudi zadnje upanje odmrlo. Vsem trepetalkam želim ali , vsem čakajočim za v postopek mirne živce, vsem špikarkam pa seveda mirno roko. Nekaj dni me ne bo tukaj, ker moram preboleti najprej razočaranje. Punce, še enkrat vam hvala in uživajte. Bodi močna!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 11:12:02
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: rojena77 Zarja, a ti je uspelo v prvo? A si kaj posebnega počela? Prebrala sem toliko postov, da v prvo itaq nikoli ne uspe.... da sploh ne vem zakaj grem tja ne, sploh nama še ni ratalo. Samo tolk smole se nama je po poti zgodilo. Obupala pa še nekaj let ne bom. Ni variante!!!!!!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 11:12:51
|
|
|
|
sonček33
|
lastovka žal mi je zarja tako se govori
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 11:14:27
|
|
|
|
zarja1
|
Lastovka res mi je žal.......
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 11:15:41
|
|
|
|
pikovit
|
Punce imam pa eno lepo novičko.Vse tiste,ki poznate mojo prijateljio J.Zadnjič je bila beseda o njej.Punce noseča je .Hahaha pa ne moreš verjet.Imela v rokah že papirje za iui.Na zadnjem uz so ji ugotovili še pregrado 3 cm.Pa jajčniki so zaspani oziroma 1 sploh ne dela,sluznica čisto pretanka,brez ovulacije-3 mesece na klomifenu.Na vseh uz-jih nič dobrega.Evo sedaj pa pokazal test en velik +.Bila že na UZ in srček bije 100 na uro in je velik 1,6 cm.Noseča pa je 8t2d.Punca 2 meseca sploh ni vedela da je noseča.Ma ne moreš verjet.Joj kolk sem jaz vesela
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 11:16:48
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukica Lastovka 79 žal mi je,... Tudi meni je hudo
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 11:18:12
|
|
|
|
IVYY
|
Lastovka 79.... zelo mi je žal ... Drži se!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 11:22:12
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Pikovit da si mi zdej blizu bi te tako objela ...kok se boš odločila vedi da smo me s teboj nazaj.Pomagajo
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 11:25:04
|
|
|
|
KIWI
|
Dan punce! Na hitro se pofočkam po dolgem času, moram pa še kar nekaj za nazaj prebrat. Vidim da se je kar dogajalo, žal tudi slabe stvari . No, pa gremo po vrsti. Sem v tretjem IVF/ICSI postopku.Danes pade pri meni prva špika Dipherelina, punkcija predvidena okrog 17.11., upamo seveda, kaj upamo, veeemooo, da bo tokrat uspelo! Saj drugače ne gre , ne? MIŠMIŠ kako gre? Vidim da si spet na igli, danes pridem za tabo! GIGI, ZARČI, PIKOVIT, LOREMI, METULJČI, WP, MIKLAROM...... uf, vem da vas je še več, pozdravček in prav vsem. Ko preberem mal za nazaj, pa bomo še kakšno rekle! PA PA
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 11:28:31
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI Dan punce! No, pa gremo po vrsti. Sem v tretjem IVF/ICSI postopku.Danes pade pri meni prva špika Dipherelina, punkcija predvidena okrog 17.11., upamo seveda, kaj upamo, veeemooo, da bo tokrat uspelo! O KIWI super za postopek tale bo zadnji a ne
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 12:44:32
|
|
|
|
diana79
|
FARGI IMA DOBRE NOVIČKE na žalost jaz nimam kaj dobrega za povedat!včeraj zvečer sva bila na ginekološki ambulanti v lj.!full mi je bolel v predelu trebuha,in so ugotovili da mi kaplja kri v trebuh!tako da imam antibiotike,je hvalabogu ni mi treba ležati v bolnici!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 12:49:37
|
|
|
|
tinkamiška
|
lastovka in S* diana, tebi pa želim, da se stanje umiri in počivaj. za vse pa debele pesti! tinka
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 13:05:47
|
|
|
|
mismis
|
Lastovka , pa tako sem upala, da so ti izcedki dobri, še sploh ker so se ti vlekli praktično od začetka Fargesia, hitro poročati, zdaj nam je Diana vrgla kost Pikovit, čestitaj J. še v mojem imenu, to je res super novička in praviš, da je že dva meseca noseča in sploh ni vedela Kiwi, pozdravljena, lepo da si se nam spet pridružila Diana, ma kaj pa je tebi Pintarjeva delala na punkciji, da tako krvaviš??? Jaz sem imela do sedaj že tri punkcije, pa pri nobeni nisem tako krvavela. Ali je mogoče s tvojo maternico kaj narobe (mislim tko, da je kaj zavita), ker tole mi je full čudno, ok da ti je že takoj rekla, da ne bo ET-ja, ker si imela hiperco, ampak takole krvaveti pa tudi ni kar tako
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 13:10:38
|
|
|
|
Anonimen
|
lastovka, tudi meni je žal, da je prišla M. fargi, čestitke tudi tebi za dobre novičke!! Lepo pridno grej! diana, ti pa se čimprej pozdravi!! evo, čisto na hitro, ker šibam domov.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 13:11:53
|
|
|
|
diana79
|
ja mismis!meni je mogla z iglem maternica prespikat ker jajčnik sem imela na visokem in ni mogla priti do njega!najbrž to je krivo!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 13:18:29
|
|
|
|
Anonimen
|
diana, a tebe tudi ful boli, ko ti maternico prešpikne? Ker meni jo tudi morejo na desni strani in boli kot .
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 13:19:08
|
|
|
|
IVYY
|
Diana...ubožca, ti kar počivaj in držim pesti, da se to čimprej umiri... Fargesia....komaj čakam, da javiš dobre novice !!! Ja pa sem dobila in je nisem bila nikoli tolko vesela, še dve imata za prit potem pa v nov boj
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 13:21:55
|
|
|
|
mismis
|
Diana, potem imaš ti takšne težave kot skuštrana Suzy, tudi njej so moral na levi strani večkrat prešpikati maternico, ker se jajčnik skriva za njo. Ampak, kot se jaz spomnim nihče ji ni rekel, da ne bo ET-ja, zakaj ga potem ni bilo, je druga stvar, ampak ET bi v vsakem primeru bil. Pa Skuštranka je imela še delno punkcijo, ker je imela toliko foliklov, zgleda da res ni čisto vseeno kdo ti dela punkcijo (žal to mi edino pride na misel sedaj)
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 13:24:58
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pikovit, čestitaj J. še v mojem imenu, to je res super novička in praviš, da je že dva meseca noseča in sploh ni vedela Ne ni vedela,da je noseča.M itak ni imela,drugih simptomov pa tudi ne.Še un dan sva se pogovarjali in je rekla,da jo je prav strah laparoskopije.No evo,sedaj pa tak lep konec.Wiiiiiiiiiiiiiiii.Je pa cela zgodba zelo zanimiva.Sva jo včeraj premlevali.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 13:26:14
|
|
|
|
gigi1
|
Lastovka žal mi je Diana joj res mi je hudo, da se ti to dogaja . Upam, da se ti čimprej zaceli. Pikovit pojdi vseeno še do Reša na razgovor. Se mi zdi, da se na GK premalo posvečajo avtoimunim boleznim. Čestitaj J. tudi v mojem imenu . Madoniš sem vesela. Za oba . A njen dragi je zdej doma, al je še tam službeno? Kiwi dobrodošla nazaj in naj bo uspešno Fargi jupiiii komaj čakam na poročilo. Mišmiš, BarbiG, Loremi in vse, ki imate trenutno ali konstantno težave z glavoboli. Sem ravno danes nekje prebrala, da pomaga čaj od ingverja, veliko tekočine in zmanjšan vnos ogljikovih hidratov. Kar je vse tudi za naše zadeve dobro.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 13:26:21
|
|
|
|
Anonimen
|
mismis, jaz tud tako mislim. Tudi po sami punkciji ne morem reči, da sem veliko krvavela - tisti dan sem imela sem malo krvavega izcedka, potem pa nič več.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 13:31:47
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pikovit pojdi vseeno še do Reša na razgovor. Se mi zdi, da se na GK premalo posvečajo avtoimunim boleznim. GREM ŠE 27.10. V MB NA RAZGOVOR,PA DA VIDIMO KAJ TAM POREČEJO NA VSE TO. Čestitaj J. tudi v mojem imenu . Madoniš sem vesela. Za oba . A njen dragi je zdej doma, al je še tam službeno? JA NJEN DRAGI JE ŠE VEDNO TAM.VEŠ KAJ JE NAJBOLJ ZANIMIVO?DA TOČNO VESTA KDAJ STA GA NAREDILA,K GA JE TOLK MAL DOMA .BOM ČESTITALA,ITAK.SVA PA SLIKALI MALO PIKICO IN MU POSLALI PREKO MMSa.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 13:37:58
|
|
|
|
pikovit
|
Diana če preveč krvaviš prekrižaj noge.Meni se je isto zgodilo.Maternica je prepletena z miljoni žilic in žil.Mene so zadeli v glavno žilo in mi niso mogli vstavit krvavitve.Sem kar skupaj lezla tam na mizi.Iz mene je teklo kot iz gejzirja.Je bilo vse pošpricano po tleh in DR.Sej na koncu so me zrihtal tako kot je treba.No ampak to se mi je zgodilo že 2x.Pri različnih zdravnikih.Imam pa tudi jaz zelo visoke jajčnike in je vedno komplikacija pri punkciji.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 13:45:05
|
|
|
|
diana79
|
jaa no tudi meni ni vse čist jasno,ampak mogoče je res boljše da počakava z transferjem!konec koncev mogoče je to dober,pa bom čisto pomirjena ko bom šla po pikice!mogoče je premalo možnost da bi prijel zarodek!ne vem pa zakaj prvič mi ni bilo treba iti čez maternico??? DR.ZORN mi je rekel da ni noben problem punktirat!potemtkem res važno kdo ti dela punkcija!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?