ronja
|
barba, pikepoke za vaju! Hehe, se pa vidi, da nimaš toliko izkušenj z bolnicami . Jaz sem vesela že, če so zdravniki ok, vse ostalo čisto prenesem, samo sem res precej tega dala čez... nočno vstajanje....grozauser posted image ....niti si ne predstavljam kako zgleda, da se moreš ponoči igrat.... a bi rada probala? te zanima? pridi k nam tam nekje okoli 1h-2h, tudi če prideš ob 3h ne boš nič zamudila Midve z Ronjo sva že 2 dan v vrtcu - zaenkrat se uspešno uvajamo . Če bi šlo tako naprej, takoj podpišem . Samo se pripravljam na dan, ko bo jok - pa moram priznat, da še nisem čisto pripravljena...No, bomo videli, kako se bom odrezala... Na bolezni pa še manj! (ta dva dni je pri njih v skupini ena punčka, ki NON STOP smrka, revica, danes je še kašljala in večkrat reče, da bo očka takoj prišel... se mi je prav zasmilila... Mal se pa seveda bojim, kaj za enega vraga se bo Ronja nalezla...) ploha, sonček, ne se kregat. Sonček ma mal težke dneve zdaj, pa je treba mal bolj v rokavicah z njo, plohca pa jasno hoče še naprej met pridno mirno pupo. Naj vama mali ponoči spijo, bosta takoj boljše volje . No, jaz sem se že skor navadila, da se pač ponoči še mal igramo - pametnejši popušča . kaj pa če je ulla v zaporu, ker je sodnico nadrla? Ne, po moje je v zaporu, ker sta se s taščo zravsali, ko sta sami doma, brez mediatorja .
|