muca*maca
|
Dobro jutro! Evo, punce, jst že pokonc od pol sedmih, ker sploh ne morem spat več kot nekih 6 ur, z vmesnim postankom na WC-ju. Pa sploh nisem zaspana, noooooo!!! Včeri sem šla ob 10h zvečer na sprehod, da sem se mal zluftala, da sem sploh lahk spala..ma, sej spim drgač dobr. Sam ko se zbudim, ne morem več, k da bi mela mravlje v riti. Ok, mal sem vam napisala o svojih spalnih navadah... Včeri sem mela pregled in sem naročena (kot sem napovedala) v petek spet. Dogaja NIČ. Čist previdno je začela moja G z vaginalnim pregledom, pol sem pa že vidla, kako se je nadaljeval, da ne bo nič. K je potisnla prste do konca notr, haha. Nič, nič, nič!!!! Moj mali si ga jemlje na izi Skratka, v petek sem spet tam. Do takrat grem pa lahko na morje, s padalom skočit, al pa na Triglav Jupiiii, mela bova škorpjončka!!! Pa še sestrin RD bom lahko v miru praznovala, haha!! Sem čist resno mislila, da bom že zibala... No ja. Karmen, Boob, kako? Še ena žabarka nas je razveselila: čestitke, Najčka!!!! Bravo za punčko Mašo!!! Kok bo to enga smeha pr žabarju menda je v ponedeljek neka lunaaaa..... deluje pa dva dni prej in dva dni kasnej - ma, ja, kr skoz! ahhh, pobožne želje
|