Cveta28
|
ločevalna dieta - nov korak naprej, da smo usposobili tehtnico, ki meri še odstotek mišične mase in vode v telesu ter težo kosti. Smo pa danes jedli zelnato juhico s krompirčkom. Jutri pa čokolada! Drugače sem pa jaz pred 3 leti prisilno šla na dieto brez začimb, svežega sadja/zelenjave, brez sladkega, kave, čajev itd. So mi zdravniki ugotovili, da imam vnetje želodčne sluznice in potem sem pol leta ful pazila kaj jem. Ker sem v telo vnesla premalo vitaminov sem bila non stop nekaj bolana, utrujena, slabe volje ipd. Potem pa sva se itak s kodrom odločila, da hočemo in sem začela jesti vse nazaj. Stanje se je temu primerno poslabšalo in še danes se moram izogibati čebuli, česnu, ostrim začimbam, soli, čokoladi, agrumom na prazen želodec, gaziranih pijač itd. Ker pa se grešim (čokolada!) so na urniku tudi rupuruti in donat detelja - jp, jaz tudi nisem ravno nek frik, ki bi padal na magnetno resonanco in podobno. Nasplošno sem bolj skeptična do alternativnih metod, ker sem pač človek, ki težko zaupa imaginarnim stvarem na splošno npr. psihologija je meni kar nekaj, 1+1 pa bo vedno 2. Se pravi verjamem v belo/črno in zelo malo sivine Še joga mi ne gre v glavo čeprav bi mi zeloooo koristila. Zato sem se pa hodila 'pretepat' na kickbox Ampak vseeno poročaj kako bo opravila sekica a prav. vitaminski dodatki - hvala za vse napotke, nasvete. Sama sem posegla po tabletah ameriškega slamnika in centrum materna. Najbolj smešno mi je bilo, ko sem kodru razlagala, da vitaminčke potrebujem, da ne bom toliko bolana in ne zato, da bi se pripravljala na 'paritveni ciklus' nalini - tudi Lori je zunaj na mrzlem bolj 'mrzla'. Otrpne in gleda okoli sebe zadekana v zimsko vrečo, tudi pančka, Doma pa akcija domači zarki za prehlad, kašelj - tudi obloge iz kislega zelja pomagajo. Jaz sem se kot otrok borila s pljučnicami in so me futrali še s sirupom smrekovih vršičkov, žajbljevim čajem, karemelo in vročim mlekom. Na koncu je zmagalo zelje. Smrdi ampak pomaga. L&L - bravo za mere! In tudi pohvale za tvojo shujševalno zgodbo. Pa joj za spanje. mene bi ubilo, če bi bilo tako kot pri vas. Če jaz ne spim v kosu svojih 6h sem potem zoprna kot sam satan! Še najhujša sem, če me kdo med občasnim popoldanskim spancem zbudi. Jah no, Lori je vse odpuščeno Verjetno bi se navadila takšnega ritma kot ga imate vi. Jao jao za avto. Še dobro, da je bila avto prazen. a to si bila v Qulandiji? just - vidim, da ful hvalite tako, da bom enkrat probala. Najprej porabim zaloge potem pa kontaktiram katero od vas uporabnic, da poveste kako in kaj. A pa je ta kozmetika res tako dobra ali imate pač samo ve tako pozitivne izkušnje? m..tina - za pregled in mere. KM - še ena zagonetka...zakaj KM ne dajati pred 1.letom, mlečne izdelke iz KM pa že prej? A ima katera kakšen pameten argument, ker to še moja sestrična-zdravnica-mlada mamica ne ve. matcar - welcome! In tudi vam pohvale za mere. hojica - moja 10-letna nečakinja je bila v hojici. Posledice, da je shodila že pri 9-10m in posledično še danes hodi/pleše bolj po prstih in ne 'peta-prsti'. Ne vem sicer ali je to od hojice ampak mala hodi že par let k fizioterapiji in ortopedom pa se pri hoji še vedno ful pozibava po prstkih. Jaz sem torej proti. zanchy - za mere, prehlad, vročino in vneto uho. Sem bila danes pri stomatologinji in mi je rekla, da brez skrbi, če Lori tudi pri 9m ne bo še imela nobenega zobka. Še vsakemu so zrasli Pat - detelja - kakšno budilko imate. Naša tudi kar sama od sebe spreminja čas bujenja nalini - huda fora glede zobeka. A misliš, da te bo ubogal in 3-ič ne bo probal? slačenje nogavičk - pri nas je to zakon. Še dobro, da imamo sedaj na sprehodih zimsko vrečo, da ne more do nogic, ker drugače bi morali vsak dan letati v trgovino po nove Sestrična je tako v 3m izgubila vsaj 10 parov nogavičk in še par čeveljcev. Da o € ne govorimo a pri pol leta so vsem vašim otročičkom vzeli vodo? nam P ni nič rekla. A gledaajo, če imajo otročički kakšno okužbo?
|