|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
20.10.2009 17:04:54   
rea27
ojla!

Najprej hvala najlepša vsem, ki ste se pomatrale okoli seznamov GH!! Super, je pomagalo!

Drugače pa: danes je moja princeska stara 6 mesecev!! Juupi!!
Smo bili pri P in imamo 7900g in 66 cm. Nam je pa povedal kaj vse lahko jemo od goveje juhice do naribanih jabolk, skute, piškotov, probijotičnih jogurtov. Je pa strogo odsvetoval sadne jogurte, ker imajo tudi do 6x več sladkorja kot je dovoljeno - in se potem naši črvički navadijo na sladkor in se jim organizmi že zelo zgodaj močno zakisajo :(
Potem je omenil, da naj otrok je piščanca, ribe in purana, govedino, svinino in teletino pa odsvetoval. Ribe, pravi, da so skoraj vse nabasane s težkimi kovinami, tako da..klinc..je treba ali mlade ali pa kake giricde, skuše..sam kaj ko imajo toook kosti..Večje ribe pa so polne svinca.
Lepo se že postavlja na nogice, sedi s pomočjo, P pravi, da super, da je ne forsiramo, ker bo že sama povedala kaj in kako. Pa tudi hrbtenička bo dovolj ojačala..

Le kar se spanja tiče sem pa jezna ko....TAko, kot mi spimo zanič zadnje čase..je groza, vam povem..Sem ko zombi, tako da mi je sedaj slabo tudi po noči, ko moram zaradi male lumpike tolkrat vstat...

A tudi to bomo prebrodili...

Mi je rekel moj..počakaj, da zraste, sedaj ne spiva, pa je doma..čakaj, da bo velika in bo začela bandat in je ne bo domov... ;)

se opravičujem, ker sem tolk naložila..

imejte se, papa

< Sporočilo je popravil rea27 -- 20.10.2009 17:06:16 >

rea27

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
20.10.2009 17:44:30   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

.... a je možno, da prej dobi dvojkico zraven kot pa enkicouser posted image user posted image user posted image user posted image  ....  

je mozno. za trojke pa naceloma ne, ker kao je vrstni red 1-2-4 sele pol 3.

user posted image user posted image  za storije z avti..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
20.10.2009 18:10:17   
Cveta28
Jupi...mi smo pa danes uspešno prestali prvi zobozdravniški pregled user posted image user posted image user posted image
Torej sodelujemo v raziskavi glede zobnih past s fluoridi za dojenčke. Vsake 3-6 mesecev nas bodo poklicali na pregled in pogledali zobke. Mi pa moramo pri tem pridno pisati kdaj je ven pokukal kakšen zobek. Dali so nam zobne paste (z različno vsebnostjo fluora, ki je nam neznana, da bodo videli kako se to odrazi na zokih in nohtkih) in navodila kako moramo otročičkom umivati zobke. Meritve bodo potekale tudi na otročičkovih nohtkih tako, da smo imeli danes pri zobarju tudi manikuro user posted image In če sem prav razumela bo raziskava potekala do otrokovega 3 leta starosti user posted image Meni je prav! Za zdrav nasmeh v ustih se bomo pa potrudili, a ne.

Drugače pa danes zeloooo kašljamo. K sreči to ni suh kašelj ampak se prav sliši kako se muca odkašljuje user posted image Ponoči je imela take napade kašlja, da se mi je rav zasmilila ampak po čudežu je vedno takoj nazaj zaspala user posted image In tudi pucanje noska je tudi že rutina (beri: najprej user posted image potem pa grda mami pogled).
Za kosilo sem ji dala pire krompirček s korenčkom in cvetačo ampak ji ni kaj dišalo in tudi dojiti se ni hotela. Morda je kriva user posted image . Ampak popoldanski počitek je naredil svoje....smo pojedli že 2/3 obroka riževe kašice. Ni čudno, da je dobra, ko pa je notri toliko sladkorja user posted image Čeprav naravnega je meni še vedno ful presladko.
Šibam še za nazaj prebrat, ker vidim da ste bile danes prave čvekice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
20.10.2009 19:17:07   
Cveta28
ločevalna dieta - nov korak naprej, da smo usposobili tehtnico, ki meri še odstotek mišične mase in vode v telesu ter težo kosti. Smo pa danes jedli zelnato juhico s krompirčkom. Jutri pa čokolada!
Drugače sem pa jaz pred 3 leti prisilno šla na dieto brez začimb, svežega sadja/zelenjave, brez sladkega, kave, čajev itd. So mi zdravniki ugotovili, da imam vnetje želodčne sluznice in potem sem pol leta ful pazila kaj jem. Ker sem v telo vnesla premalo vitaminov sem bila non stop nekaj bolana, utrujena, slabe volje ipd. Potem pa sva se itak s kodrom odločila, da hočemo user posted image in sem začela jesti vse nazaj. Stanje se je temu primerno poslabšalo in še danes se moram izogibati čebuli, česnu, ostrim začimbam, soli, čokoladi, agrumom na prazen želodec, gaziranih pijač itd. Ker pa se grešim (čokolada!) so na urniku tudi rupuruti in donat user posted image
detelja
- jp, jaz tudi nisem ravno nek frik, ki bi padal na magnetno resonanco in podobno. Nasplošno sem bolj skeptična do alternativnih metod, ker sem pač človek, ki težko zaupa imaginarnim stvarem na splošno npr. psihologija je meni kar nekaj, 1+1 pa bo vedno 2. Se pravi verjamem v belo/črno in zelo malo sivine user posted image Še joga mi ne gre v glavo čeprav bi mi zeloooo koristila. Zato sem se pa hodila 'pretepat' na kickbox user posted image Ampak vseeno poročaj kako bo opravila sekica a prav.
vitaminski dodatki - hvala za vse napotke, nasvete. Sama sem posegla po tabletah ameriškega slamnika in centrum materna. Najbolj smešno mi je bilo, ko sem kodru razlagala, da vitaminčke potrebujem, da ne bom toliko bolana in ne zato, da bi se pripravljala na 'paritveni ciklus' user posted image user posted image user posted image
nalini - tudi Lori je zunaj na mrzlem bolj 'mrzla'. Otrpne in gleda okoli sebe zadekana v zimsko vrečo, tudi pančka, Doma pa akcija user posted image
domači zarki za prehlad, kašelj - tudi obloge iz kislega zelja pomagajo. Jaz sem se kot otrok borila s pljučnicami in so me futrali še s sirupom smrekovih vršičkov, žajbljevim čajem, karemelo in vročim mlekom. Na koncu je zmagalo zelje. Smrdi ampak pomaga.
L&L - bravo za mere! In tudi pohvale za tvojo shujševalno zgodbo. Pa joj za spanje. mene bi ubilo, če bi bilo tako kot pri vas. Če jaz ne spim v kosu svojih 6h sem potem zoprna kot sam satan! Še najhujša sem, če me kdo med občasnim popoldanskim spancem zbudi. Jah no, Lori je vse odpuščeno user posted image Verjetno bi se navadila takšnega ritma kot ga imate vi.
Jao jao za avto. Še dobro, da je bila avto prazen. a to si bila v Qulandiji?
just - vidim, da ful hvalite tako, da bom enkrat probala. Najprej porabim zaloge potem pa kontaktiram katero od vas uporabnic, da poveste kako in kaj. A pa je ta kozmetika res tako dobra ali imate pač samo ve tako pozitivne izkušnje?
m..tina - user posted image user posted image user posted image za pregled in mere.
KM - še ena zagonetka...zakaj KM ne dajati pred 1.letom, mlečne izdelke iz KM pa že prej? A ima katera kakšen pameten argument, ker to še moja sestrična-zdravnica-mlada mamica ne ve.
matcar - welcome! In tudi vam pohvale za mere.
hojica - moja 10-letna nečakinja je bila v hojici. Posledice, da je shodila že pri 9-10m in posledično še danes hodi/pleše bolj po prstih in ne 'peta-prsti'. Ne vem sicer ali je to od hojice ampak mala hodi že par let k fizioterapiji in ortopedom pa se pri hoji še vedno ful pozibava po prstkih. Jaz sem torej proti.
zanchy - user posted image za mere, user posted image prehlad, vročino in vneto uho. Sem bila danes pri stomatologinji in mi je rekla, da brez skrbi, če Lori tudi pri 9m ne bo še imela nobenega zobka. Še vsakemu so zrasli user posted image
Pat - user posted image user posted image user posted image
detelja - user posted image kakšno budilko imate. Naša tudi kar sama od sebe spreminja čas bujenja user posted image user posted image user posted image
nalini - user posted image user posted image user posted image huda fora glede zobeka. A misliš, da te bo ubogal in 3-ič ne bo probal?
slačenje nogavičk - pri nas je to zakon. Še dobro, da imamo sedaj na sprehodih zimsko vrečo, da ne more do nogic, ker drugače bi morali vsak dan letati v trgovino po nove user posted image Sestrična je tako v 3m izgubila vsaj 10 parov nogavičk in še par čeveljcev. Da o € ne govorimo user posted image
user posted image a pri pol leta so vsem vašim otročičkom vzeli vodo? nam P ni nič rekla. A gledaajo, če imajo otročički kakšno okužbo?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
20.10.2009 19:36:00   
Nalini
vaja dela mojstrauser posted image  .... midva sva danes z malim pridno vadila obračanje iz trebuščka na hrbet (itak se je skoz bunil, ko je bil na trebuščkuuser posted image ) ... in popoldne se je že sam dvakrat obrnil ..... ko mu pa zdaj pomagam pa že ve kaj mora naredit, da se čimprej obrne ....user posted image
bova čimveč vadila, da se bo tudi on obračal ...... se je pa enkrat zaradi jeze, ker sem ga dala na trebušček začel plazit - ampak nazaj .--- nekje 5x se je odrinil nazaj, dlje pa ni mogel ker je prišel do ovire ....user posted image  (sem ga pa ujela na kamero tak da imamo prve poskuse plazenja posneteuser posted image user posted image user posted image user posted image )

uspavanje ... od včeraj imamo projekt USPAVANJE BREZ MAMINE ZIZE (tak fajn je znal sam zaspati, pred kakima dvema tednoma je pa začel fulllllluser posted image  izsiljevat za zizo preden je zaspal - oz. brez zize ni hotel zaspati...) ....saj tu pa tam ni bil problem ampak mali je hotel to delati vedno, ko je bil čas za spanje ...... moram ga pohvalit, da sva dva dni uspela zaspati brez mamine zize ...user posted image user posted image user posted image  user posted image ... sicer moram biti res dosledna, da ne popustim in si za uspavanje vedno vzamem čas ..... včeraj zvečer je zaspal in se čez dve minuti zbudil in sva rabila dobro uro, da je spet zaspal ..... danes dopoldne je zaspal v 5. minutah, popoldne 50., zdaj pa v 15.minutah ...... sicer bom morala ziher kak teden vztrajati, da se bo navadil ... ampak boljše zdaj kot pa kasneje ..... ker je bila zadeva že alarmantnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
20.10.2009 19:37:36   
Nalini
slačenje nogavičk ... pri popoldanskem uspavanju si jih je 3x potegnil dol ....user posted image  ,,, tak da je na koncu mogel bos zaspat ....

vprašanje ... user posted image  ... koliko časa ste zdaj v tem vremenu (mrzlo in vetrovno pri nas v prekmurju) z dojenčki zunaj in kako jih oblečete?

< Sporočilo je popravil Nalini -- 20.10.2009 19:41:25 >

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
20.10.2009 19:38:15   
L & L
L&L - bravo za mere! In tudi pohvale za tvojo shujševalno zgodbo. Pa joj za spanje. mene bi ubilo, če bi bilo tako kot pri vas. Če jaz ne spim v kosu svojih 6h sem potem zoprna kot sam satan! Še najhujša sem, če me kdo med občasnim popoldanskim spancem zbudi. Jah no, Lori je vse odpuščeno user posted image Verjetno bi se navadila takšnega ritma kot ga imate vi.
Jao jao za avto. Še dobro, da je bila avto prazen. a to si bila v Qulandiji?

Ja tko da če kdaj vidiš v Qulandiji kanguja z odprtim prtljažnikom ga prosim zapri ker je sigurno moj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
20.10.2009 19:43:05   
Nalini
o pozabljivosti pa bom raje tiho user posted image user posted image user posted image user posted image  ..... pa ni čudno, da smo tak pozabljive, če pa imamo toliko obveznosti ...user posted image

ta z odprtim prtljažnikom je pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
20.10.2009 19:44:02   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

detelja
- jp, jaz tudi nisem ravno nek frik, ki bi padal na magnetno resonanco in podobno. Nasplošno sem bolj skeptična do alternativnih metod, ker sem pač človek, ki težko zaupa imaginarnim stvarem na splošno npr. psihologija je meni kar nekaj, 1+1 pa bo vedno 2. Se pravi verjamem v belo/črno in zelo malo sivine user posted image Še joga mi ne gre v glavo čeprav bi mi zeloooo koristila. Zato sem se pa hodila 'pretepat' na kickbox user posted image Ampak vseeno poročaj kako bo opravila sekica a prav.

no, jaz pravim, da vse temelji na tem kako imamo urejeno "podstrešje" v tisto kar verjamemo nam pomaga in tako živimo, delamo...isto je meni npr. bog...moja tašča pravi, da pomaga, če moli...ampak zdaj poslušajte no beriteuser posted image user posted image user posted image to...če ona moli za nas nam vsem pomaga vse, če ona moli zase ji nič ne pomaga...kar pomeni, da je to vse v glavi naštelan...če jaz verjamem, da bom imela danes nesrečo, jo bom ziher imela, ker bom na tem delala, če bom študirala kako sem srečna, bom, ker bom spet na tem delala...tk, da ...pa prosim, to je moje mnenje...bom pa sporočila, kaj bodo rekli...sicer pa ena fora je lahk na tej bioresonci tud ta, da ti povejo ne jest kruha, testenin itd...logično da shujšaš...bom poročala v petek kaj in kako, ok???

detelja - user posted image kakšno budilko imate. Naša tudi kar sama od sebe spreminja čas bujenja user posted image user posted image user posted image

naša budilka je znamke "Maja"...je skoz točna edino danas se je neki zatakniluser posted image user posted image user posted image verjetno so batarije prazneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
20.10.2009 19:46:30   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

vprašanje ... user posted image  ... koliko časa ste zdaj v tem vremenu (mrzlo in vetrovno pri nas v prekmurju) z dojenčki zunaj in kako jih oblečete?

midvi sva ful različno, če smo tečni pa ne moremo zaspat pa je zunaj ful mrzlo pol ostaneva tam pol ure do uro zunaj...če pa greva na sprehod itd...pa tam 1-2 h....danes sva bili kar 2 uri zunaj...sam je problem, ko prideva not je maja zaspana in je bila taka ura ko je nisem htela dat spat ker mi potem spt zvečer ne bi spala...jaz ji dam žabe gor, včasih še zoknčke (če so žabe bolj tanke), copatke, kavbojke ali trenirkico, body, tanko majčko z dolgimi rokavi ter bundico pa kapico...in ko prideva domov je maja tk vroča edino po obrazku je mogoče mal hladna pa rokicah...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
20.10.2009 19:50:57   
detelja
pupe, jaz sem mal aut z tem...a je možno, da imam vnetje jajčnikov...ful bolijo...včasih bolj včasih malo manj...pa ful imam tak izcedek kot, kak grd smrkelj...sem že pomislila, če je ovulacija, sam jemljem KT in nikoli do zdaj nisem nič čutila zdaj pa že nekaj časa...pa ta izcedek tud tk mal čudnega vonja...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
20.10.2009 19:51:09   
akina
Sočustvujem z vsemi, ki slabo spite. Mi se že dva meseca zbujamo na dve uri ali manj. V teh dveh mesecih je spal samo dve noči, ko se je zbujal na 3 ure. Moram povedati, da sem se že prav navadla, da se skozi vstajam. Je pa dobil pred nekaj dnevi prvi zobek, zdaj pa ima že napeto za drugega. Je čez dan malo bolj sitkan zaradi zobkov, drugače pa je čez dan ful dobrovoljček.
Drugače pa smo v polnem pogonu na hiši tako, da nas cele dneve ni doma.Še malo, še malo....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
20.10.2009 19:52:59   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: akina

Sočustvujem z vsemi, ki slabo spite. Mi se že dva meseca zbujamo na dve uri ali manj. V teh dveh mesecih je spal samo dve noči, ko se je zbujal na 3 ure. Moram povedati, da sem se že prav navadla, da se skozi vstajam.

tudi mi ... tako, da sve že dve na istem

(odgovor članu akina)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
20.10.2009 20:00:09   
detelja
no, da ne bomo sam jamrale, da ne bomo pozabljive, tečne, na suhem, mrzlem, bla bla...vam podarjam nekaj prekmurksih vročih pomočnikov...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, pa ne, da bi zdaj jaz bila kriva za kako pozabljeno stvar...npr. otroka v posteljo dat, moža pocartat.....user posted image user posted image user posted image user posted image pred uporabo se posvetujte z vašo deteljouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miška, vklopi radaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

kmalu pridejo tile v poštev...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

(odgovor članu akina)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
20.10.2009 20:03:21   
detelja
jst pa močno upam, da bo moja budilka jutri spet mal zatajila in da bo se oglasila šele tam ob 8user posted image user posted image user posted image upam, da se mi bodo želje uresničile....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upanje ,zadnje umre...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
20.10.2009 20:15:40   
matcar

KROF(E)KI IN JAGODE 2009

user posted image                     
NICK     ROJEN      PDP     PODATKI

2soncek2   26.02.   09.04.2009   NINA (2200g-45cm)
user posted image
1. mesec:                                3200g -?
2. mesec:                                4130g-53cm
3. mesec:
6.mesecev                              6550g-63,5cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
sobra   05.03.   15.04.2009  TENEA (2155g-44 cm)
user posted image
1.mesec:                                     4100g-56cm
2.mesec:                                          ?

3.mesec                                           ?
4.mesec:                                     7100g-65cm
5.mesecev:                                 7955g-68cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
Miška2006

11.03.
   01.04.2009  NINA (2500g-48 cm)
1. mesec:                                  3440g-48cm
2. mesec:                                  4725g-53cm
3. mesec:                                  5555g-58cm
4. mesec:                                 
6440g-61cm
6.mesecev:                              7420g-66,5cm
Naslednji pregled: 10.12
Prvi koraki:

user posted image  

lili82   21.03.   04.04.2009   SAŠA (3530g-51,5cm)
user posted image user posted image
1. mesec:                                  4680g-54cm
2. mesec:                                  5710g-58,2cm
3. mesec:                                  6410g-62cm
5.mesecev:                               8040g-68cm
Naslednji pregled:

Prvi koraki:

user posted image
janja*   23.03.   04.04.2009   NIK (3890g-54cm)
user posted image
1. mesec:                              4700g-56 cm
2. mesec:                              5700g-60 cm
3. mesec:                              6200g-61cm
6. mesecev:                         7400g-67cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

simonaa

24.03.   06.04.2009   ANA (2700g-49 cm)
1. mesec:                                  3400g-53 cm
2. mesec:                                  4600g-57cm

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

nalini  

27.03.   04.04.2009  ALEKSEJ (2870g-50cm)
1. mesec:                                       3650g-52cm
2. mesec:                                       4840g-57cm
3. mesec:                                       5660g-60,5cm
4. mesec:                                      
6590g-63,5 cm

5. mesec/3t:                                 7250g-68cm        
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

jernejav   28.03.   07.04.2009   ANŽE(3390g-50cm)
 user posted image   user posted image
1. mesec:                                          4290g-55 cm
2. mesec
:                                          5570g-57,5cm
3. mesec:                                          6210g-62 cm

5. mesec:                                          7620g-66 cm
Naslednji pregled: 23.10
Prvi koraki:

user posted image
malcekvita  30.03.    02.04.2009   JAKOB (3180g -51 cm)
user posted image
1-4.mesec                                                                    ?
5.mesec:                                                       8000kg-68cm     

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

matcar 
  02.04.   11.04.2009   SAŠ (3090g-49 cm)
 user posted image
1. mesec:                                   4405g-53cm
2. mesec:                                   6190g-59cm
3. mesec:                                   7000g-? cm
4. mesec:                                   7370g-64 cm
5.mesecev: 
6. mesec: 8830g-70cm
                       8130g-69cm

Naslednji pregled:
Prvi koraki:
user posted image

BrinaBa   03.04.   20.04.2009   ZALA (3030g-50cm)

user posted image
1. mesec:                                     4080g-54,5cm
2. mesec
:                                                         
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
tinaaja   03.04.   05.04.2009   DITA (3350g-51cm)
1. mesec:                                              4470g-54cm 
2. mesec
:                                    4840g-58cm
5.mesecev                                            6530g-63cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

tajika     05.04           ?             NINO (3000kg-48 cm)
user posted image
1.mesec                                                3940g     53,5cm
2.mesec                                                5105g     56cm
3.mesec                                                6970g     60cm
4.mesec                                                7540g     63cm
5.mesec                                                8210g     66cm
6.mesec                                                8750g     70cm

Naslednji pregled
Prvi koraki:

user posted image

m...tina   06.04.   22.04.2009   JURE (3140g-48cm)
user posted image
1. mesec:                           4170g-52cm
2. mesec:                           5490g-56cm
3. mesec:                           7030g-61,5cm
4. mesec:                           8000g-63cm
5. mesec:                           8450g-65cm
6,5. meseca:                     9660g-69cm
Naslednji pregled: 12.11.
Prvi koraki:

user posted image

nmagk   07.04.   17.04.2009   KAROLINA (4350g-54cm)
 user posted image
1. mesec:                             5300g-59cm
2. mesec:                             6200g-62cm
4.mesece:                            8300g-71cm
5.mesecev :                         9200g-73cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

krfjolca   08.04.   15.04.2009   SARA (3520g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                   4500g-55cm
2. mesec
:                                   5200g-57cm                                                            
3. mesec:                                   5805g-60cm
4. mesec
:                            6500g-62cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

frulica   08.04.    ?    ROK (3220g-51cm)
1. mesec:                            4750g-54cm                                                  
2. mesec:                           
5810g-57cm
3. mesec:                           
6730g-60cm 
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
frutolina   09.04.   20.04.2009   MIHAEL TAI (3300g-51cm)
user posted image
1. mesec:                                       4380g-54cm
2. mesec:                                      
5500g-58cm

3. mesec:                                       6500g-61cm
4mesece3t                                     7350g-65cm

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

slutnja   09.04.    ?   KRISTINA (3200g-50cm)
1.5 meseca:                            4400g-54cm
2. mesec:                                           ?
3. mesec:                                5510g-61cm  
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
Ntaša
   10.04.   14.04.2009   MIHA (3760g-52cm)
 user posted image
1. mesec:                                 4700g-54cm
2. mesec:                                 5700g-56cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

klavdyk   
11.04.   17.04.2009   GAŠPER (2770g-47cm)
user posted image
1. mesec:                                          3610g-52cm
2. mesec:                                          4750g-58cm

3. mesec:                                          5790g-60cm
4,5.mesecev                                     6800g-65cm
5.mesecev:                                       7520g-69cm
Naslednji pregled:22.10
Prvi koraki:

user posted image
duda1   11.04.   24.04.2009   KLEMEN (2850g-48cm)
1. mesec:                                        3760g-52cm
2. mesec:                                        4960g-55cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
blančica   11.04.   18.04.2009   LAN TRISTAN (2600g-49cm)
user posted image
1. mesec:                                4170g - 52cm
2. mesec:                               
5160g - 57cm
3. mesec:                                ni bilo pregleda
4. mesec:                                6870g - 66cm - cepljenje  
5. mesec:                                7400g - 68cm - cepljenje       
Naslednji pregled:23.10.2009 - tretje cepljenje

Prvi koraki:

user posted image

kpmk   12.04.   01.04.2009   IAN (3280g-51cm)
 user posted image
1. mesec:                              4290g-54cm
2. mesec:                              5540g-59cm
3. mesec 3t:                         6300g-65cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

Angelito   14.04.   11.04.2009   VITA (3400g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                    4165g-56,5cm
2. mesec:

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
NinaMM   14.04.   15.04.2009   ZARJA (3020g-51cm)
 user posted image
1. mesec:                                       4300g-54,5cm             
2. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

L&L  
15.04.   17.04.2009   ORSON (3500g-51cm)

user posted image
1. mesec:                                    4935g-56,5cm
2. mesec:                                           ?
3. mesec:                                    6156g-62cm
6. mesec:                                    8065g-67,5cm

Naslednji pregled: 18.1.
Prvi koraki:

detelja   15.04.   10.04.2009   MAJA (3920g-54cm)
 user posted image
1.mesec-3t                                4500g56,5cm
1.mesec -5t                               4970g-58,3cm
2.meseca                                    5760g-61cm
3.mesece                                    6670g-66,5cm

4. mesece                             7800g - 70cm        
Naslednji pregled:
Prvi koraki
:

user posted image
srečka82   15.04.   01.04.2009   MAKS (3350g-52cm) 

1. mesec:                                        5000g-57cm
2. mesec:

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
kimmii   15.04.   10.04.2009   BRINA (3150g-49cm)
1. mesec:
2. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
*nana*   16.04.   17.04.2009   TIAN (3580g-51cm)
user posted image

1. mesec:                                    4200g-53cm
2. mesec:

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
ninica19   16.04.   08.04.2009   NAJA (3010g-49cm)
user posted image
1. mesec:                            3850 g, 51cm
2. mesec:                            4515 g, 55,5cm
3. mesec:                            4900 g, 59cm
4. mesec:                            5820 g, 61cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

NenaLena   17.04.   23.04.2009   ELA NORA (2850g-48cm)
user posted image

1. mesec:                                          3630g-56cm
2. mesec:                                          4430g-58cm
3. mesec:                                          5050g-61cm
4.mesec:                                           5470g-63cm
5.mesecev:                                       5920g-66cm
Naslednji pregled:20.10
Prvi koraki:

user posted image

cveta28   
18.04.   10.04.2009   LAURA (3555cm-52cm)
1. mesec:                                          4560g-56cm
2. mesec:                                          5400g-59cm
3. mesec:                                          6020g-61,5cm
4,5.mesec:                                        6600g-64cm
5.mesecev:                                       7020g-65,5cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

rea27   20.04.   27.04.2009   EVA LANA (3270g-52cm)user posted image
user posted image
1. mesec:                                              3800g-54cm
2. mesec:                                              4500g-57cm

3. mesec:                                              5300g-60cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
zanchy   21.04.   14.04.2009   SEBASTJAN (3780g-51cm)
1. mesec:                                                4800g-54,5cm
2. mesec:                                                6380g-57cm
3. mesec:                                                7600g-61cm
4.mesece:                                               9100g-67cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

Sonček85   23.04.   24.04.2009  ALEKSANDER (3700g-52cm)

user posted image
1. mesec:                                                         4780g-58cm
2. mesec 2t:                                                     5410g-61cm
3. mesec:                                                         5780g-63,5cm
4.mesece                                                          6570g-66cm
6.mesecev:                                                      7260g-69cm

Naslednji pregled:27.1.2010
Prvi koraki:

user posted image
Junona   24.04.   30.04.2009   ZARA MARIE (3570g-51cm)

user posted image
1. mesec:                                            4470g-55,5cm
2. mesec:                                                        ?
3.mesec .                                            6140g-62 cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
veronikab
   27.04.   17.04.2009   JAKOB (3420g-53 cm)

user posted image
1. mesec:                                           3960g-53cm
2. mesec:                                           4465g-54,5cm
3. mesec:                                           5310g-59cm
4. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
barboom   27.04.   ALEKS (4070g-55cm)
1. mesec:                             5870g-58cm
2. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

anca   28.04.   25.04.2009   VERONIKA (3200g-49cm)
user posted image
1. mesec:                                   3960g-54cm
2. mesec:

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
štorkljica  
29.04.   27.04.2009   SOFIJA (3590g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                               4730g-56cm
2. mesec:                                               5780g-60cm
3.mesec                                                 6510g-63cm
4.mesece
                                               7480g-65,5cm
5.mesecev:                                            8220g-67cm
Naslednji pregled: 1.12.2009
Prvi koraki:

user posted image
mišk   30.04.   29.04.2009   VITA (3560g-53cm)
user posted image
1. mesec:                                   4100g-56,5cm
2. mesec:                                   5070g-60,2cm

3. mesec:                                   5880g-62,7cm
4.5mesece:                                6420g-68cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
ninica23 
  01.05.   24.04.2009   IAN (4090g-55cm)

1. mesec:                                       5170g-59cm
2. mesec:                                                
/
3. mesec:                                       7400g-67cm
4.mesece:                                      8500g-70cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
blueeyes 
  03.05.   xx.04.2009   GAJA (3260g-51cm)

1. mesec:                                      4620g-55,5cm
2. mesec:                                      4910g-56,5cm

3. mesec:                                      5330g-60cm
4.mesece                                      6250g-63cm
Naslednji pregled:27.10
Prvi koraki
:
user posted image
brigita23   03.05.   27.04.2009   NIK (3980g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                    4900g-57cm
2. mesec:                                            ?
3.mesece:                                           ?
4.mesece                                     6720g-64cm
Naslednji pregled
Prvi koraki:

user posted image    
Pat74
   04.05.   25.04.2009   ANDREJ (4050g-54cm)
user posted image
user posted image
1. mesec:                                    5100g-58cm
2. mesec:                                    6100g-61cm
4.mesece                                    7120g-68,5cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

pomarančica   05.05.   30.04.2009   OSKAR (3740g-53cm)
1. mesec:                                            4700g-59,5cm
2. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
akina   05.05.   20.04.2009   SAMUEL (4070g-54cm)
1. mesec:                                4710g-56cm
4. mesece:                              6940g-66,5cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image    
pikaro   08.05.   25.04.2009   TEO (3580g-53cm)

user posted image
1. mesec:                                  4070g-56cm
2. mesec:                                  5250g-59cm   
3.mesec                                    6420g-61cm
4.mesece                                 7380g-66,5cm                                           
Naslednji pregled
Prvi koraki:

user posted image
copka
   01.05.   13.05.2009   SEBASTJAN (4260g-56cm)
user posted image
1. mesec:                                 5100g-56,5cm
2. mesec:                             
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

KADAR VPISUJETE SVOJE PODATKE PROSIM ČE ŠE LAHKO VPIŠETE OD DRUGIH, KI SO JIH NAVEDLE, DA SE POTEM NE CITIRAJO TOLIKO SEZNAMČKI. PODATKE MER PIŠITE ODEBELJENO !HVALA

[/quote]

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
20.10.2009 20:33:09   
brigita23
čer puce

uuuuuu detelja moram prvo tele prekmurske pomočnike pokomentiratuser posted image , si kar paše po napornem uspavanju mal živčke pa učke spočituser posted image user posted image , kar pa se jajčnikov tiče bi pa lahko bilo touser posted image  ali pa si kako vnetje fasala. Jst bi na tvojem mestu preventivno puskusila z tem gelom za nožnico ki ga dobiš v lekarni(če te zanima naziv mi pošlji ZS), ČE PA NE BI POMAGALO PA se le javi pri svoji G in ji povej o tvoji situacijiuser posted image

nalini mi gremo 2 x ven, ker naš sonček preganja pa ni važno kako je vreme, samo da je zunajuser posted image . Zjutraj gremo tako med 9-10h pa ostanemo do 12-13h, odvisno ali kuhamo sami ali oštarijauser posted image , potem pa spanec po kosilu in spet ven okoli 16-17h do 19h. Oblečem pa ga bodi z dolgimi rokavi, štramplčke, debele nogavičke, mikico ali puli z dolgimi rokavi, hlače (kavbojke, trenirkico, hlače iz flisa itd.,) po vrhu dam včasih še mikico iz tankega flisa, kapico, rokavičke, plašček volnen (ni preveč debel), pa potem v vrečo v voziček in mu je vedno prijetno toplo. Včasih če pa je v lupinici pa mu dam brez flis majčke in mu nadanem bundicouser posted image

cveta mi imamo naslednji teden pregled pri 6-ih mesecih in ne vem ali nam bodo vzeli vodouser posted image , me pa zanima user posted image kdaj 1. vzamejo kri?

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
20.10.2009 20:34:22   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

jst pa močno upam, da bo moja budilka jutri spet mal zatajila in da bo se oglasila šele tam ob 8user posted image user posted image user posted image upam, da se mi bodo želje uresničile....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upanje ,zadnje umre...

uu jst tudiuser posted image user posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
20.10.2009 20:49:40   
L & L
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuu kakšni deščki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdej bom pa pomoje še vrata pustila odprta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jest se izgovarjam na mojo pozabljivost zaradi dveh cr v splošni narkozi, sam je res slabše s spominom, joj kokrat se mi je zgodil da sem pred vrtcem pakirala otroke v avto in se lepo odpeljem na strehi sem mela pa položnice in kakšne slikice user posted image user posted image user posted image user posted image in doma se spomnim da bi blo fajn položnice plačat, aha na avtu so ble in spet nazaj v vrtec in jih najdem na tleh vse povožene, plačane pa ne, jih ni noben hotu, pol k sm bla še noseča z Orsonom, sem tut otroke pakirala pred vrtcem in sem dala jakne spredaj na havbo in se odpeljala pa mi eden maha kot nor in jest njemu z nasmeškom valda nazaj in pol le pogledam da imam na havbi bunde od otrok, haloooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , joj obup res ampak men je pol vse tok smešno, moj pa sam prav dokler časa vse tri otroke dam pripelješ je še vredu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Detelja jaz pa mislim da je možno ovulacija, al pa res kak prehlad. Mah ženske smo tako občutljive tam dol da je to obup, non stop je kaj a ne.

No evo zdej je pa nogomet, akcijaaaaaaaaaaaaaaa

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

Neposredna povezava do sporočila: 2194
20.10.2009 20:50:39   
L & L
Brigita kri nam so jo vzeli zdej pri 6 mesecih in vodo tudi.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
20.10.2009 20:52:45   
rea27
nam so vzeli urin pri 6. mesecih..tako da punce, s sabo kake flaške sokcev..nam se ni polulala pol ure...
Pa ni fino pri dohtarjih sedet v ambulanti, ko je polno nahodnih otrok..

samo nasvet..

lahko noč..

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 2196
20.10.2009 20:55:20   
nmagk
Evo mene,se nisem mogla prej javit,cel dan sem letala okrog dr.,potem mi je pa parketar danes že lakiral parket in je smrdelo kot hudič pa smo bili dol pri babi,smo gledali burlesko,moj ati je montiral nov pomivalni stroj in lih ni šlo tako kot bi moralo pa smo poslušali dramo med njim in mami,skor sem umrla od smeha,nato pride moj možek in v dveh potezah spravi stroj not,potem pa nadaljevanje drame,sem ti rekla da nimaš pojma,pa pejt se solit tastar stroj je bil še čist doberuser posted image .........no sedaj se posoda že pere not.

No midva z Gregatom sva opravila pri okulistu ima malo dioptrije in notranje vnetje učk,ampak ni še take panike,zato nismo vzeli očal ampak samo kapljice,bomo videli kako bo.Je rekla,da za njegovo starost ta dioptrija ni kritična in da lahko počakamo par mesecev,tako imava kontrolo v februarju,potem bomo pa videli,če ne bo pač dobil očala.No potem ob 14h smo imeli pa zobarja,Matic in Ana sta dobila eno plombico,Gregatu bi pa moral en zobek samo pobrusiti,ima malo pikico,pa ni pustil,je rekel,da mora z njim dedi potem bo pa pustil,zanjga je dedi zakon,mu je tudi kapljice skoz dajal on v učke,no sedaj bo lahko nadaljeval.

Dieta,še ne bom ,ker bi rada še nekaj časa dojila,že pa uspešno ločujem,danes sem se basala s piškoti,jutri se bom pa s čokolado,oboje skup pa ne bom več jedla na enkrat.

Še to,da pohvalim mojega Nejca,mi je naredil super vabila za mojo 40 letnico,ga bom vprašala,če mi ga loh tle gor da,res se je potrudu,ena gasilka z mojim obrazom,pač neuspešno gasi na torti 40 svečk.Ja mi ne uidejo.

Lepo pančkajte.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
20.10.2009 20:55:30   
sonček85
zanchy:to pa so meere,sem jih skoraj spregledala ko niso okrepljeno napisane.Zobek:naš že ima našeto 2m zobka pa nikjer
kpmk:super za seznamček ,samo nisi pa kopirla zadnjega user posted image a važen je trud
brigitka:saj meni ni tudi nič pokazala ,samo rekl kolikor gre dol ,pa lepo ko se kopava potegnem koliko greuser posted image že gre čisto dol in lepo glavico pokažeuser posted image
cveta:ja mi smo dali vodo in je vse ok bilo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
20.10.2009 20:55:32   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: janja*

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Na FB smo se pogovarjale o napotkih za hujšanje...naj še tukaj malo napišem, kaj sem jedla, da sem shujšala 37,5kg. No, zdej jih morm spet 10.

Kako ti je pa to uspelo.Tudi jaz bom začela hujšati,ko neham dojit.Tale ločevalna dijeta je super.No že zdaj bi mogla omejit sladkor (če je pa tako dobro)user posted image user posted image

Voljo sem mela ful, zdej se spet spravljam, da bi začela...dans sem prepozna, ker sm pojedla en veliiik krof in pa kosilo seveda.user posted image

v petek spet ne bo nič ko prinesem jaz torticouser posted image user posted image user posted image

Tortica? A sem prav prebrala? user posted image Kje? Kdaj?
Ja tortico,Aleks in Zara bosta imela rpva to čast da bom prvič torto pekla  in sicer za 6muser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
20.10.2009 20:55:41   
sonček85
KROF(E)KI IN JAGODE 2009

user posted image                     
NICK     ROJEN      PDP     PODATKI

2soncek2   26.02.   09.04.2009   NINA (2200g-45cm)
user posted image
1. mesec:                                3200g -?
2. mesec:                                4130g-53cm
3. mesec:
6.mesecev                              6550g-63,5cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
sobra   05.03.   15.04.2009  TENEA (2155g-44 cm)
user posted image
1.mesec:                                     4100g-56cm
2.mesec:                                          ?

3.mesec                                           ?
4.mesec:                                     7100g-65cm
5.mesecev:                                 7955g-68cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
Miška2006

11.03.
   01.04.2009  NINA (2500g-48 cm)
1. mesec:                                  3440g-48cm
2. mesec:                                  4725g-53cm
3. mesec:                                  5555g-58cm
4. mesec:                                 
6440g-61cm
6.mesecev:                              7420g-66,5cm
Naslednji pregled: 10.12
Prvi koraki:

user posted image  

lili82   21.03.   04.04.2009   SAŠA (3530g-51,5cm)
1. mesec:                                  4680g-54cm
2. mesec:                                  5710g-58,2cm
3. mesec:                                  6410g-62cm
5.mesecev:                               8040g-68cm
Naslednji pregled:

Prvi koraki:

user posted image
janja*   23.03.   04.04.2009   NIK (3890g-54cm)
user posted image
1. mesec:                              4700g-56 cm
2. mesec:                              5700g-60 cm
3. mesec:                              6200g-61cm
6. mesecev:                         7400g-67cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

simonaa

24.03.   06.04.2009   ANA (2700g-49 cm)
1. mesec:                                  3400g-53 cm
2. mesec:                                  4600g-57cm

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

nalini  

27.03.   04.04.2009  ALEKSEJ (2870g-50cm)
1. mesec:                                       3650g-52cm
2. mesec:                                       4840g-57cm
3. mesec:                                       5660g-60,5cm
4. mesec:                                      
6590g-63,5 cm

5. mesec/3t:                                 7250g-68cm        
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

jernejav   28.03.   07.04.2009   ANŽE(3390g-50cm)
 user posted image   user posted image
1. mesec:                                          4290g-55 cm
2. mesec
:                                          5570g-57,5cm
3. mesec:                                          6210g-62 cm

5. mesec:                                          7620g-66 cm
Naslednji pregled: 23.10
Prvi koraki:

user posted image
malcekvita  30.03.    02.04.2009   JAKOB (3180g -51 cm)
user posted image
1-4.mesec                                                                    ?
5.mesec:                                                       8000kg-68cm     

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

matcar 
  02.04.   11.04.2009   SAŠ (3090g-49 cm)
 user posted image
1. mesec:                                   4405g-53cm
2. mesec:                                   6190g-59cm
3. mesec:                                   7000g-? cm
4. mesec:                                   7370g-64 cm
5.mesecev:                                8130g-69cm
6.mesecev:                                8830g-70cm
Naslednji pregled: 4.1.2010
Prvi koraki:
user posted image

BrinaBa   03.04.   20.04.2009   ZALA (3030g-50cm)

user posted image
1. mesec:                                     4080g-54,5cm
2. mesec
:                                                         
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
tinaaja   03.04.   05.04.2009   DITA (3350g-51cm)
1. mesec:                                              4470g-54cm 
2. mesec
:                                    4840g-58cm
5.mesecev                                            6530g-63cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

tajika     05.04           ?             NINO (3000kg-48 cm)
user posted image
1.mesec                                                3940g     53,5cm
2.mesec                                                5105g     56cm
3.mesec                                                6970g     60cm
4.mesec                                                7540g     63cm
5.mesec                                                8210g     66cm
6.mesec                                                8750g     70cm

Naslednji pregled
Prvi koraki:

user posted image

m...tina   06.04.   22.04.2009   JURE (3140g-48cm)
user posted image
1. mesec:                           4170g-52cm
2. mesec:                           5490g-56cm
3. mesec:                           7030g-61,5cm
4. mesec:                           8000g-63cm
5. mesec:                           8450g-65cm
6,5. meseca:                     9660g-69cm
Naslednji pregled: 12.11.
Prvi koraki:

user posted image

nmagk   07.04.   17.04.2009   KAROLINA (4350g-54cm)
user posted image
1. mesec:                             5300g-59cm
2. mesec:                             6200g-62cm
4.mesece:                            8300g-71cm
5.mesecev :                         9200g-73cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

krfjolca   08.04.   15.04.2009   SARA (3520g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                   4500g-55cm
2. mesec
:                                   5200g-57cm                                                            
3. mesec:                                   5805g-60cm
4. mesec
:                            6500g-62cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

frulica   08.04.    ?    ROK (3220g-51cm)
1. mesec:                            4750g-54cm                                                  
2. mesec:                           
5810g-57cm
3. mesec:                           
6730g-60cm 
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
frutolina   09.04.   20.04.2009   MIHAEL TAI (3300g-51cm)
user posted image
1. mesec:                                       4380g-54cm
2. mesec:                                      
5500g-58cm

3. mesec:                                       6500g-61cm
4mesece3t                                     7350g-65cm

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

slutnja   09.04.    ?   KRISTINA (3200g-50cm)
1.5 meseca:                            4400g-54cm
2. mesec:                                           ?
3. mesec:                                5510g-61cm  
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
Ntaša
   10.04.   14.04.2009   MIHA (3760g-52cm)
 user posted image
1. mesec:                                 4700g-54cm
2. mesec:                                 5700g-56cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

klavdyk   
11.04.   17.04.2009   GAŠPER (2770g-47cm)
user posted image
1. mesec:                                          3610g-52cm
2. mesec:                                          4750g-58cm

3. mesec:                                          5790g-60cm
4,5.mesecev                                     6800g-65cm
5.mesecev:                                       7520g-69cm
Naslednji pregled:22.10
Prvi koraki:

user posted image
duda1   11.04.   24.04.2009   KLEMEN (2850g-48cm)
1. mesec:                                        3760g-52cm
2. mesec:                                        4960g-55cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
blančica   11.04.   18.04.2009   LAN TRISTAN (2600g-49cm)
user posted image
1. mesec:                                4170g - 52cm
2. mesec:                               
5160g - 57cm
3. mesec:                                ni bilo pregleda
4. mesec:                                6870g - 66cm - cepljenje  
5. mesec:                                7400g - 68cm - cepljenje       
Naslednji pregled:23.10.2009 - tretje cepljenje

Prvi koraki:

user posted image

kpmk   12.04.   01.04.2009   IAN (3280g-51cm)
  user posted image
1. mesec:                              4290g-54cm
2. mesec:                              5540g-59cm
3. mesec 3t:                         6300g-65cm
6 m 1t                                   7820g-69cm
Naslednji pregled: 24.11.2009 cepljenje
Prvi koraki:

user posted image

Angelito   14.04.   11.04.2009   VITA (3400g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                    4165g-56,5cm
2. mesec:

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
NinaMM   14.04.   15.04.2009   ZARJA (3020g-51cm)
 user posted image
1. mesec:                                       4300g-54,5cm             
2. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

L&L  
15.04.   17.04.2009   ORSON (3500g-51cm)

user posted image
1. mesec:                                    4935g-56,5cm
2. mesec:                                           ?
3. mesec:                                    6156g-62cm
6. mesec:                                    8065g-67,5cm

Naslednji pregled: 18.1.
Prvi koraki:

detelja   15.04.   10.04.2009   MAJA (3920g-54cm)
 user posted image
1.mesec-3t                                4500g56,5cm
1.mesec -5t                               4970g-58,3cm
2.meseca                                    5760g-61cm
3.mesece                                    6670g-66,5cm

4. mesece                             7800g - 70cm        
Naslednji pregled:
Prvi koraki
:

user posted image
srečka82   15.04.   01.04.2009   MAKS (3350g-52cm) 

1. mesec:                                        5000g-57cm
2. mesec:

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
kimmii   15.04.   10.04.2009   BRINA (3150g-49cm)
1. mesec:
2. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
*nana*   16.04.   17.04.2009   TIAN (3580g-51cm)
user posted image

1. mesec:                                    4200g-53cm
2. mesec:

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
ninica19   16.04.   08.04.2009   NAJA (3010g-49cm)
user posted image
1. mesec:                            3850 g, 51cm
2. mesec:                            4515 g, 55,5cm
3. mesec:                            4900 g, 59cm
4. mesec:                            5820 g, 61cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

NenaLena   17.04.   23.04.2009   ELA NORA (2850g-48cm)
user posted image

1. mesec:                                          3630g-56cm
2. mesec:                                          4430g-58cm
3. mesec:                                          5050g-61cm
4.mesec:                                           5470g-63cm
5.mesecev:                                       5920g-66cm
Naslednji pregled:20.10
Prvi koraki:

user posted image

cveta28   
18.04.   10.04.2009   LAURA (3555cm-52cm)
1. mesec:                                          4560g-56cm
2. mesec:                                          5400g-59cm
3. mesec:                                          6020g-61,5cm
4,5.mesec:                                        6600g-64cm
5.mesecev:                                       7020g-65,5cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

rea27   20.04.   27.04.2009   EVA LANA (3270g-52cm)user posted image
user posted image
1. mesec:                                              3800g-54cm
2. mesec:                                              4500g-57cm

3. mesec:                                              5300g-60cm
6.mesecev:                                          7900g-66cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
zanchy   21.04.   14.04.2009   SEBASTJAN (3780g-51cm)
1. mesec:                                                4800g-54,5cm
2. mesec:                                                6380g-57cm
3. mesec:                                                7600g-61cm
4.mesece:                                               9100g-67cm
6.mesecev                                              10160g-69,2cm                          
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

Sonček85   23.04.   24.04.2009  ALEKSANDER (3700g-52cm)

user posted image
1. mesec:                                                         4780g-58cm
2. mesec 2t:                                                     5410g-61cm
3. mesec:                                                         5780g-63,5cm
4.mesece                                                          6570g-66cm
6.mesecev:                                                      7260g-69cm

Naslednji pregled:27.1.2010
Prvi koraki:

user posted image
Junona   24.04.   30.04.2009   ZARA MARIE (3570g-51cm)

user posted image
1. mesec:                                            4470g-55,5cm
2. mesec:                                                        ?
3.mesec .                                            6140g-62 cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
veronikab
   27.04.   17.04.2009   JAKOB (3420g-53 cm)

user posted image
1. mesec:                                           3960g-53cm
2. mesec:                                           4465g-54,5cm
3. mesec:                                           5310g-59cm
4. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
barboom   27.04.   ALEKS (4070g-55cm)
1. mesec:                             5870g-58cm
2. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

anca   28.04.   25.04.2009   VERONIKA (3200g-49cm)
user posted image
1. mesec:                                   3960g-54cm
2. mesec:

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
štorkljica  
29.04.   27.04.2009   SOFIJA (3590g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                               4730g-56cm
2. mesec:                                               5780g-60cm
3.mesec                                                 6510g-63cm
4.mesece
                                               7480g-65,5cm
5.mesecev:                                            8220g-67cm
Naslednji pregled: 1.12.2009
Prvi koraki:

user posted image
mišk   30.04.   29.04.2009   VITA (3560g-53cm)
user posted image
1. mesec:                                   4100g-56,5cm
2. mesec:                                   5070g-60,2cm

3. mesec:                                   5880g-62,7cm
4.5mesece:                                6420g-68cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
ninica23 
  01.05.   24.04.2009   IAN (4090g-55cm)

1. mesec:                                       5170g-59cm
2. mesec:                                                
/
3. mesec:                                       7400g-67cm
4.mesece:                                      8500g-70cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
blueeyes 
  03.05.   xx.04.2009   GAJA (3260g-51cm)

1. mesec:                                      4620g-55,5cm
2. mesec:                                      4910g-56,5cm

3. mesec:                                      5330g-60cm
4.mesece                                      6250g-63cm
Naslednji pregled:27.10
Prvi koraki
:
user posted image
brigita23   03.05.   27.04.2009   NIK (3980g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                    4900g-57cm
2. mesec:                                            ?
3.mesece:                                           ?
4.mesece                                     6720g-64cm
Naslednji pregled
Prvi koraki:

user posted image    
Pat74
   04.05.   25.04.2009   ANDREJ (4050g-54cm)
user posted image
user posted image
1. mesec:                                    5100g-58cm
2. mesec:                                    6100g-61cm
4.mesece                                    7120g-68,5cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

pomarančica   05.05.   30.04.2009   OSKAR (3740g-53cm)
1. mesec:                                            4700g-59,5cm
2. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
akina   05.05.   20.04.2009   SAMUEL (4070g-54cm)
1. mesec:                                4710g-56cm
4. mesece:                              6940g-66,5cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image    
pikaro   08.05.   25.04.2009   TEO (3580g-53cm)

user posted image
1. mesec:                                  4070g-56cm
2. mesec:                                  5250g-59cm   
3.mesec                                    6420g-61cm
4.mesece                                 7380g-66,5cm                                           
Naslednji pregled
Prvi koraki:

user posted image
copka
   01.05.   13.05.2009   SEBASTJAN (4260g-56cm)
user posted image
1. mesec:                                 5100g-56,5cm
2. mesec:                             
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

KADAR VPISUJETE SVOJE PODATKE PROSIM ČE ŠE LAHKO VPIŠETE OD DRUGIH, KI SO JIH NAVEDLE, DA SE POTEM NE CITIRAJO TOLIKO SEZNAMČKI. PODATKE MER PIŠITE ODEBELJENO !HVALA

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?