|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 3.del
20.10.2009 17:57:35   
Aniiita
a je najčka že rodila torej?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 676
20.10.2009 17:57:44   
karmen b
Aha vidim, da me je majcy prehitela user posted image

Najčka bravo, čestitke za malo Mašo, zdej se pa se lepo cartejte user posted image user posted image user posted image user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 677
20.10.2009 17:58:02   
Anonimen
Evo mene z novo slikco..., mojo naaaajtaljubšo!!! user posted image
To je moj sinko minko...

Punce, ja hudo je blo ampak.. kr od nekod reakcija, pravilna reakcija.. to je najbrž neki v mamah, da kr znajo, se znajdejo. Nagon.

ČESTITKE za bebe..., o matr zdej ste pa čist napadle porodnišnice.... Moj bebi je bil pa včeraj star 1m in pol.... v bolnici pa so rekli, da je star 7 dni user posted image . Ne obravnavajo jih ko so rojeni ampak... od PDP. Tko majo nedonošenčki.. No en teden mam starega sinija.user posted image

Kje je pa seznam... jst bi tok vidla kdo vse je mamiiii...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 678
20.10.2009 17:59:01   
Emilly
Najčka - čestitke za malo bejbikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 679
20.10.2009 18:07:20   
Aniiita
A no, pa je res!

najčka- čestitke user posted image user posted image in vse lepo še naprej. user posted image

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 680
20.10.2009 18:08:43   
Anonimen
seznam bebik je na

http://www.ringaraja.net/forum/m_4563059/mpage_3/tm.htm#4590418

(odgovor članu Emilly)
  Neposredna povezava do sporočila: 681
20.10.2009 18:36:37   
gorenka
Bravo Najčka za punčko!!! Upam da je vse ok in mami veselo corta bejbiko!user posted image user posted image user posted image user posted image

Rižkoo - jao dobra si da si tko odreagirala! Upam da bo z malim vse ok in da bo kmal prerasu trenutne težavice.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 682
20.10.2009 18:41:28   
rakica 2
rižkoo-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image želim vama vse najlepše in čimmanj težavuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 683
20.10.2009 18:42:57   
rakica 2
Najčka-čestitke za hčerkicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 684
20.10.2009 19:58:00   
pinky girll
Najčka čestitke !!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 685
20.10.2009 20:01:36   
Crystall
Najčka ... čestitke za princesko Mašo user posted image user posted image user posted image

Boob ... držim pesti zate user posted image

Rižkoo .... super si!!! user posted image  Liamu pa želim samo zdravjeee user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 686
20.10.2009 20:53:03   
ninasiki
sm pršla v samo malo prebrat

NAJČKA čestitke in veliko cartanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo mi pa gledamo tv čakamo da se mali princ zbudi da se še zadnič previjeva danes pol pa v pojstlico spat in upam da bo ponoč mirno kot prejšne dve noči želim va mirno in naspano noč

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 687
20.10.2009 21:04:02   
Meliitak
najčka...juhuuu to je blo pa hitr ČESTITKEEEEE za Mašo!!!!

user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 688
20.10.2009 21:15:01   
LINDI
Čestitke za pikico MAŠO, NAJČKA,zdaj se pa lepo crkljajte in čimprej domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
BOOB držim pesti,da bo čimprej za tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
RIŽKO,dobra si super za reakcijo,in za to,da imaš Angel care,jaz žal nimam denarja,da bi ga že zdaj kupila,ker mi od bolniške ostane 50e za cel mesec.Super,da ste ugotovili,kaj je narobe in da veš kako naprej ukrepatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 689
20.10.2009 21:39:11   
majakla

Rižkoo: ti si prava asica, res super si odreagirala.
Držim pesti za tvojega sinčka.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 690
20.10.2009 21:59:17   
lenika83
Najčka user posted image user posted image user posted image  čestitam!!!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 691
20.10.2009 22:14:55   
stuhica
user posted image user posted image user posted image user posted image Rižko najprej dobr da si tkao hitro odregairala... sej to je tisti pravi materinski nagon ki ga dobiš takoj ko postaneš mati, kljub temu da nimaš izkušenj od prej... super samo da se poštimata ...

Najčka user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke...

BOOB dejmo dihat dihat....

Ninasiki lepo da se tud tuki ma oglasiš... pr nosečkah.... fajn se štimajte...

Lindi, Chrystal pa pri vama se kaj dogaja...

Jaz sem imela danes kontrolo cukra mesečno pobvprečje 6,3 na celi črti sem se izgognila inzulina in sem ful vesela user posted image user posted image user posted image user posted image  ponovni pregled imam 8 tednov po porodu tkao da upam da takrt ne bo treba redno hodt spet na kontrole in se špikat... ker je rekla da cuker mi bo ostal sploh če s ene bom merkala... no ja ampak vsaj tako stroge diete mi ne bo treba imet... user posted image user posted image user posted image  tako da se vam bom lahko kdaj pr žabarju prvošla ta zloglasni dobri sladoledddddddddd ko ste me skoz dražle z njim user posted image user posted image user posted image

Jutr zjutri pa tamalga pelem v vrtec pol pa  naJesenice na CTG pa kontrolo pr Dr Hausijuuser posted image user posted image  me prav zanima kuga mi bo kej povedal.... sicer razmišljam če ne bi šla mla po kakih štengicah gor pa dol laufat da bi se že kaj zgodil... al pa da bi pa dons našga z mašnco prčakala k pride z tekmovanja, je na GTZ v Mariboru dobu Zlato medaljo tako da sem tud zato prav vesela.... user posted image user posted image user posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 692
   [Brisano sporočilo]
20.10.2009 23:12:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 693
21.10.2009 7:24:25   
Crystall
Dobro jutro user posted image

Zajtrk in tuš sta že za mano. Prebrala že vse novičke, pogledala gmail ... v glavnem že vse naredila. Danes spet nism spala. Tale srbečica je bila spet obupna. Spala sem s spuščenimi lasmi in so me žgačkali, pikali, roke imam zelo suhe, buši je čist izsušen - pa se mažem 5x na dan. Res imam obupno kožo. Že prej sem imela kožo na rokah suho (ne dlani, ampak pod rameni) in sem si mazala z vsem mogočim, zdej v nosečnosti so se pa težave še poglobile. Jutri grem po navadno lekarniško mandeljnovo olje, kmalu po porodu pa še k dermatologu, če se težave ne bodo izboljšale.

Stuhica ... pri nas ni še nobenih znakov. Včasih me kej zašpika spodaj, ampak to takrat ko je mali buden in se razteguje - pa najbrž kam rokice porine. Jutri imam pregled v porodnišnici. Upam, da bom imela prvi ctg in da me bo tudi vaginalno pregledala, da vidim, kje smo. Jz verjamem, da ga bom kmalu držala v naročju. Mogoče še celo ta teden user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 694
21.10.2009 7:52:48   
muca*maca
Dobro jutro!

Evo, punce, jst že pokonc od pol sedmih, ker sploh ne morem spat več kot nekih 6 ur, z vmesnim postankom na WC-ju.
Pa sploh nisem zaspana, noooooo!!!

Včeri sem šla ob 10h zvečer na sprehod, da sem se mal zluftala, da sem sploh lahk spala..ma, sej spim drgač dobr. Sam ko se zbudim, ne morem več, k da bi mela mravlje v riti. Ok, mal sem vam napisala o svojih spalnih navadah... user posted image

Včeri sem mela pregled in sem naročena (kot sem napovedala) v petek spet. Dogaja NIČ. Čist previdno je začela moja G z vaginalnim pregledom, pol sem pa že vidla, kako se je nadaljeval, da ne bo nič. K je potisnla prste do konca notr, haha. Nič, nič, nič!!!! Moj mali user posted image si ga jemlje na izi user posted image user posted image user posted image
Skratka, v petek sem spet tam. Do takrat grem pa lahko na morje, s padalom skočit, al pa na Triglav user posted image
Jupiiii, mela bova škorpjončka!!! Pa še sestrin RD bom lahko v miru praznovala, haha!! Sem čist resno mislila, da bom že zibala... No ja.

Karmen, Boob, kako?
Še ena žabarka nas je razveselila: čestitke, Najčka!!!! Bravo za punčko Mašo!!! Kok bo to enga smeha pr žabarju user posted image

menda je v ponedeljek neka lunaaaa..... deluje pa dva dni prej in dva dni kasnej - ma, ja, kr skoz!
ahhh, pobožne želje
user posted image

user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 695
21.10.2009 7:55:07   
gorenka
Jutro punce!

Evo še en dan je napovedan k ga bo treba pokoristit preden se dž ulije in bomo res uhka doma lenarleuser posted image

Včerej sm pa dobila še previjalno desko s poličkam za na pralni stroj, ki jo je tast naredu (profesionalno tko k smo navajen pri njemuuser posted image ), pa moja mami mi je poleg mojega darila za r.dan dala še brisačko za user posted image v isti barvi kot je banca+prev.podloga tko da mi smo pa zdej čist ready! Vse pripravljeno, brisačka se tut že suši, hja sam še user posted image se more kej spomnit vn pridt. Sm mu včerej povedala da nobene čokolade več dokler ne pride vnuser posted image user posted image user posted image Je pa drugač še čist mir pr men, tko da se bom mogla spet kej spomnit kaj počet čez dan da mi ne bo preveč dolgčas...najboljš da začnem s fruštkomuser posted image user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 696
21.10.2009 7:58:24   
gorenka
Muca maca....yeah pa te lune...pa user posted image pa ne vem kva še...men se zdi da če maš samovoljnega user posted image ga čist nč ne premakne user posted image user posted image user posted image ...bi blo res za razmislt tist tvoj predlog -pohod na triglavuser posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 697
21.10.2009 8:05:48   
muca*maca
A ne, gorenka, kr neki skoz ene lune napovedujejo, pa svetujejo user posted image user posted image user posted image ...
Rezultat??? enako NIČ!

Jst tud mislm, da ko bo moj user posted image ready, bo že pršu. Jst si sam reeeees želim, da bi šlo samo do sebe, brez kakih umetnih popadkov in sprožitve poroda.

Drgač sem mela učeri tud UZ in je še dost plodovnice, kar po moje pomen, da le še ni čist na ciljni črti. Nama je pa lubčka poslal prek UZ user posted image user posted image user posted image Kakšen nosek pa ustka. Tko našobljena, hihi.

Triglav - neki bom mogla ukrenit, da se mal zmatram, ker tole postavanje me bo ob živce spravilo, grrrr... Sem se do zdej neki šparala, ker kao ne vem kaj - se mi bliža porod - pha, pa ja de. Nobenga usmiljenja več!!!
Gremo na Triglav!!!!!!!!!! user posted image
user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 698
21.10.2009 8:07:12   
muca*maca
Aha, zdej je pa ura 8, pa grem lahk v štacuno!
A bi kera kej???
Jst bom sveže žemljice, jamiiii!

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 699
21.10.2009 8:19:42   
drobtinica29

Jutro punce!

še od mene user posted image user posted image vsem ki ste rodile!

Jaz sem pa včeraj imela lažne popadke, zjutraj 1,5 urce, pol pa se je vse umirilo, sem že misla da bo kakšna akcija. No potem sem še imela CTG, pa je res dva popadka pokazal, druga pa nič, no razen otroček se je malce umiril, tako da se je zgleda začelo pripravljat. Bomo počakali in videli kdaj se bo user posted image odločil prit. user posted image
Naslednji CTG imam spet v torek, če nebo kaj prej.

Spanje ok, razen obračanja v postelji to pa je podvig user posted image .

NIč lep dan vam želim, pa pestke za BOOB!

lp

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?